واضح آرشیو وب فارسی:موج: گزارشرييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجاكناره گيري ايران از مبارزه با مواد سونامي اروپا را در پي دارد
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد اجتماعي رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا تاكيد كرد: اگر ايثارگري و مبارزه ديني ايرانيان در راستاي مبارزه با مواد مخدر جلوگيري شود سونامي مواد مخدر اروپا را از بين مي برد.
به گزارش خبرنگار موج، حميدرضا حسين آبادي صبح امروز با بيان اين مطلب يادآور شد: دو دلاري كه اروپاييان براي مبارزه با مواد مخدر به ايران ارائه مي دهند هيچ تاثيري در اين امر ندارد و بايد بدانند كه برگ برنده مبارزه با مواد مخدر دست ايرانيان است و اين ايرانيان هستند كه بايد اروپا را نهديد كند.
وي افزود: ايران در راستاي مبارزه با مواد مخدر بيشترين خدمت را به جامعه جهاني ارائه كرده است و اين خدمات بايد توسط اين جامعه پاسداشت شود.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به افزايش 14 درصدي كشفيات مواد مخدر در طول سه ماهه نخست سال جاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته تصريح كرد: در اين مدت 131 هزار و 266 كيلوگرم مواد مخدر كشف شد كه طي آن ميزان كشفيات ترياك 28 درصد و ميزان كشفيات هرويين 10 درصد افزايش يافت.
وي با اشاره به افزايش 75 درصدي عمليات هاي پليس مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان ساخت: در اين مدت 125 درگيري طي 646 عمليات بين نيروي انتظامي و قاچاقچيان مواد مخدر صورت گرفت كه طي آن 117 نفر قاچاقچي به هلاكت و 5 نفر از پرسنل پليس نيز به مقام والاي شهادت رسيدند.
حسين آبادي يادآور شد: 53 درصد از كشفيات نيروي انتظامي در مرزهاي كشور، 29 درصد در استان هاي حاشيه اي و 18 درصد نيز در ساير استان ها بوده است.
وي افزود: ميزان كشفيات مواد مخدر در شرق كشور 69 تن، ميزان كشفيات در استان هاي حاشيه اي 38 تن و ميزان كشفيات در ساير نقاط كشور 23 تن بوده است.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به اينكه كشفيات اطلاعاتي پليس 63 درصد افزايش يافته است يادآور شد: در طول سه ماهه گذشته 608 باند قاچاق مواد مخدر به انهام رسيد كه اين آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته 15 درصد افزايش داشت.
وي تصريح كرد: در اين راستا 57 هزار و 430 نفر در حوزه توزيع مواد مخدر دستگير و تحويل مراجع قضايي شدند.
حسين آبادي در رابطه با مواد مخدر صنعتي و روان گردان گفت: در اين راستا 157/32 كليوگرم شيشه، يك ميليون و 274 هزار و 874 عدد انوع قرص روان گردان و 110 هزار و 521 عدد آمپول مرفين كشف و ضبط شد.
وي با اشاره به اينكه 66 درصد از كشفيات پليس در حوزه هرويين مربوط به كراك و 34 درصد مربوط به هرويين معمولي است يادآور شد: روند توليد و ورود مواد مخدر از نوع هرويين به كشور نشان مي دهد كه بخش اعظم توليدات كشور افغانستان را كراك تشكيل مي دهد.
حسين آبادي وجود هرگونه لابراتوآر توليد كراك در ايران را تكذيب كرد.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا رتبه اول استان هاي كشور در حوزه كشف مواد را استان كرمان دانست و گفت: استان كرمان با 20 هزار و 363 كيلوگرم رتبه اول، قرارگاه رسول اكرم با 16 هزار و 681 كيلوگرم رتبه دوم، استان فارس با 15 هزار و 899 كيلوگرم رتبه سوم و خراسان رضوي با 14 هزار و 162 كيلوگرم كشف مواد مخدر رتبه هاي بعدي را دارند.
وي در خصوص عملكرد سگ هاي مواد ياب در اين مدت نيز گفت: اين سگ ها در طول سه ماهه اول سال جاري در مجموع 5 هزار و 201 كيلوگرم انواع مواد مخدر را كشف كردند كه 315 كيلو از آن هرويين، 130 كيلو هشيش و 30 كيلوگرم را مرفين تشكيل مي داد.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا در خصوص توليد مثل اين سگ ها در ايران گفت: در طول سال گذشته اين موضوع طي يك پروژه تحقيقاتي دنبال شد و در نتيجه از دو قلاده سگ مواد ياب 11 قلاده سگ توليد كه از اين تعداد 3 قلاده مورد آموزش هاي لازم توسط مربيان كاركشته تحصيل كرده در فرانسه قرار گرفته و عملياتي شدند.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به خروج معتادين از چرخه پليس تصريح كرد: تمام معتادين كشور تحت پوشش درماني قرار مي گيرند و ديگر هيچ كدام از آنها به جز معتادان پر خطر و تزريقي توسط پليس دستگير نمي شوند.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار موج در خصوص اظهارات اخير يكي از مسئولان حوزه مبارزه با مواد مخدر مبني بر اينكه ايران بش از اين توانايي مبارزه را ندارد گفت: پليس مبارزه با مواد مخدر وظيفه دارد تا با تمام توان از ورود و قاچاق مواد مخدر جلوگيري كند و بي شك اين راه هم ادامه پيدا مي كند.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا تاكيد كرد: بي شك منظور اين مدير در راستاي جلوگيري از افزايش ميزان اعتياد كشور و جلوگيري از پيشرفت اعتياد و درمان معتادان موجود بوده است.
حسين آبادي يادآور شد: با توجه به اعتبار مناسبي كه به نيروي انتظامي در سال جاري اختصاص يافت، پروژه مهندسي نيروي انتظامي با قواي بسيار بالا دنبال مي شود و طي آن نيروي انتظامي تمام تلاش خود را براي جبران عقب ماندگي ها در حوزه انسداد مرز انجام مي دهد.
وي در خصوص زندان زدايي و آزادكردن معتاران زنداني يادآور شد: بر اساس توافقات صورت گرفته بين نيروي انتظمي و قوه قضاييه بنا شد تا از آنجايي كه زندان تاثيري در مبارزه با مواد مخدر ندارد، معتادان زنداني از زندان ها خارج و تنها معتادان خطرناك و قاچاقچيان در زندان باقي بمانند.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به اجلاس كارشناسي مبارزه با مواد مخدر كه هفته گذشته در وين و با مديريت جمهوري اسلامي ايران برگزار شد تصريح كرد: در اين اجلاس برنامه در سال اينده جهان به منظور مبارزه با مواد مخدر طي سه روز برگزار شد و در آن ايران به عنوان رييس جلسه گزارشي از فعاليت هاي خود در راستاي مبارزه با ورود، قاچاق و ترانزيت مواد مخدر ارائه كرد.
وي افزود: در اين اجلاس ايران نگراني خود را از افزايش كشت مواد مخدر در افغانستان اعلام كرد و عدم موفقيت سازمان هاي بين المللي، انگليس، امريكا و عدم برخورد اين كشورها با مافياي مواد مخدر و قاچاقچيان اين حوزه را گوشزد كرد.
حسين آبادي ادامه داد: همچنين در اين اجلاس ايران توجه ساير كشورها را به قاچاق مواد مخدر از طريق هوايي جلب كرد و بنا شد تا فرودگاه هاي افغانستان هم در صورت تصويب در اجلاس سران مورد بازرسي قرار بگيرند.
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]