واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه قزوين: مسئولان در كارهاي فرهنگي غفلت كردهاند
خبرگزاري فارس: امام جمعه قزوين با انتقاد از اوضاع فرهنگي جامعه، ريشههاي معضلات اجتماعي را غفلت مسئولان از مسائل فرهنگي عنوان كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، هادي باريكبين پنجشنبه شب در مراسم تجليل از هنرمندان برتر صدا و سيماي مركز قزوين بيان داشت: ما در زمينههاي سياسي پيشرفتهايي داشتيم و در بخشهاي اقتصادي نيز لنگلنگان پيش رفتهايم ولي با كمال تأسف در بخشهاي فرهنگي پيشرفت آنچناني نداشتهايم.
وي ادامه داد: ما حتي در بحث لباس دختران، پسران، جوانان و خودمان فكري نكردهايم تا لباس ما تأييد و امضاي اسلام و قرآن را داشته باشد.
امام جمعه قزوين اضافه كرد: لباسي كه اسلام معرفي ميكند و آنرا تاييد كرده بايد حيا، عفت و پاكدامني انسان را حفظ كند البته شايد بخشي از دختران و پسران ما از تلويزيون الگو بگيرند و با اين لباسها در انظار عمومي ظاهر شوند.
وي توضيح داد: خداوند سبحان در قرآن كريم، هيكل انسان را بهترين معرفي كرده و همچنين تأكيد دارد كه انسان آن زيبايي را به همه نشان ندهد ولي متأسفانه برخي زوجهاي جوان و جوانها در انظار عمومي چنان ظاهر ميشوند كه شايسته مسلمانان و جامعه اسلامي نيست.
باريكبين افزود: در زمانهاي گذشته وقتي كسي فوت ميكرد پس از غسل او را كفن كرده و همانطور بر روي تخت ميگذاشتند، حضرت زهرا روزي خطاب به سلمان از چنين وضعي اظهار ناراحتي كرده و فرموده بود كه در اين وضعيت حجم بدن خانمها مشخص ميشود و بعد سلمان ويژگيهاي تابوتي كه در ايران استفاده ميشد را به ايشان معرفي كرد، نكته مهم در اين موضوع اين است كه حضرت زهرا (س) به عنوان الگوي زنان ما چگونه نسبت به پوشيده بودن ظاهر زن تأكيد داشته است.
وي تصريح كرد: الگوي ما، دختر پيامبر (ص) حتي از اينكه پس از مرگ حجم بدنش آشكار شود ناراحت است بعد دختران جوان ما با لباسهاي تنگ و بدننما به خيابان ميآيند.
امام جمعه قزوين عنوان داشت: البته شايد اين افراد هيچ قصد خاصي نداشته باشند و حتي فكر كنند اين لباسي كه پوشيدهاند، لباس درستي است بنابراين اين عرض مرا بشنويد و الگويي مبتني بر اسلام به جوانان معرفي كنيد كه عفت، پاكدامني، متانت، عزت، عضمت و مليت ما را نشان دهد.
وي خاطرنشان ساخت: لازم است به اين انتقادها توجه شود و صدا و سيما مركز علمي و فرهنگي باشد چرا كه جايگاه تلويزيون جايگاه حساسي است و مسوليت سنگيني به دوش اين عزيزان است.
باريكبين خاطرنشان ساخت: آثاري كه از اين رسانه پخش ميشود اگر خوب يا بد باشد همانطور تأثير ميگذارد، هيچ مدرسهاي به اين ميزان نميتواند موثر و تأثيرگذار باشد بنابراين صدا و سيما مركز فرهنگي و هنري است كه بايد از راديو و تلويزيون فرهنگ صحيح اسلام به جامعه عرضه شود.
وي تصريح كرد: لازم است دستاندركاران رسانه ملي با قرآن و لطائف اين كتاب آسماني آشنا شوند و نسبت به سيره پيامبر اكرم (ص) و ائمه اطهار (ع) بيشتر آشنايي پيدا كنند حتي لازم است كلاسهاي تفسير قرآن نيز برگزار شود چرا كه قرار است اين افراد با برنامههاي خود به مردم الگو بدهند.
امام جمعه قزوين يادآور شد: اسلام براي همه ابعاد زندگي ما برنامه دارد و مسئلهاي بالاتر از فرهنگ و مذهب در اسلام نداريم بنابراين اگر برنامههاي اسلام را به درستي پياده كنيم نه تنها در كشورمان بلكه براي ملتهاي دنيا نيز ميتوانيم برنامه داشته باشيم.
در ادامه مدير كل صدا و سيماي استان قزوين گفت: در شانزدهمين جشنواره توليدات راديو و تلويزيوني صدا و سيما، مركز قزوين توانست 13 عنوان ارزشمند را از آن خود كند.
ابوالفضل معصوميفر افزود: مركز قزوين توانست در عرصه توليدات خبري، راديويي، پژوهشي و موسيقي باب جديدي را باز كند.
وي ادامه داد: وقتي برنامهاي در راديو و تلويزيون پخش ميشود، خيلي از عزيزان تلاشگر در پشت صحنه اين برنامهها در تلاش هستند تا اين توليدات با كيفيت مطلوب به مردم عرضه شود.
در پايان اين مراسم به 33 نفر از افراد منتخب و برتر در شانزدهمين جشنواره توليدات راديو و تلويزيوني صدا و سيماي مركز قزوين و شش نفر از فعالان صدا و سيماي مركز قزوين لوح تقدير و هدايايي داده شد.
انتهاي پيام/ر
جمعه 14 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]