تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865942216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تقويت هويت ديني در اوقات فراغت/ 7رئيس فرهنگسراي خاتم:نقطه ضعف برنامه‌ريزي طرح اوقات فراغت توجه صرف به بعد دستوري دين است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: تقويت هويت ديني در اوقات فراغت/ 7رئيس فرهنگسراي خاتم:نقطه ضعف برنامه‌ريزي طرح اوقات فراغت توجه صرف به بعد دستوري دين است
گروه اجتماعي: اين نقطه ضعف ما برنامه‌ريزان طرح اوقات فراغت است كه به جاي آميختن برنامه‌هاي اوقات فراغت با دستورات و آموزه‌هاي ديني تنها به بعد دستوري آن اكتفا كرده‌ايم.
«جواد حيدري‌پور» رئيس فرهنگسراي «خاتم» وابسته به منطقه جنوب سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، با اشاره به اينكه بايد از هر بخش و نهادي به اندازه خودش انتظار داشت، گفت: مسلماً انتظاري كه از فرهنگسرا در ارائه برنامه‌هاي فرهنگي داريم را نمي‌شود به همان نسبت از مسجد داشت.

وي با تأكيد بر اينكه برنامه‌هاي ارزشي و مذهبي بايد در نهادهاي مختلف و به درستي پيگيري شوند، افزود: بهترين برنامه‌ريزي‌ها چنانچه در مكان مناسب به مرحله اجرا نرسند، نتيجه مطلوبي در پي نخواهند داشت از اين رو نوجوانان و جوانان ما در اوقات فراغت نيازمند برنامه‌هاي بانشاط هستند و قاعدتاً اجراي اين قبيل برنامه‌ها در مساجد با محدويت‌هايي همراه است.

حيدري‌پور تأكيد كرد: من نمي‌گويم مساجد فضاي بانشاطي براي نوجوانان و جوانان نيستند اما اماكن فرهنگي كه در فرهنگسراها يا فضاهاي باز تعبيه شده‌اند به مراتب مكان‌ بهتري براي پركردن اوقات فراغت جوانان هستند.

رئيس فرهنگسراي خاتم با ابراز تأسف از اين مسئله كه بسياري از مضامين ديني تنها در حد تئوري باقي مي‌مانند، به خبرنگار ايكنا گفت: اين نقطه ضعف ما برنامه‌ريزان است كه به جاي آميختن برنامه‌هاي اوقات فراغت با دستورات دين تنها به بعد دستوري آن اكتفا كرده‌ايم.

چگونگي سوق دادن برنامه‌ريزي‌ها به سمت ابعاد عملي و همچنين عنايت به مخاطب عام در سير فعاليت‌ها يكي ديگر از مباحثي بود كه در اين گفت‌وگو مطرح شد و راهكاري كه حيدري‌پور در اين‌باره به آن‌ اشاره كرد، خارج شدن از قالب برنامه‌ها و سخنان كليشه‌اي بود كه از طريق ارتباط‌گيري پويا با مردم محقق مي‌شود.

حيدري‌پور افزود: در دين آمده است كه مردم را بايد از طريق اميالشان به دين دعوت كرد و اوقات فراغت بهترين فرصت براي جامه عمل پوشاندن به اين ادعاست به شرطي كه دانش‌آموز را دوباره از كلاس به كلاس دعوت نكنيم.

رئيس فرهنگسراي خاتم با اشاره به اينكه مسئولان اين فرهنگسرا در برنامه‌ريزي‌هاي اوقات فراغت جوانان رئوس مذكور را مورد توجه قرار مي‌دهند، گفت: همان‌گونه كه گفته شد بهترين راه براي غني‌سازي برنامه‌هاي اوقات فراغت در راستاي تقويت هويت ايراني استفاده از انديشه‌هاي مردمي است كه بسيار مورد توجه ما بوده است.

وي افزود: يكي از اين راهكارها اعزام دانش‌آموزان و دانشجويان به اردوهاي تفريحي، سياحتي، زيارتي و ... است كه بايد با تعديل قيمت‌ و بيشترين خدمات به افراد عرضه شود.

حيدري‌پور زمينه‌سازي براي ظهور چنين امري را يكي از وظايف مراكز و نهادهاي فرهنگي دانست و گفت: صادقانه مي‌گويم كه برنامه‌ريزي مساعدي در اين زمينه انجام نشده و مشكل كار اينجاست كه مسئولان و برنامه‌ريزان تنها افكار خود را پياده مي‌كنند و اين موجب بي‌نتيجه ماندن فعاليت‌ها مي‌شود.

وي تأكيد كرد: اگر ما بتوانيم زمينه مساعدي را براي بازديد مردم از اماكن مختلف زيارتي و سياحتي مهيا كنيم تا حد زيادي مسير تقويت هويت ديني و ملي را پيموده‌ايم چرا كه برنامه‌ريزان اوقات فراغت تنها مسئول آماده‌سازي زمينه‌ها هستند نه القاي مكرر مضامين.

حيدري‌پور در پايان، سالم‌سازي فضاهاي اجتماعي را يكي از رسالات برنامه‌هاي اوقات فراغت برشمرد و اظهار كرد: دين تنها دربرگيرنده واجبات و شكيات نماز و ... نيست لذا بايد به سوي عملياتي كردن مفاهيم ديني كه فقط در حد تئوري باقي‌مانده‌اند، حركت كنيم.
 جمعه 21 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن