واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نشست خبري "بهزاد كتيرايي" در مشهد: حضور بانوان در مسابقات بينالمللي را رسمي ميكنيم 30 كشور در مسابقات جام وحدت و دوستي ايران شركت ميكنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: قهرماني - همگاني
رييس فدراسيون كاراته گفت: 30 كشور در مسابقات بينالمللي جام وحدت و دوستي ايران شركت خواهند كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، بهزاد كتيرايي امروز در يك نشست خبري در مشهد افزود: جام وحدت و دوستي كه سال جاري با عنوان جام رياست جمهوري برگزار ميگردد، در تقويم فدراسيون جهاني وجود دارد و نگاه ويژهاي از نظر فني به آن شده است كه جوايز نقدي به صورت دلاري به تيمها و نفرات برتر اين رقابتها اعطا خواهد شد.
وي ادامه داد: براي پرداخت جوايز و هزينههاي مسابقات با توجه به اينكه صدا و سيما اين مسابقات را مستقيم پخش خواهد كرد، استقبال خوبي از طرف اسپانسرها از مسابقات شده و مشكلي از بابت تامين اعتبار نداريم.
وي خاطرنشان كرد: فدراسيونهاي كاراته كشورهاي مختلف استقبال خوبي از اين رقابتها كردهاند و حتي فدراسيون كاراته مصر هم خواهان حضور در اين رقابتها شده اما، ممكن است مشكلات سياسي در شركت بعضي كشورها تاثير بگذارد كه ديگر اين مسايل از كنترل ما خارج است اما پيشبيني ميكنيم 30 كشور دنيا در اين رقابتها شركت كنند.
كتيرايي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران در خصوص سياست فدراسيون كاراته در رابطه با مساله تعدد سبكها گفت: سياست كلي فدراسيون از زماني كه من به آن آمدهام، حمايت از همه سبكهاي كاراته است و ما موافق تعدد و تكثر سبكها هستيم زيرا كه اين مساله باعث توسعه كاراته ميشود.
وي افزود: در يك چارچوب خاص سبكها ميتوانند ايجاد شوند و ما هيچ ممنوعيتي براي فعاليت آنها از جمله سبكهاي آزاد و رينگي نداريم و حتي اگر كسي بتواند سبكي را به خوبي مديريت كند، از وي حمايت ميكنيم.
كتيرايي از پرداخت كليه بدهيهاي فدراسيون كاراته خبر داد و خاطرنشان ساخت: در ابتداي آمدنم به فدراسيون ورزشكاران و مربيان مطالباتي داشتند كه به آنها پرداخت شده است.
رييس فدراسيون كاراته در خصوص آمدنش به فدراسيون كاراته تصريح كرد: يك مدير ورزشي هستم و ورزش را به خوبي ميشناسم، در ابتدا يكي از كانديداهاي مطرح فدراسيون فوتبال بودم اما با مشورت با بزرگان ورزش و صلاحديد آنها در انتخابات آن وارد نشدم و با دعوت عليآبادي، رييس سازمان تربيت بدني و ضرغامي رييس سازمان صدا و سيما ترجيح دادم كه به كاراته بيايم.
وي با اشاره به قطعي شدن اضافه شدن كاراته به المپيك از سال 2012 تاكيد كرد: كاراته به طور قطع وارد المپيك ميشود كه اين امر پس از المپيك پكن قرار است مصوب و اعلام شود كه با توجه به اين امر مساله حضور بانوان ايراني با حجاب اسلامي در ميادين بينالمللي را حل خواهيم كرد.
وي افزود: ما در صدد رسمي كردن حضور بانوان در مسابقات بينالمللي هستيم زيرا كه جامعه بانوان كاراتهكار با حضور بيش از 500 هزار نفر يكي از بزرگترين جوامع ورزشي است و براي اولين بار كاراتهكاران زن ايراني در مسابقات بينالمللي مراكش شركت كردند و اولين مدال طلاي مسابقات در رشته كاتا را هم به دست آوردند.
رييس فدراسيون كاراته ادامه داد: يك هيات از جانب فدراسيون جهاني كاراته "wkf" در حال بررسي اين مساله است و روساي فدراسيون جهاني و كنفدراسيون آسيا هم نظر مثبتي در اين خصوص دارند.
وي تاكيد كرد: با توجه به اينكه سطح فني خانم ها بسيار بالا است حضور آنها در رقابت هاي بين المللي از جمله بازي هاي آسيايي كه سه مدال به اين گروه اختصاص دارد مي تواند به جايگاه ايران كمك زيادي كند.
كتيرايي با اشاره به كمكهاي فدراسيون كاراته به هيات استان خراسان رضوي تصريح كرد: طبق درخواست هيات، مربيان تيم ملي كلاسهايي را جهت ارتقاي سطح فني مربيان خراسان رضوي برگزار خواهند كرد و با برنامههايي كه خود هيات دارد به زودي جايگاه خوبي را در كشور به دست خواهد آورد.
رييس فدراسيون كاراته در پاسخ به اين سوال يكي از خبرنگاران كه با توجه به اينكه رييس جديد هيات خراسان رضوي كاراتهكار نيست و عضو جامعه جودو ميباشد، آيا كسي از خانواده كاراته نبود كه رياست هيات را قبول كند، خاطرنشان ساخت: قطعا خيلي از افراد هستند كه بتوانند رييس هيات شوند اما شرايط در آن زمان ايجاب ميكرد كسي به هيات وارد شود كه بتواند مشكلات آن را حل كند و انتخاب محمودي به تشخيص مديركل تربيت بدني استان بوده و هم اكنون پس از چند ماه از رياست وي با توجه به اينكه وي گرايش سبكي ندارد كارنامهاش موفق بوده و اين انتصاب نتيجه بخش بوده است.
وي افزود: همواره در همه جا كساني هستند كه اجازه كار مفيد را نخواهد داد اما مساله مهم اين است كه كسي كه روي كار مي آيد هدف داشته و براي رسيدن به آن هدف برنامه ريزي مناسب كند و به آن دست يابد.
وي ادامه داد: فدراسيون كاراته و اداره كل تربيت بدني خراسان رضوي از هيات كاراته حمايت ميكنند و همه ما به دنبال آن هستيم كه هيات كاراته اين ورزش را توسعه بدهد و به جامعه كاراته كه جامعهاي اخلاق مدار است، كمك كند.
كتيرايي خاطرنشان كرد: بودجه كل هياتهاي شهرستاني استان خراسان رضوي در سال گذشته 2 ميليون تومان بود اما در سال جاري اين بودجه را تا حدود 10 ميليون تومان افزايش داده و قول دادهايم هر شهرستاني كه بتواند مكان ثابتي براي كاراته دست و پا كند، به آن يك تاتامي كه در حدود 2 ميليون تومان ارزش دارد هديه كنيم و ممكن است در استان خراسان رضوي 20 شهرستان بتوانند چنين كاري انجام دهند.
وي افزود: بر اساس نظر سازمان تربيت بدني هر استان حداقل يك خانه كاراته بايد در مركز استان داشته باشد كه طرح آن از طريق معاونت تجهيز و توسعه اماكن ورزشي برنامهريزي شده و اجرا خواهد شد.
رييس فدراسيون كاراته ادامه داد: همچنين شركت در يك تورنمنت خارجي براي تيم استان خراسان رضوي در نظر گرفته شده است و هر كمكي كه از هر منبعي به فدراسيون بشود، درصدي از آن به هياتهاي استاني داده خواهد شد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]