واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: تعهدي براي استخدام آموزشياران نهضت سوادآموزي نداريم
در حالي كه وضعيت استخدامي 80درصد آموزشياران نهضت سواد آموزي نامشخص است معاونت توسعه اين سازمان معتقد است؛ نهضت سواد آموزي تعهدي براي استخدام اين آموزشياران كه بعد از لغو لايحه ماده شش در نهضت سوادآموزي مشغول به كار شدند، ندارد.
پرويز كوثري معاونت توسعه نهضت سوادآموزي كشور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي برنا، با اشاره به نحوه استخدام آموزشياران گفت: براي استخدام آموزشياران يك ضابطه اي وجود دارد كه منبعث از قانون است.
وي خاطر نشان كرد: در ماده شش اساسنامه نهضت آمده است كه آموزشياران جذب شده به نهضت سوادآموزي در صورت پنج سال خدمت مفيد و مستمر به استخدام آموزش و پرورش در مي آيند.
كوثري در ادامه افزود: در سال 79 و 78 ورودي در آموزش و پرورش به واسطه كنترل جمعيت و كاهش دانش آموزان دوره ابتدايي تا حدودي براي استخدام نيروهاي خود بي نياز شد.
معاونت توسعه نهضت سوادآموزي كشور ابراز داشت: با كمك آموزش و پرورش لايحه اي توسط دولت تهيه و به مجلس ارائه شد و ماده شش كه پيش از اين آموزشياران را با مدرك ديپلم مي پذيرفتند اصلاح شد و افراد با مدرك فوق ديپلم به عنوان آموزشيار پذيرفته مي شدند.
كوثري تصريح كرد: يك سال بعد از اصلاح اين لايحه بواسطه موارد مطرح شده، مسوولان آموزش و پرورش به اين نتيجه رسيدند كه بحث ماده شش نيز بايد لغو شود به اين علت كه در بعضي از مناطق نيروي مازاد دارد لذا وضع قانون جديد استخدام در صورتي كه نيروي آموزشيار مازاد داريم كار صحيحي محسوب نمي شود.
معاونت توسعه نهضت سوادآموزي كشور بيان كرد: با كمك آموزش و پرورش و دولت لايحه اي را به مجلس تقديم كرديم كه نتيجه ماده شش مكرر در سال 80 لغو شد و از آن پس هيچ تعهد استخدامي نسبت به افرادي كه به عنوان آموزشيار وارد نهضت مي شوند وجود ندارد مگر در اولويت هاي خاصي مانند نياز آموزش و پرورش و جذب عمومي.
همه كساني كه مشمول ماده شش اساسنامه نهضت هستند يعني مكلف به استخدام در صورت واجد شرايط بودن و مشمول ماده شش مكرر هستند بايد استخدام شوند كه در حال حاضر در كل كشور هفت هزار و 136 نفر آموزشيار مشمول اين دو ماده هستند كه طبق قانون مكلف به استخدام نهضت سوادآموزي در مي آيند.
وي بيان كرد: از طريق معاونت برنامه ريزي راهبردي رياست جمهوري، رديف استخدام اين افراد به آموزش و پرورش ابلاغ شده است كه آموزش و پرورش به استان هايش ابلاغ خواهد كرد.
معاونت توسعه نهضت سوادآموزي كشور خاطرنشان كرد: ساماندهي نيروهاي مازاد يكي از دلايل مسكوت ماندن اين طرح از سوي مسوولان نظام آموزش و پرورش اعلام شده است.
وي در ادامه افزود: آموزشياران نهضت سوادآموزي به عنوان نيروي قراردادي و حق التدريسي در نهضت مشغول به كار هستند و تنها فرق شان اين است كه رديف استخدام در اختيارشان نيست مگر نه هم شاغل هستند و هم مدت خدمت در نهضت جزء سنوات خدمت شان محسوب مي شود.
كوثري با اشاره به سرنوشت استخدامي 80 درصد از آموزشياراني بعد از لغو لايحه شش مكرر افزود: براي اين افراد هيچ تعهد استخدامي نداريم اما در اواخر مجلس هفتم نمايندگان طرحي را براي ساماندهي وضعيت استخدامي آموزشياران به مجلس تقديم كردند كه طرح يك فوريتي در مجلس به تصويب رسيد كه بعد از بررسي در كميسيون مربوطه برايش برنامه ريزي شود كه بدليل انتخابات زمان بر شد كه اميدواريم در مجلس هشتم پيگيري شود.
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]