واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: واكنش سخنگوي جامعه روحانيت به اظهارات دعاگوخدشه در رابطه دولت و روحانيت خلاف وحدت و نظر رهبري است
دكتر احمدي نژاد از ابتداي دوره رياست جمهوري تلاش كرد تا ارتباط وثيقي با روحانيت برقرار كند كه نمود آن هم جلساتي بود كه يك بار به صورت خصوصي ميان وي و آيت الله مهدوي كني و بار ديگر هم با حضور اعضاي شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.
سخنگوي جامعه روحانيت مبارز گفت: مطالبي كه آقاي دعاگو در گفت و گو با روزنامه كارگزاران مطرح كرده نظر شخصي ايشان است و به هيچ وجه نظر شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز نيست.
حجت الاسلام دعاگو در مصاحبه اي كه روزنامه دوم خردادي كارگزاران امروز به نقل از وي منتشر كرده بود، در پاسخ به خبرنگار اين روزنامه كه نظر او را درباره تعامل دولت نهم با نهاد روحانيت و روحانيت سنتي و انقلابي جويا شده بود، گفت: اگر از من پرسيده شود آيا دولت احمدينژاد با روحانيت همراهي و همسويي دارد، يك بحث است ولي اگر پرسيده شود آيا در تصميمگيريهاي دولت، سهمي براي روحانيت وجود دارد يا نه، پاسخ من خير است. روحانيت هيچ سهمي در عزل و نصبها، تغيير و تحولات و تصميمات دولت ندارد. بهعنوان مثال مثلا در طرح تحول اقتصادي، هيچ نظرخواهي و مشورتي با جامعه روحانيت مبارز انجام نشد. البته براي روحانيت احترام قائلند اما اين دوستان اساسا خود را از مشورت با روحانيت و بهخصوص جامعه روحانيت بينياز ميدانند. شايد هم معتقدند كه جامعه روحانيت در اين جايگاه قرار ندارد.
اما حجت الاسلام سالك كه يك ماه و نيم قبل به دنبال استعفاي غلامرضا مصباحي مقدم به عنوان سخنگوي جامعه روحانيت مبارز منصوب شد، در گفتگو با رجانيوز، با اشاره به اينكه آقاي دعاگو از قديم نقطه نظرات خاصي دارد، افزود: اينكه بعضي سعي مي كنند تا ميان دولت و روحانيت فاصله بيندازند، قطعاً كار درستي نيست و اينگونه مخدوش ساختن رابطه دولت و روحانيت به وحدت جامعه ضربه مي زند و خلاف نظر رهبر انقلاب است.
وي برخلاف نظر دعاگو، تلاش دولت براي ارتباط با روحانيت را مورد اشاره قرار داد و ياد آور شد: دكتر احمدي نژاد از ابتداي دوره رياست جمهوري تلاش كرد تا ارتباط وثيقي با روحانيت برقرار كند كه نمود آن هم جلساتي بود كه يك بار به صورت خصوصي ميان وي و آيت الله مهدوي كني و بار ديگر هم با حضور اعضاي شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد.
سالك افزود: اگر هم جامعه روحانيت انتقادي نسبت به برخي از عملكردها داشته است، منطقي بيان كرده و نگاه تخريبي يا تضعيفي نداشته است.
وي در همين رابطه تصريح كرد: بايد كارهاي مثبت را توأم با عملكردهاي منفي مشاهده كرد و بعد انتقاد را با پشتوانه منطقي مطرح كرد، نه اينكه به اختلاف افكني دامن زد.
اما دعاگو تنها به بيان ادعاي سهم صفر روحانيت در تصميم گيري هاي دولت اكتفا نكرده و در پاسخ به اين سؤال كه "فكر مي كنيد تحمل و سعه صدر كدام يك از دولتهاي اصلاحطلب و اصولگرا در برابر انتقاد بيشتر بوده است؟"، اظهار داشته است: اگر چه در دولت آقاي خاتمي هم چندان توجهي به نظرات مخالفان نميشد، ولي من معتقدم تحمل آقاي خاتمي بدون شك بيشتر از آقاي احمدينژاد بود؛ يعني بهرغم آنكه خاتمي هم گاهي از دست منتقدان ناراحت ميشد اما اگر ميزان تحمل دولت آقاي خاتمي با تحمل دولت آقاي احمدينژاد را مقايسه كنيم، ميبينيم كه سعه صدر دولت آقاي خاتمي بيشتر بود. اين مسئله تا جايي بود كه حتي سخنان و انتقادات من به اصلاحات و دولت آقاي خاتمي تا مدتها در رسانههاي اين طيف نفوذ و حضور داشت اما اين مسئله در اين طرف كمتر ملاحظه ميشود.
اما سخنگوي جامعه روحانيت در واكنش به اين اظهارات مي گويد: اينكه بدون مبنا و بيان مصداق مقايسه كنيم كه سعه صدر گذشتگان بيشتر از فعلي هاست، بدون ترديد عملي ناپسند است و بايستي به صورت مصداقي بحث و بعد نتيجه گيري شود.
به گفته سالك برخي براي تثبيت خود تخريب ديگري را مبنا قرار مي دهند كه قطعاً اقدام نادرستي است.
چهارشنبه 19 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]