تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 1 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداى والا مى فرمايد: وقتى بنده من كار نيكى اراده كند و نكند آن را يك كار نيك براى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855306901




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سرمقاله هاي روزنامه هاي صبح ايران


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: سرمقاله هاي روزنامه هاي صبح ايران


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز:روزنامه هاي جام جم ،حمايت ،خراسان،رسالت،قدس،مردم سالاري و اعتماد ملي امروز در سرمقاله هاي خود به مطالب روز و مهم سياسي داخلي و بين المللي پرداختند.

به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"روزنامه جام جم در سرمقاله خود با عنوان «تلفظ نام خليج فارس‌»به قلم مهدي نور عليشاهي نوشت:
تلفظ «پرشيان گلف» شايد براي برخي آسان نباشد باور كنيد! چه ترجمه اش به عربي و چه حتي به زبان پارسي زباناني كه نمي‌دانند اين نقطه تاريخي از جهان، از روزگار قديم براي چه و چرا به نام ايران و ايراني سند خورده است.
روز گذشته ، باز هم آزادسازي اسناد تصويري بيش از 200 سال تاريخ خليج فارس ايران از آرشيو ملي بريتانيا به خوبي نشان داد كه حقانيت استفاده از نام اين منطقه تاريخي از دير باز تا كنون چرا در قلمرو نام هميشگي ايران بلند آوا و خليج هميشه فارس بوده است.
از چندي پيش كه همت جهاني ايرانيان در مقابل تعرض به نام خليج فارس صورت گرفت، اين اتفاق هر از چند گاهي رخ داد. هر بار بسياري از مدارك و اسناد رو شد و هر بار باز بر حقانيت خويش تاكيد كرديم. اسنادش هم كه بخواهيد كرور كرور از زير و زبر دنيا مي‌شود رو كرد، نمونه كوچكش همين اسنادي است كه در خانه انگليس‌ها چند روز پيشتر رو شد. اما بعد از اين رونمايي، شايد موضعگيري رسمي دوستداران ميراث فرهنگي ايران در هر سطح و مقام و منزلتي، چگونه خواهد بود از نگاهي مهم‌تر از اين رونمايي به نظر مي‌رسد كه با توجه به جريان آغاز تاكنون تحريف نام خليج فارس، اين ماجرا انگار به اين سمت پيش رفته است كه هر روز كسي آفتاب را دليل آفتاب مي‌آورد.
اصلا بايد ادبيات دوستداران ميراث ايراني و حتي مسوولان رسمي كشور نيز در اين خصوص تغيير كند و ما به جاي پيدا كردن استدلال براي اثبات حقانيت نام خليج فارس به دنبال اهداف ديگري باشيم كه هر روز مي‌خواهند ايران و ايراني درگير اين موضوع باشد. شايد ايشان مي‌خواهند روزي اين قطعه از جهان را با نام ديگري صدا كنند. چه كسي مي‌داند. شايد نان عده‌اي در تغيير نام گوشه‌هايي از جهان باشد. اما اسناد تاريخي حتي آنها كه در موزه‌هاي انگليس و... است ‌ مي‌گويند هيچ قدرتي تاكنون فرصت و قدرت تغيير نام اين گوشه از جهان را نداشته است.
باور بايد كرد كه تلفظ نام خليج فارس براي برخي آسان نيست، فرق نمي‌كند كه كجاي دنيا زندگي كنند. اما آنها هم بايد همين نام را همين‌طوركه هست، تلفظ كنند.
**حمايت :بهداشت حقوقي و قضايي
روزنامه حمايت امروز در سرمقاله خود با عنوان"بهداشت حقوقي و قضايي "نوشت:
موقعيت در حال گذار، جواني جمعيت، جنگ تحميلي 8 ساله، شبيخون فرهنگي استبكار و استعمار، جهاني شدن و گسترش وسايل ارتباط جمعي شرايط را در جامعه به وجود آورده است كه علماي اجتماعي دهه 80 را دهه بحران هاي اجتماعي ناميدند. وجود 8 ميليون پرونده كيفري و قضايي در دادگاه ها و 150 هزار نفر زنداني در كشور، هزينه هاي سنگين بر فرد، خانواده و نظام اجتماعي وارد مي كند. بنابراين خسارتهاي جاني و مالي فراواني كه از پديده ضد اجتماعي و جرم به بار مي آيد دولت‌ها را از همان ابتدا وادار به مبارزه با اين پديده كرده است.
در مورد ضرورت مبارزه به هيچ وجه اختلاقي بين انديشمندان و صاحبنظران نيست و اگر اختلافي وجود داشته باشد درباره شيوه هاي مبارزه و برخورد با انحرافات است. عالي ترين مسئول عليه كشور،‌حضرت آيت الله هاشمي شاهرودي از آغاز مسئوليت مساله بهداشت حقوقي و قضايي را مطرح نمود. بهداشت حقوقي و قضايي يعني اينكه براي درمان بيماري هاي اجتماعي وقضايي و حقوق بهتر است قبل از آنكه نظام اجتماعي دچار اختلال گردد ابتدا به فكر پيشگيري بود.
در جرم شناسي، پيشگيري عبارت است از: به جلوي تبهكار رفتن، با استفاده از تكنيك هاي گوناگون مداخله به منظور ممانعت از وقوع بزهكاري از نقطه نظر علمي نيز مي توان گفت كه مراد از پيشگيري، هر فعاليت سياسي، اجتماعي، قضايي و حقوقي است كه امكان وقوع جرم و انحراف را در جامعه سخت، دشوار و يا غير ممكن گرداند و ريشه هاي جرم و عوامل موثر بر پيدايش انحراف را بخشكاند. البته در حيطه پيشگيري اين امر تنها منوط به وظيفه عدليه و نهادهاي بازرسي و ارگان‌هاي نظامي و انتظامي نيست بلكه تدابير مشخص پيشگيرانه، بايستي توسط همه نهادهاي جامعه مدني نظير خانواده، مدرسه، نهادهاي مذهبي (مساجد)، شوراهاي شهر و روستا، سازمان هاي غير دولتي، اصناف و اتحاديه و همه نهادهاي دولتي نظير مجلس شوراي اسلامي ضرورت دارد.
همچنين جهت پيشگيري بايد به كل بافت جامعه توجه نمود و نظرياتي را در همان اجتماع تدوين كرد، نه اينكه از طرح هاي پيش ساخته شده ساير جوامع جهت حل و فصل اجتماع خود استفاده كنيم و جامعه را سيستمي ارگانيك فرض نماييم كه نيازها، مشكلات و مصالح خاص خود را دارد. در اين راستا، ضرورت دارد نكات ذيل مورد توجه قرار گيرد:
1- ايجاد امنيت اجتماعي در معنايي فراگير و در سطح برخوردار ساختن آحاد جامعه از نيازهاي اساسي زندگي و حل مشكلات اقتصادي.
2- فراهم آوردن توانمندي‌هاي لازم براي استمرار اين امنيت در زمان وقوع بحران هاي اجتماعي.
3- وضع قوانين مناسب تامين اجتماعي و قوانين مربوط به حمايت از كودكان، خانواده و زنان با هدف فراهم ساختن چارچوب قانوني متناسب با فعاليت هاي پيشگيرانه.
4- تقويت نقش پيشگيرانه مدارس و بالا بردن كيفيت و محتواي آموزش هاي علمي و تربيتي،‌ با هدف ايجاد پسرهاي بازدارنده در برابر جرم و كجروي.
5- افزايش مراكز مشاوره اجتماعي در محلات و مدارس با هدف زمينه سازي حل مشكلات خانوادگي، رفتاري و اجتماعي.
6- اتخاذ سياست هاي حمايت از نهادهاي ياد شده، هماهنگ ساختن فعاليت هاي آنها و ايجاد در زمينه دخالت موثر در فعاليت هاي پيشگيرانه.
