واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سازمان بازرگاني استان تهران اعلام كرد : هيچ حاشيه امنيتي براي شركتهاي متخلف نمي گذاريم
خبرگزاري فارس: كارشناسان و بازرسان معاونت نظارت و بازرسي سازمان بازرگاني استان تهران علاوه بر نظارت بر عوامل خرده فروش ، عمده فروش و انبارهاي نگهداري كالا ، با شركتهاي متخلف نيز برخورد قانوني مي كنند.
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومي سازمان بازرگاني استان تهران شركتهاي واردكننده و توليد كننده انواع مواد غذايي ، لبني ، مواد شوينده محصولات آرايشي و بهداشتي و ساير اصناف ملزم به رعايت قوانين و درصد هاي سود مصوب براي فروش يا واردات محصولات خود هستند.
اين گزارش حاكيست كارشناسان اداره نظارت بر كالا و خدمات اين معاونت بر اساس گزارشات واصله و ليست هاي موجود ، اقدام به بازرسي و نظارت بر عملكرد شركتهاي مختلف مي كنند كه بر همين اساس طي 9 روز كاري گذشته ، 13 شركت بزرگ توليد كننده و 1 شركت بزرگ واردكننده كه با رعايت نكردن قوانين و مقررات ، باعث نا امني در بازار و تأثير در روند افزايش قيمت ها شده اند ، شناسايي و پرونده هاي ايشان به اداره كل تعزيرات حكومتي استان تهران ارسال شده است.
اين گزارش حاكي است : در ادامه نظارت بر عملكرد شركتهاي توليد و توزيع كننده ي محصولات لبني ، از چندين شركت بزرگ و نامي در اين رسته ، بازرسي بعمل آمده كه منجر به صدور 4 پرونده ي تخلف براي شركتهاي متخلف گرديده است. روابط عمومي سازمان بازرگاني اتهام اين شركتها را گران فروشي و عرضه خارج از شبكه محصولات لبني - بخصوص شير يارانه اي - عنوان نموده و افزوده است : پرونده ي اين چهار شركت با ارزش ريـالي مـجـمـوع 000ر600ر977 ريــال تنظيم و جهت رسيدگي و صدور حكم قانوني به تعزيرات حكومتي استان تهران ارسال شده است.
سازمان بازرگاني استان تهران در مورد عملكرد اداره مشاركتهاي مردمي و سامانه 124 اين سازمان در همين خصوص اعلام كرد از ابتداي سال 87 تاكنون 6699 شكوائيه تلفني ، حضوري و كتبي در خصوص شير يارانه اي دريافت و تاكنون حدود 80 % آن رسيدگي و به نتيجه ي نهايي منجر شده است .بر اساس اين گزارش ، نظارت بر شركتهاي توليد كننده ي مواد شوينده و پاك كننده همچنان بشدت دنبال مي شود. اين شركتها همچنان در برد بازرسي اين سازمان قرار داشته و در همين راستا ، يك شركت توليد كننده پودر لباسشويي در هفته ي گذشته بعلت انجام اقداماتي كه منجر به افزايش قيمت اين كالا به ضرر خريداران و مصرف كنندگان شده بود ، با پرونده اي به ارزش 000ر000ر208 ريال به مراجع ذيصلاح معرفي گرديد. در مورد شكايات دريافتي در خصوص پودر لباسشويي نيز اعلام شده : 486 شكايت تلفني و كتبي واصل كه 75درصد آن تاكنون به نتيجه ي نهايي و صدور حكم قانوني منتهي شده است . مابقي نيز در مراحل پاياني رسيدگي مي باشند.در اين گزارش نظارت بر ساير اصناف ديگر از وظايف اين معاونت بر شمرده و اعلام شده : در ادامه ي نظارت بر عملكرد شركتها ، يك شركت توليد جوجه يكروزه كه با انجام اقدامات غير قانوني ، منجر به افزايش واسطه گري و در نهايت افزايش قيمت كالاي خود گرديده بود ، پرونده اي به ارزش 000ر288ر165 ريال به تعزيرات معرفي شد.
روابط عمومي سازمان افزود : براي دو شركت واردكننده ي كالاهاي آرايشي و بهداشتي كه از عمده ترين واردكنندگان در سطح كشور بوده و عملكرد آنان تأثير مستقيمي بر قيمت محصولات آرايشي و بهداشتي دارد ، بعلت گران فروشي ، صادر نكردن فاكتور قانوني و همچنين درج نكردن قيمت بر روي محصولات خود كه باعث جهل خريداران به قيمت واقعي كالا مي شد ، پرونده هايي به ارزش 000ر200ر693ر1ريال تشكيل و مسؤولين اين دو شركت بهمراه پرونده هاي مربوطه به مراجع ذيصلاح معرفي شدند.
در ادامه اين گزارش : نظارت بر عملكرد شركتهاي توليد و بسته بندي مواد غذايي نيز از اولويت هاي بازرسي و نظارت ذكر شده و در اين راستا ، 6 شركت بزرگ بسته بندي و توليد مواد غذايي بعلت رعايت نــكردن درصد سود قانوني فروش ، درج نكردن قيمت بر روي محصولات - كه خود ، پايه اي براي تخلف گران فروشي محسوب مي شود - با پرونده هايي به ارزش مجموع 200ر758ر023ر3 ريال به تعزيرات حكومتي استان تهران معرفي شده اند.
روابط عمومي در خصوص نحوه ي نظارت بر عملكرد واحدهاي توزيع سيمان و مصالح ساختماني اعلام كرد: با توجه به اهميت اين كالا در شش ماهه ي نخست سال كه با رونق ساخت و ساز همراه است ، اكيپهاي تخصصي اين معاونت علاوه بر بازرسي واحدهاي توزيع كننده در سطح شهر ، با استقرار در محل شركت تعاوني مصالح فروشان ، شكايات مردمي را دريافت و رسيدگي مي كنند و در همين راستا ، از ابتداي سال تا 11/4/87 ، 1326 واحد صنفي موزع سيمان مورد بازرسي قرار گرفته ، 243 شكوائيه حضوري نيز رسيدگي شده و 363متخلف شناسايي شده اند . ميزان سيمان كشف شده را 11255 تن و ارزش ريالي پرونده هاي صادر شده 457ر476ر782ر5 ريال عنوان شده است .
طبق اين گزارش عناوين تخلفات مربوط به سيمان عمدتاً گران فروشي ، تقلب ، احتكار و عرضه خارج از شبكه بوده و از طريق تلفن 124 نيز از ابتداي سال 320 شكايت تلفني ، حضوري و كتبي، در اين خصوص دريافت كه بيش از 73% آن رسيدگي شده و مابقي در مراحل نهايي رسيدگي قرار دارد.
روابط عمومي سازمان بازرگاني استان تهران با اعلام آمادگي كامل اين سازمان در برخورد با هر گونه تخلفات اقتصادي ، از مردم عزيز خواست تا بمحض مشاهده ي هر گونه تخلف ها مراتب را از طريق تلفن 124 به ستاد خبري اداره مشاركتهاي مردمي اين سازمان گزارش كنند.
انتهاي پيام/
دوشنبه 17 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]