واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: آزادراه ساوه - همدان كريدور بينالمللي ميشود
سه بخش از گزارش مربوط به پيگيري روند پيشرفت مصوبات دولت در سفر دور نخست رئيس جمهوري به استان مركزي در شمارههاي پيشين از نظر خوانندگان ارجمند گذشت.
در بخش چهارم و پاياني اين سلسله گزارش، مشاهدات عينيخبرنگار اعزامي اطلاعات ازاجراي طرحهاي بهداشت ودرمان، راهسازي و چند طرحتوليدي در اين استان است كه در زير ميخوانيد:
ساخت و تكميل بيمارستانها
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني استان مركزي گفت: 16 مصوبه در حوزه بهداشت و درمان در دور اول سفر هيأت دولت به استان مورد تصويب قرار گرفت كه 60 درصد آنها به طور كامل به بهرهبرداري رسيده است.
بيمارستان آيتالله خوانساري اراك يكي از اين پروژهها است كه 20 سال پيش ساخته شده، اما حدود 16 سال بدون استفاده مانده است كه پس از سفر هيأت دولت در سال 85 رئيسجمهوري دستور ساماندهي و بهرهبرداري از آن را صادر كرد و سال گذشته فاز نخست بخش شيمي درماني سرپايي آن راهاندازي شد، فاز دوم به منظور بستري و شيمي درماني در سال جاري مورد بهرهبرداري قرار گرفت و تا پايان تيرماه جاري نيز بخش جراحي اين بيمارستان افتتاح خواهد شد.
دكتر مجيد رمضاني افزود: با بهرهبرداري از اين مركز مسافرت بيماران به تهران و شهرهاي همجوار كاهش يافته است.
وي افزود: كادر درماني بيمارستان كامل است اما از نظر كادرپرستاري با مشكل مواجه هستيم.
رمضاني افزود: تاكنون 5/3 ميليارد تومان براي تكميل اين بيمارستان هزينه شده است.
رمضاني، ايجاد درمانگاه سوانح سوختگي، ساخت خوابگاه دختران و دانشكده داروسازي را از جمله مصوباتي عنوان كرد كه قابليت اجرايي نداشته و هيچگونه اقدامي براي اجراي آنها صورت نگرفته است.
بيمارستان 224 تختخوابي شهر اراك از ديگر مصوبات مورد بازديد خبرنگاران بود.
احداث اين بيمارستان از مصوبات سال 79 است كه به لحاظ كمبود اعتبار، عمليات اجرايي آن به كندي صورت گرفته است كه پس از سفر رئيس جمهوري به اين استان، اعتبارات مورد نياز به اين پروژه اختصاص يافت و ساخت بيمارستان به اتمام رسيد.
اين بيمارستان پس از تجهيز تا سال آينده به بهرهبرداري خواهد رسيد.
پروژههاي راهسازي
آزادراه ساوه - همدان كه به بزرگراه كربلا شهرت يافته است، كريدور بينالمللي خواهد شد.
احمدي، مديركل راه و ترابري استان مركزي ميگويد: 126 ميليارد تومان براي ساخت آزاد راه ساوه - همدان در محدوده استان مركزي پيشبيني شده است.
وي گفت: اجراي اين پروژه از تيرماه سال 85 آغاز شده و تا آبان ماه سال 89 به بهرهبرداري خواهد رسيد.
او افزود: با بهرهبرداري از اين محور، مسير ساوه - همدان 40 كيلومتر كوتاهتر ميشود.
احمدي، همچنين ميانگين راه آسفالته روستايي استان را در طول سالهاي گذشته 46 درصد عنوان كرد كه با ابلاغ 15 ميليارد تومان در سفر دولت نهم به استان، اين ميانگين به 56 درصد رسيده است كه از متوسط كشوري 52 درصد جلوتر است، عمليات بهسازي، لكهگيري و روكش آسفالت محور خمين - اراك، شانهسازي و تعريض پلهاي محور آشتيان - راهبرد از ديگر مصوبات اجرا شده و يا در حال اجرا است كه مورد بازديد خبرنگاران قرار گرفت.
بنگاههاي اقتصادي زودبازده
شركت گلبرگ طوبي سال 77 با هدف پرورش شترمرغ در روستاي كريمآباد زرنديه تأسيس شد و در سال 85 از محل تسهيلات بنگاههاي زودبازده مبلغ 600 ميليون تومان تسهيلات دريافت كرد. اين مجتمع هم اكنون با يكهزار هكتار وسعت به عنوان بزرگترين دهكده توليد شترمرغ در خاورميانه، فعال است.
واگذاري 13 هزار و 500 مترمربع زمين به شركت پليپك در شهرك صنعتي مامونيه، استارت آغاز عمليات اجرايي اين پروژه را در سال 84 رقم زد.
اين شركت با توليد لفافههاي بستهبندي و اشتغالزايي مستقيم 150 نفر و ايجاد اشتغال غيرمستقيم براي 3 هزار نفر در سال 85 به بهرهبرداري رسيد.
كل مبلغ سرمايهگذاري شده در اين شركت 35 ميليارد تومان و ميزان تسهيلات بنگاههاي زودبازده به اين پروژه 500 ميليون تومان است.
ساخت شركت پنجره صنعت ايساتيس با 3 هزار و 920 مترمربع مساحت تيرماه سال 85 در شهرك صنعتي مامونيه كليد خورد و در دي ماه سال گذشته محصولات شيشه دو جداره و چند جداره اين شركت به بازار عرضه شد. ميزان اشتغالزايي اين پروژه 25 نفر به طور مستقيم و 500 نفر به طور غيرمستقيم است كه سالانه 150 هزار مترمربع محصول شيشه در سه شيفت كاري توليد ميكند.
ميزان پرداخت تسهيلات بنگاههاي زودبازده به اين طرح 600 ميليون تومان اعلام شده است.
ساخت پايانه صادرات گل و گياه زينتي در مساحت 33 هزار مترمربع سال 82 آغاز شد و با پرداخت مبلغ 6 ميليارد ريال از محل تسهيلات سفر رئيس جمهوري در سال جاري با اشتغالزايي 105 نفر فعاليت خود را آغاز كرد.
ساخت ششمين شعبه موسسه تحقيقات سرم و واكسن رازي كشور سال 80 در اراك آغاز و سال گذشته راهاندازي شد.
قائممقامي مسئول شعبه منطقه مركزي اين موسسه ميگويد: با بهرهبرداري از اين واحد توليد واكسن و سرم، از خروج ميزان قابل توجهي ارز از كشور جلوگيري ميشود.
عكس و گزارش: علي اشرفخانلري
شنبه 29 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]