واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: كاربري فن آوري اطلاعات نيازمند باور مديران ارشد است
مهمترين عامل براي به كارگيري فن آوري اطلاعات در كشور باور مديران نسبت به كاربردهاي اين فن آوري است.
به گزارش خبرنگار برنا، "مهدي افراسيابي "معاون سازمان صدا و سيما در دومين روز همايش مديريت و راهبردي فن آوري اطلاعات و ارتباطات ايران با بيان اينكه توسعه كاربردهاي فن آوري اطلاعات ،مشابه هر تحول ديگري الزاماتي دارد گفت: مهمترين آن باور مديران ارشد و فرهنگ سازي است.
وي ادامه داد: باور مديران منجر به ايجاد ساز و كارهاي توسعه، زيرساخت ها وضع مقررات تشويقي و حمايت هاي واقعي خواهد شد.
افراسيابي با اشاره به اينكه مديران ارشد جامعه هنوز به اهميت فن آوري اطلاعات در حيات اجتماعي و اقتصادي جامعه پي نبرده اند افزود: با وجود سخناني كه گاه و بي گاه مديران در مجامع مختلف مطرح مي كنند جزو باور و اعتقاد آنها نيست لذا پرداختن به اين مقوله را به عنوان دغدغه اصلي و اوليه در دستور كار خود قرار نمي دهند.
وي ادامه داد: اين بدان معنا است كه هنوز كسي دنبال اين نيست كه نان فن آوري اطلاعات در سفره مردم باشد همچنين برگزاري سمينارها و نشست هاي مكرر و گفتن محاسن و كاربردهاي فراوان فن آوري اطلاعات تا كنون تغيير چنداني در باور مديران ايجاد نكرده است و به نظر مي رسد كه تغيير چنداني هم ايجاد نخواهد كرد.
به گفته معاون سازمان صدا و سيما بخش مهم و مؤثر فرهنگ سازي فن آوري اطلاعات از جمله سازكارها و زير ساخت هايي است كه با اراده مديران ارشد تحقق مي پذيرد و با توجه به شرايط فعلي نمي توان انتظار زيادي داشت.
همچنين در ادامه مراسم همايون يزدان پناه دبير شوراي راهبردي ICT شهرداري هاي كلان شهرهاي كشور با تاكيد بر ايجاد شهرداري الكترونيكي و تحقق دموكراسي شهروندي در مديريت شهري ،گفت: امروزه با بزرگ شدن شهرها و تنوع نيازهاي شهروندي مديريت شهري وارد فضاي جديدي گشته و در نتيجه زير ساخت هاي سازماني براي اجراي اين مديريت متحول شده است.
وي ادامه داد: ايجاد سيستم هاي اطلاعاتي مانند سيستم شهر سازي خدمات شهري و ايجاد زير ساخت هاي فني از جمله شبكه هاي ارتباطي و ديتاسنترها شرط لازم براي ايجاد شهرداري الكترونيك است ولي كافي نيست.
به گفته مدير عامل سازمان فن آوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري اصفهان مواردي كه بايستي به عنوان زير ساخت هاي سازمان جهت مديريت و راهبري تحقق شهرداري الكترونيكي در كلان شهرها در نظر گرفته مي شود تدوين چارچوب راهبردي ساوا در كلان شهرها است.
وي ادامه داد : چاچوب استراتژيكي تحقق شهرداري الكترونيكي تدوين شده كه طي 4 استراتژي در يك دوره 12 ساله از سال 81 تا 93 كه 6 سال آن را پشت سر گذاشته ايم از جمله عواملي است كه مي تواند حركت به سمت شهرداري الكترونيكي را توسعه بخشد.
وي ادامه داد: براي 6 سال پيش رو با همكاري كلان شهرهاي كشور برنامه اي تدوين نموديم كه بتواند اين حركت استراتژيكي را در قالب پروژه محقق بخشد.
همچنين به روز آوري برنامه با بررسي سياست هاي جديد انحراف از برنامه، معماري هاي جديد، بررسي ريسك ها و آمادگي شهرداري در دستور كار هر سال قرار دارد.
وي با اعلام اينكه جهت گيري ما استفاده از استاندارد هاي بين المللي مديريت و راهبري ساوا در سطح دنياست گفت: از سال 86 بررسي و پياده سازي مطرح ترين استاندارد مديريت و راهبري ساوا را جهت ارائه خدمات مطلوب و استاندارد اين فن آوري شروع كرديم.
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 235]