واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندارآذربايجانشرقي خبرداد: وجود10هزار ميلياردتومان طرحوپروژه زخمي نيمهتمام دراستان وجود2500هكتاربافت فرسوده دركلانشهر تبريز مواجهه دولت با سه چالش مهم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: شهرستانها
استاندار آذربايجانشرقي گفت: مديران نبايد از انتقاد هراسان باشند چرا كه با مطرح شدن انتقاد هم به ضعفهايمان پي ميبريم و هم دچار غرور نميشويم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجانشرقي، محمد معمارزاده، در جلسه شوراي برنامهريزي شهرستان سراب، به تلاشهاي دولت نهم اشاره كرد و گفت: در سه سال تلاش دولت، تمركزگرايي ضعيف شده و اعتبارات بر اساس محدوديتهاي متوازن توزيع شده است.
وي گفت: در استان آذربايجانشرقي حدود 10 هزار ميليارد تومان طرح و پروژه زخمي نيمهتمام داريم و اعتبارات دولتي و ملي جوابگوي توسعه و شتاب استان نخواهد بود.
معمارزاده گفت: براي تكميل اين طرحها جذب سرمايهگذاري غيردولتي از طريق سرمايههاي سرگردان، سرمايههاي خارج از كشور و سرمايهگذاري اتباع خارجي موثر خواهد بود.
استاندار آذربايجانشرقي با اشاره به بيمارستان قديمي سراب، گفت: اين بيمارستان در شإن مردم اين شهرستان نيست و عمليات احداث بيمارستان جديد با هشت ميليارد ريال اعتبار از نيمه دوم امسال آغاز ميشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجانشرقي، استاندار آذربايجانشرقي، همچنين در نشست شوراي برنامهريزي و توسعه استان، بر اهتمام و جديت مديران دستگاههاي مختلف اجرايي جهت بهبود بافت فرسوده شهرها به خصوص شهرهاي بزرگ استان تاكيد كرد.
محمد معمارزاده، توجه به بافتهاي فرسوده شهرها را موضوعي بسيار مهم و پيچيده عنوان و اظهار كرد: براي رفع اين معضل بزرگ عزم ملي و برنامهريزي كلان لازم است.
وي اضافه كرد: هر چند برنامهريزيهاي شهري و منطقهاي براي ترميم بافتهاي فرسوده لازم است اما اين اقدامات به كندي صورت ميگيرد كه براي سرعت بخشيدن به اين مهم بايد برنامهريزيهاي كلان اصولي به انجام برسد.
وي گفت: متاسفانه در طي سالهاي اخير مساله حاشيهنشيني به معضل بزرگ تبريز تبديل شده است به طوري كه در ساخت اماكن مسكوني اين حوزه محاسبات علمي و كارشناسي اصلا" صورت نگرفته است.
به گفته معمارزاده، در حال حاضر بيشاز 70 درصد ساختمانهاي موجود در حاشيه شهر تبريز غيرمجاز و فرسوده است كه اگر حتي زلزلهاي به بزرگي 5 ريشتر در مقياس دروني زمين اتفاق بيافتد، شاهد حوادث بسيار ناگواري خواهيم بود.
وي، ريشه حاشيهنشيني در كلانشهر تبريز را متوجه ساختارهاي اقتصادي كشور دانست و اظهار داشت: امروزه علاوه بر تبريز شهرهايي همچون مراغه، سراب، مرند، ميانه و اهر نيز با مشكل حاشيهنشيني مواجه هستند.
استاندار آذربايجانشرقي متولي اصلي بهسازي و مقاومسازي بافتهاي فرسوده را نخست شهرداريها و سپس سازمانهاي مسكن و شهرسازي استانها عنوان و در عين حال تصريح كرد: موفقيت اين دو نهاد تنها با همكاري و كمك دستگاههاي ديگر امكانپذير است.
وي، از شهرداري تبريز خواست تا با برگزاري يك تور ويژه براي مديران اجرايي استان، اين مسئولان را بيش از پيش از نزديك در جريان مشكلات حاشيهنشيني و بافتهاي فرسوده قرار دهد.
معمارزاده از مديران اجرايي استان نيز خواست تا با دقت و كنكاش بيشتري قانون مربوط به بازسازي بافتهاي فرسوده را مطالعه كنند تا برخي از كمبودها در اين راستا از طرق قانوني حل و فصل شود.
استاندار آذربايجانشرقي خاطرنشان ساخت: البته در اين رابطه كمك و مساعدتهاي نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي نيز بسيار ضروري و كارگشا خواهد بود.
استاندار آذربايجانشرقي همچنين گفت: تحقق تحولات اقتصادي كه رييسجمهوري اعلام كردهاند، ميتواند كشور را به فلاح و رستگاري برساند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجانشرقي، محمد معمارزاده در جلسه شوراي اداري استان، نوسازي و بهسازي نظامهاي بانكي، مالياتي، توزيع، گمرك، بهرهوري و نظام برابري ارزش پول كشور در مقابل ارزهاي خارجي را، از ويژگيهاي سياستهاي جديد اقتصادي دولت خواند.
وي با اشاره به جراحي اقتصادي رييسجمهوري، اقدام احمدينژاد در اين زمينه را موجب روشن شدن واقعيات عرصههايي دانست كه از 20 سال پيش به اين سو مخفي ماندهاند.
وي گفت: دولت مصمم به اجراي تحولات اقتصادي در كشور است و بايد همه دولت را ياري كنند تا شاهد شكوفايي كشورمان باشيم.
استاندار آذربايجانشرقي گفت: دولت نهم با سه چالش اساسي مواجه است كه با همت مردم، همه آنها را مديريت خواهد كرد.
وي از افزايش قيمت نفت به عنوان نخستين چالش پيشروي دولت ياد كرد و افزود: افزايش قيمت نفت نه تنها كشور را ثروتمند نكرده بلكه موجب رشد سه برابري نهادههاي اساسي مورد نياز كشور شده كه در مواردي از قبيل گندم و قطعات فني اين رقم بيشتر از اين است.
معمارزاده با بيانمطلب كه با وجود افزايش قيمت نفت، قدرت خريد دلار براي تامين كالاهاي اساسي كشور بشدت كاهش يافته است، از خشكسالي به عنوان چالش دوم دولت ياد كرد و افزود: دولت با در پيش گرفتن راهكارهاي علمي اين موضوع را نيز مديريت خواهد كرد.
وي گفت: دولت امسال بايد 60 هزار ميليارد ريال يارانه گندم اختصاص دهد كه اين رقم معادل مجموع اعتبارات عمراني به استانهاست.
به گزارش ايسنا، استاندار آذربايجانشرقي از فشارهاي بينالمللي به عنوان چالش سوم پيشروي دولت ياد كرد و گفت: نمود اين فشار ايجاد محدوديت براي بانك ملي در بازگشت سولانا از ايران در روز گذشته بود.
وي گفت: سياستهاي آمريكا در لبنان، فلسطين و عراق شكست خورده و چارهاي جز فشار وارد كردن به ايران ندارند.
معمارزاده اين قبيل اقدامات تحريمي را حاكي از قدرت روزافزون نظام جمهوري اسلامي دانست و مدعي شد: برخي جريانها و احزاب سياسي در جهت مخالف منافع ملي اقدامات ايذايي را آغاز كردهاند.
وي ضمن دعوت از جريانهاي سياسي براي رعايت منافع ملي و اخلاق سياسي، گفت: افزايش 30 درصدي شيب اعتبارات استان در دولت نهم نسبت به دولت قبلي، حاكي از عملكرد اقتصادي كارآمد و موثر دولت احمدينژاد است.
معمارزاده به كمبود برخي كالاها در بازار اشاره و اظهار كرد: اخلال در نظم بازار و به هم زدن تعادل قيمتها، توطئه و ترفند ضد انقلاب است.
استاندار آذربايجانشرقي با بيان اينكه هدف دشمنان از ايجاد چنين فضاهايي در اقتصاد كشور، فاصله انداختن بين دولت و مردم است، اظهار داشت: براي مقابله با شيوه ضد انقلاب تمامي مسئولان و مديران بايد با هوشياري در دفاع از حقوق مردم و رعايت آن، نهايت تلاش و كوشش خود را به كار گيرند.
انتهاي پيام
جمعه 7 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]