واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش تمرين امروز پرسپوليس /سخت ترين روز پيرواني / اولين تمرين پترويچ و بادامكي و تشويق استيلي
تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس در حال و هواي حضور اريش روته مولر و كادر مربيان كلاس اخيرش در تهران، حضور بادامكي و پترويچ برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، اينكه مربياني چون محمد مايلي كهن، حميد استيلي، نعيم سعداوي و چند مربي نام آشناي ديگر پرسپوليس روي سكوهاي ورزشگاه بنشينند و تماشاگر تمرين باشند كار مربي را خيلي دشوار مي كند كه چطور و چگونه تمرين بدهند تا نظر اين قديمي هاي پرسپوليس را جلب كند. امروز روز سختي براي پيرواني بود چرا كه هم بايد نظر استاد را جلب مي كرد و هم مدعيان نشستن روي نيمكت پرسپوليس.
حاشيه هاي تمرين امروز پرسپوليس را در زير مي خوانيد:
* ايوان پتروويچ يك روز پس از عقد قرارداد با باشگاه پرسپوليس از امروز در تمرينات اين تيم حضور يافت و كنار ديگر سرخپوشان تمرين كرد. حضور اين بازيكن كروات حال و هواي خاص به محل تمرينات سرخپوشان داده و توجه تماشاگران را به خود جلب كرده بود. او امروز بيش از همه بازيكنان و مربيان پرسپوليس تشويق شد.
* كريم باقري و مهدي واعظي همچون روز گذشته، امروز هم با تيم تمرين كردند. اين دو بازيكن آسيب ديده فعلا توانايي همراهي سرخپوشان را ندارند.
* محسن خليلي هم در زمره بازيكنان آسيب ديده تيم فوتبال پرسپوليس است كه با مشكل آسيب ديدگي از ناحيه زانو روبه رو است. او امروز پس از انجام فيزيوتراپي با لباس ورزشي در محل تمرينات تيم حضور يافت اما بنا به دلايلي نامعلوم از همراهي ديگر بازيكنان خودداري كرد.
* بادامكي پس از تمديد قرارداد خود با تيم فوتبال پرسپوليس امروز براي اولين بار كنار تيم تمرين كرد.
* ابراهيم توره و هموطن سنگالي اش امروز با 15 دقيقه تاخير در محل تمرينات تيم حضور يافتند. توره پس دويدن با ديگر بازيكنان در زمان انجام تمرينات استقامتي به همراه مسعود زارعي و پتروويچ به تمرينات اختصاصي پرداخت.
* به علت حضور تيم مربيان كلاس اريش روته مولر در جايگاه ويژه ورزشگاه كارگران، خبرنگاران را به اين محل راه ندادند.
* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس با دويدن دور زمين و انجام كارهاي استقامتي زير نظر پرويز كماسي آغاز شد. پس از آن انجام تمرينات تاكتيكي زير نظر افشين پيرواني در دستور كار سرخپوشان قرار گرفت.
* در اين بين عليرضا حقيقي و يك دروازه بان تستي هم زير نظر عابدزاده تمرين مي كردند. ظاهرا تا روز گذشته دو دروازه بان ديگر در تمرين تيم فوتبال پرسپوليس حضور داشته بودند كه با نظر مربي دروازه بانان اين تيم شرايط همراهي سرخپوشان را نداشته بودند.
* با وجود اينكه هنوز حسين كعبي قرارداد خود را با باشگاه پرسپوليس تمديد نكرده اما از مورد توجه ترين بازيكنان در بين تماشاگران است كه هنوز هم توسط آنها تشويق مي شود.
* ظاهرا مسئولان باشگاه پرسپوليس هنوز با شركت توليد كننده البسه ورزشي به توافق نرسيده اند و بازيكنان اين تيم با لباس هاي مختلف در تمرينات حضور مي يابند.
* درتمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس 15 بازيكن تستي و 13 بازيكن اصلي حضور داشتند.
* در پايان تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس تمامي مربيان حاضر در كلاس روته مولر در كنار زمين حاضر شدند و به گفتگو با مربيان و بازيكنان اين تيم پرداختند. در اين بين حميد استيلي مورد توجه ترين چهره بود. او علاوه بر تشويق از جانب سكونشينان ورزشگاه كارگران در بين بازيكنان و مربيان پرسپوليس هم مورد توجه ترين چهره بود. تماشاگران پرسپوليس امروز را روزي به يادماني براي استيلي ساختند.
* تمامي حاضرين در كلاس روته مولر در كنار مربيان و بازيكنان پرسپوليس عكس يادگاري گرفتند.
* حدود هزار تماشاگر براي تماشاي تمرين امروز پرسپوليس به ورزشگاه كارگران آمده بودند. آنها مايلي كهن را تشويق مي كردند، براي استيلي شعر مي خواندند، دايي را خطاب قرارداد مي دادند كه يادش باشد مايلي كهن از او بزرگتر است و ...
* از سوي باشگاه پرسپوليس به اريش روته مولر، مرتضي محصص و مترجم اين مربي آلماني هدايايي اهدا شد. هداياي اين سه نفر توسط محمود خوردبين و محمد مايلي كهن به آنها اهدا شد.
* حكايت عابدزاده و دروازه بان پرسپوليس هم جالب و تماشايي شده است. او امروز نيم ساعت قبل از آغاز تمرين كار را با اين دروازه بان آغاز كرد و با گذشت نيم ساعت از پايان تمرين هنوز هم با آنها كار مي كرد. او با چوبي در دست نكات لازم را به دروازه بانان پرسپوليس گوشزد مي كرد.
* هومن افاضلي در آخرين دقايق تمرين پرسپوليس به ورزشگاه كارگران آمد.
سه شنبه 18 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 248]