تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865764780




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سينماي مستند مايه آبروي سينماي ايران است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: سينماي مستند مايه آبروي سينماي ايران است
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): برنامه نكوداشت "مرتضي پور صمدي" فيلمبردار با سابقه حوزه سينماي مستند با حضور مدير عامل مركز گسترش سينماي مستند و تجربي و جمعي از سينماگران و مستند سازان در سالن سينما حقيقت برگزار شد.


به گزارش ايرنا، پورصمدي در اين مراسم گفت: از مجموعه تلاش هايي كه در طول بيش از سه دهه حضور در سينماي مستند انجام دادم ، افتخار مي كنم چرا كه سينماي مستند را مايه آبروي سينماي كشور مي دانم.
او در عين حال ادامه داد: برايم مهم نيست كه فيلمبرداري در فيلم به رخ كشيده شود يا نشود، مهم اين است كه يك كار مستند امضا داشته باشد.
پورصمدي تاكيدكرد: تصاوير ناب سينماي مستند را به هيچ عنوان نمي‌توان در سينماي داستاني پيدا كرد.
پورصمدي يادآورشد كه از ده سالگي عكاسي مي‌كرده است و اكنون هم عكاسي مي‌كنم و عكاسي را هيچ وقت رها نخواهم كرد.
"شهنام صفاجو"، مدير روابط عمومي مركز گسترش سينماي مستند و تجربي نيز گفت: پورصمدي فيلمبرداري بيش از صد فيلم مستند را انجام داده و با فيلمسازاني چون ناصر تقوايي ،محمدرضا اصلاني،ابراهيم مختاري،فرهاد فداييان، محسن عبدالوهاب، پيروز كلانتري،رخشان بني اعتماد،خسرو سينايي،ابراهيم حاتمي‌كيا،مجيد مجيدي،اميرشهاب رضويان و محمدمهدي عسگرپور كاركرده است.
"فرهاد ورهرام" از مستند سازان با سابقه نيز با اشاره به خدمات پورصمدي در سينماي مستند گفت: نسل جوان امروز بايد بداند كه اين آرمانخواهي بود كه نسل ما را موفق كرد.
وي ادامه داد: هم اكنون با همه امكاناتي كه وجود دارد، فيلم‌هاي خوبي نسبت به فيلم‌هايي كه ما ساليان دور ساخته‌ايم، وجود ندارد، اميدوارم تجربه‌هاي نسل ما به نسل فعلي برسد همانطور كه نسل ما تجربه‌هايش را از نسل فيلمسازاني چون تقوايي، اصلاني و شيردل گرفت.
"محسن عبدالوهاب" ديگر فيلمساز حاضر در اين نشست همچنين با اشاره به همكاري پورصمدي در فيلم "همسران حاج عباس" با او، گفت: پيرزن‌هاي فيلم با پورصمدي و گروهش ارتباط خوبي برقرار كردند و من هيچ دل‌نگراني در اين زمينه نداشتم.
وي، پورصمدي را غنيمتي براي سينماي مستند دانست و افزود: در سينماي مستند لازم است كه مردم را دوست داشت و به آنها احترام گذاشت و پورصمدي نيز همين گونه است.
به گزارش ايرنا،"بهرام عظيم‌پور" نيز گفت: امضاي پورصمدي را در هركدام از كارهاي او مي‌توان ديد و با چند پلان مي‌توان فهميد كه فيلمبرداري اين كار،براي پورصمدي است.
همچنين فيلم هاي مستندهاي چيغ از محمد‌رضا اصلاني، هور دورق از حميد تمجيدي، تاراز از فرهاد ورهرام، در مدرسه سيد‌قليچ ايشان از فرشاد فدائيان، پير حرا از مهوش شيخ‌الاسلامي، همسران حاج عباس از محسن عبدالوهاب و من با خدا حرف مي‌زنم ساخته كاوه بهرامي مقدم از كارهاي فيلمبرداري شده توسط پورصمدي در اين مراسم نمايش داده شد .
 سه شنبه 18 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن