واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مدير مركز امور بينالملل جشنواره آخرين منجي:آمريكا و انگليس در رأس جدول آثار ارسالي به بخش بينالمللي جشنواره «آخرين منجي» قرار دارند
گروه اجتماعي: كشورهاي آمريكا و انگليس در سطح بينالمللي به ترتيب با 1583 و 945 اثر بيشترين آثار را به دبيرخانه جشنواره بينالمللي آخرين منجي ارسال كردهاند كه پس از بررسي كميته نظارت اين جشنواره از برگزيدگان آنها تجليل به عمل خواهد آمد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، نشست خبري جشنواره بينالمللي آخرين منجي صبح امروز دوشنبه 24 تيرماه بهمنظور تشريح فعاليتها و برنامههاي اين جشنواره همزمان با مراسم اختتاميه نخستين جشنواره بينالمللي آخرين منجي برگزار شد.
«محمدصادق افراسيابي» دبير اجرايي جشنواره در ابتداي اين نشست به تفاوتهاي اين جشنواره با ساير همايشها و جشنوارههاي ملي و بينالمللي اشاره كرد و گفت: حركت اين جشنواره در زمينه هماهنگ كردن ساير نهادها و بخشهاي دولتي و خصوصي براي اشاعه فرهنگ مهدوي در جامعه در واقع يك الگوي فرهنگي است كه بايد در ساير برنامهريزيها لحاظ شود.
وي قسمتهاي علمي، ادبي و رسانههاي ديجيتال را از بخشهاي اصلي اين جشنواره عنوان كرد و افزود: بسيج دانشجويي و وزارت علوم متقبل جوايز و داوري بخش علمي، روزنامه جامجم متقبل داوري بخش ادبي و مركز توسعه رسانههاي ديجيتال داوري و جوايز بخش رسانهها را بر عهده ميگيرد.
افراسيابي در ادامه تصريح كرد: تاكنون 150 هزار تماس از طريق ايميل، وبسايت و تلفن با دبيرخانه جشنواره گرفته شده است و در كنار اين آمار دبيرخانه جشنواره پذيراي نزديك به 12هزار اثر مكتوب در حوزههاي مختلف بوده است.
325 مقاله و پاياننامه، 3610 اثر ادبي، 1500 اثر در بخش رسانههاي ديجيتال، يكهزار اثر در زمينه سايت و ساخت وبلاگ، 50 نماهنگ، 35 اثر در بخش فيلم كوتاه، 50 طرح و ايده نوين و ... از جمله آثار رسيده به دبيرخانه اين همايش بود كه افراسيابي به آن اشاره كرد.
«ياسر برخورداري» مدير مركز امور بينالملل جشنواره آخرين منجي سخنران بعدي اين جلسه بود كه فعاليت كميته بينالمللي اين جشنواره را در پنج رشته تعريف كرد.
وي افزود: شعر، داستان كوتاه، وبلاگ، مقاله و ايدههاي نوين از جمله بخشهاي فعال اين كميته است كه تاكنون نزديك به 4951 اثر در بخشهاي مذكور به دبيرخانه جشنواره ارسال شده است.
برخورداري به تعداد آثار ارسالي از كشورهاي مسلمان و غيرمسلمان اشاره كرد و گفت: ايالات متحده آمريكا 1583 اثر، انگليس 945 اثر، كويت 887 اثر، آلمان 407 اثر، كانادا 282 اثر، روماني 221 اثر، سوئد 180 اثر امارات متحده عربي 176 اثر، نروژ 169 اثر و كشور يونان با 101 اثر جزء 10 كشور نخست در زمينه آثار مهدوي هستند.
برخورداري تصريح كرد: با توجه به اينكه امسال از سوي مقام معظم رهبري سال «نوآوري و شكوفايي» نامگذاري شد جمعي از دانشجويان دانشگاه تهران با عنوان «سفيران آخرين منجي» از 26 تيرماه مصادف با ميلاد حضرت علي(ع) مسيري را به مدت يكماه از تهران به مقصد كربلا آغاز ميكنند كه بر اساس برنامهريزيهاي انجام شده قرار است مراسم اختتاميه جشنواره آخرين منجي را به شرط امن بودن محيط در آن شهر برگزار كنند.
اطلاعرساني خاص در سطح استانهاي كشور، هماهنگي با استانها بهمنظور حمايت از برنامههاي متعدد جشنواره آخرين منجي و تدوام ارتباط با ستادهاي استاني از نكات مورد اشاره «حميدرضا افراشته» مدير مركز هماهنگي ستادهاي استاني جشنواره آخرين منجي بود كه وي در تشريح آن گفت: به اين وسيله ميتوان به اشاعه مطلوب فرهنگ مهدوي در سراسر كشور اميدوار بود.
در پايان اين نشست «صادق صادقي» نماينده و مسئول كميته رسانههاي ديجيتال جشنواره آخرين منجي با اشاره به نوپا بودن اين رشته در كشور بر لزوم به فعليت رساندن ظرفيتهاي رسانههاي ديجيتال در ترويج مفاهيم ديني و ارزشي تأكيد كرد.
دوشنبه 24 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]