تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس كار نيكى انجام دهد ده برابر آن پاداش دارد و از جمله آنها سه روز روزه در هر ماه ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827776418




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتظارات فعالان حوزه ITاز مجلس هشتم


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: انتظارات فعالان حوزه ITاز مجلس هشتم
با وجود آن كه كشور در حال حاضر در نخستين سالهاي برنامه چشم اندازه بيست ساله راهبردي توسعه فرهنگي و اقتصادي كشور قرار دارد...


هموطن آنلاين _ سايه نيكان_مجلس هشتم اخيرا فعاليت خود را آغاز كرده است و از نگاه كارشناسان حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات ،‌ بايد فرصت هاي زيادي را از طريق قانون گذاري و نظارت بر حسن اجراي تعهدات قوه مجريه در اين حوزه ،‌فراهم كند.
اگرچه همچنان فعالان حوزه ICT‌كشور منتظر تاسيس كميسيون ويژه فناوري اطلاعات و ارتباطات در بين كميسيون هاي مجلس شوراي اسلامي هستند ،‌اما اقدامي اثربخش در جهت رفع معضلات موجود در جامعه اطلاعاتي از سوي نمايندگان ملت حداقل درخواستي است كه صاحبان قلم به نمايندگي از مخاطبان خود نسبت به بهبود وضعيت فضاي آي تي كشور درخواست مي كنند و اميدواريم بارقه هاي ان در مجلس هشتم مشاهده شود.
انتشار چند گزارش در مورد تهديدات سايت هاي دولتي ايران در فضاي وب و معضلات جرايم رايانه اي بر آينده اقتصاد و ارتباطات و فرهنگ كشور توسط مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي در دوره مجلس هفتم ،‌عزم اين مركز تحقيقي رسمي قوه مقننه را براي شناسايي و بازخواني چالش هاي پيش رو نشان داد.
با وجود آن كه كشور در حال حاضر در نخستين سالهاي برنامه چشم اندازه بيست ساله راهبردي توسعه فرهنگي و اقتصادي كشور قرار دارد و بر اساس ابلاغ اصل چهل و چهار قانون اساسي توسط رهبري ،‌گسترش نظام خصوصي سازي را در كشور شاهد خواهيم بود ،‌نگاه و رويكرد مجلس به توسعه زير ساخت هاي ICT در ايران بسيار حياتي تلقي مي شود.
انتظار مي رود مجموع رفتارهاي سازماني نهادهاي دولتي ، به سمت برآورده كردن استاندارهاي از پيش تعيين شده حركت كند تا در نهايت از چشم انداز 20 ساله نيز كشور عقب نماند. بر همين اساس ، درك و شناسايي مهم ترين نيازهاي صنعتي و فرهنگي و اجتماعي كشور در حوزه هاي گوناگون ، به عنوان چشم اندازي براي جهت دهي ماموريت هاي متعدد تصور مي شود.
بايد پذيرفت كه سرزمين پر پتانسيلي مثل ايران با وجود ميليون ها تن از نخبگان داخل و خارج از كشور ، ظرفيت ممتاز و ذي قيمتي در اختيار دارد كه بايد ماحصل برنامه ريزي هاي خرد و كلان كشور ، به سمت بازي دادن بيش تر به توان فكري نيروهاي داخلي متمركز شود.
چرا كه اگر قرار باشد آرمان بستن چاه هاي نفت و صادر كردن هر بشكه نفت به قيمت هزاران دلار اتفاق بيافتد ، اين فكر و دانش و همت ايراني است كه چنين ارزش افزوده اي را دراختيار جهانيان قرار خواهد داد.
افزايش صادرات غير نفتي كه با وجود گذشت 27 سال از انقلاب ، هنوز به عدد 2 رقمي نرسيده است ، همت نخست سازمان برنامه ريزي راهبردي كشور براي تبديل شدن به قدرت برتر اقتصادي در منطقه است.
نيل به اين خواسته به حق ، جز با ايجاد ارزش افزوده هايي كه مبتني بر متغيرهاي پويا و متغير فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) مي باشد ، خيلي آسان و محق تصور نمي شود.
بنابراين پر واضح است كه بسيج توان مندي هاي مادي و معنوي كشور با پشتوانه ظرفيتهاي آي تي مدار ، سازماندهي عملياتي ماتريسي موفقي خواهد بود. اين سازماندهي ، وقتي با ابزارهاي فناوري روز مجهز باشد ، فرصت هاي شغلي و پتانسيل هاي بالقوه ديگري را بارور مي كند كه خود گامي به سوي توسعه پايدارتر است.
درمجموع ، از برآيند انديشه ها و افكار كارشناسان ارشد حوزه فناوري اطلاعات كشور چنين استنباط مي شود كه بحث اعتباردهي به فعاليت هاي آي تي مدار كشور بايد بيش از پيش مورد توجه قرار بگيرد.
پس اكنون كه مجلس به زمان رسيدگي نهايي بودجه دولت نزديك مي شود و حجم فعاليت كميسيون هاي تخصصي آن افزايش مي يابد ، بهترين فرصت براي سهم خواهي بيش تر و منطقي براي صنعت نوپاي آي تي در ايران است . آن چه كه از مجلس هشتم در رابطه با بودجه اخير و مسائل آي تي كشور انتظار مي رود ، به طور خلاصه عبارتند از :
1-راه اندازي كميسيون فناوري اطلاعات و ارتباطات به عنوان كميسيوني مستقل در مجلس شوراي اسلامي.
2-ايجاد كميته هاي حقوق فناوري در كميسيون حقوقي مجلس.
3-برگزاري نشست هاي فصلي رياست مجلس و رئيس مركز پژوهش هاي مجلس شوراي اسلامي با فعالان ICT ايران.
4-تلاش براي تاسيس مركز مديريت سايت هاي دولتي ايران و رفع نابساماني پايگاه هاي رسمي ايران در وب.
5-اختصاص درصدي بيش از ضريب 2 درصدي بودجه سالانه هر دستگاه به توسعه فناوري اطلاعات در سازمان مطبوع.
6-اختصاص درصدي از بودجه تكفا براي پوشش ضمانت نامه هاي ريالي شركت در مناقصه براي شركتهاي خصوصي.
7-تدوين راهكاري عملياتي براي توسعه فعاليتهاي اعتباري در بدنه آي تي كشور.
8-اختصاص درصدي از رشد ناخالص ملي ايران (GNP) به توسعه آي تي در مدارس و مراكز آموزشي كشور.
9-اختصاص رديف بودجه اي خاص براي انجام فعاليت هاي دفاعي مجازي در زمينه فناوري اطلاعات و ارتباطات مثل تدوين نبردهاي نامتقارن ديجيتالي.
10-استقرار برنامه اي براي اعطاي تولي گري مستقل برنامه دولت الكترونيك(e-government) به سازماني مشخص.
11-تلاش براي تدوين مركز ملي مديريت پايگاه هاي اطلاع رساني الكترونيك دولت در وب.
12-اعطاي تسهيلات مادي و معنوي بيش تر از سهم هاي سال هاي گذشته براي حمايت از پروژه هاي مربوط به ICT در دانشگاه ها.
به گزارش هموطن آنلاين، مجلس ، در سايت www.majlis.ir و شبكه اطلاع رساني نخبگان www.nokhbeh.ir ، فرمت هاي مختلفي از لوايح بودجه سال هاي گذشته و تفسيرهاي مختلف آن ارائه كرده است .
اميدواريم سايت مجلس و خود مجلسيان بتوانند و اهتمام كنند تا نظام هاي اطلاع رساني و ارتباطي بهتري ميان مخاطبان و نمايندگان آنان درخانه ملت از طريق تالارهاي چت صوتي و تصويري و نوشتاري كنترل شده ،‌فراهم شود . نيازي كه مي تواند زمينه درك بهتر و ارتباط سريع تر و گسترده تر نمايندگان با جامعه نخبگان و انديشمندان كشور براي توسعه نظام ICT‌در ايران شود.
 جمعه 21 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن