واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: صدور حكم اعدام براي جاسوس اسرائيل در ايران
اعتماد ملي: با حكم شعبه دادگاه انقلاب تهران، علي اشتري كه به اتهام جاسوسي براي سرويس اطلاعاتي موساد دستگير شده بود، به اعدام محكوم شد. آخرين جلسهدادگاه علي اشتري به اتهام اقدام عليه امنيت كشور از طريق جاسوسي به نفع بيگانگان، سرويس اطلاعاتي موساد وابسته به رژيم صهيونيستي، كه وي در اين ارتباط حدود 50 هزار دلار دريافت كرده است، شنبه صبح در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران برگزار شد.
به گزارش ايسنا، جلسه دادگاه اين جاسوس 45 ساله كه به گفته خود سابقه 17 سال مديريت شركت تجاري در تهران را دارد، با حضور وكيل وي و ارائه لايحه دفاعيه از جانب وي برگزار شد.
اين جاسوس در آخرين دفاعيات خود با اشاره به سابقه فعاليتهايش كه ارائه محصولات و خدمات در ارتباط با مخابرات و سيستمهاي حفاظتي و امنيتي بود، گفت: اين اختراعات باعث شد من به سمينارهاي مختلفي در كشورهاي خاور دور دعوت شوم تا در مورد محصولاتم توضيح دهم. اشتري كه حاز ژاك، شارل و توني را به عنوان سه افسر اطلاعاتي موساد كه با وي ارتباط داشتند نام ميبرد، افزود: در مراحل اول در تايلند با اين افراد ديدار كردم و بعد از آن چند بار در سوئيس و تركيه ملاقاتهايي با اين افراد داشتم.
آنها اول خود را به عنوان مسوولان بانك فورتيس به من معرفي كردند و گفتند كه نمايندگان شركت سرمايهگذاري زيرمجموعه اين بانك هستند. وي كه همكاري خود با اين افراد را ناخودآگاه و ناخواسته معرفي ميكرد، اظهار داشت: اصلا فكر نميكردم با موساد همكاري ميكنم و مرتبا از نقاط قوت شركت و مشتريانم در ايران با آنها صحبت ميكردم تا مشاركتشان را جلب كنم و اواخر كار به رفتارهاي آنها مشكوك شدم.
علي اشتري در جريان همكاري خود با اين افراد علاوه بر 50هزار دلاري كه به عنوان وام دريافت كرد، هزينهسفرهاي خود به همراه سوغاتهايي كه آنها بعد از هر سفر به وي ميدادند را نيز دريافت كرد و در كنار آن در راستاي جلب نظرش براي همكاري بيشتر، سرويس جاسوسي رژيم غاصب اسرائيل اقساط خانه وي در خارج از كشور را نيز با توجيه اينكه فكرش براي همكاري بيشتر باز شود، پرداخت كرد.
اين جاسوس درباره آموزشهايي كه در مدت همكاري از آنها دريافت كرده، نيز با بيان اينكه به واسطه تخصصش تا حدي با امور مربوط به سيستمهاي مخابراتي آشنايي داشت، گفت: تحت آموزش خاصي قرار نگرفتم و تنها آنها نرمافزاري را براي رمز گذاري ايميلها در اختيارم گذاشتند كه در حال حاضر موجود است. بعد از 6 تا 7 جلسه ملاقاتي كه با اين افراد داشتم آنها از من دعوت كردند كه براي درمان بيماري قلبياي كه داشتم به سوئيس بروم و از من تست پزشكي بگيرند، اما در آنجا با دستگاه دروغسنج مواجه شدم، آنها ميخواستند بدانند كه من با دستگاه اطلاعاتي و نظامي ايران همكاري داشتهو دارم يا خير؟ اين جاسوس در آخرين جلسه دادگاهش با تاكيد بر اينكه من ناخواسته به اين عمل كشيده شدم، گفت: با خواست و نيت به اين كار تن درندادم و در آخرين نامههايم كه اسناد آن موجود است، نوشتم نميخواهم به اين كارهاي احمقانه ادامه دهم و در اينجا از مردم، مقام قضاوت و هر سازماني كه به واسطه همكاري من با اين سرويس صدمه ديده عذرخواهي مي كنم و تقاضاي رافت اسلاميدارم.
علي اشتري در بهمن 85 وارد ايران شد و بعد از سه روز اقامت در كشور هنگامي كه براي تمهيد خروج از ايران به يكي از آژانسهاس مسافرتي مراجعه كرده بود، دستگير شد.
گفتني است وزارت خارجه اسرائيل از موضوع دستگيري و محاكمه جاسوس سرويس اطلاعاتي موساد، ابراز بياطلاعي كرد. به گزارش برنا، روزنامه صهيونيستي هاآرتص در گزارشي با اشاره به حكم اعدام علي اشتري متهم به جاسوسي براي سرويس اطلاعاتي موساد به نقل از يك مقام وزارت خارجه رژيم صهيونيستي نوشت: اسرائيل از چنين موضوعي اطلاع ندارد.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
دوشنبه 10 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]