واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /نشست ستاد تداركاتي بازيهاي المپيك/ گله از توجه افراطي مسوولان كشور به فوتبال قراخانلو: فوتبال همهي ورزش ما را به هم زده است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
در جلسهي ستاد تداركاتي بازيهاي المپيك كه دوشنبه و با حضور رضا قراخانلو، رئيس كميتهي ملي المپيك، نصرالله سجادي، رئيس كميته تداركاتي بازيهاي المپيك، سيد ابوالحسن مهدوي، دبير ستاد و مسوولان كميتههاي نظارت، عملي، روانشناسي، پزشكي برگزار شد، مسئولان فدراسيونهاي كشتي، جودو و دوچرخهسواري به ارائه برنامههاي خود پرداختند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ در ابتداي اين جلسه واعظي آشتياني، رييس فدراسيون دوچرخهسواري، ضمن اعلام اسامي نهايي نفرات اعزامي به المپيك گفت: تا قبل از اعزام المپيك سه ورزشكار در قالب تيم پتروشيمي به چين مي روند و سه نفر مابقي به يك تور سه جانبه اعزام خواهند شد كه از ميان اين افراد، ميزباني، سهرابي و عسگري در صورت عدم بروز مشكل، دوچرخه سواران ايراني حاضر در المپيك خواهند بود.
در ادامه "واعظ موسوي"، رئيس كميتهي روانشناسي درمورد ميزان ارتباط اين كميته با ركابزنان اعزامي گفت: فدراسيون دوچرخه سواري از حضور روانشناس استقبال كرده است اما، يك سري مشكلات وجود دارد، اردوي دوچرخه سواران در شهرهاي مختلف برگزار ميشود و آن ها از ما خواستند يك نفر را با تيم به شهرهاي مختلف بفرستيم كه در حال حاضر اين امر براي ما امكان پذير نيست.
رضا قراخانلو نيز در ادامه گفت: امروزه همه بر اين امر واقفاند كه همان طور كه يك ورزشكار براي موفقيت به بدن سازي نياز دارد، بايد روي آمادگي رواني وي نيز كار شود، بچهها بهتر است با فنون روانشناسي آشنا شوند، با مربي و كادر فني صحبت كنيد اگر آن ها احساس نياز كردند، حداقل يك بار حضور در كنار روانشناس را تجربه كنند. نميخواهيم باري روي دوش تيم بگذاريم اما، استفاده از اين تكنيك هم مفيد به نظر ميرسد.
حاجيوسفزاده، سرمربي تيم ملي جودو، نيز در ادامهي نشست در مورد وضعيت تيم ملي جودو گفت: بعد از مسابقات جهاني برزيل متوجه شديم، تيمهاي آسيايي، نسبت به اروپاييها جا ماندهاند در همين راستا براي رسيدن به پيشرفت، برنامههاي مختلفي با كشورهاي صاحب سبك مثل آلمان، روسيه و گرجستان گذاشتيم.
وي تصريح كرد: يك سري اهداف تمريني هم داشتيم كه به آن دست يافتيم، بچهها بر مرز خود باوري رسيدند، وضعيت تيم ما از لحاظ روحي- رواني مناسب است و برخلاف ساير تيم ها جودوكاران با پزشك روانشناس به صورت فردي مراجعه ميكنند. تنها مشكلي كه وجود دارد، مشكل حقوقي است. سه ماه است كه نتوانسته ايم به ورزشكاران حقوق بدهيم.
حاجيوسف زاده خاطر نشان كرد: در اردويي كه به آلمان مي رويم، وارد مرحلهي رقابتي ميشويم. در كل شرايط مناسبي داريم وانشاء الله با مدال بر ميگرديم.
قراخانلو نيز در اين رابطه گفت: مشكلات ناشي از تغيير و تحولات و بدهيهاي گذشته بوده كه حجم كار را بالا برده، در راستاي حمايت از ورزشكاران يك نامه به مديريت برنامه بودجه نوشتيم كه تخصيص ما را افزايش دهند، اگر پول برسد، گشايش خوبي خواهد شد، البته در غير اين صورت هم اين مسائل قابل حل است.
به گزارش ايسنا، كادرفني، تيم ملي كشتي فرنگي هم در جلسه ستاد تداركاتي بازيهاي المپيك به طرح مسائل و مشكلات خود پرداختند.
محمد دليريان، مدير تيمهاي ملي كشتي فرنگي با تشكر از زحمات رياست فدراسيون گفت: متاسفانه، اردوها كمتر بوي المپيك ميدهد، حتي اثري از حلقهي المپيك نيست، ما سعي مي كنيم با صحبت كردن به بچه ها بگوييم المپيك يك مقولهاي جدا از ساير صحنههاي ورزشي است اما، استفاده از لوازم هر چند جزئي، فضاي اردو را هر چه بيشتر به فضاي المپيك نزديك خواهد كرد.
وي ادامه داد: تا قبل از اعزام به المپيك دو تورنمنت سهميهايي داشتيم كه آخرين مسابقات اوكراين بود، در آن مسابقات در وزن 96 هشت كشتي گير كه خودشان سهميه كسب كرده بودند حضور داشتند كه فينال مال ما شد وحالا همان كشتيگير كه مغلوب ورزشكار ما بوده، ستارهي مسابقات جايزه بزرگ شده است.
دليريان تاكيد كرد: روند آماده سازي تيم خوب است و در فرصت باقي مانده بهتر هم ميشود، براي انجام امور روانشناسي يك نفر فرستاده شد اما، فرصت كافي براي بهرهگيري از او نداشتيم اما، حالا وقت بيشتري براي بهره مندي از روانشناس داريم، از لحاظ فيزيكي هم كشتي گيران در يك اردو در رابطه با آمادگي از هشتم شروع شده است، حضور دارند. اردوي آخر يك اردوي طولاني مدت 22 روزه بوده كه به اعزام وصل مي شود و هدف آن انجام كارهاي تخصصي و رفع اشكال است.
دليريان گفت: هر كشتي گير در پكن به دو مربي نياز دارد، گاهي ممكن است به طور همزمان ورزشكاران ما در هر سه تشك كشتي بگيرند، كم بودن كادر فني در اينگونه شرايط كار را مشكل مي كند.
وي در ادامه، ضمن ابراز خرسندي از وضعيت تيم ملي كشتي فرنگي گفت: دليل موفقيت ما اين است كه همگي يك دل و يكزبان تلاش ميكنيم موفق شويم و و حاشيهها را از اردو دور كنيم، در حال حاضر بيحاشيه ترين تيم حاضر در اردوها هستيم.
رضا سيمخواه، سرمربي تيم ملي كشتي فرنگي نيز تصريح كرد: در تهيه مكمل با مشكل مواجه هستيم، ورزشكاران ما حاضراند خودشان هزينه كنند اما مكمل در اختيار داشته باشند اما، هنوز نتوانستهايم رضايت مسئولان را جلب كنيم، ورزشكار با توجه به فشار تمريني كه تحمل ميكند به مكمل نياز دارد و مكمل مي تواند ورزشكار را هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ جسمي آماده كند.
وي ادامه داد: مسئلهي بعدي، بحث مربيان است، ما براي مربيان تقسيم كار كردهايم، خود ورزشكار به ما فشار مي آورد كه چرا مربيان ما در المپيك حاضر نيستند، ما هنوز صحبت قطعي نداشته ايم و فقط گفتهايم سعي ميكنيم، حداقل مربيان فني را همراه خود داشته باشيم. "سوريان" يكي از اميدهاي كسب مدال است و اولين بار است كه به المپيك مي رود و همه بايد تمام توان خود را براي آماده سازي او به كار بگيريم، در كشتي فرنگي اميد كسب سه مدال داريم.
دكتر مرادي، رئيس كميتهي پزشكي نيز در ارتباط با مكملها گفت: با توجه به محدوديتهاي زماني بهتر است در فاصلهي باقي مانده از هيچ مكمل جديدي استفاده نكنيد، در پزشكي شرط موفقيت رضايت مصرف كننده نيست. آن كسي كه دارو را تجويز ميكند وكالت دارد و بهتر است هر چه "امير ساسان" مي گويد انجام دهيد.
يزداني خرم، رئيس فدراسيون كشتي نيز در اين رابطه گفت: فدراسيون كشتي مشكل تهيه ي مكمل ندارد، انواع مختلف مكمل را در انبار داريم و نيازي نيست ورزشكاران خودشان براي خريد اقدام كنند اما، مكملها فقط طبق دستور "ساسان" در اختيار آن ها قرار خواهد گرفت.
در ادامهي جلسه "واعظ موسوي" در ارتباط با جايگاه روانشناس در كشتي فرنگي گفت: خيلي خوشحالم كه "دليريان" به اهميت حضور روانشناس در تيم واقف است و خوشحالم كه وضعيت آمادگي رواني كشتي گيران خوب است.
وي در ارتباط با اينكه آيا حضور روانشناس در اين فاصلهي كوتاه باقي مانده ميتواند مفيد باشد يا نه گفت: اگر هدف از كار روانشناختي روحيه دادن و انگيزه بخشي به تيم باشد حتي در روزهاي آخر هم مي شود كمك كرد، اما تغيير باورها وقت زيادي مي خواهد و در طولاني مدت جواب مي دهد، ما دوست داشتيم بهتر در كنار كشتي فرنگي كار مي كرديم ولي از فردا صبح هم مي توانيم كارمان را شروع كنيم.
به گزارش ايسنا، يزدانيخرم، در ادامهي جلسه تصريح كرد: ما در كشتي هيچ مشكلي نداريم، مشكل كشتي مشكل پول نيست، مشكل مديريت و برنامهريزي است. اردوهاي كسل كننده و خستگي آور است، بارها پيشنهاد كردم در چهار نقطه كشور، براي چهار فصل اردوگاه بزنيم تا بتوانيم تنوع را در اردوها اجرا كنيم كه عملي نشد.
وي ادامه داد: 17 سال بود كه در واليبال جوانان دوازدهم و در بزرگسالان دهم بوديم، من آن تيم را گرفتم و اول و دوم جهان تحويل دادم.
يزداني خرم مشكلات اقتصادي را از ديگر مشكلات حاضر در اردو دانست و گفت: وقتي بازيكنان فوتبال يك گل مي زنند كلي پول ميگيرند اما به كشتيگيران ما پولي تعلق نميگيرد.
وي گفت: كشتيگيري كه ميخواهد المپيك برود از چهار سال پيش بايد بداند در ازاي اين عمل چه به او تعلق ميگيرد، ماديات نقش مهمي در زندگي آدم دارند.
وي خاطر نشان كرد: من هر چه ديدار تداركاتي مربيان خواستند، براي آنها گذاشتم تا نشان دهم گدا نيستيم و قدرت و توانايي حمايت از ورزشكار را داريم.
رضا قراخانلو هم با اشاره به عدم حمايت كافي از قهرمان گفت: نظام جامع آيين نامه بايد تاليف شود و در آن مشخص گردد چگونه از ورزشكاران بايد حمايت كرد. اين حمايت شامل تامين خانه، شغل تحصيل و ... مي شود و طرح اين گونه مباحث از عهده اين جلسه خارج است.
وي با ابراز تاسف از توجه افراطي به فوتبال خاطر نشان كرد: وقتي به بازديد تيمهاي پارالمپيك رفتم، با اينكه تيم پرسپوليس در همان جا تمرين ميكرد و با وجود اصرارها از آن ديدن نكردم، تاكنون به طور مشخص هيچ ديداري از تيم فوتبال نداشتم. وقتي رئيس جمهور به ديدن تيم ملي فوتبال رفت، هرچند وظيفه داشتم حضور پيدا كنم اما، هرگز نرفتم چرا كه من به خاطر كشتي گيران، تكواندو كاران و ساير ورزشكاران ناراحتم. روساي فدراسيون ها هر چه ميخواهند در رابطه با بازديد فشار بياورند، اشتباه است كه مسئولان اينقدر به فوتبال ميرسند، فوتبال همهي ورزش ما را به هم زده است.
وي ادامه داد: كشتي اميد كاروان ايران است، براي كشتي هر چه در توان داريم بايد فراهم كنيم.
قراخانلو تاكيد كرد: هميشه اين گله را داشتهام كه به مربيان توجه نميشود قبل از بازي هاي دوحه آيين نامهاي براي تعديل حقوق مربيان تنظيم شده بود، از رسانه ها مي خواهم پيگيري كنند. ببينند تكليف اين آيين نامه چه شده است.
وي به مشكلات مالي كميتهي ملي اشاره كرد: 16 اسفند يك ميليارد و چهارصد ميليون تومان از بودجه كميته كم شد، ما نامه نوشتيم و قيد كرديم كاروان ايران دارد به المپيك ميرود و حالا به اين پول نياز دارد.
قراخانلو با تاكيد بر لزوم حضور ورزشكاران در كلاسهاي آموزشي گفت: دانش ورزشكاران ما نسبت به همتاهاي خود در بعضي كشورهاي ديگر پايينتر است و اين مطالب از طريق كلاسهايي كه توسط كميتهي علمي برگزار ميشود مي تواند به آن ها منتقل شود.
انتهاي پيام
سه شنبه 11 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 245]