واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار سمنان: استان سمنان براي استقرار صنايع بزرگ آمادگي كامل دارد
خبرگزاري فارس: استاندار سمنان گفت: استان سمنان با توجه به ظرفيتهاي بالاي گسترش واحدهاي صنعتي و معدني در آن، براي استقرار صنايع بزرگ آمادگي كامل دارد.
علي عبداللهي امروز در آستانه دهم تير، روز صنعت و معدن، در گفتگو با خبرنگار فارس در سمنان افزود: استان سمنان آمادگي دارد تا براي استقرار صنايع بزرگ با توجه به مصوبات سفر هيئت دولت به سمنان، اقدام و بخشي از اين مصوبات را محقق كند.
وي ادامه داد: بر خلاف ساير استانها در استان، سمنان هيچ واحد صنعتي قوي و دولتي از نظر اشتغال و سرمايهگذاري ايجاد نشده است.
استاندار سمنان با اشاره به محدوديت منابع آبي در استان سمنان، محور اصلي و قطب توسعه اين استان را صنعت و معدن دانست و گفت: براي توسعه بيشتر بخش صنعت و افزايش حجم سرمايهگذاري و اشتغال، سمنان آمادگي دارد تا در استقرار واحدهاي بزرگ مشاركت كند.
استاندار سمنان با تاكيد بر اينكه استان سمنان اوضاع بسيار خوبي براي استقرار واحدهاي خودروسازي و قطعهسازي دارد، اظهار داشت: با توجه به وجود دهها واحد قطعهسازي در اين استان، اولويت اصلي در ايجاد واحدهاي قطعهساز بزرگ است.
عبداللهي از طرح ايجاد واحد واگنسازي در استان سمنان خبر داد و افزود: صنعت استان سمنان تاكنون با مشاركت بخش خصوصي رشد بسيار خوبي داشته و هماكنون حدود يك هزار و 500 واحد توليدي و صنعتي در اين استان فعال شده است.
استاندار سمنان تاكيد كرد: در زمينه تامين زمين، برق، گاز و منابع ارزي در استان سمنان هيچ محدوديتي وجود ندارد و براي اعطاي تسهيلات، طرحهاي بزرگ را به تهران معرفي كردهايم تا از محل منابع استاني تسهيلات در اختيار آنها قرار گيرد.
عبداللهي همچنين قرار گرفتن استان سمنان در رديف استانهاي بحراني از نظر خشكسالي را در كشور خواستار شد و با انتقاد از شيوه محاسبه وضع خشكسالي در استانها ادامه داد: متاسفانه روشي كه براي تعيين خشكسالي در استانها مشخص شده، مشكل دارد.
وي با اشاره به اينكه مبناي اين شيوه گزارش سازمان هواشناسي بر طبق ميزان بارندگي است، افزود: در اين نوع محاسبه، استاني كه سالانه 800 ميليمتر بارندگي دارد در رديف استانهاي دچار خشكسالي شديد محاسبه ميشود، در حاليكه سمنان با سالانه 130 ميليمتر بارندگي و كاهش اين ميزان به 30 درصد، در اين رديف قرار نگرفته است.
استاندار سمنان مسئله آب و تامين آن را براي استان سمنان بسيار ضروري و حياتي خواند و افزود: سمنان به علت نداشتن آب دائمي به غير از حبلهرود و آب قابل تنظيم، همواره با مشكل كمبود آب مواجه است.
عبداللهي گفت: متاسفانه سرمايهگذاري جدي در بخش آب استان سمنان صورت نگرفته است.
استاندار سمنان با بيان اينكه 93 درصد آب موجود در استان سمنان در بخش كشاورزي مصرف ميشود، اضافه كرد: بخش صنعت با داشتن 17 شهرك و ناحيه صنعتي با مشكل كمبود آب مواجه است.
وي گفت: اين شهركها به 7/1 مترمكعب آب در ثانيه نياز دارند، در حاليكه آب اختصاصي اين مراكز در حال حاضر، 290 ليتر در ثانيه است.
استاندار سمنان اجراي طرح انتقال آب چشمه روزيه به سمنان را در رفع بخشي از مشكلات موجود بسيار مهم و تاثيرگذار خواند و افزود: براي تامين آب آشاميدني برخي از شهرها به ويژه سمنان، سرخه و دامغان بايد تدابيري انديشيده شود تا در آينده دچار مشكل نشويم.
وي مطالعه و بررسي طرح انتقال آب رودخانه فينسك در شمال سمنان را براي تامين آب سمنان و دامغان خواستار شد.
انتهاي پيام/ر
يکشنبه 9 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]