واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك جاسوس اسراييلي در دادگاه از جزييات اقدامات خود گفت
اين مجرم كه علي اشتري نام دارد در دادگاه با تشريح جزييات عمليات جاسوسي خود عليه جمهوري اسلامي ايران و به نفع رژيم صهيونيستي فاش كرد كه مبالغ زيادي بابت ارائه اطلاعات و همكاري با سرويس اطلاعاتي موساد دريافت كرده است.
وي كه ۴۳سال سن و ۱۷سال سابقه مديريت يك شركت تجاري در تهران و دبي و يكي از كشورهاي ديگر را به عهده داشت، گفت: محصولات مخابراتي و سيستمهاي حفاظتي و امنتي را در داخل كشور به فروش ميرسانده و مشتريان خاصي در كشور داشته است.
اين جاسوس اسراييل گفت: براي برخي كشورها اين محصولات قابل توجه بوده و براي آنها مهم بود كه مشتريان محصولات شركتش چه افرادي بودهاند و اين محصولات از چه طريقي وارد ايران ميشد.
اشتري با بيان اينكه اختراعاتي در زمينه سيستمهاي مخابراتي و بيسيم و دستگاه مودم داشته است، گفت: يكي از اين اختراعاتي كه انجام داده است، يك دستگاه مودم متوسط بود و اختراع همين دستگاه سبب شد تا به سمينارهاي مختلف در كشورهاي خاوردور دعوت شوم.
وي افزود: در شركت خود به جذب مشتريان در داخل كشور ميانديشيدم و معتقد بوديم چنانچه يكي از سازمانها مشتري ما باشد، نقطه قوت مهمي خواهد بود.
اين جاسوس اسراييل گفت: در اين خصوص با وزارت كشور و سازمانهاي زير مجموعه وزارت مسكن و شهرسازي و برخي ارگانهاي ديگر ارتباط داشتم.
اشتري افزود: كشورهاي خارجي علاقمند بودند تا بدانند كه محصولات ما را چه مراكزي خريداري و چگونه از آن استفاده خواهند كرد.
وي گفت: در يكي از سمينارهايي كه دعوت شده ام در خصوص محصولي توضيح دادم كه روي ماهواره ثريا كار ميكند.
اين جاسوس اسراييل گفت: كم كم با حضور در سمينارها و جلساتي كه با برخي افراد در خارج از كشور برگزار ميكردم، متوجه رفتارهاي عجيب و غريب آنان شدم. اين افراد مدام محل ملاقاتها را جابجا ميكردند و نام حقيقي خود را نيز به من نميگفتند.
وي افزود: اين افراد به من پيشنهاد پرداخت وام و خريد سهام شركتم را دادند و اعلام كردند كه مايل هستند در طرحهاي من سرمايهگذاري كنند.
اشتري گفت: زماني كه پذيرفتم اين افراد در شركت من سرمايهگذاري كنند، وام را به جاي پرداخت از طريق سيستم رسمي، به صورت غير رسمي و در داخل يك كيف به من دادند و من از اقدام آنها تعجب كردم.
وي در جلسه دادگاه نام سه نفر را برد و گفت: اين افراد تحت عنوان افسران اطلاعات با نام ژاك، شارل و توني با من ارتباط داشتند و ملاقاتهاي ما در مرحله نخست در كشور تايلند بوده و چند با نيز در تركيه و سوييس با آنها ملاقات كردم.
اشتري گفت: اين افراد خود را نماينده بانك فورتيس معرفي كردند و اطلاعاتي در خصوص داراييهاي من پرسند و از من مداركي اخذ كردند.
وي افزود: اين افراد شركت تحت مسووليت خود را از زيرمجموعههاي اين بانك دانستند كه در كشورهاي حوزه درياي خزر فعاليت ميكند.
اشتري در جلسه دادگاه گفت: اين افراد يك لپ تاپ در اختيار من قرار دادند تا بتوانم با آن اطلاعات خود را به صورت پست الكترونيك و با رمز ارسال كنم وي افزود: همچنين دو دستگاه تلفن ثريا در اختيار من قرار داده شد تا بتوانم آنها را به مشتريان خاص در ايران براي تست و آزمايش تحويل دهم.
اين مجرم گفت: نميدانم در اين تلفنها تجهيزاتي جاسازي شده بود يا خير، اما اين تلفنها داراي شماره سريال است و قابل پيگيري است.
اشتري با بيان اينكه از تصميم آنها اطلاعي نداشته است، گفت: من ناخودآگاه در دام سرويس اطلاعاتي اسراييل افتادم و اصلا تصور نميكردم كه در حال همكاري با سرويس اطلاعاتي موساد هستم.
اين مجرم گفت: اواخر كار متوجه شدم كه اين افراد امكان دارد عضو سرويس هاي اطلاعاتي باشند.
وي با اشاره به مشكلات مالي خود، گفت: مشكلات مالي من را با پرداخت وجهي به صورت وام حل كردند تا محصولي به نام ثريا دي اچ الخريداري كنم و به مشتري خاصي بدهم، ولي من اين كار را نكردم.
اشتري در خصوص هزينههاي سفر خود گفت: مبلغي به عنوان سوغات ميدادند و همچنين مبالغي نيز دريافت ميكردم و آن را براي پرداخت اقساط منزلي كه در خارج از كشور خريداري كرده بودم، هزينه ميكردند.
اين مجرم افزود: اين مبالغ در آغاز فعاليتهاي من بود و به من گفتند كه اين كمكها انجام ميشود تا فكر من براي انجام فعاليت خود آزاد باشد و بتوانم طرحهاي بيشتري بگيرم.
وي گفت: پس از مدتي، از ورود به ايران ميترسيدم، اما بالاخره به ايران آمدم و پس از مدتي دستگير شدم.
اشتري گفت: من متخصص تجهيزات امنيتي بودم به اين سيستمها آشنايي داشتم، ولي آنان تجهيزات و نرم افزار خاصي در اختيار من ميگذاشتند تا اطلاعات را رمز شده به آنان ارسال كنم و اين سيستم قابليت ارسال از طريق هر كامپيوتري را داشت.
وي تعداد ملاقاتهاي خود با رابطانش را ۱۳ديدار عنوان كرد و گفت: مبالغ قابل توجهي در دو بخش و به صورت نقدي به من تحويل شد و بخشي نيز در يك كيف جاسازي و به عنوان وام در اختيار من قرار گرفت.
اين مجرم در خصوص انجام آزمايشات تست دروغ سنجي، گفت: در آغاز كار از من تست دروغ سنجي گرفته نشد، اما پس از حدود شش - هفت جلسه از من دعوت شد به سوييس بروم، در اين كشور از من خواسته شد به دليل سابقه بيماري قلبي و مصرف داروهاي عصبي تست پزشكي بدهم و بعد از اين آزمايشات بود كه خواستار تجسس در زمينه همكاري من با سرويسهاي اطاعاتي و امنتي ايران و نحوه همكاري من شدند.
اشتري در خصوص مشتريان تجهيزات مخابراتي خود گفت: قرار بود اين دستگاه ها به صورت نمايشي و جلب توجه مشتريان نظامي در تهران نمايش داده شود و آنان را ترغيب به خريد آن تجهيزات كنم، اما از نظر آلوده بودن اين تجهيزات، چون با آنها كار نكردم، اطلاعي نداشتم.
قاضي رسيدگيكننده به اين پرونده از اين مجرم سووال كرد: آيا از شما خواسته شد تا از افراد خاصي يا ارگان خاصي دعوت به همكاري براي خريد اين تجهيزات كنيد؟
اين جاسوس رژيم صهيونيستي پاسخ داد: بله، ولي بيشتر خواسته آنان اين بود كه با ارايه نمايش تجهيزات از افراد و سازمانها براي سفر به خارج از كشور دعوت كنم.
اشتري گفت: اسامي افراد خاصي مطرح نبود و فقط تاكيد داشتند تا با كارشناسان خريد محصولات نظامي ارتباط برقرار كنم و از آنها به عنوان توريست يا شركت در نمايشگاه دعوت كنم به خارج از كشور بروند.
قاضي رسيدگيكننده به اين پرونده به يكي از مجموعه تجهيزاتي اشاره كرد كه در جلسه دادگاه بود و از اين جاسوس خواست تا جزييات اين دستگاه كه شبيه جاسوييچي است را تشريح كند؟
اين مجرم گفت: اين دستگاه داراي كارت حافظه در داخل خود است و من آن را تحويل گرفتم تا اطلاعات دريافتي در آن ذخيره كنم و با خود از كشور خارج كنم.
اشتري گفت: همه فعاليتهاي من در لپ تاب وجود داشت و آنان همواره به اين مساله انتقاد داشتند كه چرا من همه كارهاي تجاري خود را درون لپ تاب خود قرار داده ام و از من خواست شد تا اين اطلاعات را به صورت محرمانه نگهداري كنم.
وي با بيان اينكه از من خواسته شد براي آنكه به مشكوك نشوند، اين اطلاعات را در اين دستگاه قرار دهم، گفت: من از اين خواسته آنها تعجب كردم، چون همه اطلاعات تجاري من در لپ تاپ وجود داشت.
اين جاسوس اسراييل در خصوص چگونگي ارائه اطلاعات مراكز نظامي گفت: چون اين افراد خود را به عنوان نماينده بانك به من معرفي كرده بودند، من تلاش مي كردم تواناييهاي شركت خود را براي آنها شرح دهم و به همين دليل ارتباطاتي كه با مراكز نظامي داشتم را به عنوان بخشي از تواناييهاي شركت خود در اختيار آنها قرار ميدادم.
وي افزود: اين افراد از اطلاعات من استقبال كردند و اعلام كردند كه براي همكاري در اين زمينه حاضر به اعطاي وام به من هستند و همچنين حاضرند در اين طرح سرمايهگذاري كنند.
اشتري مشخصا به يك دستگاه تلفن ثريا دي اچ الكه جزو تجهيزات كشف شده از وي بود، اشاره كرد و گفت: اين دستگاه قرار بود در نمايشگاهي نمايش داده شود و نظر مراكز نظامي براي خريد آن جلب شود.
اين جاسوس اسراييل در خصوص يكي از اقدامات خود توضيح داد كه يكي از مراكز نظامي از من تقاضاي محصولي كرده بود و من با جعل مدارك و اضافه كردن محصولات جديد، آن را به عنوان موفقيت در فروش محصولات به افسران موساد ارائه كردم، اين افراد پس از آزمايش تست دروغ سنجي متوجه جعلي بودن آن شدند و از من خواستند شماره سريالهاي محصولات فروخته شده را به آنها ارائه دهم.
وي افزود: براي جلب اطمينان افسران موساد از محل ملاقات با اين مركز نظامي تماس تلفني برقرار كردم و پيگيري محصولات شدم. مخاطبين من در آن سو تلفن گفتند كه اين محصولات را خريداري نكرده اند. ضمن آنكه چنانچه قرار بر خريد باشد از شما نميخريم.
اشتري گفت: افسران رابط سرويس اطلاعاتي اسراييل پس از اين مكالمه تلفني از من خواستند تا اين مركز را براي خريد متقاعد كنم و مبالغي نيز در اختيار من قرار دادند.
اين جاسوس اسراييل همچنين گفت: براي خريد دستگاه تلفن ثريا دي اچ ال مبالغي به من پرداخت شد، اما به دليل مشكلاتي كه داشتم پول را صرف مشكلات خود كردم و افسران رابط موساد عصباني شدند.
قاضي رسيدگيكننده به اين پرونده از اشتري پرسيد: شما يك ايراني هستيد، با چه احساس و انگيزهاي اين اقدامات را انجام دادي وچه جوابي براي ملت ايران داريد؟
اين جاسوس اسراييل گفت: من ناخواسته به اين عمل كشيده شدم و سالهاي متمادي به كشور، نظام و ارگانهاي مختلف خدمت كردم و خدمات من در پرونده كاري من مكتوب است است و كارنامه من مشخص است.
اشتري گفت: من اين اقدامات را با نيت خاص يا قبلي انجام نداده ام و در نامههاي الكترونيكي كه به آنان ارسال داشتم، گفتم كه من تمايل به همكاري ندارم و لپ تاب و تجهيزات دريافتي را تحويل ميدهم.
وي افزود: به آنها گفتم كه تقاضاهاي شما از من احمقانه است و من قادر به انجام آن نيستم.
من تلاش كردم تا حد امكان از آنان دور كنم و نميدانستم از چه كسي كمك و راهنمايي بخواهم.
اين جاسوس اسراييل در جلسه دادگاه از ملت ايران عذرخواهي كرد.
دوشنبه 10 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 364]