واضح آرشیو وب فارسی:حيات: ديدار خانواده 4 ديپلمات ربوده شده با آيات عظام
تهران – حيات
در آستانه ايام بيست و هفتمين سالگرد ربوده شدن سيد محسن موسوي كاردار ايران در لبنان و هيات همراه، خانواده كاردار ربوده شده و اعضا ستاد برگزاري مراسم 14 تير با آيت الله صافي گلپايگاني و آيت الله صانعي ديدار كردند.
به گزارش حيات به نقل از ستاد برگزاري مراسم 14 تير، در اين ديدارها كه در برنامه ديدار با مراجع تقليد به منظور بهره گيري از ره انديشي ها و جلب نفحات رحماني دعاي علماي جهان اسلام در اين باره برگزار گرديد آيت اله صافي گلپايگاني ضمن برشمردن مراتب فضيلت گروگان هاي اسير و مظلوم ايراني كه بيست و شش سال دوران اسارت خود را در زندان هاي رژيم صهيونيستي سپري كرده اند، صبر خانواده هاي آنان را نيز در زمره فضيلت هاي عظيم و ماجور برشمرده و پي گيري جدي اين امر را به دولت و مسوولان توصيه نمود و گفت: اين پيشامدي كه براي اين عزيزان رخ داده را از باب علو درجه و تقرب به خداوند متعال مي بينم. اين از عنايات خداوند متعال است كه افرادي در راه ترويج دين و خدمت به اسلام و حفظ اين موقعيت ها دچار اين گرفتاري شده باشند كه بسيار برايشان مغتنم است و ثواب و اجر زيادي دارد. انسان وقتي كه در روز قيامت در محضر خدا حاضر مي شود بايد بتواند بگويد كه من اين سختي را كشيدم، اين مصيبت را ديدم، اين كتك را خوردم و هر چه بيشتر رنج و محنت كشيده باشد اين از باب تقرب است .
وي افزود: صبري كه خانواده اينها دارند، نوعي عبادت به درگاه خداوند است و بايد به اين عزيزان تبريك گفت كه اين استقامت را نشان مي دهند و انشا الله خداوند متعال هم وسايل رهايي آنها را فراهم كند. اينها هر روز و هر ساعتي كه در آنجا باشند همه در راه خداوند متعال محسوب مي گردد و ثواب هايي دارد كه هيچ كس آنها را ندارد.
وي ادامه داد: ما دعا مي كنيم و همه دعا مي كنند براي آزادي آنها، البته بيشتر دولت و آن كساني كه مسوول اين امور هستند، بايد اين را جز نگراني هاي خود قرار دهند و هميشه اهتمام كنند در هر برنامه اي، كه اين هم هست و اين مساله بايد حل شود و انشاالله آنها بايد نجات پيدا كنند. اميدواريم خداوند متعال وسايل آزادي آنها را فراهم كند انشا الله .
آيت الله صانعي نيز در ديدار با خانواده كاردار ربوده شده ايران در لبنان و ستاد برگزاري مراسم سالگرد 14 دير، كه بيش از يك ساعت به طور انجاميد با نقل دو خاطره شخصي از سيد محسن موسوي و احمد متوسليان ضمن ابراز دغدغه ها و علايق خويش نسبت به سرنوشت سيد محسن موسوي و همراهان مظلوم و شجاع وي، با اشاره به لزوم استفاده از همه توان و امكانات مردمي. ملي، دولتي و جهاني در اين امر به عنوان تكليف بزرگ جهاد دفاعي كشور در حوزه بين المللي، آمادگي مراجع عظام را براي هر گونه كمك و پشتيباني جدي افتايي و مردمي در راه آزاد سازي آنان اعلام نموده و گفت: در اين حركت بايد از اسلام ، تشييع و نهضت امام خميني (ره) الهام گرفت، درس آموخت و عمل كرد. لازم است ياد خاطره و روز دستگيري و اسرات اينها زنده نگه داشته شود. مانند ياد و خاطره 15 خرداد، تولد و رحت امام امت، و ايام دهه فجر؛ در سطح بالاتر، چنانچه حماسه كربلا و عاشورا توسط مردم زنده نگه داشته مي شود، ياد آنان نيز بايد توسط ستاد هاي مردمي زنده نگه داشته شود .
وي افزود: همين يادآوري خودش يك نتيجه است. حادثه كربلا را اگر يادآوري نمي كردند به فراموشي سپرده مي شد و اين همه درس ها از آن حادثه گرفته نمي شد. نكته ديگر اين كه هزينه اين ستادها بايد از بودجه مردمي تامين شود. اين چهار نفر حسابشان از بقيه جداست. اينها در روز روشن دزديده و ربوده شده اند. آن هم به دست صهيونيست ها، به دست جنايتكارترين افراد عالم و بيش از دو دهه است كه از وضعيت آنها خبري نيست.
آيت الله صانعي گفت: من اگر با شما زودتر از اين ملاقات مي كردم، مي گفتم كه از آيت الله هاشمي درخواست شود، وقتي به عربستان رفتند و در آن سخنراني كه سخنراني بسيار مفيدي بوده و براي تشييع فوق العاده نتيجه داشه است؛ اشاره اي به اين مساله بنمايند. يا زماني كه همايش هاي وحدت اسلامي تشكيل مي شود به اين مساله هم پرداخته شود. وحدت اسلامي به اين است كه فرزندانش هم باشند. حال اگر فرزندانش را بگيرند، بدزدند و در همايش وحدت اسلامي به آن اشاره نشود، به هيچ نتيجه اي نخواهيم رسيد. همان طوري كه امام مي فرمايند: به ما مي گويند در حوزه بمانيم و درس بخوانيم، درس بخوانيم براي چه؟ وقتي اسلامش نباشد، درس خواندن براي چه؟ همايش اتحاد گرفته مي شود، منشور اتحاد نوشته مي شود، همه به جاي خود خوب است، اما در كنار آن و يا در متن آن، ماجراي مظلوميت اين عزيزان هم مطرح شود.
وي افزود: اين نياز به تذكر پي در پي شماها دارد. دنياي امروز دنياي عاطفه ، خوبيها و نوع دوستي است. دنياي امروز دنياي جنگ و سلاح و سرنيزه نيست، در دنياي امروز نمي توان عوام فريبي كرد. دنيا دنياي واقعيت ها است. بعد از حادثه كربلا عوام فريبي مي كردند و مي گفتند ابي عبدالله كشته نشده و خيلي بالا بوده به آسمان ها بردنش. شما توقع نداشته باشيد اين قضيه طي اين چند وقت حل شود، كه البته صبر شما در اين مدت نمايانگر همين مساله بوده است. اما ما وظيفه داريم مساله را زنده نگه داريم. ما وظيفه داريم اين انسان هاي والا را الگو قرار دهيم.
آيت الله صانعي ادامه داد: زنده نگه داشتن اين مساله شايد براي آن عزيزان نفع نداشته باشد اما براي ما فايده دارد، 15 خرداد براي شهداي 15 خرداد نفعي ندارد اما براي ما نفع دارد. شما خانواده ها مثل جريان 15 خرداد و بازداشت امام (ره) به همه جا مراجعه كنيد، در مجالس ، كنفرانس ها و مجامع مختلف شركت كنيد. حرف بزنيد. اعتراض كنيد، گريبان بدريد و با عملتان حرفتان را به گوش جهانيان برسانيد، من اعلام مي كنم، در حد توانم هر چه بگويم عمل مي كنم. اما شماها از نظر حقوقي پيگيري كنيد، از حقوق دانها از سازمان حقوق بشر اسلامي و از طرفداران صلح و آنهايي كه جايزه هاي صلح را برده اند، بخواهيد به شما كمك كنند. از همه بخواهيد، از زن و مرد همه بايد شركت كنند.
وي گفت: دفاع از مظلوم به هر قيمتي لازم است. دفاع از حيثيت انسان ها و مملكت زن و مرد نمي شناسد، كوچك و بزرگ نمي شناسد، پدر و فرزند هم نمي شناسد. در جهاد ابتدايي، اگر مادر اجازه ندهد بچه نمي تواند به جنگ برود اما در دفاع اين طور نيست. در جهاد ابتدايي زن نبايد برود، اما در دفاع اين طور نيست. در دفاع از مظلوم شما از طرفداران دفاع از حقوق بشر اسلامي بخواهيد و از آنهايي هم كه دم از حقوق بشر مي زنند، بخواهيد. به صاحبان قلم هم بگوييد با سازمان هاي حقوق بشري تماس بگيريد و حرفهايتان را بزنيد . اطلاع رساني كنيد. در هر حال من معتقدم اين بحث بايد از طريق مردم زنده نگه داشته شود. دولت هم هر كاري از دستش بربيايد بايد انجام دهد، كه انجام هم مي دهد. اما كار بايد مردمي باشد چنانچه ابي عبدالله حركتش مردمي بود. امام هم با مردم پيش رفت. تا آخر هم مردم را مي خواست كه فرمود: ميزان راي ملت است. امام همه چيزش را براي مردم فدا كرد و مردم هم براي امام در اين مسير حتما به نتيجه مي رسيد "والدين جاهدوا فينا لنهدينهم سبلنا"
پايان پيام
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]