محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829389007
*جلسه ستادپيشگيري ومبارزه باجرايم خاص* *جزييات تازه از پرونده باند پاليزدار *دستگيري10تن از اراذل و اوباش متواري *تشديداجراي طرح امنيت اجتماعي در روزهاي آتي
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *جلسه ستادپيشگيري ومبارزه باجرايم خاص* *جزييات تازه از پرونده باند پاليزدار *دستگيري10تن از اراذل و اوباش متواري *تشديداجراي طرح امنيت اجتماعي در روزهاي آتي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسي
جلسه ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص صبح روز شنبه در دادسراي تهران برگزار و مقرر شد تا اجراي طرح امنيت اجتماعي طي روزهاي آينده تشديد شود.
دادستان تهران:
طرح طوري اجرا خواهد شد كه اراذل و اوباش در بيم و هراس باشند
دادستان عمومي و انقلاب تهران از تشديد اجراي طرح امنيت اجتماعي طي روزهاي آينده در تهران خبر داد.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، سعيد مرتضوي در جلسه ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص تهران از اجراي طرح جمعآوري فروشندگان و توزيعكنندگان مواد مخدر خبر داد و گفت: طرح جمعآوري و برخورد با اراذل و اوباش، توزيعكنندگان محصولات فرهنگي غيرمجاز، طرح جمعآوري مرتكبين كيفقاپي، جيببري، سرقت خودرو و لوازم آن و تشديد اجراي طرح امنيت اجتماعي طي روزهاي آينده نزديك در تهران اجرا خواهد شد.
وي گفت: تلاش اعضاي اين ستاد در تهران به گونهاي بود كه علاوه بر اينكه شوراي امنيت ملي پس از ارائه گزارشات اين ستاد مصوب كرد اين تشكيلات كشوري اجرا شود، تمام استانهاي كشور اين ستاد را تشكيل و اموراتي كه در دستور كار ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص تهران بوده را در تمام استانها تحت نظارت ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص استاني قرار دادند.
وي در مورد اهداف اين جلسه گفت: با تصويب جمعي و راهكارهاي ارائه شده از سوي اعضا به فوريت طرحهايي را در تهران اجرا خواهيم كرد كه آثار آن اين باشد كه بعد از اجراي طرح حتي يك مورد تظاهر و قدرتنمايي اراذل و اوباش در سطح تهران نداشته باشيم و به بركت اجراي اين طرح و برخورد قاطع نيروهايي كه وظيفه تامين امنيت شهر تهران را بر عهده دارند به ويژه نيروي انتظامي، دادسرا و شعبه ويژه امنيت اجتماعي، اراذل و اوباش و آنهايي كه تا به حال در موقعيتهاي خاص به برخي شهروندان ظلم ميكردند و آسايش عمومي را مختل ميكردند در بيم و هراس باشند.
رييس ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص تهران گفت: بر اثر اين برخورد قانوني و اقدامات قاطع، اراذل و اوباش در بيم و هراس خواهند بود و شهروندان عزيز با خيال آسوده چنانچه با قدرتنمايي و مزاحمت اراذل و اوباش مواجه شدند، خيالشان راحت باشد كه پس از اعلام جرم و مراجعه به دادسرا و نيروي انتظامي به سرعت و شدت با اين قبيل مخلان برخورد و اقدامات آنها خنثي و مهار ميشود.
مرتضوي درباره دستور كار اين جلسه گفت: ارائه گزارش عملكرد نيروي انتظامي تهران بزرگ درباره اجراي طرح افزايش امنيت اجتماعي در سه ماهه اول سال، ارائه گزارش عملكرد رييس پليس مواد مخدر در ارتباط با اجراي طرح جمع آوري فروشندگان و توزيعكنندگان مواد مخدر در سه ماهه اول سالجاري و ادامه طرح در دو ماه آتي، ارائه طرح راهبردي افزايش امنيت اجتماعي در راستاي پيشگيري از اقدامات اراذل و اوباش و توزيعكنندگان محصولات فرهنگي غيرمجاز و برخورد قاطع با باقيمانده اراذل و اوباش شهر تهران در دو ماه آتي، ارايهي طرح و راهكارهاي اجرايي آن پيرامون برخورد قاطع با مرتكبان جرايم كيفقاپي، جيب بري، سرقت خودرو و لوازم داخل آن در دستور كار اين جلسه است.
جزييات تازه از پرونده باند پاليزدار
دادستان عمومي و انقلاب تهران خبر داد كه پرونده پاليزدار از توطئهاي سازماندهي شده و اهدافي خاص حكايت دارد.
باند پاليزدار به دنبال اهدافي شوم بودند
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، سعيد مرتضوي در حاشيه جلسه ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص در جمع خبرنگاران درباره روند رسيدگي به پرونده پاليزدار گفت: در تحقيقات اوليه و بازرسي از منزل پاليزدار متوجه شديم وي باندي را تشكيل داده و جريان سازماندهي شده است كه با انحراف از وظايف اوليه و با جرايم و تخلفاتي كه انجام دادهاند، به دنبال اهدافي شوم بودند كه اين موضوع كشف شد و تمام اعضاي اين باند شناسايي شدند و تحقيقات در رابطه با اين اعضا به سرعت انجام شد.
بيش از 13 نفر درباره پرونده پاليزدار دستگير و بازداشت شدند
وي با بيان اينكه بيش از 13 نفر تاكنون در اين رابطه دستگير و بازداشت شدند، گفت: تاكنون زيرمجموعههاي پاليزدار را دستگير و بازداشت كرديم؛ افرادي كه آمر بودند و پشت صحنه اين موضوع را تدارك ميديدند را شناسايي و احضار و برخورد قانوني با آنها صورت ميگيرد.
اسناد تكثيرشده از سوي باند پاليزدار اسنادي سري و مهم است
پرونده پاليزدار از توطئهاي سازماندهي شده و اهدافي خاص حكايت دارد
دادستان تهران افزود: ابعاد اين پرونده بسيار مهم است و اسناد تكثير شدهاي كه از اين باند كشف شده، اسنادي سري و مهم است و حكايت از يك توطئهي سازماندهي شده دارد كه اهداف خاصي را داشته است، از آنجايي كه پرونده در مرحله تحقيقات مقدماتي است و بيان برخي ابعاد پرونده و مسايل و مفاسد پشت صحنهي اين قضيه ممكن است به تحقيقات بازپرس لطمه وارد كند، بيش از اين صلاح نميدانم توضيح دهم. بعد از تكميل تحقيقات به اطلاع مردم شريف ميرسانيم تا از اين توطئه تبليغاتي، امنيتي و ابعادي كه داشته بيشتر مطلع شوند.
عدم نظارت و بازگذاشتن دست پاليزدار موجب شد وي به اسنادي محرمانه دست پيدا كند
وي درباره احكام پاليزدار براي تحقيق و تفحص گفت: پاليزدار، احكام متعددي ازسوي چند نفر از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي كه عضو هيات تحقيق و تفحص بودند، داشته و ماموريتهاي مختلفي به وي دادند. عدم نظارت، بازگذاشتن دست وي و معرفينامههاي متعدد به جاهاي مختلف موجب شد كه پاليزدار به اسنادي سري و محرمانه و حتي اسنادي كه هيچگونه ارتباطي با تحقيق و تفحص از قوه قضاييه نداشته، دسترسي پيدا كند.
مرتضوي افزود: افرادي كه به پاليزدار و باند پاليزدار، مجوز، نامه، ابلاغ و حكم ميدادند تا به اسناد دسترسي پيدا كند، عدم نظارت و هماهنگي، تشويق و پشتيباني آنها يكي از علل مهم تخلفات پاليزدار است.
تخلفات پاليزدار محدود به اين مصاحبههايي كه انجام داده، نميشود
وي گفت: تخلفات پاليزدار محدود به اين مصاحبههايي كه انجام داده، نميشود و اين يك بخشي از سناريويي بوده كه اين باند و گروه، طراحي كرده بودند و تخلفات آنها ابعاد ديگري دارد؛ از آنجايي كه در مرحله تحقيقات مقدماتي هستيم، از بيان آن خودداري ميكنم و با تكميل پرونده و تحقيقات، اطلاعرساني صورت ميگيرد.
مرتضوي:
طرحي بسيار موفق درباره اراذل و اوباش داشتيم
مقصران حادثه ريزش ساختمان به مجازات قانوني ميرسند
مرحله جديد طرح امنيت اجتماعي ازهفته آتي اجرايي ميشود
دادستان عمومي و انقلاب تهران، آخرين وضعيت پرونده ريزش ساختمان هفت طبقه در سعادتآباد تهران و نحوهي اجراي فاز جديد طرح ارتقاي امنيت اجتماعي را تشريح كرد.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، سعيد مرتضوي در حاشيه جلسه ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص تهران در جمع خبرنگاران در رابطه با روند رسيدگي به پرونده تخريب ساختمان سعادتآباد گفت: ساختمان هفت طبقهاي ايجاد كرده بودند كه در اخذ پروانه ساختمان تخلفات زيادي شده بود.
وي گفت: ابتدا براي دو طبقه روي پيلوت پروانه گرفته بودند؛ طبيعتا فندانسيون اين ساختمان براي فشار دو طبقه محاسبه شده بوده كه اضافه بنايي تقاضا ميكنند و شهرداري موافقت كرده است كه زمان صدور پروانه مربوط به دورههاي قبل بوده است.
مرتضوي با بيان اينكه فندانسيون و زيربناي ساختمان قدرت تحمل تعداد طبقات زياد آن را نداشته اظهار كرد: در قسمت جنوبي براي اضافه بنا پروانه گرفته بودند كه از پايين يك واحد به كل ساختمان اضافه ميشود و از آنجايي كه بعد از فندانسيون اخذ پروانه كرده بودند، فندانسيون متصل به فندانسيون ساختمان اصلي نشده بوده و رعايت موارد ايمني را نكرده بودند.
مرتضوي افزود: اولين شكستگي كه در اين ساختمان به وجود آمد، در رابطه با قسمت پيشاني و جنوبي ساختمان بود كه نشست كرد و تمام سكنه آنجا را تخليه كرده بودند؛ به لحاظ اينكه قسمت فندانسيون جلوي ساختمان متصل به ساختمان اصلي نبود، سقفها شروع به شكستگي كرد و ساختمان در شرف ريزش قرار گرفت كه شهرداري، ماده 55 قانون را اعمال كرد.
دادستان تهران افزود: در اين شرايط از آنجايي كه ساختمان مشرف به معبر عمومي بود، شهرداري وظيفه اخطار به مالك جهت رفع خطر را داشت و از آنجايي كه در مدت مقرر مالك اقدام نكرد، شهرداري موظف است طبق قانون اين ساختمان را تخريب و رفع خطر كند.
مرتضوي افزود: شهرداري بعد از انجام ابلاغ قانوني، پيمانكاري را براي تخريب گرفت و اين پيمانكار ابتدا پنجرهها، نردهها و چيزهاي با ارزش را از ساختمان خارج كرد؛ اگر ساختمان استحكام استاندارد را داشت با ضربه زدن به ستون يا اسكلت ساختمان براي جدا كردن در و پنجره و چارچوب، نبايد دچار چنين آسيب عظيمي ميشد.
وي گفت: بياحتياطي پيمانكار اين بود كه بايد بيرون ساختمان محلي براي سكونت كارگران ايجاد ميكرد كه اين كار را انجام نداده بود و در داخل همان ساختمان، كارگران سكونت داشتند و اينكه حدود 20 نفر زير آوار ماندند به خاطر اين بود كه در داخل ساختمان سكني داشتند كه ناشي از اين بياحتياطي است.
مرتضوي افزود: اكثر كارگران زير آوار مانده، دانشجو يا در حال تحصيل بودند كه براي تامين خرج تحصيل مشغول به كار شده بودند و كارگر عادي نبودند.
دادستان تهران بيان كرد: در تحقيقات اوليه مشخص شد ستونهاي اين ساختمان استاندارد ساخته نشده بود و ميزان سيمان به كار برده شده در ستون، يك چهارم حد استاندارد بوده و معمار و سازنده اوليه براي كسب سود، دزدي و سرقتي كه در سيمان آن ساختمان ميخواسته انجام بدهد، سيمان ملاتي را كه بايد براي بتون فندانسيون و ستونها به كار برده ميشد را كم كرده است؛ آن هم به خاطر مختصر سودي كه عايدش شود. در نتيجه ستونها و فندانسيون از استقامت كافي برخودار نبود و يك حادثه خيلي ويژه و نادر در تهران رخ داد.
دادستان تهران افزود: يك ساختمان هفت طبقه با آن ارتفاع بالا، ظرف كمتر از يك دقيقه در زمين فرو رفت و به گونهاي نشست كرد كه حجمش بعد از تخريب، بيشتر از يك يا دو متر نبود.
وي با بيان اينكه عوامل مختلفي در ايجاد اين خطر دخيل بودند گفت: بازپرس دادسراي كاركنان دولت، هيات كارشناسي تعيين كرده و به موجب پرونده تمام افرادي كه دخيل در اين خطر هستند و بهوجود آورنده اين خطر هستند احضار شدند و اكنون بازداشت و در زندان به سر ميبرند.
مرتضوي با بيان اينكه بيش از 6 نفر در رابطه با اين پرونده بازداشت شدند افزود: تمام افرادي كه به موجب نظر كارشناس در به وجود آوردن اين خطر دخيل و مسبب باشند احضار و دستور جلبشان صادر شده و قطعا توسط بازپرس دادسراي كاركنان دولت بازداشت ميشوند و رسيدگي دقيق و قانوني در اين رابطه با سرعت انجام ميگيرد.
دادستان تهران تاكيد كرد: تمام افرادي كه بر اساس بياحتياطي، اهمال، تقصير يا در اثر مسايل مجرمانه موجب اين خطر شدند، بازداشت و به مجازات قانوني ميرسند.
وي گفت: سعي داريم با تدابيري كه در جوار اين پرونده به كار ميگيريم، براي خسارتديدگان اين حادثه كه ساكنين قبلي اين ساختمان هستند و افرادي بودند كه ساختمان را براي سكونت خريداري كردند، جبران خسارت شود و ارزش ريالي كه بتوانند در جاي ديگر منزل تهيه كنند، به آنها پرداخت شود.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، سعيد مرتضوي همچنين گفت: جلسه ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص تهران با حضور تمام اعضا برگزار شد و هر يك از اعضا پيرامون طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و عملكرد سه ماهه اول سال جاري ارائه گزارش كردند و آسيبها، نواقص و مسايلي كه در اين رابطه مطرح بود، بررسي شد.
وي گفت: در جلسه امروز، طرح ارتقاي امنيت درخصوص جمعآوري باقيمانده اراذل و اوباش تهران، جمعآوري فروشندگان مواد مخدر و سوداگران مرگ و جمعآوري سارقان و كيف قاپان مورد بحث قرار گرفت و قرار شد از هفتهي آينده با انسجام تمام نيروهاي دست اندركار مرحله جديد طرح ارتقاي امنيت اجتماعي در تهران به مرحله اجرا درآيد.
دادستان تهران افزود: اميدواريم با اجراي مرحله جديد طرح ارتقاي امنيت اجتماعي حركت اراذل و اوباش به صفر برسد زيرا اعتقاد اعضاي ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص بر اين است كه حق مسلم شهروندان تهراني است كه پس از چند مرحله اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي شاهد اين باشند كه حركت اراذل و اوباش، قدرتنمايي و تظاهر آنها در سطح تهران به صفر برسد.
مرتضوي افزود: ما تمام تلاش و كوششمان را در اين جهت به كار ميبنديم كه باقيمانده اراذل و اوباش، شناسايي و دستگير شوند؛ خوشبختانه در بحث اراذل و اوباش شاهد موفقيت بسيار خوبي بوديم و تعداد كثيري از اراذل و اوباش كه دستگير شدند بعد از آزادي، حرفه و شغل خود را تغيير دادند و در موارد بسيار ناچيز از اراذل و اوباش گزارش داريم كه بعد از دستگيري و مجازات دوباره به همان اعمال ننگيناشان بازگشتهاند؛ طرح بسيار موفقي در رابطه با اراذل و اوباش داشتيم.
وي درباره طرح جمعآوري خردهفروشان مواد مخدر و سوداگران مرگ گفت: جامعه ما از اين گروه دچار آسيب است و بحث مفصلي در اين رابطه انجام شده و طي روزهاي هفته آينده، شهروندان عزيز شاهد اجراي طرح بسيار وسيع در مورد جمعآوري مواد فروشان خواهند بود كه اميدواريم اقدام موثري در پيشگيري از اعتياد و رواج مواد مخدر باشد.
مرتضوي افزود: در مبارزه با مواد مخدر و سوداگران مرگ كار بسيار پيچيده است و احتياج به برنامهريزي دراز مدت دارد و طرحهاي كوتاه مدت ميتواند جنبهي پيشگيري و كاهش آسيب داشته باشد. قطعا براي درمان و ريشه كن كردن اين آسيب نياز به همت تمام نهادها و ارگانهاي ذيمدخل است.
مرتضوي افزود: وزارت بهداشت و درمان بايد تمام امكاناتش را در اين رابطه به كار بگيرد و بهزيستي بايد با تمام نيرو به ميدان آيد تا انشاءالله يك حركت جامع در كشور نسبت به اين آسيب و معضل انجام شود.
دادستان تهران درباره زمان و نحوهي اجراي اين طرح گفت: در رابطه با اجراي اين طرحها نياز به بسيج و سازماندهي عوامل مختلي است كه در اين رابطه 18 ناحيه دادسرا براي برخورد با اراذل و اوباش در نظر گرفته شده و در هر ناحيه به دو قاضي ويژه امنيت اجتماعي شامل يك بازپرس و يك نفر داديار ويژه اجراي اين طرح به مدت دو ماه ابلاغ داده شده است.
وي گفت: در رابطه با بحث مواد مخدر هفت شعبه ويژه در نظر گرفتيم؛ افرادي كه در اجراي اين طرح دستگير ميشوند به زندانهاي عادي اعزام نميشوند و بازداشتگاه و اردوگاههاي مخصوصي براي آنها در نظر گرفتهايم كه مواد مخدر به آن اردوگاه راه پيدا نميكند و زماني كه سالم و متنبه شدند ميتوانند به اجتماع بازگردند.
دادستان تهران افزود: در رابطه با كيفقاپي، سرقت خودرو و لوازم و باندها، برنامهريزي خوبي انجام دادهايم و اداره آگاهي تهران مسوول اجراي اين طرح شده است.
وي گفت: در قسمت معاونت امنيت دادسرا سه شعبه ويژه تشكيل داديم؛ گروههاي خطرناك و باندهايي كه در رابطه با مواد مخدر يا اراذل و اوباش و اخلال در امنيت و آسايش شهروندان كار ميكنند و پروندههاي مهم به معاون امنيت ارسال ميشوند كه در آن قسمت به صورت خاص به جرم اين افراد رسيدگي ميشود.
مرتضوي افزود: پشتيباني قضايي كه ما براي اجراي اين طرح ديديم بسيار قوي و حساب شده است و مدت اجراي اين طرح دو ماه است كه بعد از اين مدت، اقدامات انجام شده و آثار مثبت اجراي طرح در جامعه را رصد ميكنيم و با توجه به اجراي اين طرح براي طرح بعدي برنامهريزي ميكنيم.
وي گفت: در روزهاي آينده اجراي اين طرح آغاز ميشود و شهروندان عزيز در تهران شاهد آثار خوب و مطلوب اين طرح در ارتقاي امنيت اجتماعي خواهند بود و اميدواريم در اثر عملكرد دستگاه قضايي، دادسرا، نيروي انتظامي و ساير نهادهاي ذي ربط در اجراي اين طرح، شرايطي به وجود آيد كه اراذل و اوباش و افرادي كه ميخواهند امنيت و آسايش جامعه را مختل كنند، در بيم و هراس باشند.
دادستان تهران افزود: شهروندان عزيز چنانچه در يك نقطه كوچكترين حركت و تظاهري از اراذل و اوباش ديدند، مطمئن باشند كه به محض اعلام شكايت به دادسرا و مراجع قضايي سريعا به جرم اين افراد، رسيدگي و مجازات قانوني ميشوند.
رييس امنيت اخلاقي ناجا خبرداد:
برقراري امنيت70درصدي در پاركها
بهكارگيري حدود70 هزار نيرو در تفرجگاههاي تابستاني
رييس امنيت اخلاقي ناجا خبر داد كه در سطح كشور بيش از 65 تا 70 هزار نيرو در تفرجگاهها به كار گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، سردار روزبهاني در حاشيهي جلسهي ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص كه در دادسراي تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران دربارهي عملكرد طرح ارتقاي امنيت اخلاقي گفت: اين طرح كه از ابتداي سال 86 به طور رسمي با يك كار عالمانه، توانمندانه و مدبرانه شروع شد، طبيعتا بنا به فصل در برخي از موارد شدت پيدا ميكند؛ مثلا در فصل تابستان و گرما با توجه به استفادهي بيشتر مردم از تفرجگاهها، ما هم امنيت تفرجگاهها را بيشتر در نظر گرفتيم و نيروهاي بيشتري در نظر گرفتيم.
وي با بيان اينكه در سطح كشور بيش از 11 هزار تفرجگاه وجود دارد، گفت: بيش از 65 تا 70 هزار نيرو در اين تفرجگاهها به كار گرفتهايم كه در تفرجگاههاي بزرگ نيروي ثابت داريم و در تفرجگاههاي كوچكتر گشت امنيتي وجود دارد. شناسايي و كار اطلاعاتي درباره افرادي كه مواد مخدر ميفروشند يا مزاحمت ايجاد و اراذل و اوباش هستند و وسايل غيرفرهنگي و غيراخلاقي را به جوانان ارايه ميكنند، هميشه ادامه دارد و حضور پليس به خاطر اين است كه كسي نتواند ايجاد مزاحمت براي خانوادههايي كه در پاركها حضور دارند، بكند.
روزبهاني به خانوادهها توصيه كرد: برخي خانوادهها هستند كه ما نميتوانيم آنها را جزو اراذل و اوباش بدانيم اما رعايت خانوادهي كناردستي را نميكنند. با توجه به اينكه از وسايل صوتي با صداي بلند استفاده ميكنند يا به بازيهايي ميپردازند كه ايجاد مزاحمت ميكند و گاها ديده ميشود اين دو خانواده بر سر مسايلي از جمله جا، دعوا ميكنند، در اين موارد وظيفه داريم نصيحت كنيم تا ساعت خوشتري در امنيت داشته باشند و رعايت حال بقيهي شهروندان را كه ميخواهند ساعتي از اين تفرجگاهها استفاده كنند، در نظر داشته باشند.
رييس امنيت اخلاقي ناجا با تاكيد بر اينكه حضور نيروها در تفرجگاهها ادامه خواهد داشت، افزود: در فصل تابستان نيروها در سواحل دريا، جنگل، حاشيه رودخانهها و پاركها هستند و در فصل زمستان نيروها در اين مكانها كم شده و به جاي آن در جاهايي كه تفريحات زمستاني مثل اسكي وجود دارد، ميروند.
وي دربارهي تاثيرات طرح ارتقاي امنيت اخلاقي گفت: با اجراي اين طرح بيش از 65 تا 70 درصد امنيت در پاركها برقرار شده است. اينگونه نيست كه قبل از اجراي طرح، امنيت نبوده بلكه گسترش امنيت صورت گرفته است.
روزبهاني افزود: سعي كرديم آنهايي كه ايجاد مزاحمت و ناامني ميكنند با تذكر يا حضور پليس مشكلشان را رفع كنيم و تنها كساني را دستگير ميكنيم كه جرمي را مرتكب شده و جايي براي چشمپوشي نداشته باشند.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ خبر داد:
دستگيري 10 تن از اراذل و اوباش متواري
اعلام خبرهاي خوش درمورد مراحل ديگر طرح امنيت اجتماعي طي روزهاي آينده
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ خبر داد كه ظرف چند روز آينده، خبرهاي خوشي در مورد مراحل ديگر طرح امنيت اجتماعي به اطلاع عموم خواهد رسيد.
به گزارش خبرنگار حقوقي ايسنا، سردار رادان در حاشيهي جلسهي ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص كه در دادسراي تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران دربارهي عملكرد سه ماههي اول سال جاري طرح ارتقاي امنيت اجتماعي گفت: در اين جلسه جمعبندي سه ماههي اول سال جاري طرح ارتقاي امنيت اجتماعي با رويكرد افزايش احساس امنيت بانوان صورت گرفت.
وي گفت: در چند حوزه وضعيت مناسبي را پيش رو داريم و در بخش برخورد با اراذل و اوباش، نگراني مردم به شدت كاهش پيدا كرده و در سه ماه اول سال جاري چند نفر از اراذل و اوباش كه فرار كرده بودند با توجه به انجام رصد اطلاعاتي دستگير شدند و برخورد قاطعي با آنها شده و اكنون پروندهشان جهت تكميل در اختيار نيروي انتظامي قرار گرفته و ما در خدمت آنها هستيم.
رادان، طرح ساماندهي شركتها را براي برقراري امنيت بهويژه براي بانوان خواند و گفت: از روزي كه طرح را آغاز كرديم تا امروز بيش از 85 درصد شركتها وضعيت خوبي دارند و آن باقيمانده، وضعيت را براي ديگر شركتها قرمز كردهاند. با اقدامات خوب نظارتي، بررسي، بازديد و بازرسي طرح شكايت مختلف در اين زمينه وضعيت مناسبتر شده اما هنوز قابل قبول نيست لذا جا دارد ما بيش از اين كار كنيم.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ افزود: امروز با دستگاه قضايي براي اين موضوع مذاكرات و هماهنگيهايي انجام داديم تا مابقي اين شركتها هم مورد توجه قرار گيرد و امنيت شغلي و احساس امنيت رواني مردم در اين زمينه افزايش پيدا كند و شركتهايي كه در قالبهاي مختلف در قانون تجارت ثبت شركت شدند و در حال فعاليت هستند شامل اين طرح ميشوند و عنوان شركت خصوصي اشتباه است.
وي با تاكيد بر اينكه چيزي به نام شركت خصوصي نداريم و اين اسم شايد با اين عنوان مطرح شده تا براي خودشان فضاي امن ايجاد كنند، گفت: طبق ماده 20 قانون تجارت، چيزي با عنوان شركت خصوصي وجود ندارد و اساسا اطلاق شركت خصوصي، اطلاق اشتباهي است.
رادان افزود: ظرف چند روز آينده خبرهاي خوشي در مورد مراحل ديگر طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و دغدغهها و نگرانيهايي كه مردم از برخي موضوعات داشتند با هماهنگيهايي كه امروز در ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص به عمل آمد به استحضار مردم خواهد رسيد و مطمئنم كه لبخند رضايت از اين اقدام دستگاه قضايي و نيروي انتظامي بر لبان خوب مردم خواهد نشست.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ با اشاره به اينكه 10 نفر از اراذل و اوباشي كه فرار كرده بودند، شناسايي و دستگير شدند افزود: در حال بررسي مخفيگاههاي تعداد ديگري از اراذل و اوباش هستيم كه انشاءالله عمل خواهيم كرد و به دنبال اين هستيم كه در بخش برخورد با اراذل و اوباش شاهد روزي باشيم كه در تهران مردم هيچ وقت شاهد اقدامات تخريبگرانه، آشوبگرانه و ضد احساس امنيت نباشند.
وي گفت: اراذل و اوباش به سه لايه تقسيم ميشوند كه لايهي اول كساني هستند كه در عرف خودشان گندهلات هستند و نوچه دارند.
رادان، شناسنامهدار شدن اين سه لايه را مهمتر از برخورد با اراذل و اوباش خواند و گفت كه اين شناسنامهها براي رصد كردن اراذل و اوباش، تحت پوشش قرار دادن در بحث اطلاعاتي و بررسي وضعيت و عملكرد آنها مورد استفاده قرار ميگيرد.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ افزود: وضعيت اراذل و اوباش بررسي ميشود، اگر بتوانند فرآيندي را طي كنند اسمشان از ليست اراذل و اوباش خارج و ميتوانند به زندگي عادي ادامه دهند.
در جلسهي صبح شنبه ستاد پيشگيري و مبارزه با جرايم خاص تهران، رييس سازمان اطلاعات تهران، دبير ستاد مردمي پيشگيري و حفاظت اجتماعي، رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا، جانشين پليس آگاهي ناجا، فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ، معاون دادستان و سرپرست دادسراي ناحيه 21 (ارشاد)، معاون امنيت دادسراي عمومي و انقلاب تهران، مدير كل زندانهاي استان تهران، معاون دادستان در امور اجراي احكام دادسراي عمومي و انقلاب تهران، معاون دادستان در امور زندانها و نظارت بر ضابطان، معاون نظارت و بازرسي دادستان عمومي و انقلاب تهران، فرمانده سپاه محمد رسولالله تهران بزرگ، رييس پليس امنيت اخلاقي تهران بزرگ، معاون مبارزه با مواد مخدر تهران، رييس پليس اطلاعات و امنيت فاتب، معاون دادسراي انتظامي قضات در امور نظارت بر ارزشيابي قضات و فرمانده حفاظت و اطلاعات فاتب حضور داشتند.
انتهاي پيام
شنبه 15 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 306]
-
گوناگون
پربازدیدترینها