تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826552340




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«مشعل‌دار هدايت»؛ ويژه‌نامه اينترنتي شهادت امام هادي(ع)


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: «مشعل‌دار هدايت»؛ ويژه‌نامه اينترنتي شهادت امام هادي(ع)
گروه وبلاگ و IT: پايگاه اطلاع‌رساني تبيان ويژه‌نامه اينترنتي «مشعل‌دار هدايت» را به مناسبت شهادت امام هادي(ع) منتشر كرده‌است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، ويژه‌نامه اينترنتي «مشعل‌دار هدايت» شامل بخش‌هايي چون اوضاع سياسي زمان امام هادي(ع)، احضار امام هادي(ع) به سامرا، برخوردهاي متوكل با امام هادي(ع)، استفتائات متوكل از امام هادي(ع)، منحرفان از خط امامت است.

از ديگر بخش‌هاي اين ويژه‌نامه اينترنتي حكمت اختلاف معجزات پيامبران، منظومه احساس، در محضر بزرگان(سخنراني)، ماتم‌سرا(مرثيه‌سرايي)، امام هادي(ع)؛ مشعل‌دار هدايت، ويژه‌نامه سال‌هاي گذشته، تصاوير ويژه و محافظ صفحه(Screensaver)، هستند.

در بخش‌هايي از «اوضاع سياسي زمان امام هادي(ع)» آمده‌است: «به گواهي تاريخ امام هادي(ع)، با زيركي و دقت نظر الهي خود نه تنها توانست از كمند حيله‌ها در امان بماند، بلكه با سكونت در سامرا، علاوه بر خنثي كردن تبليغات اطرافيان خليفه و نيز با گرفتن فرصت هرگونه بهانه‌جويي از شخص خليفه، توانست در ادامه‌ فعاليت‌هاي امام جواد(ع)، شبكه‌ ارتباطي وكالت را بيش از گذشته سامان‌دهي، تثبيت و تقويت كند و از طريق بسط تشيع به شيوه‌ مكاتبه‌اي، موجبات آشنايي شيعيان را با شرايطي آتي، خصوصاً شرايط غيبت امام معصوم، فراهم آورد.»

در بخش‌هايي از «احضار امام هادي(ع) به سامرا» نوشته شده‌است: «متوكل در بحبوحه سختگيري‌هايي كه نسبت به علويان در مدينه داشت به ياد امام هادي(ع) افتاد و دستور داد آن حضرت را در مدينه بازداشت كنند و به سامرا بياورند. بدين ترتيب مي‌توانست آمد و شدهاي مردم با امام هادي(ع) را از نزديك تحت نظر در آورد. اين همان سياست مأمون بود كه پيش‌تر درباره امام رضا(ع) اعمال شد و البته ظاهر آن در زمان مأمون آراسته‌تر بود.»

در بخش ديگري با عنوان «برخوردهاي متوكل با امام هادي(ع)» آمده‌است: «امام هادي(عليه السلام) در مدت اقامت اجباري‌اش در سامرا، به ظاهر زندگي آرامي داشت، و متوكل مي‌خواست ضمن نظارت‌هاي كلي و تحت كنترل گرفتن، وي را در نقش يكي از درباريان درآورده و از ابهت و عظمت آن بزرگوار در چشم مردم بكاهد.»

در بخش «استفتائات متوكل از امام هادي(ع)» نيز عنوان شده‌است: «متوكل كاتب و نويسنده‌اي نصراني داشت كه به او بسيار احترام مي‌گذاشت و به خاطر علاقه‌اي كه به او داشت او را با كنيه(ابو نوح) صدا مي‌زد. عده‌اي از كاتبان و نويسندگان كاخ اين عمل را نادرست خوانده و گفتند: جايز نيست كافر را با كنيه صدا بزنيم. متوكل از فقها استفتاء كرد و نتيجه منجر به دو نظر شد: گروهي آن را جايز دانستند و گروهي منع كردند. متوكل ناچار از امام هادي(ع) استفتاء كرد و ماجرا را نوشت.»

بخش ديگر اين ويژه‌نامه اينترنتي به معرفي «منحرفان از خط امامت» پرداخته زيرا در زمان امام هادي(ع) افراد و گروه‌هاي فرصت‌طلب با ادعاهاي دروغين و نشر مطالب بي اساس سعي در ايجاد اختلاف ميان مسلمانان و گمراه كردن آنان داشتند، كه مي‌توان به فرقه «غُلات» كه سران آن علي بن حسكه قمي، محمد بن نصير نميري، حسن بن محمد معروف به ابن بابا قمي، فارس بن حاتم قزويني و قاسم بن يقطين قمي اشاره كرد.

در بخش ديگر اين ويژه‌نامه اينترنتي با عنوان «در محضر بزرگان» امكان دانلود سخنراني‌هايي با موضوع «اهميت سكوت»، «برترين اعمال»، «شرح حديثي در باب فقر»، «معناي توكل و فضائل نماز شب» و «مواعظي در باب نماز» فراهم شده‌است.

ويژه‌نامه اينترنتي شهادت امام هادي(ع) را اينجا ببينيد!
 يکشنبه 16 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن