تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خواب روزه دار عبادت ، سكوت او تسبيح ، دعايش پذيرفته و عملش دو چندان است. دعاى روزه دار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846622837




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

‪ ۸۳۲‬بيماري بين انسان و حيوان مشترك است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ‪ ۸۳۲‬بيماري بين انسان و حيوان مشترك است
معاون فني اداره كل دامپزشكي گيلان گفت: از مجموع يك هزار و ‪ ۷۰۹‬عامل بيماري‌زاي شناخته شده براي انسان، ‪ ۸۳۲‬بيماري آن بين انسان و حيوانات مشترك است.

به گزارش ايرنا "سهپان شامل" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در آستانه فرا رسيدن روز ملي مبارزه با بيماري‌هاي قابل انتقال بين انسان و حيوان، افزود: بر اساس آمار سازمان جهاني بهداشت، يك سوم مرگ وميرهادر جهان به علت بيماري‌هاي مشترك بين‌انسان و دام روي مي‌دهد.

وي لزوم آشنايي و فرهنگسازي مردم براي مبارزه با اين بيماري‌ها و انجام اقدامات كنترلي و نظارتي در اين زمينه را مهم ارزيابي كرد.

دكتر شامل، تماس بين انسان و حيوان و تماس بين انسان و مواد غذايي را از مهمترين راه‌هاي انتقال اين نوع بيماري نام برد و افزود: علاوه بر اين مسافرتها و تجارتهاي بين‌المللي، سازگاري و تغييرميكروب، اختلاف در اقدامات بهداشت كشورها و تكنولوژي و صنعت نيزاز جمله ديگر علل بروز اين بيماري‌ها به شمار مي‌آيند.

وي خاطرنشان ساخت: بيماري‌هاي مشترك بين انسان و دام از جمله بيماري‌هايي است كه به شكل طبيعي از طريق انسان يا حيوانات مهره‌دار قابل انتقال به يكديگر است.

دكتر شامل اظهار داشت: جنون گاوي، بروسلوز، تب خونريزي‌دهنده ، هاري، آنفلوانزاي پرندگان، سارس، تب مالت و تب كريمه كنگو از جمله بيماري‌هاي مشترك بين انسان و حيوانات هستند.

وي افزود: اين بيماري‌ها جزو ‪ ۳۰‬بيماري نوپديد و بازپديد است كه هر كدام به نوبه خود در يك مقطع زماني به معضل و بحراني جهاني تبديل شده و بروز آن در ‪ ۳۰‬سال اخير نگراني‌هايي را در مجامع بين‌المللي به وجود آورده است.

وي تاكيد كرد: عدم ظهور بيماري‌هاي ياد شده در زمان حاضر به معناي عدم بروز و يا شيوع دوباره آن نيست و بايد با واكسيناسيون، سم‌پاشي و ساير اقدامات بهداشتي، مانع از بروز دوباره آن شويم.

وي خاطرنشان كرد: اداره كل دامپزشكي در مبارزه با بيماري‌هاي مشترك بين انسان و حيوان پيشتاز است.

دكتر شامل گفت: وظيفه دامپزشكي حفظ، ارتقا و بهداشت دام و بهداشت عمومي از طريق پيشگيري، كنترل و ريشه‌كني بيماري دام و بيماري‌هاي قابل انتقال بين انسان و دام است.

به گفته وي، همچنين اين اداره كل تلاش مي‌كند تا امنيت غذايي و سلامت غذاي عرضه شده و در نهايت سلامت محصولات را براي عرضه در بازارهاي جهاني تامين كند.

به‌گزارش ايرنا، رييس اداره نظارت بر بهداشت عمومي اداره‌كل دامپزشكي گيلان نيز دراين نشست خبري، از انبار زباله‌ها درمنطقه جنگلي سراوان رشت، انتقاد كرد.

وي گفت: با توجه به اينكه بسياري از دام‌ها از زباله‌هاي مدفون شده در آن منطقه استفاده مي‌كنند احتمال بروز بيماري‌هاي فراواني هم براي دامها و هم انسان وجود دارد كه بايد نسبت به رفع اين مشكل اقدام گردد.

"مهرداد راجي"افزود: در اعتراض به اين مساله در جلسه‌اي كه با سازمان بازيافت زباله‌هاي شهرداري رشت برگزار شد، با توجه به اين نكته كه به دليل نوع پرورش دام (رهاسازي دام) دامدار روستايي مقصر نيست، خواستار حصاركشي محل دفن زباله‌ها از سوي شهرداري شديم.

دكتر راجي همچنين گفت: در راستاي مبارزه با بيماري‌هاي مشترك بين انسان و حيوانات، سه‌ميليون و ‪ ۳۰۷‬هزار و‪ ۲۴۷‬نوبت سر واكسيناسيون عليه بيماري‌هاي مشترك از جمله شاربون گاوي و تب مالت در استان گيلان انجام شده است.

به گزارش ايرنا، در ادامه اين گفت و گو، رييس اداره مبارزه با بيماري‌هاي طيور، زنبور عسل و كرم ابريشم اداره كل دامپزشكي گيلان هم از "نيوكاسل"، "سل مرغي" و "آنفلوانزاي پرندگان" به عنوان عمده‌ترين بيماري‌هاي مشترك بين انسان و حيوانات نام برد.

غلامرضا حراجي گفت: به جز مشاهده دو مورد بيماري آنفلونزاي پرندگان در سال ‪ ۸۴‬در گيلان، تاكنون هيچ موردي از اين بيماري در استان گيلان گزارش نشده است.

دكتر حراجي افزود: براي بررسي و پيشگيري از بروز اين بيماري، پارسال بيش از هشت هزار مورد بازرسي از مرغداري‌هاي صنعتي استان، بيش از ‪ ۱۲‬هزار و ‪ ۱۹۱‬مورد بازديد از روستاها و آزمايش چهار هزار نمونه طيور صنعتي و بومي گيلان را انجام شد.

به گفته وي، به دليل انجام اقدامات پيشگيري، نظارتي و همكاري دستگاه‌هاي ذيربط در زمينه مبارزه با بيماري‌هاي مشترك بين انسان و حيوانات در گيلان، اين استان در وضعيت مناسبي از نظر كنترل اين بيماري‌ها قرار دارد. ك/‪۲‬ ‪۵۰۸/۱۵۵۲/۷۲۸۹‬
 شنبه 8 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 292]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن