واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: قدم به قدم تا المپيك – تيروكمان مربيان كرهاي تيم ملي: كسب سهميه المپيك افتخار بزرگي است بايد روي اعتماد به نفس ورزشكارانمان كار كنيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
چهار سال حضور دو مربي كرهاي براي تيروكمان ايران مدت زمان كافي بوده تا اين رشتهي نوپا در ايران را به يكي از سهامداران ورزش ايران در بازيهاي المپيك تبديل كنند. هم اكنون تيروكمان براي آقاي پارك و خانم "لي" كه زن و شوهر هستند، همچون فرزندي است كه ميخواهند روز به روز رشد، شكوفايي او را ببينند. اين آرزويي است كه اين دو مربي كرهاي با آن همهي مشكلات حضور در ايران را تحمل ميكنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، "پارك ليومي" و خانم "لي" دو مربي كرهاي هستند كه از چهار سال پيش در ايران حضور يافتهاند. البته شوهر خانم "لي" يك سال جلوتر از او به ايران آمده و فعاليت خود را با كمانداران ايران آغاز كرده است اما، به هر حال اين دو مربي كرهاي كه از مهد رشتهي تيروكمان به ايران آمدهاند، توانستهاند در دورهي چهار ساله عملكرد قابل قبولي را داشته باشند. آنها ميگويند هيچ جاي دنيا سابقه نداشته كه ورزشكاري از صفر شروع كند و ظرف چهار سال سهميهي المپيك را كسب كند.
خانم لي ميگويد: «من خودم سالها در كره ورزشكار تيروكمان بودم اما، هيچ گاه نتوانستم به المپيك راه پيدا كنم. اين افتخاري بزرگ براي كمانداران ايراني است كه به المپيك رفتهاند.»
پارك به عنوان سرمربي تيم ملي تيراندازي ايران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: زماني كه چهار سال قبل من به ايران آمدم، ايران هيچ تيمي نداشت. زماني كه كريم صفايي رييس فدراسيون شده بود، من به ايران آمدم. يك سال و نيم تمام با سختي و مشقت كار كرديم. وقتي ميخواستيم با بچهها تمرين كنيم، جا براي تمرين نداشتيم. دو تا سه ماه در پارك طالقاني و تنها با مسافت 30 متر تمرين ميكرديم اما، بعد از يك سال و نيم به ورزشگاه شهداي طرشت آمديم و شرايط ما كمي بهتر شد.
وي با اشاره به كسب سهميهي المپيك توسط كمانداران ايران خاطرنشان كرد: ما زحمت زيادي كشيديم اما، با اين حال خودمان هم فكرش را نميكرديم كه بتوانيم سهميه المپيك كسب كنيم. باور كنيد من فكرش را نميكردم. اعتقاد دارم اين يك موهبت و نعمت الهي براي ما بود. از بين 120 كشور دنيا 64 مرد و 64 زن اجازهي حضور در المپيك را دارند كه تنها 20 كشور توانستند سهميهها را كسب كنند. خوشحاليم كه ايران پس از چهار سال فعاليت در تيروكمان امروز در بين اين 20 كشور قرار دارد.
پارك با اشاره به اينكه با كسب سهميهي المپيك خستگي از روي دوشمان برداشته شد، ادامه داد: ما با هدف اوليهاي كه داشتيم، رسيديم. براي رسيدن به اين هدف فشار زيادي را كه بر روي دوشمان بود، تحمل كرديم اما، با اين سهميهها خستگي ما در رفت. ما در دو سال اخير چند بار قصد رفتن از ايران را داشتيم اما، باز هم به خاطر اعتمادي كه فدراسيون و تيراندازان به ما كرده بودند، اين كار را نكرديم. سختيها را تحمل كرديم و به خاطر بچهها در ايران مانديم.
مربي كرهاي تيم ملي تيروكمان ايران با بيان اينكه ورزش توقف ندارد، ادامه داد: ورزش شايد شروعي دوباره داشته باشد اما، توقف ندارد. كسب سهميهي المپيك باعث نميشود كه ما در همين مقطع بمانيم. بايد پيشرفت كنيم ما بايد ورزشكارانمان را به مدالهاي المپيك برسانيم. اكنون دو سال ديگر بازيهاي آسيايي را داريم دوباره دو سال بعدش بازيهاي المپيك. در بين اينها هم بسيار مسابقههاي مهم است كه بايد به سختي آنها را پشت سر بگذاريم. ما تازه با كسب سهميهي المپيك جاي پايمان را پيدا كردهايم كه كجاست. من احساس ميكنم كه اين كسب سهميه جواب بسياري از منتقدان ما را داد و اكنون آنها بايد به ما كمك كنند.
وي با اشاره به مدت زمان كوتاه باقي مانده تا بازيهاي المپيك پكن و برنامهي ويژهي كمانداران خاطرنشان كرد: در اين مدت باقي مانده براي اينكه در المپيك عملكرد بهتري داشته باشيم، نميتوانيم تمرينهايمان را دو برابر كنيم. ما اكنون بايد روي اعتماد به نفس ورزشكارانمان كار كنيم. اميدواريم كه يك اردوي دو هفته براي رفع اشكال در كره داشته باشيم و در آنجا با باشگاههاي قوي كره تمرين خواهيم كرد. اين تاثير زيادي بر روي ورزشكاران ما ميگذارد. در اين فرصت باقيمانده بايد از لحاظ رواني روي بچهها كار كنيم.
پارك با بيان اينكه دوست داريم در المپيك مدال بگيريم، تصريح كرد: رفتن به المپيك خوب است و اميدواريم كه در آنجا مدال بگيريم، البته نه اينكه اگر مدال نگيريم، دلسرد ميشويم. كسب سهميهي المپيك براي ما كافي نيست بايد بتوانيم در المپيك خوب كار كنيم.
خانم "لي" همسر آقاي پارك هم حدود سه سال است در ايران با كمانداران دختر تمرين ميكند. وي در اين رابطه به خبرنگار ايسنا گفت: ما زحمات زيادي در اين مدت كشيديم. از لحاظ امكانات، تجهيزات وبودجه با مشكلهاي زيادي مواجه بوديم هميشه ما تشنه بوديم و به اندازهاي كه گلويمان تر شود، به ما آب ميدادند. هيچ موقع از لحاظ شرايط كلي در موقعيت ايدهآلي قرار نداشتيم اما، با كسب اين سهميههاي المپيك شرايط به نظر من بهتر ميشود.
وي با بيان اينكه كمانداران هم اين سختي را پاياپاي ما تحمل كردهاند، گفت: ما شبها تا ساعت 12 تمرين ميكرديم اين براي ما سخت بود هيچ اجباري از سوي فدراسيون نداشتيم كه تا آن موقع تمرين كنيم اما، اكنون جواب سختيها را ميبينيم. خوشبختانه بچهها هم پا به پاي ما آمدند و خسته نشدند. اميدوارم در آينده شرايط ما بهتر شود.
انتهاي پيام
شنبه 22 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]