تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه سپر آتش (جهنم) است. «يعنى بواسطه روزه گرفتن انسان از آتش جهنم در امان خواهد بود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866157944




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مرحله جديد طرح امنيت اجتماعي ، هفته آينده


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: مرحله جديد طرح امنيت اجتماعي ، هفته آينده
در هفته آينده، ‌شهروندان شاهد اجراي طرح بسيار وسيع درباره جمع آوري مواد فروشان خواهند بود.
هموطن آنلاين _دادستان عمومي و انقلاب تهران گفت: مرحله جديد طرح ارتقاي افزايش امنيت اجتماعي از هفته آينده به مدت دو ماه اجرا مي شود.
سعيد مرتضوي در حاشيه جلسه ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص تهران در جمع خبرنگاران افزود: با اجراي اين طرح، ‌رفتارناشايست اراذل و اوباش به صفر خواهد رسيد.
وي با بيان اين كه براي شناسايي و دستگيري باقيمانده اراذل و اوباش تلاش جدي خواهيم كرد گفت: در بخش برخورد با اراذل و اوباش شاهد موفقيت بسيار خوبي بوديم؛ زيرا تعداد زيادي از اين افراد، پس از آزادي، ‌تغيير حرفه داده اند و درصد بسيار كمي از اراذل بعد از دستگيري و مجازات ، مجددا به همان اعمال نادرست خود بازگشتند.
مرتضوي با اشاره به اين كه جامعه در خصوص خرده فروشان مواد مخدر و سوداگران مرگ دچار آسيب است اضافه كرد: در هفته آينده، ‌شهروندان شاهد اجراي طرح بسيار وسيع درباره جمع آوري مواد فروشان خواهند بود.
دادستان عمومي و انقلاب تهران مبارزه با مواد مخدر و سوداگران مرگ را كاري پيچيده خواند و گفت: طرح هاي كوتاه مدت مي تواند جنبه پيشگيري و كاهش اين آسيب را داشته باشد؛ اما براي ريشه كن كردن اين معضل، نياز به برنامه ريزي دراز مدت و همكاري همه دستگاهها و ارگان هاي ذي ربط است.
مرتضوي با بيان اين كه براي اجراي اين طرح ، ‌18 ناحيه دادسرا در نظرگرفته شده است افزود: در هر ناحيه دادسرا، براي دو قاضي ويژه امنيت اجتماعي ابلاغ صادر شده كه يكي بازپرس و ديگري داديار است.
وي اضافه كرد: در برخورد با مواد فروشان و مواد مخدر 7 شعبه ويژه در نظر گرفته شده است و افرادي كه در اجراي اين طرح دستگير مي شوند به زندان هاي عادي اعزام نمي شوند؛ بلكه بازداشتگاه و اردوگاه مخصوص براي اين افراد درنظر گرفته شده است كه نه تنها مواد مخدر به اين اردوگاه راه ندارد بلكه بوي مواد هم در اين بازداشتگاه به مشام نمي رسد.
مرتضوي گفت: با برنامه هاي در نظرگرفته شده ، موادفروشان كه خود معتاد هستند تنبيه و بازپروري مي شوند و پس از سالم شدن ، به جامعه برخواهند گشت.
رئيس ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص افزود: شناسائي و برخورد با جرايم كيف قاپي و سرقت خودرو و باندهايي كه در اين زمينه فعاليت مي كنند برعهده اداره آگاهي تهران گذاشته شد.
وي با بيان اين كه در معاونت امنيت دادسراي تهران سه شعبه ويژه براي رسيدگي به پرونده گروههاي خطرناك و باندهاي موادمخدر و اراذل و اوباش و پرونده هاي مهم در نظر گرفته شده است گفت: پشتيباني قضايي كه براي اجراي اين طرح در نظرگرفته شده بسيار قوي وحساب شده است .
مرتضوي با بيان اين كه شهروندان از هفته آينده شاهد آثار بسيار خوب اين طرح در ارتقاي امنيت اجتماعي خواهند بود افزود: شهروندان در صورت مشاهده كوچكترين حركت تظاهر از اراذل و اوباش آن را به دادسرا و مراجع قضايي اعلام كنند تا سريعا به جرم اين افراد رسيدگي شود.
 شنبه 15 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 212]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن