تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ریشه های کفر سه چیز است:حرص و بزرگ منشی نمودن و حسد ورزیدن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815055007




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير رفاه:شناخت كافي از حرفه مددكاري در جامعه وجود ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: وزير رفاه:شناخت كافي از حرفه مددكاري در جامعه وجود ندارد
وزير رفاه و تامين اجتماعي گفت: در حرفه مددكاري بيشتر از درمان بايد به بحث پيشگيري توجه كرد در واقع ارزش پيشگيري صد ها برابر بيشتر از درمان است كه متاسفانه مقدار ناچيز آن مورد توجه قرار مي گيرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالرضا مصري در كنگره علمي حرفه اي 50 سال مددكاري اجتماعي در ايران كه صبح امروز در باشگاه صنعت نفت برگزار شد، گفت: در زماني كه انسانها در جامعه از همه جا نااميد مي شوند مددكاران اجتماعي هستند كه جوانه اميد را در دل افراد زنده مي كنند و حيات دوباره را به آنان هديه مي دهند.

وي با اشاره به وجود پيچيدگي هاي زيادي كه درجامعه شاهد آن هستيم، ادامه داد: بايد از قالب مددكاري سنتي كه به صورت كمك هاي خانوادگي و فردي انجام مي شود آرام آرام جدا شده و به برنامه ها و فعاليتهاي كاملا تخصصي وعلمي روي آورد.

وزير رفاه وتامين اجتماعي تاكيد كرد: مددكار اجتماعي در راهبري برنامه هاي توسعه بسيار موثر است و عدم وجود آن به گونه اي موجب انفعال در برنامه ها مي شود كه متاسفانه شناخت كيفي جامعه از مددكاري كافي نيست .

مصري با اشاره به شخصيت بزرگ حضرت علي (ع) در مدد عملي و قلبي به ديگران گفت: ركن اصلي و مهم در حرفه مددكاري در جهت ارتقا كيفي و نتيجه بخشي آن باور و اعتقاد خود مددكاران به كاري است كه انجام مي دهد.

وي افزود: لذا جايگاه مددكاران اجتماعي بسيار ارزشمند است و ارزشمند تر از آن باور و هنر آنها در مدد رساندن به ديگران است.

وزير رفاه وتامين اجتماعي با تصريح به اين نكته كه مدد كردن بايد با عمق وجود باشد ، گفت: به خاطر پيچيدگي هاي اجتماعي كه امروز در تمام جامعه شاهد آن هستيم در كنار برنامه هاي اقتصادي نياز جدي به تدوين برنامه هاي رواني و اجتماعي بيشتر است.

مصري خاطرنشان كرد: تنها با يك برنامه تنظيم شده براي يك گروه اجتماعي نمي توان به مددجويي تمام گروههاي جامعه رفت بايد مشكلات تمامي گروههاي جامعه شناخته شود و براي رفع تمام آن مشكلات برنامه ريزي كرد.

وي تصريح كرد: گروهها و سازمانهاي مختلف اجتماعي بايد به حرفه مددكاري و نقش موثر آن در جامعه توجه داشته باشند كه البته سازمان زندانها ، آموزش و پرورش و نيروي انتظامي در اين جهت اقدامات مهمي انجام داده اند و اميدواريم وزارت بهداشت نيز به اين امر توجه بيشتري كند.

وزير رفاه وتامين اجتماعي با اشاره به اينكه همه اقشار جامعه به وجود مدد كار نيازمند هستند ، خاطرنشان كرد: بسياري از آسيب هاي اجتماعي در جامعه حاصل زياده طلبي عده اي محدودي است در صورتي كه همين تبعيض ها زندگي خود افراد مرفه را دچار آسيب مي كند.

مصري افزود: در دين اسلام براي رفع مشكلات ابزار زيادي شامل خمس ، زكات ، صدقه ، نزورات ، انفاق ، قرض الحسنه براي مددكاران وجود دارد كه البته هنر مددكاران در كنار تمام اين امكانات است كه نتيجه كار را به بهترين صورت نشان مي دهد.

وي با اشاره به اينكه مددكاران حلقه ها را به هم پيوند مي دهند ، گفت: حتي اگر به اين حرفه به عنوان يك شغل نگاه كنيم بسيار ارزشمند و قابل تقدير است در واقع مددكاران سنگ صبور مددجويان هستند و بايد اين را باور داشته باشند.

لازم به ذكر است در ادامه اين مراسم از خانواده شهيد فياض بخش به عنوان موسس سازمان بهزيستي كشور و تمامي خانواده ها و فعالان و پيشكسوتان اين عرصه قدرداني شد.
 دوشنبه 24 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن