واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه بانك وبيمه
رشد اعتبارات اشتغالزايي در خرمشهر
مديرعامل صندوق مهر امام رضا(ع) در سفر به استان خوزستان و بازديد از صندوق شهرستان خرمشهر اعلام كرد: اعتبارات اشتغالزايي صندوق شهرستان خرمشهر در سال جاري تا سه برابر افزايش مييابد.
آقايي يسايي در ديدار با استاندار خوزستان و فرماندار خرمشهر ضمن ارائه گزارشي از عملكرد يكساله صندوق اظهار داشت: رسيدگي به امورات جوانان و رفع مشكلات آنان از اهداف مهم نظام و خطمشيهاي صندوق ميباشد.
وي در جلسهاي با حضور رئيس شوراي شهر و مديران صندوق شهرستانهاي خرمشهر و آبادان و مديران ارشد صندوق در محل صندوق مهر امامرضا(ع) در شهرستان خرمشهر اظهار داشت: اعتبار شهرستان خرمشهر در سال جاري 3 ميليارد و 500 ميليون ريال پيشبيني شده بود كه بر اين اساس به 10 ميليارد ريال افزايش يافت و انتظار ميرود از محل اين تسهيلات بيش از 250 فرصت شغلي براي جوانان اين منطقه فراهم شود.
افتتاح شركت خدمات ارزي و صرافي
نخستين شعبه شركت خدمات ارزي و صرافي اقتصاد نوين طي مراسمي با حضور مهندس بهمن يزدخواستي نايب رئيس هيأت مديره و جمعي از مديران بانك اقتصاد نوين، بهرام كركي مديرعامل شركت خدمات ارزي و صرافي اقتصاد نوين و جمعي از مديران اين شركت افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي بانك اقتصاد نوين در حاشيه اين مراسم مهندس بهمن يزدخواستي نايب رئيس هيأت مديره بانك اقتصاد نوين در جمع خبرنگاران با اشاره به اهميت تعامل بانكها و شركتهاي صرافي گفت: با توجه به فعاليتهاي بينالمللي بانك اقتصاد نوين شركت خدمات ارزي و صرافي اقتصاد نوين ارائه خدمات به مشتريان بانك را در اين حوزه تسهيل ميكند.
وي اظهار داشت: بانك اقتصاد نوين در حال حاضر در كشورهاي امارات متحده عربي و عراق خدمات بانكي به مشتريان ارائه ميكند كه در اين شرايط شركت خدمات ارزي و صرافي اقتصاد نوين تبادلات ارزي را سرعت ميبخشد.
افتتاح شعبه موسسه عالي و اعتباري سينا در تبريز
شعبه جهاد تبريز مؤسسه مالي و اعتباري سينا به عنوان يكي از اولين شعب موسسه در شهرستانها به زنجيره بانكداري متمركز پيوست و ارائه خدمات نوين بانكي به مشتريان را آغاز كرد.
اين شعبه به منظور توسعه فرهنگ مشتريمداري و ارتقاء سطح خدماتدهي به مشتريان براساس الگوي استاندارد، بهينهسازي و ايجاد شده و كار خود را با حضور مسئولان محلي آغاز كرد.
كليه شعب جديد و يكسانسازي شده مؤسسه به دستگاههاي نوين بانكي از جمله دستگاه خودپرداز و صفآرا مجهز بوده و به صورت باجههاي رودررو جهت تكريم مشتريان موسسه آماده خدمات هستند.
پرداخت تسهيلات در گرو جذب منابع است
مديرعامل بانك ملي گفت: شعب اين بانك در سال جاري در صورت جذب منابع، امكان پرداخت تسهيلات خواهند داشت.
به گزارش روابط عمومي بانك ملي ايران، علي صدقي در همايش بررسي اهداف و برنامههاي بانك ملي افزود: تنظيم منابع و مصارف از مهمترين مسائل امسال بانك ملي است و بايد رشد منابع مبناي اعطاي تسهيلات باشد.
به گفته وي پرداخت تسهيلات در صورت وجود منابع بايد به افرادي صورت گيرد كه اهليت و توان بازپرداخت تعهدات را داشته باشند.
صدقي سرعت بخشيدن به بررسي پروندههاي تسهيلاتي مشتريان را مورد تأكيد قرار داد و گفت: بررسي توجيه فني و مالي طرحها بر عهده بانكهاست و خوشبختانه هيچ تحميلي در اين خصوص به بانكها وجود ندارد.
وي افزود: با توجه به اين موضوع پروندههاي تسهيلاتي بايد به سرعت تعيين تكليف شده و در صورت وجود منابع، پرداخت صورت گيرد.
9 ميليون تراكنش در يك ماه
در ارديبهشت ماه سال جاري جمع كل تراكنش انجام شده توسط دستگاههاي ATM بانك سپه به 9 ميليون و 625 هزار و 123 رسيد.
به گزارش روابط عمومي بانك سپه از اين تعداد، 8 ميليون و 143 هزار و 942 تراكنش مربوط به پرداخت وجه نقد به مشتريان بوده است.
همچنين تعداد درخواست موجودي از دستگاه ATMتوسط مشتريان، يك ميليون و 254 هزار و 365 و تعداد انتقال وجوه توسط اين دستگاهها به ساير حسابهاي عابربانك (جاري طلايي و( ATM به 87 هزار و 62 فقره رسيده است.
گفتني است تعداد درخواست صورتحساب از دستگاه ATMتوسط مشتريان در ارديبهشت ماه امسال 87 هزار و 166 فقره بوده است.
شنبه 8 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]