تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833657161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روي خط آفتاب


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: روي خط آفتاب
2038- به برادر بزرگوار جانبازي از كرج عرض مي‌كنم، وضعيتي كه از آن ناراضي هستيد قابل‌‌درك است،‌دلخوري شما هم از اصلا‌ح پيام توسط دست اندركاران روزنامه البته به جهت برخي محدوديت‌هاي غير قابل انكار دليل قانع كننده‌اي براي قهر نيست اميدوارم به درخواست يك همرزم جانباز از اروميه از تصميم خود صرفنظر و همچنان در ارسال پيام‌هاي دل نشينتان ثابت قدم و استوار باشيد.(17/4)

1925- از تبريز تماس مي‌گيرم. از خواندن مقاله مورخ 17/4 به قدري من وخانواده‌ام متاثر شديم كه گريه كرديم، تورا به خدا اين مسئله را فقط در يك مقاله خاتمه ندهيد و فرياد ما را به گوش مسئولا‌ن برسانيد.(17/4)

1648- آقاي واحدي سرمقاله روز 17/ 4 جنابعالي تحت عنوان را خواندم.دبير بازنشسته هستم با 62 سال سن و 250 هزار تومان حقوق، با دو عروس و يك داماد و يك دختر دانشگاهي،‌گرچه زندگي را به سختي مي‌گذرانم ولي با افتخار همه جا مي گويم كه معلم هستم چون فرزنداني همچون جنابعالي را تربيت كرده و تحويل جامعه داده‌ام كه چنين شجاعانه نابساماني و تبعيض‌هاي جامعه را به رشته تحرير در ميآورد،‌آفرين برقلم رساي شما حلال‌باشد شير پاكي كه خورده‌ايد.(17/4)

آفتاب يزد: ما هم از دور، دست همه معلمان بزرگوار را كه عليرغم سختي‌هاي معيشتي، همچنان دل در گروي پيشرفت كشور و رفع نابساماني‌ها دارند، مي‌بوسيم.

1811- در مورد صحبتي كه آقاي جاسبي رئيس دانشگاه آزاد فرمودند، آن كساني كه مثل عباس پاليزدار نسل دوم منافقين هستند، اين يك تهمت است و تهمت ديگر اينكه گفتند اين افراد مستقيما از منابع استعماري و استكباري تغذيه مي‌شوند، ‌شما اول اجازه بدهيد اتهامات ايشان در محكمه صالحه ثابت شود و موضوع ديگر اينكه گفته‌اند با اراذل و اوباش سياسي هم مبارزه بشود، يعني اينها را هم جزو اراذل و اوباش به حساب بياورند، مثل همان اراذل و اوباشي كه اعدا‌م شدند اينها هم همين جور، آيا مقصود اين است كه هركس از بعضي افراد انتقاد كرد اعدام بشود، اين يعني چه ؟ به نظر شما فضاي باز سياسي و حرف‌هايي كه مي‌زنيد آزادي‌هاي مدني و دموكراسي يعني اينها؟ (17/4)

1649- درخصوص پيگيري وضعيت ديپلمات‌هاي ربوده شده ايران در لبنان اخيرا لبنان پيگيري‌هايي در اين زمينه به عمل آورده و اطلاعاتي را از آنها خواستار شده ، سوالم اين است عليرغم اينكه مسبب اصلي اين حادثه فالا‌نژيستهاي آن زمان كه الان زنده هستند و حتي مناصبي در مجلس در لبنان دارند چرا دولت ايران عليه اينها شكايت نمي‌كند؟به عنوان مثال آقاي سمير جعجع كه الان در لبنان هست چرا ايران عليه ايشان دادخواستي ارائه نمي‌دهد و از ايشان شكايت نمي‌كند؟ (17/4)

2324- مدتي قبل جناب آقاي احمدي‌نژاد خطاب به مردم ايران كه از طريق تلويزيون ديديم اظهار داشتند كه از اين به بعد تنها در چارچوب آژانس بين المللي انرژي اتمي، موضوع هسته‌اي ايران را پيگيري مي‌كنيم، اما مدت كوتاهي كه گذشت باز هم بحث مذاكره با 1+5 عليرغم تشديد اقدامات آنها بر عليه ايران مطرح است. (17/4)

1307- از سياهكل تماس مي‌گيرم. اظهارات چند روز قبل محمدهادي نژاد حسينيان ديپلمات برجسته جمهوري اسلامي ايران دل ما را به درد آورد، ايشان فرمودند كه تنها در يك پروژه صادرات گاز، خسارات چندصد ميليارد دلاري بر پيكره نحيف اين ملت وارد آمد، عرضم اين است آناني كه اين قراردادها را تنظيم و امضا مي‌نمايند آيا اطلاعات كافي از كم و كيف اين‌گونه قراردادها و اوضاع جهاني گاز دارند؟ ملتي كه در ميان ملل دنيا از هوش و ذكاوت و استعداد خدادادي، جزو ممتازهاست آيا بايد اين‌گونه در مجامع جهاني كم بياورد؟ (17/4)

آفتاب يزد: از اظهارات آقاي نژادحسينيان بيش از ده روز نگذشته است. اما از سخنان رئيس اصولگراي كميسيون انرژي مجلس، حدود دو سال مي‌گذرد كه گفت: اما هنوز هيچ‌كس به اين اظهارات پاسخ نداده است.

1643- سرمقاله امروز آفتاب يزد 16 تيرماه بسيار عالي بود. من معلم 81 ساله از آقاي رئيس‌جمهور تقاضا مي‌كنم اين مقاله را بخوانند و آن را مورد بررسي قرار دهند. اين روزنامه به اين طريق دوست شماست نرويد دنبال روزنامه‌هايي كه جز اينكه از شما تعريف و تمجيد كنند و اين قراردادها را تاييد كنند و به نفع ملت بدانند كار ديگري انجام نمي‌دهند. اميدواريم كه بيش از اين برخي حاميان ظاهري شما مانع نشوند كه حقايق آشكار شود. (16/4)

0023- مي‌خواستم بگويم كه اين دوم خردادي‌ها كه امروز همه آنها اقتصاددان منتقد شدند، در زمان دوره دوم خردادي‌ها، ما اقتصاد فلجي داشتيم و صادرات ما 2 ميليارد دلار بوده كه يك كشور كوچك آفريقايي هم بيشتر از ما صادرات داشت( !17/4)

آفتاب يزد: اگر اين‌گونه فكر مي‌كنيد در دور بعد، آراي بيشتري به آقاي احمدي‌نژاد بدهيد تا ايشان به صورت يك مرحله‌اي و با راي قاطع بر كرسي رياست جمهوري تكيه بزنند. با اين كار شما مجلس هم ناچار خواهد شد برنامه‌هاي ايشان را تاييد كند. در آن صورت ، در پايان دوره يا هيچ مشكل قابل توجهي در كشور وجود نخواهد داشت و يا اگر باشد دولت نمي‌تواند مجلس و ساير نهادها را عامل ناكامي خود بداند. البته ما اعتقاد داريم بعضي ادعاهاي فعلي درخصوص عدم همكاري بادولت، تنها نوعي فرافكني است وگرنه، بعيد مي‌دانيم در هيچ دوره ديگري همراهي و حتي كوتاهآمدن مجلس در برابر دولت، مانند سه سال گذشته باشد. ضمنا فقط اقتصاددانان دوم خردادي، منتقد دولت فعلي نيستند.

0804- به عنوان پدر بازنشسته‌اي كه هزينه زندگي2‌‌‌جوان تحصيلكرده دانشگاهي بيكار را مي‌پردازم، از تشكل‌هاي محترم دانشجويي تقاضا مي‌كنم تا از مجلس محترم بخواهند لايحه‌اي را تصويب كنند كه دولت براي فارغ التحصيلاني كه نزديك به 20 سال از عمر خود را به اميد آينده‌اي بهتر به تحصيل پرداخته‌اند حق بيكاري در نظر بگيرند. (17/4)

1728- آيا صادرات ذخاير گازي كشور كه يك نتيجه آن عدم تزريق به موقع گاز به چاههاي نفت و نهايتا باعث از بين رفتن ذخاير نفتي خواهد شد بزرگترين خدمت به امريكا و همدستانش نيست؟ (17/4)

آفتاب يزد: متاسفانه هنوز هيچ‌‌‌‌يك از دستگاههاي دولتي به اين ادعاي مركز پژوهش‌هاي مجلس پاسخ نداده‌اند كه حداقل تا ده سال آينده، گاز مازاد براي صادرات نداريم همچنين اين موضوع بي پاسخ مانده است كه به دليل تاخير در تزريق گاز به چاههاي نفت، بخش قابل توجهي از چاهها دچار افت راندمان شده‌اند. براي ما هم مشخص نيست كه عليرغم اين كمبودها و تهديدهايي كه متوجه چاههاي نفت مي‌باشد، چرا نه به اين ادعاها پاسخ داده مي‌شود و نه از علاقه مديران دولتي به انعقاد قراردادهاي بزرگ صادرات گاز كاسته مي‌شود؟

1056- انفجار و تخريب حرمين معصوم (ع) در سامراي عراق توسط گروه بنيادگراي مدعي اسلا‌م، ‌ولي متعصب و جاهل ومنحرف يعني زرقاوي و دار و دسته اش را كه عامل بسياري انفجارات و اغتشاشات در كشور عراق بوده و مي‌باشند را محكوم كرده و باز هم توجه صدا و سيما ومقامات مملكت ايران خودمان را به اين واقعيت محض جلب مي‌نماييم كه همين زرقاوي كه حرم امام معصوم ما را منفجر كرد و صدام كه بعدا به هلا‌كت رسيدند بلا‌فاصله از جانب گروه‌هايي از اعراب كه پول و امكانات بيت‌المال ملت ايران را به آنها اهدا مي‌كنيد به عنوان شهيد راه اسلا‌م و حتي شهيد اول ناميده شدند و برايشان مجلس سوگواري هم تشكيل دادند.(16/4)

1038 - از آنجايي كه سياست بعضي از مردان سياسي كشور بر اين مبناست كه اگر آمريكا بگويد روز است ما بايد بگوئيم كه شب است، داستان فروش گاز به هند و پاكستان هم، همين طور شده. آمريكا به ظاهر مي گويد كه مخالف فروش گاز ايران به هند و پاكستان است. ما هم ثروت ملي را طبق گفته يكي از مديران سرشناس با تخفيف زياد براي مدت 25 سال به آنها مي‌فروشيم و عجيب است كه بعضي‌ها در اين امر اصرار دارند. فرمايشات آقاي نژاد حسينيان كه از مديران با سابقه انرژي كشور مي‌باشد، بسيار قابل تأمل است. ايران بايد فقط گاز را به صورت مايع يعني LNG به قيمت روز در محل بفروشد. اين به نفع كشور است. (16/4)

1213- فروش گاز به قيمت بين‌المللي، حق مسلم ملت ايران است. به چه علت قرار است طبق گفته آقاي نژاد حسينيان، گاز به نصف قيمت بين‌المللي صادر گردد؟ در اين مورد چه دستگاهي حافظ منافع ملي ايران مي‌باشد؟ (16/4)

آفتاب يزد: اي كاش مسئولا‌ن دولتي، حداقل به ادعاهاي آقاي نژاد حسينيان پــاسخ مي‌دادند. البته فراموش نكنيـــد كه چنــــد ماه قبـــــل، آقاي عطــــــارزاده عضو اصولگراي كميسيون انرژي مجلس هم در يك مصاحبه، ضمن اشاره به نحوه قيمت‌گذاري گاز صادراتي ايران در پروژه خط لوله صلح، اعلام كرده بود ارائه تخفيف در اين قرارداد به شرطي توجيه دارد كه بتواند كمكي به صلح هند و پاكستان بنمايد. اين سخن در واقع همان نكته‌اي است كه آقاي نژاد حسينيان به آن اشاره كرد و گفت كادوي هر ايراني براي صلح هند و پاكستان بين 3 تا 7 هزار دلا‌ر است.

1417- از استان گيلان تماس مي‌گيرم. سرمقاله امروز شما را مي‌خواندم، در تيتر پاياني اعصابم خراب شد و سرم درد گرفت. اي كاش به جاي دانشجويان كه گوهران گرانبهايي هستند اين ساختمان بر سر آن مسئولي كه مجوز صادر كرده بود خراب مي‌شد آن وقت مي‌ديديم كه چه غوغايي برپا مي‌كردند. (17/4)

1510- يكي از ناهنجاري‌هاي فرهنگي جامعه اين است كه برخي از ما به محض تصدي مديريت و از سردلسوزي تلاش مي‌كنيم تا بلافاصله و ظرف چند روز و به تنهايي طرح‌ها و برنامه‌هاي بلندمدت كليدي و استراتژيكي ارائه نمائيم كه با به اجرا درآمدن آن تمامي مشكلات و معضلات تو در تو و چندين ساله حوزه ماموريت‌مان را در اسرع وقت به نحو احسن برطرف نمائيم، بلاتشبيه گاه مانند آن دوستي معروف مي‌شود(!17/4)

1336- مي‌خواستم از مسئولان عدالت پرور و مهرورز خواهش كنم كه بازنشستگاني كه قبل از سال 79 در آموزش و پرورش بودند معوقه‌هايشان را بپردازند، طلب و پاداش پايان خدمتشان را بدهند، 12 درصد كه سال 82 بايد مي‌دادند را بدهند، حقوق‌هايشان را زياد كنند، دلشان براي نيكاراگوئه و كوبا و غيره و يا ارسال گاز ارزان قيمت به پاكستان وغيره نسوزد، اول به مردم نيازمند خودمان مخصوصا قشر بازنشسته آموزش و پرورش برسند، اين هنر نيست كه به كشورهاي ديگر ببخشند و كشور خودشان با مشكل مواجه باشد. (17/4)

1320- براي اينكه تحول در اقتصاد ايران ايجاد شود نياز نيست كه چنين طرح‌هاي سنگين و پرپيچ و خم و نامفهومي را به مجلس ارائه كنند، بيايند سالانه كمك‌هاي 300 ميليون دلاري خودشان به بعضي كشورهاي ديگر را قطع كنند، بيايند كمك‌هاي مالي به عراق را قطع كنند، از سوي ديگر طرح سهميه‌بندي بنزين را لغو كنند، با اين كارها مي‌شود يك طرح بزرگ اقتصادي را با موفقيت انجام داد. (17/4)

0204- لا‌بد اعلا‌م خبر بخشش بدهي هاي عراق از سوي امارات يادآور ضرب المثل قديمي و كنايه اي است به دختر تا عروس بفهمد، البته ما كه افراد فهميده اي بوديم و قبل از امارات اين كار را كرديم، كنايه ديگر براي چيست؟(18/4)

2150- از قم تماس مي گيرم . معاون وزارت نفت مي گويد منطقي نيست گازوئيل 1100 توماني به قيمت 16 تومان به مردم عرضه شود، خواهش مي كنم از معاون وزارت نفت بپرسيد كه منطقي به نظر مي آيد كه هر ايراني 7 هزار دلا‌ر بابت آشتي هند و پاكستان كادو بدهد؟(18/4)

آفتاب يزد: وقتي كه قسمت دوم پيام شما از نظر بعضي مسئولا‌ن منطقي باشد قطعاً قسمت اول پيام غير منطقي خواهد بود!

1751- يك سوال دارم، هميشه اين در ذهن من بوده كه اين همه قرارداد با روسيه و چين مي بنديم آيا با هزينه خيلي كمتر نمي توانيم با آمريكا وارد مذاكره بشويم و به برخي اهداف خود برسيم؟آن وقت دو كشور مي توانند به تمام كشورهاي منطقه تسلط داشته باشند چون واقعاً ايران يك ابرقدرت است اما به خاطر شرايط فعلي، بعضي كشورهاي منطقه سعي مي كنند كه از آب گل آلود ماهي بگيرند . ضمن آنكه عليرغم همراهي هايي كه با روسيه داريم در هر قطعنامه اي كه عليه ايران صادر مي شود اين كشور هميشه كنار آمريكا مي ايستد . (18/4)

1136- در رابطه با پيام 1229 خواستم بگويم كشور ارمنستان سالهاي سال است كه داراي رآكتور اتمي مي باشد و احتياج به برق همسايگان ندارد .(18/4)

1220- مي خواستم بدين وسيله از تمام خبرگزاري هاي خارجي و مقامات خارجي تشكر كنم چون اخبار مربوط به پيشنهادات ايران و طرح هاي ايران را ما از دهان آنها مي شنويم و بعضي مقامات خودمان ظاهراً مردم خودمان را نامحرم مي دانند، در هر صورت گفتم تشكر بكنم كه بالا‌خره از طريق آنها برخي خبرها را مي فهميم . (18/4)

1631- رسانه ها اعلا‌م كرده بودند كه دولت ايران براي بازسازي افغانستان 300 ميليون دلا‌ر هزينه كرده ، از كجا؟ از بودجه چه كسي و با مجوز چه كسي؟ به جاي اين هزينه ها كه براي كشورهاي بيگانه به كار مي بريد فرض كنيد ما بازنشستگان هم از آن افراد هستيم ، به فكر جوانان بيكارمان باشيد، به فكر جواناني كه سالها، شب نخوابيدند و درس خواندند. (18/4)

0022- از مازندران تماس مي گيرم، سركنسول ايران در بصره گفته اند، ايران مواد غذايي، ميوه جات و سبزيجات و كالا‌هاي صنعتي به عراق صادر مي كند، پس چگونه است كه برخي مسئولا‌ن مي گويند بحران خشكسالي در كشور وجود دارد و بابت همين بحران هم از صندوق ذخيره ارزي براي مبارزه با خشكسالي برداشت مي كنند، بالا‌خره ما نفهميديم در بحران خشكسالي به سر مي بريم يا ميوه جات و سبزيجات و مواد غذايي مازاد داريم كه به كشورهاي ديگر صادر مي كنيم، ايشان همچنين گفته اند ايران برق را از خوزستان به بصره منتقل مي كند، اگر ما به دليل كمبود هزار مگاوات برق در كشور خاموشي داريم به چه دليل و با چه مجوزي به كشورهاي ديگر برق صادر مي كنيم؟ (18/4)

آفتاب يزد: از خشكسالي خيلي نگران نباشيد سازمان هواشناسي اعلا‌م كرده كه از 40 سال گذشته 27 سال در كشور ما خشكسالي بوده است .

0732- نمي‌دانم چرا تا به حال اين موضوع به فكر هيچ كس نرسيده است كه اين پيام‌ها را بيايند همه را در يك صفحه يا 2 صفحه چاپ كنند، هم براي ادارات راحت‌تر است هم براي خوانندگان بهتر است كه مي‌خواهند بخوانند و هم براي روزنامه كه بداند دارد چه كار مي‌كند. خواننده مدام نگردد‌‌‌‌دنباليك پيامي كه هر كدام را در يك صفحه پيدا كند. لطفا يك صفحه يا دو صفحه جداگانه به اين پيام‌ها اختصاص دهيد كه همه پيامشان را راحت‌تر پيدا كنند. براي خودتان هم بهتر است. (17/4)

آفتاب يزد: با روش فعلي، هر كس براساس علايق خود مي‌تواند در صفحات جداگانه پيام‌هاي سياسي، خارجي و اجتماعي را پيدا كند.

1531- مي خواستم خدمتتان عرض كنم كه دولت بايد از روزنامه شما تشكر بكند و امكانات زيادتري به روزنامه شما بدهد براي اينكه اگر يك ديگ بخار، سوپاپ اطميناني نداشته باشد اين ديگ مي‌تركد. ديروز در راديو بحثي بود در مورد كمبود توريسم در ايران و بحث مي‌كردند كه درآمد توريسم در بعضي كشورها از درآمد نفتي ايران بيشتر است، پس چرا توريست به ايران نميآيد؟ به نظر من، چند مشكل وجود دارد كه حتما خود آقايان هم مي‌دانند، ولي به روي خودشان نميآورند اول يك مركز و امكانات امن لازم است كه توريست وقتي وارد يك كشوري مي‌شود امنيت داشته باشد. من خودم چند سال پيش در يكي از شهرستان‌ها ديدم كه دو زن توريست را تعدادي در خيابان مورد استهزا قرار داده بودند و به آنها توهين مي‌كردند و كسي نبود كه از آنها دفاع بكند، بنابراين بايد قوانيني تنظيم بشود كه توريست بتواند راحت بيايد و در هر شهري براي آنها امكاناتي تهيه كنند و هتل مخصوصي داشته باشند كه بتوانند در اتاقشان آزاد و راحت باشند. شتر سواري دولا‌دولا‌ نمي‌شود اگر مي‌خواهيم توريست داشته باشيم بايد امكانات بدهند، اگر نمي‌خواهند رها كنند و اين بحث‌هاي آبكي را در مورد نبود و كمبود توريست نكنند. (17/4)

آفتاب يزد:فكر نمي‌كنيم قضاوت در مورد اينكه انتقادهاي آفتاب يزد جدي است يا نقش سوپاپ اطمينان را دارد، چندان مشكل باشد.

1943- برنامه زنده شبكه سه سيما با يك كارآفرين نمونه مصاحبه مي‌كند كه مهمترين دليل موفقيتش را مهاجرت از روستا به تهران عنوان مي‌كند. (17/4)

2005- قيمت گاز بي‌بو كه اصطلاحا به نام بي بو مي‌شناسند در انواع و اقسام توليدات اسپري‌ها استفاده مي‌شود در سال 1386 تا پايان سال ليتري 400 تومان تهيه مي‌كرديم و امسال رسما قيمت آن ليتري هزار تومان مي‌باشد، لطفا دولت پاسخ بدهد كه آيا اين گراني توسط بخش خصوصي اعمال مي‌شود يا اينكه جزء تصميمات رسمي دولت براي گران كردن محصولات پايه‌هاي نفتي است؟ (17/4)

2108- از فرديس كرج تماس مي‌گيرم. در رابطه با ساخت و سازها و ريزش ساختمان سعادتآباد عرض كنم كه شهرداران بيشتر توجه كنند، در برخي ساختمان‌هاي چند طبقه سيمان به ميزان لازم مصرف نمي‌شود، اگر فردا يك زمين لرزه كوچك بيايد همه اينها مي‌ريزد. (17/4)

2047- من يكي از حق التدريسي‌ها هستم. امروز مقاله را خواندم خواستم اين را هم به روزنامه‌تان اضافه كنم شما كه نوشتيد چرا بخش اعظمي از جوانان جامعه كه با هزار زحمت درس مي‌خوانند الان به صورت كارگران ساده كار مي‌كنند و با حداقل حقوق! الان 6،7 ماه است عده‌اي از حق التدريسي‌ها امتحان دادند كسي نيست به داد آنها برسد با هزار اميد و آرزو، خوشحال بودند كه در آموزش و پرورش به كار گرفته مي‌شوند. الان وزير با يك كلمه كه پول نداريم نمي‌توانيم همه را جذب كنيم موضوع را منتفي كرد شما هم پيگير آنها نيستيد و كسي هم نيست كه به فكر آنها باشد و به درد آنها برسد ولي همه روزنامه‌ها، راديو و تلويزيون اگر از دماغ يك لبناني يا عراقي خون بيايد آن را مرتبا پخش مي‌كنند و خودشان را به در و ديوار مي‌كوبند، ولي حدود 5 الي ده هزار نفر كه در آزمون قبول شدند هزاران آرزو و برنامه داشتند كسي به حرف آنها گوش نمي‌دهد. (17/4)

1348- پيوستن 22 نفر از جوانان قراردادي شركت نفت منطقه تهران و خانواده آنها را به جمع بيكاران و به آقاي وزير نفت تبريك مي گويم.(17/4)

1349- اي كاش مسئولا‌ن به جاي كمك شهرداري به لبنان وعراق آنها را به شركت نفت مي‌داد تا عده اي از بچه هاي قراردادي را اخراج نمي‌كرد،مگر ما ايراني نيستيم و حق زنده ماندن نداريم؟ (17/4)

1354- در كجاي دنيا رسم است كه قيمت بنزين را از روي ماشين محاسبه كنند،من يك ماشين پژو جي ال ايكس 405 حدود يك سال و نيم پيش خريده‌ام و قيد شده حتما از بنزين سوپر بدون سرب استفاده شود و تا چند وقت پيش هم از اين بنزين استفاده مي كردم ولي الا‌ن مي گويند چون چنين ماشيني داريد بايد براي هر ليتر بنزين540 تومان بپردازيد اين هم يكي از عجايب مملكت ماست. (17/4)

1420- برخي افرادي كه با تعهد خدمت در كشور از تسهيلا‌تي براي ادامه تحصيل در خارج از كشور برخوردار شده اند براي اينكه بتوانند مقيم خارج باشند و براي ديد و بازديد اقوام هم سري به كشور بزنند سالهاست كه از طريق شركت هاي دوست و آشنا حق بيمه سوري پرداخت مي كنند تا تعهد خدمتشان خاتمه يابد.بعد هم كه به دهانشان مزه مي‌كند اين كار را تا زمان دريافت حقوق بازنشستگي ادامه مي دهند.(17/4 )

1418- در حالي كه كماكان كمبود يك فُروارد نوك حمله و گلزن در تيم ملي فوتبال كشورمان مشاهده مي گردد معلوم نيست چرا سرمربي تيم ملي از بهترين گلزن ملي جهان براي حضور در اردوي تيم ملي دعوت نمي نمايد؟(17/4)

1417-خواننده محترمي از سياهكل پيام داده اند و عجز و التماس كردن بدون تاثير رانندگان خلا‌ف كار بعد از ابلا‌غ نوع مجازاتشان - كه در برنامه گشت نامحسوس تلويزيون نمايش داده مي شود - را تقبيح كرده است، تصورش را بفرماييد روزي كه خداوند تبارك و تعالي كارنامه همه ما را به دستمان مي دهند چه محشري برپا خواهد شد؟(17/4)

1754- از زاهدان تماس مي‌گيرم. با توجه به گرماي تابستان باز هم كپسول گاز در شهر زاهدان به زحمت تهيه مي‌شود. با توجه به وضعيت فوق فكر مي‌كنم از هم اكنون براي زمستان مردم بايد مثل سابق به فكر زغال و خاك زغال باشند. (17/4)

1749- يك فرهنگي از آذربايجان شرقي هستم. با توجه به زمزمه‌هاي پرداخت يارانه مستقيم به مردم، اگر مثل پرداخت مزايا يا مطالبات معلمان بعد از دو يا سه سال آن هم در حد تبليغ رسانه‌اي باشد، بهتر است طبق روال گذشته باشد تا مردم علاوه بر مواجهه با گراني، بدهكار سايرين نيز نباشند. (17/4)

1738- از اردبيل تماس مي‌گيرم. خشكسالي عجيبي در آموزش و پرورش حاكم است و عده‌اي هم خود را به بي اطلاعي زده‌اند، در صورتي كه مصيبتي كه خشكسالي در امر تعليم و تربيت به بار ميآورد قابل جبران نيست. (17/4)

1922- پاسخ به پيام 1246 مورخ 17/4، مالكي گله كرده مالكيت خصوصي يعني چه، در مورد مسكن مالكيت خصوصي يعني ملكي كه شخص بتواند ازيك دستگاه مسكن به هر اندازه وسعت از وجودش استفاده كند، ولي اگر از يك دستگاه تجاوز كرد احتكار است، براي سودجويي و اگر دولت و روزنامه‌اي در آن مورد ارائه طريق نكرد همدست است، اگر ممكن است پاسخ هر سه را بدهيد و به مردم كمك كنيد. (17/4)

1731- با نهايت تاثر و تاسف فقدان مرحوم بازنشسته را كه عمري در حسرت يك بالش نرم به زير سرش به سر مي‌برد به اطلاع مي‌رساند: مراسم ختم آن مرحوم پس از اجراي نظام هماهنگ حقوق و از محل سود سهامي كه به ايشان تعلق خواهد گرفت برگزار خواهد شد و به بازماندگانش به دليل پرداخت چند ماه كرايه‌خانه‌ كه عقب افتاده بود تسليت و از جهت اينكه از غرزدن‌هاي مداوم آن شادروان راحت شده‌اند تبريك عرض مي‌نمائيم. (16/4)

2305- در مورد برنامه سفر به خير كه صحبت مي‌كردند درباره ترافيك و تصادفات جاده‌اي الان به همه چيز توجه مي‌شود، الا‌ به قشر راننده، به عنوان نمونه اينكه يك اتوبوس 30 يا 40 ميليوني الان براي يك راننده درميآيد 150 ميليون. از آن طرف تمام لوازم يدكي‌اش گران و اقساطش خيلي بالاست. آن راننده مجبور است شبانه‌روز بدود، اما هيچ اقدامي براي راننده انجام نمي‌شود. فقط با اضافه كردن مسئوليت راننده، گرفتن كارت هوشمند و كارت سلامت ، هر روز بايد كارتي بگيرد و روزي 4 يا 5 ساعت هم در صف اين كارتها بايستد به جاي كار كردن( !16/4)

1707- از تهران تماس مي‌گيرم. معاون محترم حج و زيارت كشور فرمودند تاكنون سه ميليون و سيصد و شصت و شش هزار ايراني براي حج مفرده ثبت‌نام نمودند درحال حاضر نيز قصدي براي انجام قرعه‌كشي نداريم، در ضمن اعزام اين افراد براي مكه معظمه حدود 7 سال طول مي‌كشد. سوالي كه پيش ميآيد اين است، شما كه نمي‌توانستيد اين همه افراد را در يك يا دو سال آينده عازم مكه كنيد چرا فقط از افراد خيلي مسن با قيد تاريخ تولد در اولويت ثبت‌نام به عمل نياورديد؟ حال با مبلغ 1683 ميليارد تومان چقدر خوب بود پروژه‌هاي بزرگي در عرصه مسكن يا عمران جاده‌ها را حل مي‌نموديد كه هم خدا را خوش بيايد و هم خلق خدا. (16/4)

1909- مي‌خواستم بگويم اين شهرك بهارستان اصفهان زير نظر سازمان عمران بهارستان اداره مي‌شود كه اين سازمان عمران آمده تمام زمين‌هاي حد فاصل شهرك بهارستان تا اصفهان را كه 15 كيلومتر فاصله دارد تملك كرده است و صداي مردم به هيچ كس و به هيچ جا نمي‌رسد. اين درحالي است كه اين شهرك چهار چوبش به وسيله ديوار مشخص شده و تمام چهارگوشه آن مشخص است. آنجا هر كسي باغ و زميني داشته باشد تملك او دارد باطل مي‌شود و مي‌گويند اينها زير نظر سازمان عمران است. شهري كه چند سال است به وجود آمده. اميدوارم با مطرح كردن اين پيام، سازمان عمران براي حل مشكل اقدام كند كه چرا زمين‌هاي قلعه سفيد، پشت سيلو و قلعه شور همه درحال تملك دولتي است؟ (16/4)

1704- در جواب پيام شماره 1312 روز يكشنبه 16 تير، همشهري محترم! پدر بنده پارسال با 12 سال دادن حق بيمه به بيمه مراجعه كرده و جواب شنيده كه اينها فقط در حد حرف بوده و شما يك سال ديگر بايد حق بيمه بدهيد. پدر من الان 81 سال دارد. (16/4)

1915- اين زباله‌دان‌هايي كه در كنار خيابان‌ها گذاشته‌اند اغلب آنها درب ندارند. كساني كه از سر نيازمندي در داخل اين زباله‌دان‌ها دنبال چيزهاي مورد احتياجشان مي‌گردند و جمعآوري مي‌كنند و مي‌برند تمام كيسه‌هاي نايلون را پاره مي‌كنند و زباله‌ها در داخل آن زباله‌دان‌هاي بدون درب در اين تابستان، هواي شهر را بسيار آلوده مي‌كند. شهرداري براي اين كار يك فكري بكند. (16/4)

1833- چندي پيش جهت انجام كاري به آبادان و خرمشهر سفر كردم باور كنيد گرماي بسيار طاقت‌فرسا و گرد و خاك فراوان داشت به طوري كه همان طور كه برف در زمستان مي‌بارد خاك بر سر اين شهر مي‌باريد كه واقعا تنفس را به شدت مشكل كرده بود. با اين وضع گرماي آتش افروز و ريزش خاك در روز، چند ساعت برق آنها قطع مي‌شد و در اين دو شهر فاضلاب‌ها در كوچه و خيابان‌ها جاري بود كه بوي مشمئزكننده آنها بيني هر عابري را آزار مي‌داد و تنها تفرجگاه سالم كه مي‌تواند ساعتي از اوقات فراغت جوانان را پر كند ساحل اروند است كه متاسفانه قسمتي توسط گمرك و قسمت ديگر آن توسط برخي نهادهاي ديگر اشغال و سراسر آن را نرده‌كشي كرده‌اند. اما ترمينال آبادان، اين ترمينال كه از آهن و آجر ساخته شده در بيابان برهوت و تقريبا 7 كيلومتري جاده آبادان و اهواز قرار گرفته، با اينكه اين ترمينال با رودخانه بزرگ بهمن شير چند كيلومتري بيشتر فاصله ندارد براي نمونه حتي يك درخت در آن كاشته نشده بود، در داخل ترمينال هم هيچ‌گونه وسايل سرمازا وجود نداشت و درهاي ترمينال كه از چهار طرف باز بود چنان گرماي جهنمي اطراف را وارد اين مكان مي‌كرد كه واقعا طاقت فرسا بود.به طوري كه يك پيرزن مريض مي‌گفت طاقت اين گرما را دارم ولي بي توجهي بعضي مسئولان كه اين چنين با مردم رفتار مي‌كنند را ندارم. آقاي شهردار يك روز با زن و فرزندان ساعت 2 بعدازظهر وارد اين ترمينال شويد تا متوجه گرديد چه كم لطفي به اين مردم آبادان شده است. آفتابيان چه خوب بود از نزديك شاهد يك چنين محل و وضعي بوديد. (16/4)

1233- در شهر زنجان پارسال يك بيمارستان مجهزي به نام بيمارستان آيت الله موسوي افتتاح كردند و كليه اعتبارات عمراني موجود با اجازه معاون دانشگاه كه معاون وزير هم هستند خرج اين بيمارستان شد الان بيش از 6 ماه است كه كارانه‌هاي پرسنل پرستاري به خصوص شهرستان ابهر را ندادند، حق مسكن هم كه حق ماست و 50 هزار تومان بود از سال 86 قطع شد و الان قرار است فقط 25 هزار تومان بدهند. نمي‌دانيم بقيه‌اش را چه مي‌خواهند بكنند، چرا حق و حقوق پرستاران را قطع مي‌كنند مسئولان جواب دهند. (16/4)

1916- از قم تماس مي‌گيرم.دختر من در آزمون تيزهوشان قبول شده ولي من پول آن را ندارم كه او را بفرستم. آن قدر هزينه‌اش بالاست كه ما قادر به پرداخت آن نيستيم. چه طور مي‌توانند شهرداري‌ها براي هر تيم 500 ميليون بدهند، ولي به اين بچه‌هايي كه استعدادشان به اين خوبي است نمي‌توانند كمك كنند. بچه من بدون هيچ كلاسي و كمك‌گيرنده‌اي قبول شد كه نتوانستم هزينه‌ آن را تامين كنم. (16/4)

1702- ما يك آپارتمان خريديم سال 72 در شهيد عراقي شمالي به مبلغ 5/6 ميليون. بعد يكي از اين شركاي آنجا هنوز واحدهايش را نفروخته و هنوز هم دارد اجاره مي‌دهد. الان قيمت هر واحد آن 250 ميليون تومان است. وقتي كه مالكين داراي يك چنين واحدهايي هستند يا اجاره مي‌دهند يا مي‌فروشند يا ... چه جوري مي‌خواهيد كه قيمتها بالا‌ نرود و اجاره اماكن گران نشود؟ تنها راهش اين است كه اگر كسي مي‌خواهد اقدامي بكند از اين خانه‌هاي خالي ماليات بگيرند و 2 برابر خانه‌هايي بگيرند كه خالي نيست. ببينيد آن وقت چه جوري مشكل اجاره‌ها حل مي‌شود. (16/4)

آفتاب يزد: باور كنيد همه اين راهها در اوايل انقلاب، آزمايش شده و نتيجه‌بخش نبوده است. ضمن آنكه در آن زمان، هنوز بسياري از افراد از آلودگي‌هاي مالي و حق حساب گرفتن و ... دور بودند و بسياري از افراد هم، راههاي دور زدن قانون را بلد نبودند. به نظر ما تنها راه حل معضل مسكن، رجوع به راههاي علمي براي متعادل ساختن بازار و فراهم نمودن امكان فعاليت در عرصه‌هاي گوناگون اقتصادي مي‌باشد. تا زماني كه اين كار انجام نشود از يكسو فشار تقاضا، بازار را ملتهب مي‌كند و از سوي ديگر، بورس بازان از التهاب بازار و احساس نياز بازار سوءاستفاده مي‌كنند و بازار مسكن را آنگونه هدايت مي‌كنند كه بيشترين سود نصيب آنها شود. همچنين تا زماني كه از يكسو تصميم‌گيري دولت در خصوص يك موضوع مرتبط با مسكن يعني خروج يا عدم خروج سيمان از سبد حمايتي دولت، ماهها به تعويق مي‌افتد، بسياري از افراد نمي‌توانند به برنامه‌هاي دولت براي ايجاد آرامش در بازار مسكن اعتماد كنند كه اين بي‌اعتمادي هم بر تسلط بورس بازان و سوءاستفاده‌گران بر اين بازار، مي‌افزايد.

2312- از كرج تماس مي‌گيرم. با علوفه گران و شير ارزان، گاودارها چه كار كنند؟ الان گاوي كه 30 كيلو شير مي‌دهد را داريم به كشتارگاه مي‌دهيم. (17/4)

2258- از شيراز تماس مي‌گيرم. جناب آقاي واحدي لطفا در صورت امكان از طرف ما بازنشستگان محروم از برخي بزرگان محترم تقليد سوال بفرماييد پرداخت طلب بازنشستگان پس از 11 سال از ذخيره 40 تا 50 ميليارد دلا‌ري ،گناه محسوب مي شود يا خير؟(17/4)

1203- با تشكر از سرمقاله بسيار عالي مورخ 17/4 درباره دانشجوياني كه در واقعه سعادت آباد زير آوار رفتند،توجه مسئولا‌ن را جلب مي كنيم به اينكه به اين دانشجويان توجه كنيد به جاي اينكه مزاحمشان بشويد يك مقدار به اينها وام بدهيد،من خودم وقتي دانشگاه رفتم 500 تومان به من وام دادند چهل سال پيش،درسم را خواندم رفتم وام را بدهم از من نمي گرفتند، يك مقدار بيشتر به اين دانشجويان توجه كنند و وام بدهند كه مجبور نشوند تن به اين كارها بدهند و نهايتا زير آوار از بين بروند.(17/4)

1215- از وزارت صنايع و معادن مي خواهم زودتر ترتيبي بدهند كه ماشين هاي ال نود را از طريق ايران خودرو تحويل مشتريان بدهند چون الا‌ن 17 ماه است ما بدون ماشين هستيم.(17/4)

1250- من از سهامداران يك شركت توليد كننده تاير هستم. اين شركت 20 سال است كه پول مردم را جمع آوري كرده، نه هيچ گونه سودي مي‌دهد و نه پولمان را برمي گرداند، آيا رسم روزگار سرمايه گذاري در داخل ايران اين است؟اگر اين است پس ما هيچ ضمانت كافي براي سرمايه گذاري در داخل ايران نداريم هرچند كه پول ما بيشتر پول خورد بوده، لطفا پيگير شويد ما از چند جا استعلام كرديم اما به هيچ چيزي دسترسي پيدا نكرديم.(17/4)

آفتاب يزد: نام شركت و شماره تلفن پيام دهنده در روزنامه موجود است.

1412- هيچ كس تا به حال اول مشهور و نامدار نشده كه بعدا قهرمان شود، معمولا اول قهرمان مي‌شوند و پس از آن نام آنها را در بوق و كرنا مي‌كنند. پخش عكس هاي بزرگ ورزشكاران ايراني كه قرار است در المپيك شركت كنند در سطح شهر و تجليل همه روزه از آنها در تلويزيون، از حالا‌ كه هنوز نه به دار است و نه به بار تنها اثري كه دارد، ايجاد تكبر كاذب است و منتهي به شكست در بعضي از آنها خواهد بود.(17/4 )

آفتاب يزد: يك اثر ديگر آن هم، رفتن پول از جيب ما و شما، به جيب شركت هاي تبليغاتي است.

2219- ما چه گناهي كرديم، زمستان بي‌گازي بايد بكشيم تابستان هم بي برقي و بي آبي.(17/4)

2230- از شيراز تماس مي‌گيرم. نمايندگان محترم مجلس به جاي رسيدگي به اين همه مشكلات اقتصادي مملكت به مسائل ديگري پرداخته‌اند از جمله نماينده محترم قم وعده ورود تيم صبا باتري را به اين شهر مقدس داده اند و بعضي نمايندگان اصفهان در ديدار براي جلوگيري از انتقال تيم دوم سپاهان به خوزستان تلاش مي‌كنند. چشم بازنشستگان اين دو شهر روشن كه بعضي نمايندگانشان چنين مسائلي را در اولويت كاري خود قرار داده اند.(17/4)

2153- پيام دهنده محترمي از رامسر اعلام داشته بودند كه 4 سال است به دنبال سند به شهرداري منطقه مراجعه مي كنم، بنده مي خواهم براي تسكين به اين هموطن عزيز اعلام كنم كه شهرداري تبريز مدت 16 سال است زمين هايي در شهرك نور تبريز را به عنوان موقت واگذار نموده و در اين16 سال به همه ارگان هاي مملكتي نامه نوشتيم ، اما هنوز موفق به اخذ سند نشده ايم و هر وقت مراجعه مي كنيم مي‌گويند در دست اقدام است. اين چه اقدامي هست كه در 16 سال به اتمام نمي رسد.(17/4)

2145- از مياندوآب تماس مي‌گيرم. از معاونت درماني وزارت بهداشت و درمان تقاضا دارم در مورد داروهاي قاچاق كه مي‌گويند بعضي داروخانه‌ها در ايران داروي قاچاق مي‌فروشند اقدام كنند، بازرس بفرستند و از نزديك خواهند ديد كه داروهاي خارجي را بعضي داروخانه‌ها در مغازه بغل دستي گذاشته‌اند، هر وقت احتياج شد ميآورند مي‌فروشند، داروي ايراني كمترين فروش و داروهاي خارجي بيشترين فروش را دارند، بعضي از پزشكان هم توصيه مي‌كنند كه داروهاي خارجي بهتر از داروهاي ايراني است. (17/4)

آفتاب يزد: اگر نخواهيم تعصب نابجا به خرج دهيم بايد بپذيريم كه تاثير برخي داروهاي خارجي از نوع مشابه ايراني، بيشتر است كه البته به دليل گراني بعضي از اين داروها، دسترسي همگاني به آنها امكان پذير نيست. البته بسياري از داروهاي ايراني هم هست كه چيزي از مشابه خارجي خود، كم ندارد.

2354- از كرمانشاه تماس مي‌گيرم. يكي از معلمان حق التدريس هستم كه در آزمون مهر 86 آموزش و پرورش قبول شدم، خواستم ببينم آيا اين عدالت است كه بعد از ده ماه هنوز هيچ حكمي براي ما نيامده؟ اگر وزارت آموزش و پرورش پول نداشته چرا ما اين هفت خوان رستم را طي كرديم و امتحانات را داديم، از اول اطلاعيه نمي‌دادند كه ما براي آزمون استخدام شركت كنيم. (17/4)

آفتاب يزد: اميدواريم اظهارات استاندار جديد مازندران را خوانده باشيد كه گفته است: اينكه بعضي وزارتخانه‌ها مي‌گويند اعتبار نداريم، دروغ محض است. انشاءالله به زودي شاهد پاسخگويي دستگاههاي مختلف از جمله وزارت آموزش و پرورش - كه كمبود اعتبار را عامل عدم اجراي تعهدات مي‌داند- به اظهارات اين مدير جديدالورود به عرصه مديريت سياسي كشور- استاندار مازندران - باشيم.

1130-من يكي از پرسنل سايپا هستم. مي‌خواستم به مديرعامل خوبمان بگويم كه يك سري به سالن‌هاي توليد بزنند و ببينند كه بعضا چه برخوردهايي با ما مي‌شود؟ (17/4)

1105- از كرمان تماس مي‌گيرم. در مورد خودرو ال نود متاسفانه شركتهاي سازنده هيچ گونه خدمات پس از فروشي را در استان كرمان انجام نمي‌دهند. لطفا دستور فرماييد پيگيري لازم را به عمل آورند. (17/4)

1120- يك بسته سوزن ته گرد چيني از يك مغازه خريداري كردم كه هيچ كدام ته ندارد. مثل اينكه چيني‌ها هم اوضاع و احوال ما را متوجه شدند و هر جنس بنجولي را به اين مملكت مي‌فرستند. مگر مي‌شود سوزن ته گرد، سر نداشته باشد؟(17/4)

آفتاب يزد: دو سال قبل يك مقام چيني در پاسخ اعتراض ايراني‌ها گفته بود چين، هم جنس مرغوب دارد و هم جنس بنجول. اين وظيفه تجار دولتي و خصوصي ايراني است كه در هنگام خريد كالاها براي مصرف ملت ايران، هم شان اين ملت را در نظر بگيرند و هم وجدان و انصاف را در پيش چشم داشته باشند.

0028- الان تقريبا نيمه شب است و نيم ساعت هم گذشته. مي‌خواستم از طريق روزنامه شما به اين برادر جانباز كرجي بگويم كه تلخ‌ترين خبري كه در ستون روي خط شنيدم خبر جدايي اين برادر كرجي از روزنامه شما بود. به ايشان بفرماييد كه يكي از رسالت‌هايي كه جانبازها دارند رساندن حرفشان به مسئولان است حالا‌ چه گوش بكنند و چه نكنند. از ايشان بخواهيد و من هم مي‌خواهم كه به عنوان يك شهروند و يا يك برادر ارتباطشان را با روزنامه شما قطع نكنند. به ايشان درود مي‌فرستم و آرزوي سلامتي ايشان را دارم. اين برادر جانباز رسالتي داشتند و به خاطر آن رسالتشان جنگيدند و جانباز شدند و آن اين است كه براي رفاه، آسايش و عزت اين مردم قدم بردارند. من نزديك 6 ماه در جبهه بودم ولي شهيد نشدم. به ايشان بفرماييد كه يكي از رسالت‌هايي كه دارند رساندن آن خواست و عقيده و اعتقاد امام است كه همه حرفهايي است كه ايشان مي‌فرمايند حالا‌ اگر مسئولان گوش نمي‌كنند و يا اگر عمل نمي‌كنند ايشان وظيفه دارند كه لااقل حرفشان را بزنند. (17/4)
 يکشنبه 23 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن