واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: راه اندازي مركز مطالعات و تحقيقات علمي براي كاهش اثرات خشكسالي
معاون اجرايي رييس جمهور از تصميم روز گذشته دولت به منظور راه اندازي مركز مطالعات و تحقيقات علمي با هدف به حداقل رساندن ميزان خسارات خشكسالي خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي برنا، "علي سعيدلو "در حاشيه مراسم گشايش خط توليد نسل جديد كاميون هاي ميدلام 2×6،در خصوص تصميمات دولت درباره خشكسالي گفت:اعتبار 4 هزار و 500 ميليارد توماني براي مقابله با خشكسالي با دو فوريت به تصويب مجلس رسيد.
وي تصريح كرد:قبل از صرف اعتبار فوق توزيع دو اعتبار 250 ميليارد و 230 ميليارد توماني جهت بيمه بخش كشاورزي آغاز مي شود.
سعيدلو با بيان اينكه در اين مرحله توزيع اعتبار انجام نمي شود،گفت:در ابتدا فعاليت هاي فني از قبيل تعيين مسووليت وزارت جهاد در مصرف بهينه آب يا استفاده از نوع محصول خاص در شرايط خشكسالي و ديگر ارگان هاي دولتي اعم از وزارت نيرو در راستاي استفاده بهينه از انرژي و غيره تدوين مي شود.
وي اضافه كرد:براساس تصميم كميسيون دولت در روز گذشته،مركز مطالعات و تحقيقات علمي با هدف به حداقل رساندن ميزان خسارات خشكسالي راه اندازي مي شود.
معاون اجرايي رييس جمهور با بيان اينكه با پديده خشكسالي به عنوان يك پديده طبيعي نمي توان مقابله كرد افزود: اميدواريم با راه اندازي كميته خشكسالي و همچنين با كمك منتخبين مجلس در قالب ستاد ويژه خشكسالي خسارات اين بخش به حداقل ممكن كاهش يابد.
وي در ادامه با اشاره به جايگزيني 100 هزار دستگاه خودرو طي 5 سال آينده در ناوگان عمومي كشور گفت:استفاده از خودروهاي جديد باعث كاهش يك هزار و 100 ميليارد توماني مصرف سوخت مي شود.
سعيدلو گفت:جايگزيني خودروهاي فرسوده با هدف مصرف بهينه سوخت، جلوگيري از آلودگي محيط زيست، كسب آرامش براي مردم و امنيت در جاده ها از سياستهاي دولت در اين ارتباط است.
به گفته معاون اجرايي رييس جمهور جايگزيني خودروهاي فرسوده نيازمند پشتيباني تسهيلاتي و اعتباري دولت است.
وي به مقايسه مصرف سوخت در خودروهاي سنگين با عمر بالا و پايين پرداخت و افزود:حداقل تاثير استفاده از خودروهاي جديد دراقتصاد ملي كاهش يك هزار و 100 ميليارد توماني مصرف سوخت است.
به اعتقاد سعيدلو بايد در كميسيون اقتصادي دولت جداي از تسهيلات دولتي به خريداران خودروهاي سنگين و تجاري تسهيلات ارزان قيمت و تخفيف ارايه شود.
وي به سياستهاي مديريت حمل و نقل سوخت اشاره كرد وگفت: سياست اصلي اين بخش افزايش ميزان اتوبوس هاي جديد در ناوگان حمل و نقل عمومي است.
سعيدلو اظهارداشت:به اعتقاد دولت در ساختار فعلي اقتصادي نمي توان به اقدامات آرماني رسيد.
وي با اشاره به روشن شدن سياستهاي دولت در اصل 44 قانون اساسي افزود:بيشترين تلاش دولت در اجراي اصل 44 بوده است و طرح جديد رييس جمهور مبني بر تحولات ساختار اقتصادي نيز در جهت آسان كردن اجراي اين اصل اتخاذ شده است.
سعيدلو با اشاره به سهم 4/3 درصدي صنعت خودروسازي در توليد ناخالص ملي گفت:اين ميزان مطابق 2/1 درصد متوسط سهم صادرات خودرو در كشورهاي ديگر است.
سعيدلو با تاكيد بر حمايت دولت از صنعت خودرو اظهارداشت:سياست اصلي دولت حمايت و پشتيباني از خودروهاي سنگين و تجاري براي افزايش خدمات عمومي است.
معاون اجرايي رييس جمهور،كاهش مصرف سوخت و منابع، جلوگيري از آلودگي محيط زيست،توسعه زيرساختهاي توليد و صادرات را از عمده دلايل دولت براي پشتيباني از صنعت خودرو اعلام كرد.
چهارشنبه 12 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]