تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815662557




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در كارگروه طلاق همايش اسلام و آسيب‌هاي اجتماعي آخرين آمار طلاق در كشور بررسي شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: در كارگروه طلاق همايش اسلام و آسيب‌هاي اجتماعي آخرين آمار طلاق در كشور بررسي شد
به گزارش روزچهارشنبه ايرنا، كار گروه طلاق همايش اسلام و آسيب‌هاي اجتماعي گزارش داد : آمار طلاق در ايران در سال‌هاي اخير ، كشور را در رتبه‌اي نزديك به كشورهاي مصر و اردن قرار داده است .

اعضاي كارگروه طلاق همايش اسلام و آسيب‌هاي اجتماعي به ارايه نتايج به دست آمده از اين كار گروه پرداختند و با اشاره به اينكه در نيم قرن گذشته آمار طلاق در اكثر كشورهاي دنيا افزايش فزاينده‌اي داشته ، معتقد بودند كه اين افزايش هم در كشورهاي توسعه يافته و هم در كشورهاي در حال توسعه بوده است .

در گزارش اين كار گروه با اشاره به اينكه ، سوئد با داشتن ‪ ۵۵‬درصد بالاترين نسبت طلاق در دنيا را به خود اختصاص داده است، اعلام شد : در بين كشورهاي منطقه خاورميانه ، كويت بيشترين ميزان طلاق به نسبت جمعيت را دارا است و بعد از آن كشورهاي بحرين ، قرقيزستان ، اردن و مصر در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند .

بر اساس اين گزارش ، طلاق پديده‌اي دو سويه است كه از يك طرف باعث فروپاشي نهاد خانواده و از طرف ديگر راه حلي نهايي براي نگهداري از اين نهاد است به نظر اعضاي اين كار گروه ، بعد از ازدواج ممكن است اوضاعي غير قابل پيش بيني به وجود آمده و ادامه زندگي عادي براي زوجين غير ممكن شود ، اين گزارش به آموزه‌هاي ديني اشاره دارد و خاطر نشان مي‌كند : بر اساس آموزه‌هاي ديني طلاق ضمن آنكه امري ناستوده معرفي شده ، واقعيتي است كه در شرايط خاص گريزي از آن نيست و بلكه براي جلوگيري از آسيب‌هاي جدي تر گاه ضروري به نظر مي‌رسد .

در اين گزارش همچنين آمده است : در جامعه معاصر تغيير در شيوه‌هاي زندگي ، ارزش‌ها ، انتظارات ، شيوه‌هاي همسر گزيني و شرايط كار و زندگي افراد منجر به افزايش طلاق است .

به نظر اعضا اين كار گروه ، طلاق يكي از پديده‌هايي است كه ثبات خانواده را تهديد مي‌كند و پيامدها و اثرات منفي بر خانواده ، زوجين ، فرزندان و به طور كلي بر جامعه خواهد داشت .

در گزارش ارايه شده كارگروه طلاق آمده است : اگر چه براي يك جامعه به هنجار وجود درصد پاييني از طلاق منطقي و هنجار محسوب مي‌شود ، اما افزايش بي سابقه در نرخ طلاق مي‌تواند طلاق را به يك مساله اجتماعي تبديل كند.

اين گزارش تاكيد دارد : سياست‌گذاري و برنامه ريزي جهت اصلاح روش‌هاي انتخاب همسر و ازدواج و رفع ناسازگاري‌هاي بين زوجين به منظور كاهش طلاق و عوارض و پيامدهاي فردي و اجتماعي آن در هر جامعه‌اي ضروري به نظر مي‌رسد همچنين در رهنمودهاي ديني بر انتخاب درست و واقع بينانه شريك زندگي و اتخاذ شيوه‌هاي درست و عملكرد مناسب در طول زندگي زناشويي براي پيشگيري از طلاق توصيه شده است .

در سياست‌هاي پيشنهادي اين كارگروه توجه به مسايل فرهنگي و نيز توسعه آموزش براي همه آحاد تاكيد شده و آمده است : سه منبع عمده اطلاع رساني شامل خانواده ، مدرسه و رسانه‌هاي جمعي در اين زمينه از اهميت ويژه اي برخوردار هستند.

اين گزارش مي‌افزايد : بايد علاوه بر آموزش‌هاي رسمي در مدارس و دانشگاهها و نيز آموزش‌هاي غير رسمي كه توسط رسانه‌ها و خانواده ارايه مي‌شود ، تمهيدات لازم براي طراحي و اجراي يك برنامه آموزشي رسمي در سطح دانشگاهها ضروري است .

اين كار گروه تاكيد دارد : در پيشگيري سطح دوم لازم است مراكز مشاوره خانواده در سطح وسيعي گسترش پيدا كرده و در دسترس زوج‌هاي جوان قرار گيرد همچنين در سطح سوم پيشگيري تاسيس مراكز مشاوره رواني و حقوقي براي حل اختلاف مربوط به حضانت كودكان و تاديه حقوق قانوني طرفين از جمله مداخله ها خواهد بود .

اين كا رگروه در پايان اعلام كرد : براي استقرار سياست‌هاي انتخابي ، تشكيل شوراي عالي خانواده به عنوان يك نهاد موثر در ساماندهي برنامه‌هاي مربوط به ازدواج ، جلوگيري از طلاق و مقابله با عواقب طلاق‌هاي ضروري بايد مورد توجه قرار گيرد .

در اين كار گروه بر ضرورت ايجاد يك بانك اطلاعاتي در خصوص مشاورين ، مدرسين و كارشناساني كه صلاحيت تدريس يا مشاوره در اين زمينه‌ها را دارند ، به منظور جلوگيري از مداخله افراد فاقد صلاحيت توصيه شد.

همايش اسلام و آسيب‌هاي اجتماعي در دو روز گذشته در تالار غدير مركز همايش هاي وزارت كشور برگزار شد .
 چهارشنبه 12 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 616]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن