تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838011791
عدم پذيرش بنهاي كاغذي از سوي بانك رفاه، موجب بروز مشكل براي دانشجويان و كتابفروشان مشهدي شد مديركل فرهنگوارشاد خراسانرضوي: مشكل بنها با تفاهم طرفين حل شد
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عدم پذيرش بنهاي كاغذي از سوي بانك رفاه، موجب بروز مشكل براي دانشجويان و كتابفروشان مشهدي شد مديركل فرهنگوارشاد خراسانرضوي: مشكل بنها با تفاهم طرفين حل شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستانها
مسوولان و فعالان كتابفروشيهاي شهر مشهد از عدم پذيرش بنهاي خريد كتاب از سوي بانك رفاه، با وجود تفاهمنامه گذشته با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، ابراز نارضايتي كردند.
عليرضا نوري، متصدي كتابفروشي شماره 1 جهاد دانشگاهي مشهد، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، با ابراز نارضايتي از عدم پذيرش بنهاي خريد كتاب از سوي بانك رفاه، گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي در سال جاري دو نوع بن "كاغذي" و بن "الكترونيكي" منتشر كرده است كه در حال حاضر در خصوص بنهاي الكترونيكي مشكلي وجود ندارد و در تمام كتابفروشي ها قابل استفاده است، اما در مورد بنهاي كاغذي دچار مشكل شدهايم.
وي افزود: قرارداد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي با بانك رفاه در سال گذشته مبني بر پذيرش بنهاي كاغذي بود در حالي كه سياست سالجاري عدم چاپ بن كاغذي بوده است كه گويا به دليل عدم توليد كارتهاي الكترونيكي به اندازه موردنياز، بنهاي كاغذي نيز در سال جاري منتشر شد و اين در حالي است كه قرارداد ارشاد با بانك رفاه مبني بر پذيرش بنهاي كاغذي به اتمام رسيده است.
وي خاطرنشان ساخت: در حال حاضر به دليل اين ناهماهنگيها، بانك رفاه از پذيرش بنهاي كاغذي از كتابفروشها خودداري ميكند و اين امر سبب شده است بن خريداري شده از مشتريان در دست كتابفروشها باقي بماند.
عليرضا نوري با بيان اينكه خواستار پيگيري حل اين مساله هستيم، گفت: اين مشكل باعث شده ما نيز از پذيرش بنهاي كاغذي كه اكثرا از سوي دانشجويان ارائه ميشود، خودداري كنيم.
وي با بيان اينكه در مورد بنهاي كاغذي طرف قرارداد بانك صادرات مشكلي وجود ندارد، گفت: در حال حاضر متوليان امر و ناشران پيگير اين مساله هستند هر چند مساله اصلي بين بانك رفاه و اداره ارشاد است و به ما گفتهاند كه فعلا بنها را نگه داريم كه در يك زمان شايد 3 يا 4 ماه ديگر ترتيب اثر داده شود اما در حال حاضر چنين اتفاقي نيفتاده است و كتابفروشها از قبول كردن بنهاي كاغذي خودداري ميكنند.
بلوچ، فروشنده كتابفروشي "بهنشر" آستان قدس رضوي نيز به خبرنگار ايسنا گفت: از آنجايي كه طي يك ماه اخير بانك رفاه از پذيرش بنهاي كاغذي خودداري كرده است، شركت بهنشر در خصوص بنهاي اين بانك دستور داده است كه اين بن ها را از مشتريان دريافت نكنيم.
وي با بيان اينكه در مورد بنهاي بانك صادرات و سازمان بازيافت مشكلي وجود ندارد، گفت: ما نيز منتظر حل اين مشكل هستيم تا بتوانيم پاسخگوي مراجعه كنندگان در پذيرش بنها باشيم.
وي تصريح كرد: كتابفروشان بنهاي مذكور را از صاحبان آن ميگرفتند و با ارائه آن به بانك رفاه پول آن دريافت ميشد اما حدودا يك ماهي است كه بانك رفاه با ارائه بنها پول پرداخت نميكند و بنها در دست كتابفروشان باقي مانده كه ما نيز پيرو اين مساله از قبول بنهاي دانشجويان امتناع كردهايم.
شريفزاده اظهار داشت: در حال حاضر بيشتر كتابفروشيها مبلغي بن دارند، علاوه بر اين در دست دانشجويان نيز تعداد زيادي بن باقي مانده است، در تهران نيز وضع به همينگونه است، البته آن طور كه از تهران پرسيدهايم، بانك رفاه قرار است تا سه ماه ديگر بنها را نقد كند اما فقط در حد قول است.
متصدي فروشگاه كتاب شماره 2 جهاد دانشگاهي مشهد با بيان اينكه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين خصوص اعلام كرده است كه بانك صادرات اين بنها را نقد كند، گفت: با وجود اين پاسخ از سوي ارشاد، بانك صادرات پاسخگوي اين امر نيست.
وي در خصوص مساله كارتهاي الكترونيكي كتاب، نيز گفت: در پايان سال 86 قرارداد بن الكترونيكي با بانك صادرات نيز بسته شد كه از اوايل سال 87 رسمي شد؛ اين بنها قرار بود از زمان نمايشگاه بينالمللي شارژ شوند، اما اين كار صورت نگرفته و در حال حاضر براي صاحبان آن بيش از 20 هزار تومان شارژ وجود ندارد، يعني اگر فردي مبلغ بيشتر از اين ميزان نيز واريز كرده باشد، فقط 20 هزار تومان در كارت شارژ دارد و شارژ اضافي (50 درصد تخفيف) واريز نشده است.
شريفزاده با اشاره به نارضايتي دانشجويان در اين خصوص ابراز داشت: دانشجويان چندين بار از امور فرهنگي پرسوجو كردهاند و پاسخي كه دريافت كردهاند اين بوده كه يك بار اين كارتها در پايان ارديبهشت و يك بار در پايان خرداد ماه شارژ خواهد شد اما هنوز اقدامي صورت نگرفته است.
رجبزاده، مسوول يك كتابفروشي نيز در گفتوگو با خبرنگار ايسنا - منطقه خراسان - با بيان اينكه بيشتر افرادي كه با اين بنها مراجعه ميكنند، قشر دانشجو و فرهنگي هستند، اظهار داشت: اين موضوع از يك ماه پيش مطرح شده و ما نيز پس از اينكه بانك رفاه بنهاي كتاب را قبول نكرد، از پذيرش آن خودداري كرديم.
رجبزاده ابراز داشت: در حال حاضر 380 هزار تومان از اين بنها در دست من باقي مانده است كه توسط بانك رفاه پرداخت نشده است و منتظر پيگيري تعاوني ناشران استان در اين خصوص هستيم.
رضا نيكذات، متصدي فروشگاه كتاب شماره 3 جهاد دانشگاهي مشهد نيز در گفتوگو با خبرنگارايسنا، منطقه خراسان، در خصوص اين مساله گفت: بن هاي مذكور، بنهايي است كه بيشتر افراد دريافت كننده آن يا اساتيد دانشگاه هستند يا دانشجويان ممتاز يا كساني كه به عنوان هديه 50 يا 60 هزار تومان بن دريافت كردهاند.
وي افزود: اين افراد اصولا ميخواهند به مرور كتاب بخرند، اما زماني كه مراجعه ميكنند، متوجه ميشوند كه بنها اعتبار ندارند، در حال حاضر نيز افراد به طور پراكنده مراجعه ميكنند كه حدودا هفتهاي 10 نفر از مراجعه كنندگان با اين مشكل مواجه ميشوند.
نيكذات بيان كرد: در حال حاضر بانك رفاه هزينه بنهاي كتاب را متقبل نميشود هر چند پيش از اين طرف قرارداد وزارت ارشاد، بانك رفاه بود و تمام بنهاي چاپ شده از طرف وزارت ارشاد را بانك رفاه پوشش ميداد.
وي گفت: در اين ميان مشخص نيست اين مساله با چه واسطهاي به بانك صادرات منتقل شده است.
وي تصريح كرد: در حقيقت از زماني كه بنهاي الكترونيكي به بازار آمد، بانك صادرات پوشش دهنده اين خدمات بود و پس از پخش بنهاي الكترونيكي، بن كاغذي 2000 توماني چاپ شد كه توسط بانك صادرات پوشش داده شد و شايد به همين دليل بانك رفاه احساس كرده بخشي از درآمدهاي خود را از دست داده و در اين مساله چنين عكسالعملي نشان داده است.
وي مهلت اين قراردادها را تا آخر مهر ماه عنوان كرد و گفت: به طور كلي بنهايي كه اعتبار پشت آن توسط بانك رفاه تا 30/7/87 است، پوشش داده نميشود و بانك رفاه بنهاي كاغذي را كه ما به آنها ميدهيم نقد نميكند.
وي اظهار داشت: در اين خصوص نميتوانيم كاري انجام دهيم و مشكل بايد از طريق مديران حل شود، ما نيز تا زمان حل اين مشكل، اين بن ها را قبول نميكنيم چون اعتباري براي تبديل آن به پول نقد وجود ندارد.
نيكذات گفت: اين موضوع حدود يك ماه است كه آغاز شده و تاكنون قول همكاري براي حل اين مشكل به ما داده نشده، حتي بنهاي گرفته شده از مشتريان نيز براي ما تبديل به ضرر شده است و فكر نميكنم اين مشكل قابل حل باشد.
متصدي فروشگاه كتاب شماره 3 جهاد دانشگاهي مشهد، بنهاي الكترونيكي را نيز مشكلدار دانست و گفت: بن الكترونيكي نيز تا آخر خرداد گذشته كاملا مشكل داشته است، البته پس از آن هنوز چك نشده است.
وي گفت: روند اين بنها به گونهاي بود كه در اوايل ارديبهشت دانشجويان به طور مثال مبلغ 20 هزار تومان پرداخت ميكردند و 50 درصد تخفيف دريافت ميكردند، يعني 40 هزار تومان وارد كارت آنها ميشد كه فرد ميتوانست به نمايشگاه كتاب برود و كتاب خود را با 50 درصد تخفيف خريداري كند ولي دانشجويان 20 هزار تومان پرداخت كردهاند و همان 20 هزار تومان در كارت آنها باقي مانده و مبلغي اضافه نشده است.
نيكذات گفت: اين كارتها در واقع براي نمايشگاه كتاب تهران توزيع شد اما پس از آن به فروشگاههاي كتاب هم گسترش يافت. اين كارتها قبل از نمايشگاه كتاب آماده شد ولي وقتي صاحب كارت ميخواست از نمايشگاه كتاب بخرد، موفق به اين كار نشد زيرا خيلي از پايانههاي نمايشگاه كار نميكرد.
وي ابراز داشت: پس از اين موضوع وزارت ارشاد اعلام كرد كه ما سهم خود را دادهايم اما وزارت علوم كه قرار بود سهم خود را جهت تخفيف پرداخت كند، اين كار را انجام نداده است و ناهماهنگيهايي به اين شكل ايجاد شد.
در اين زمينه، محب، يكي از دانشجوياني كه با اين مشكل روبهرو شده است، در گفتوگو با خبرنگار ايسنا در مورد كارت الكترونيك خريد كتاب، گفت: كارت من و چند تن از دوستانم شارژ نشده است و با اين حال كه مسوولان تاكيد كردهاند تا اول تير ماه كارتها شارژ ميشود، اما هنوز اين عمل صورت نگرفته است.
دانشجوي ديگري نيز كه كارت بانك صادرات را داشت، گفت: فقط 20 هزار توماني كه خود براي خريد كارت داده، در كارت موجود است.
وي اظهار داشت: تمام پول خود را كتاب خريده، اما هنوز بقيه اعتباري كه قرار بوده اضافه شود، اعمال نشده است.
مهدي زابليپور، مسوول تعاوني ناشران خراسانرضوي نيز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان- اظهار داشت: متاسفانه بسياري از بنهاي كتاب كه مربوط به بانك رفاه ميشود در دست كتابفروشان از زمان نمايشگاه مانده است.
وي تصريح كرد: شركت تعاوني ناشران در خصوص حل اين مساله شكايت كرده و مراتب را به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي مشهد منعكس كرده است.
زابليپور با بيان اينكه وزارتخانه با بانك رفاه در خصوص اين قرارداد دچار مشكل شدهاند، گفت: بانك رفاه از پرداخت هزينهها خودداري ميكند و شركت تعاوني ناشران اين مشكل را منعكس كرده و در حال حاضر منتظر جواب هستيم.
مسوول شركت تعاوني ناشران خراسانرضوي تصريح كرد: بانك رفاه معتقد است كه وزارتخانه به تعهدات فيمابين آنها عمل نكرده است؛ اين بنها تا پايان مهرماه سال جاري مهلت دارند، اما مشخص نيست كه در بين كار چه عاملي پيش آمده است كه با مشكل روبهرو شدهاند و بانك رفاه از تهران به شعبات خود دستور داده است كه از نقد كردن بنها خودداري كنند.
وي با بيان اينكه بنهاي كارتهاي الكترونيكي بانك صادرات پرداخت ميشود و مشكلي در اين خصوص وجود ندارد، گفت: بعضي از كتابفروشيها حدود 300 هزار تومان از بنهاي بانك رفاه را در اختيار دارند كه پاسخي به آنها داده نشده است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي نيز در پي نارضايتي كتابفروشان از عدم پذيرش بنهاي كاغذي از سوي بانك رفاه، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و بانك رفاه با هم به توافق رسيدهاند و مشكل بنهاي بانك رفاه حل شده است.
سيدجواد جعفري، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان - با بيان اينكه مشكل بنهاي كتاب بانك رفاه حل شده است، اظهار داشت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و بانك رفاه با هم به توافق رسيدهاند و حدود يك هفته است كه مشكل بنهاي كتاب بانك رفاه حل شده است.
وي تصريح كرد: كتابفروشيهايي كه وابسته به يك انتشاراتي هستند، ميتوانند اين بنها را نقد كند.
جعفري در خصوص مشكل پيشآمده خاطرنشان ساخت: اين يك مساله داخلي بين وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و بانك رفاه بود.
وي افزود: البته كار بانك رفاه درست نبود، زيرا اين بنها را بانك رفاه در ازاي پولي كه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به بانك داده بود، در اختيار افراد قرار داده بود و اينكه بانك پولي كه خود داده بود را قبول نميكرد، غيرقانوني بود.
جعفري در خصوص شارژ نشدن بنهاي الكترونيكي بانك صادرات نيز اظهار داشت: بنهاي بانك صادرات مشكلي ندارد و اين موضوع بايد موردي حل شود.
معاون امور شعب بانك رفاه خراسان رضوي نيز گفت: موضوع بنها بايد در تهران تصميمگيري شود.
حميدرضا اسحاقيان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان - در خصوص نقد نشدن بنهاي كتاب بانك رفاه توسط شعب اين بانك، اظهار داشت: بانك رفاه خراسان رضوي در شهريور ماه سال 86 اطلاعيهاي با مضمون "اعتبار بنهاي ويژه خريد كتاب مرحله سيزدهم تا پايان سال 86 تمديد گرديده است" دريافت كرد كه اين موضوع براساس مصوبه هيات مديره و نامه معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بود كه بر اين مبنا تا پايان سال 86 تمديد ميشد.
وي با بيان اينكه اختيار اين موضوع استاني نيست، تصريح كرد: اين امر بايد در تهران تصميمگيري و به صورت عامالشمول براي كليه سرپرستيها در مناطق و سطح كشور مجوز صادر شود.
اسحاقيان افزود: پيرو اطلاعيه 11/6، با پايان سال 86 و شروع سال جديد، چون تفاهمنامهاي با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي انجام نشده بود، در تاريخ 22/2/87 از مركز طي اطلاعيهاي دستور داده شد كه از پذيرش بنها خودداري شود و اين امر بر اساس اعتبار اداره برنامهريزي و پيرو توافقنامه به ما اعلام شده بود.
معاون امور شعب بانك رفاه خراسان رضوي خاطرنشان ساخت: چون توقف ايجاد شده باعث نگراني شد، در تاريخ 16/4/87 بانك مركزي ملزم كرد كه تا اطلاع ثانوي شعب صرفا نسبت به پذيرش بنهاي ويژه خريد كتاب 10 هزار ريالي منقوش به آرم بانك رفاه با تاريخ اعتبار پايان مهر ماه 87 اقدام كنند كه اين موضوع اطلاعرساني شد، البته ممكن است اعتبار آن دوباره تمديد شود.
انتهاي پيام
شنبه 29 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 330]
-
گوناگون
پربازدیدترینها