**خراسان:خورشيد خراسان، روز خراسان
روزنامه خراسان امروز در سرمقاله خود به 10 تير كه روز خراسان نامگذاري شده اشاره كرد و نوشت:
" او كه آمد، خراسان، خورشيد خود را يافت و از آن پس خراسان شد خانه خورشيد، شد كاشانه روشني، شد كعبه اي كه راز نماز را شكوفا مي كرد. شد مظهر همه زيبايي ها كه از هر گوشه اش چشمه اي مي جوشيد، پر از زيبايي بود. او كه آمد، همه زيبايي ها شناسه خراساني گرفتند و شناسنامه خراساني نيز هم و از آن پس «هرچيز يا زيبا بود و يا خراساني نبود» چه امام خراسان خط تميز زيبايي از نازيبايي و حق از باطل بود. " او كه آمد، زمين صداي گام هاي پراطمينان حضرت موسي را شنيد، چنان كه از ديگر سو فرعون تمام قد در قامت مردي از جنس حيله و هوشمندي، قد كشيد تا زمان دگرباره مردي را ببيند كه از معاويه هم «پيچيده انديش تر» و زيرك تر بود و مثل فرعون مقتدر و چون همو، ساحر فراوان در اطراف خويش داشت، هرچند اين سحره، طناب و بند نداشتند، كلامشان در قالب پند، بند بر باور مردم مي افكند. اما او كه آمد، كلامش حجت حق شد و چونان عصاي موسي كه بندها را فرو بلعيد، گفتارهاي باطل به مناظره آمده را درهم شكست، او كه آمد، سخن كه به حجت قوي بيان داشت و سحره در هم شكستند و بسياري شان به خداي ابن موسي الرضا مومن شدند تا مامون فرعون شده اين بار فتنه اي ديگر در چله كند. " او كه آمد، خراسان شد، خانه خورشيد و از آن پس طالبان روشنايي از هر سو به اين سو مي آمدند، آن گونه كه مشتاقان حج به مكه مي روند و شايد از همين روست كه زيارت او را با حج مقايسه كرده اند كه اگر حج از آن توانگران است، فقراي مالي كه به توانگري معرفتي رسيده اند را هم حجي است در خراسان كه انسان را به صاحب حج مي رساند. " او كه آمد، خاك خراسان، عبيرافشان شد و نفس كشيدن در هوايش رشك برانگيز فرشتگان و چشمه هايش، سراينده معرفت و چنين است كه مكتب معرفتي خراسان شكل گرفت تا هميشه مردمان را به حريم مولاعلي بن موسي الرضا آورد و تا روز دهم تير كه هم زمان با ورود مولا امام رضا به خراسان است «روز خراسان» نام بگيرد و زينت تقويم ها شود. زينت همه زمان ها. "او كه آمد، شد «روز خراسان»، اگرچه پس از چندين قرن تقويمي آن را ننوشته بود اما در دل هر عاشق تقويمي است كه به خط عشق در آن به يادگار مي نويسند روزهاي خدا را و روز ورود امام رضا (ع) به خراسان هم روز خراسان بود هر چند حالا تقويم ها هم به گواهي روز خراسان خواهند آمد و روز دهم تيرماه شد «روز خراسان». "او كه آمد، خراسان بزرگ شد و پهنه آن شد يك مدرسه، مدرسه رضوي، مكتب رضوي با آموزه هاي ناب آن ناب ترين مرد و حق است كه با رسميت يافتن «روز خراسان» در تقويم ها، منش و روش «خورشيد خراسان» هم به رفتار همگاني تبديل شود تا حظ ما از اين روز، فيض و سعادت رضوي شدن باشد. نه دلخوش شدن به يك نام كه اگر يك نام، نامه رهايي و برائت از آتش مي بخشيد، جد و جهد و جهاد و تلاش و عبادت و عبوديت فلسفه اي نمي يافت. پس بايد روز خراسان بهانه اي باشد براي آغاز پرداخت بهاي رضوي شدن كه همانا گذشتن از خويش است و رسيدن به او. "او كه آمد، خراسان از قطعه اي جغرافيايي در گوشه زمين به جغرافياي معرفت در همه زمان ها تبديل شد و ما اهالي خراسان شديم قبيله اي كه از زادن تا مردن مكتب نشين خوبي هاييم و صد البته از اين مكتب بايد بهره اي مومنانه و عارفانه ببريم تا شايسته آفتاب نشيني ديار امام رضا(ع) شويم و شايسته است مسئولان و مردم همه در راه تثبيت «روز خراسان» و ترويج و توسعه فرهنگ خراساني تلاش كنند تا بتوانيم دين خود را به مكتب رضوي ادا كنيم.
**رسالت :بلوغ فرزندان حزب جمهورى اسلامي
روزنامه رسالت امروز در سرمقاله خود با تيتر"بلوغ فرزندان حزب جمهوري اسلامي "به قلم صالح اسكندري نوشت:-1 طرح تشكيل حزب فراگير در جامعه اسلامى مهندسين همراه و هماهنگ با ديگر تشكل هاى اصولگرا بازتاب بخشى از واقعيتهاى اجتماعى در فرهنگ سياسى كشور است كه طى سه دهه گذشته در كناكنش با فرايندهاى مدنى متكامل شده است. احزاب سياسى لزوما بايد در يك نيروى اجتماعى social force ريشه داشته و حاصل گسستهاى پايدار اجتماعى باشند. يكى از آسيبهاى تحزب در ايران پس ازانقلاب همواره اين بوده كه احزاب تجلى قانونى نيروهاى اجتماعى نبوده اند و اغلب پس از تشكيل به فكر يك ملجا و پايگاه اجتماعى مى گشتند.
جامعه اسلامى مهندسين در زمره آن دست تشكلهايى است كه توانسته در طول حيات سياسى خود به خصوص در زمينه كادرسازى ونخبه پرورى سياسى در اندازه هاى يك حزب ظاهر شود و بخش مهمى از كاركردهاى حزبى را از خود بروز دهد. اما على رغم اين پتانسيل از آنجا كه اين تشكل با انگاره هاى صنفى تخصيص خورده لذا ناخواسته از بخش عظيمى از ظرفيتهاى خود محروم بود. در واقع به رغم وجود يك نيروى اجتماعى قابل توجه از همه صنوف و اين پشتوانه سياسى ممتاز، جامعه اسلامى مهندسين مى بايست خود را به يك صنف خاص محدود مى كرد و مراجعات مكرر هواداران از صنوف ديگر را بى پاسخ مى گذاشت. در كنگره هشتم، شوراى مركزى جامعه اسلامى مهندسين اجازه داد با اخذ مجوز كارهاى سياسى در قالب يك حزب فراگير با حضور كليه صنوف انجام پذيرد و مسائل صنفى در قالب همان تشكل سابق پى گيرى شود.
-3 محمد رضا باهنر دبير كل جامعه اسلامى مهندسين در كنگره هشتم گفت: “ما خود را فرزندان حزب جمهورى اسلامى مى دانيم واين تشكل همراه و هماهنگ با ديگر تشكل هاى اصولگرا حركت هاى سياسى خود را شكل مى دهد.” در واقع رفتارحزب اسلامى مهندسين به عنوان واحدى از تشكلهاى سياسى اصولگرا موجد نوعى هم افزايى بين اصولگرايان است كه همگى خود را فرزندان حزب جمهورى اسلامى مى دانند. اطلاق عنوان فراگير به اين حزب بيشتر جنبه صنفى داشته و بر معناى احزاب فراگير Inclusive party و يا حزب پيشگام دلالت نمى كند.
جامعه اسلامى مهندسين با منابع موثرى كه در اختيار دارد مى تواند يك ظرفيت جديد را به جامعه مدنى در ايران بيفزايد و در فرايندهاى پلوراليزه شدن فضاى سياسى كشور، خطوط مرزى ظريفى بين تصريح و تاليف منافع حزبى ترسيم نمايد.
-3 احزاب در غرب پاسخ به بحرانهايى بودند كه در مسير توسعه سياسى به وجود آمدند. با خروج سياست از حيات خلوت پادشاهان و اليگارشى متنفذ، نيروهاى جديدى پا به عرصه سياست گذاشتند كه تنها در قالب احزاب صورت بندى و متشكل مى شدند. حزب پاسخ به بحرانهايى از قبيل مشروعيت، مشاركت، نخبه پرورى سياسى و... است. حزب مقوم مردم سالارى است و هم زمان با زيست در فرهنگ سياسى يك كشور بدان شكل مى دهد. در مردم سالارى دينى تحزب به عنوان يك تجربه بشرى با اصلاح برخى از ابعاد ساختارى و كاركردى آن پذيرفته شده و يك بازتعريف بومى و اسلامى از آن صورت گرفته است.
مهندس سيدمرتضى نبوى عضو شوراى مركزى جامعه اسلامى مهندسين ماموريت اصلى حزب فراگير اين تشكل را جذب فرهيختگان و نخبگان براى توليد فكر و نظريه‌پردازى در امر كشوردارى و تربيت كادرهاى سياسى ياد كرد. حزب علاوه بر تاليف منافع و تصريح آنها مى تواند به فرايندهايى نظير جامعه پذيرى سياسى ، انديشه ورزى در سياست، نخبه پرورى سياسي، جلب حمايت شهروندان، افزايش سرمايه اجتماعى و ... نيز كمك كند. حزب در كنار ساير نهادهاى سنتى مى تواند ضمن افزايش كيفيت مردمسالاري، مشاركت عمومى را به معناى واقعى محقق كند و با انديشه ورزى در سياست دينى و تربيت نيروهاى مومن سياسى ،راههاى اداره مومنانه كشور را كشف نمايد. در نهايت اينكه با گذشت سه دهه از انقلاب اسلامى شاهد عقلانيت و بلوغ سياسى احزابى هستيم كه خود را فرزندان حزب جمهورى اسلامى مى دانند و افتخارشان پيروى از راه سيد الشهداى انقلاب اسلامى شهيد بهشتى است.
**قدس :خوابهاي آشفته ،جريان رو به زوال
روزنامه قدس امروز در خصوص رسانه هاي بيگانه اين گونه نوشت:
در روزهاي اخير رسانه هاي بيگانه، در حركتي هماهنگ و راهبردي از پيش انديشيده، با سوء استفاده از شرايط موجود و بهره گيري از ادبياتي تحريك آميز، مردم را به حضور در پاركها و تجمع اعتراض آميز دعوت نمودند.
دشمنان جمهوري اسلامي، طيف خارجي و اپوزيسيون خارج نشين، از بدو پيروزي انقلاب اسلامي با بهره گيري از ابزارها و شرايط متفاوت در تلاش بوده اند به نحوي روند تثبيت نظام مقدس اسلامي را متوقف نموده و جامعه را به دوران پيش از انقلاب برگردانند.
بررسي تحولات پس از سال 1357 بيانگر ناكاميهاي متعددي است كه دشمنان انقلاب در برنامه ريزيهاي گوناگون در دستيابي به اهداف خود با آنها مواجه بوده اند.
عوامل بيگانه و بدخواهان نظام اسلامي براي عملي كردن راهبرد مذكور، از هويتها و صنفهاي مختلف اجتماعي، فرهنگي، جنسيتي، اقتصادي استفاده مي كنند.
«مايكل لدين» عضو سابق شوراي امنيت ملي آمريكا، از جمله تئوريسينهاي اصلي نئوكان، صاحب كرسي آزاديخواهي در مؤسسه راستگراي اينترپرايز و متخصص ماكياوليسم و از طرفداران سرسخت و بسيار جدي جنگ با تروريسم و تغيير نظام در ايران، معتقد است:
«مي دانيم درصد قابل توجهي از مردم ايران مخالف رژيم حاكم هستند و در موارد ديگر شاهد اين مطلب بوده ايم كه هرگاه از مردم حمايت كرده ايم، پيروز شده ايم. اگر توانستيم با حمايت 5 تا 10 درصد مردم، حكومت شوروي سابق را سرنگون كنيم، چرا نتوانيم با حمايت مردم اين كار را درباره ايران انجام دهيم. مي توانيم با حمايت از گروه هاي مختلف در ايران، موفق به انجام اين كار شويم.»
بر مبناي اين پندارهاي غلط، جنبشهاي اجتماعي مانند جنبش دانشجويي، سنديكاهاي كارگري، جنبش زنان، هويتهاي قومي و هرگونه حركت فرهنگي جمعي ديگر، از پوسته صنفي خود خارج مي شود و «بار سياسي ضد حكومتي» به خود مي گيرد.
در فراخوان اخير نيز مي توان به درستي اذعان نمود كه آلزايمر سياسي، حالت اپيدمي آن بعد بين المللي به خود گرفته و افراد بسياري بويژه مخالفان دور از مركز، رخدادها و حوادث سياسي را فراموش نموده اند؛ به گونه اي كه هر ساله در آستانه حادثه 18 تير، عده اي از افراد مطرود خارج نشين اعم از سلطنت طلبها و منافقين و ديگر مشتقات اپوزيسيون، با اميد ايجاد آشوب از طريق ابزارهاي رسانه اي، از مردم براي تظاهرات عليه نظام دعوت به عمل مي آورند.
طيف ياد شده با برآوردهاي غلط از جامعه ايران، سوژه اي ابتر را تدارك مي بينند تا اعلام نمايند همچنان موجوديت و هويت سياسي شان تحت عنوان مخالفان سياسي جمهوري اسلامي آرشيو نشده و پرچم مخالفت گروه مذكور همچنان برافراشته است تا طرفدارانشان در زير اين پرچم گرد هم آيند. اين در حالي است كه عدم استقبال مردم به منزله به رسميت نشناختن هويت آنهاست.
بخشي از ارقام مذكور در اجتماع پاركها را خانواده هايي تشكيل مي دهند كه در روز تعطيل هفته (جمعه) براي تفريح به مكانهاي عمومي و تفريحگاهي مي روند. مخالفان نظام هنوز به اين باور نرسيده اند كه پايه هاي عقيدتي نظام اسلامي در عمق باورهاي جواناني نهفته است كه با وجود عدم درك دوران دفاع مقدس، از مدافعان سر سخت ارزشهاي نظام اسلامي مي باشند.
سرمايه گذاري دشمن در پروژه قوميتها با انگيزه دستيابي آنها به حقوق بيشتر، از ابتداي انقلاب اسلامي پروژه اي شكست خورده بوده است و در آينده نيز نمي تواند عنصري كارامد براي مخالفان براي دستيابي به اهدافشان ارزيابي شود.
نبايد فراموش نمود، جامعه ايران با وجود كثرت اقوام، از شيرازه وحدت «ايدئولوژي» برخوردار مي باشد، چنان كه هيچ اهرمي نمي تواند اين همبستگي معنوي، انسجام اسلامي و اتحاد ملي را خدشه دار نمايد.
افزون بر سلطنت طلبها، گروهك آواره و در آستانه اخراج منافقين از عراق نيز كه در روزهاي اخير برخي از اربابان آنها با حذف نامشان از فهرست تروريستها، هويت جديدي را به آنان اعطا نمودند، با اين فراخوانيهاي بيهوده ابراز خرسندي نموده اند. عملكرد وقيحانه و ضد انساني اين گروهك تروريستي هيچ گاه از ذهن جامعه ايران زدوده نخواهد شد، مگر با محو نام آنها از ادبيات سياسي.
حمايت و پشتيباني مردم ايران از ارزشهاي نظام اسلامي كه در مناسبتهاي گوناگون (روز جهاني قدس، راهپيمايي 22 بهمن، حضور قابل ستايش در انتخابات و مناسبتهاي ويژه ديگر) با وجود تبليغات مسموم دشمنان با حضور پرشور برگزار مي شود را بايد دليلي بر استحكام پايه هاي نظام در افكارعمومي تلقي نمود.
حضور بيش از 60 درصد مردم در انتخابات به منزله بيعت با نظام اسلامي است. دشمنان و مخالفان نظام همواره در آستانه هر انتخاباتي با جوسازيهاي كاذب تلاش مي كنند مردم را از حضور در پاي صندوقهاي رأي باز دارند تا كاهش حضور آنان را مدعاي عدم مشروعيت و مقبوليت نظام جلوه دهند؛ اما جوانان و شهروندان با حضور مثال زدني خود، اين توطئه را خنثي مي كنند.
دشمنان جمهوري اسلامي، اعم از سلطنت طلبان، منافقين و دشمنان خارجي، به خوبي دريافته اند تا زماني كه مردم به ولايت فقيه وفادارند و آن را در زمره يك نظام قانوني، مشروع و مقدس مي نگرند، نمي توانند سلطه خود را بر آنان تحميل كنند. اين واقعيت به شكل كاملاً روشن و عريان در سخنان «استانلي روم»، معاون رئيس سازمان امنيت ملي آمريكا خودنمايي مي كند. او صريحاً اعلام كرده بود:
«آنچه تاكنون همه تحريكات ما را براي براندازي نظام جمهوري اسلامي ايران با ناكامي مواجه ساخته، اعتقاد مردم ايران به ولايت فقيه است.»
**مردم سالاري :حساب ذخيره ارزي را خالي نكنيم
روزنامه مردم سالاري امروز در سرمقاله خود به قلم كيان راد نوشت:
برداشت مبلغ كلان ديگري از صندوق ذخيره ارزي نشان مي دهد كه با وجود انتقادهايي كه در گذشته در زمينه برداشت بي رويه از اين صندوق صورت گرفته بود، هنوز هيچ چاره اي براي رفع اين مشكل انديشيده نشده است. با برداشت هاي بي رويه از اين حساب، منابع ارزي موجود در آن صرف هر كاري مي شود به جز سرمايه گذاري هاي زيربنايي.
البته در اين موضوع ترديدي نيست كه وقوع خشكسالي شديد در كشور، خسارات فراواني به مردم و به ويژه كشاورزان و دامداران وارد كرده كه بايد به طريقه اي جبران شود. اما قرار نيست جبران هر خسارتي از حساب ذخيره ارزي صورت گيرد. اگر قيمت نفت به حدي كم بود كه پولي در حساب ذخيره ارزي اندوخته نمي شد - كما اينكه در دوره اول رياست جمهوري سيد محمد خاتمي اينگونه بود - تكليف خسارت ديدگان از خشكسالي و ساير حوادث غيرمترقبه چه بود؟ آيا نبايد در كشوري حادثه خيز همچون ايران بودجه اي به اين منظور پيش بيني شود؟
حال، فرض كنيم كه اين پيش بيني ها صورت نگرفته و براي جبران خسارات وارده به مردم ناشي از خشكسالي، چاره اي جز برداشت از حساب ذخيره ارزي نيست.
در مورد واردات كالاها چه بايد گفت؟ تا چه زماني نيازمند واردات كالاها و اجناسي همچون ميوه و مركبات هستيم؟ آيا نمي توان با يك برنامه ريزي دقيق و با حمايت از كشاورزان، خسارات را كاهش و ميزان توليد را افزايش داد؟ چرا بايد همواره پشت حوادث غيرمترقبه مخفي شويم و هيچ مشكلي را به گردن نگيريم؟ بايد باور كنيم كه در برخي حوزه ها ضعف داريم و اين ضعف ها را بايد رفع كنيم.
با برداشت بي رويه از حساب ذخيره ارزي مشكلا ت ما به طور ريشه اي حل نمي شود. بايد بررسي كنيم كه چرا كشور ما با صد سال سابقه توليد نفت هنوز در ابتداي راه است؟ اي كاش به جاي برداشت از حساب ذخيره ارزي براي رفع نيازهاي مصرفي، به سرمايه گذاري هاي ساختاري و زير بنايي بپردازيم و مثلا با تامين بودجه مورد نياز براي افتتاح فازهاي 9 و 10 ميدان گازي پارس جنوبي از بروز مشكل كمبود گاز درسال جاري جلوگيري به عمل آوريم. به نظر شما برداشت از حساب ذخيره ارزي براي رفع نيازهاي مصرفي مهم تر است يا رفع نيازهاي زيربنايي و ساختاري؟ اي كاش كمي بيشتر بينديشيم و حساب ذخيره ارزي را بيهوده خالي نكنيم.
**اعتماد ملي: سرگرداني ديپلماتيك
روزنامه اعتماد ملي امروز در سرمقاله خود با عنوان "سرگرداني ديپلماتيك "اين گونه آورده است:
انتشار خبر اختصاص بودجه چهارصد ميليون دلا‌ري براي انجام تحركات جديد عليه ايران، هرچند اقدام جديدي نيست، اما حامل يك پيام خاص است. به صورت سنتي در سال‌هاي اخير كنگره آمريكا رقم بيست ميليون دلا‌ر را جهت براندازي حكومت ايران و كمك به نيروهاي مخالف و ناراضي اختصاص مي‌داده است لذا به نظر مي‌رسد راهبرد آمريكا در خصوص جمهوري اسلا‌مي ايران تغيير ظريفي يافته است. از يك طرف افزايش بودجه دولتي عليه منافع ايران به آن معنا است كه آمريكا در ادامه سياست‌هايش با توفيق همراه نبوده و نيازمند افزايش فشار بر جمهوري اسلا‌مي است.معناي ظريف ديگر افزايش بودجه عليه ايران كاهش احتمال استفاده از ديگر حربه‌ها بر ضد ايران است. از سوي ديگر آمريكا تعهداتي را كه در سال 1981 براي عدم مداخله در امور داخلي ايران سپرده بود، زير پا مي‌گذارد.
آمريكا نتايج لا‌زم از حمله به افغانستان و عراق را به دست نياورده است. هم در محاسبه زماني و هم هزينه‌هاي اختصاصي، واقعيت فراتر از آني بود و شد كه آمريكايي‌ها تنها تصور مي‌كردند. ‌ اختصاص ميلياردها دلا‌ر به بحران عراق، افزايش تعداد تلفات و كاهش شديد محبوبيت سران كاخ سفيد و انزجار عمومي از سياست‌هاي يك‌جانبه آمريكا، آنها را وادار نمود تا به اين تلقي پاسخ دهند كه چه بسا نيازمند تكميل پازل‌هاي بحران در منطقه خاورميانه هستند. ولي آمريكا نه در بعد نظامي شاهد دورنماي مثبتي بر ضد ايران است و نه اپوزيسيون مورد حمايت آمريكا از توان لا‌زم براي انجام تغييرات برخوردار است. با اين تصميم‌ها آمريكايي‌ها كه بي‌تدبيري خود را در امور مختلف نشان داده‌اند، تنها خوراك و دسترنج مختصري براي معدود فراريان و نمايشگران به‌ظاهر سياسي فراهم مي‌آورند تا از عافيت بي‌بهره نباشند.. از سوي ديگر پيام‌هاي متناقض آمريكايي‌ها در كميسيون مشترك امنيتي در عراق و اظهار علا‌قه كاندوليزا رايس براي ايجاد دفتر حفاظت منافع در تهران با اقدامات اينچنيني ناسازگاري دارد.نمي‌توان فرض كرد كه آنها آن‌قدر باهوش هستند كه زنجيره‌اي از رفتارهاي درغايت مشترك را به نمايش مي‌گذارند.بيشتر بايد بر اين فرض پاي فشرد كه آمريكايي‌ها بيش از گذشته، سرگردان و فاقد راهبرد هستند. خصلتي كه به يك عادت در سياست خارجي آمريكا بدل شده است./120
 دوشنبه 10 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 315]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن