تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831466504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اضطرابهايي كه 38 ساله شدند... گزارش ايسنا از كنكور87 و وزير وداوطلباني كه دير رسيدند چرا حوزه‌هابراساس نشاني پستي تعيين نمي‌شود؟ رشته‌هاي خوب همچنان كنكوريند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: اضطرابهايي كه 38 ساله شدند... گزارش ايسنا از كنكور87 و وزير وداوطلباني كه دير رسيدند چرا حوزه‌هابراساس نشاني پستي تعيين نمي‌شود؟ رشته‌هاي خوب همچنان كنكوريند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي

وسايلش را چك مي‌كند، سه تا مداد سياه، پاك كن، تراش، كارت داوطلبي و چند عدد شكلات و يك بطري آب و ... موبايلش را هم كه تحويل داده است.

يك دعاي چاپي پرس شده را توي جيب پيراهنش مي‌گذارد، مي بوسدش و كلماتي را زمزمه و فوت كرده و راهيش مي كند.

كمي آنطرف مادري ديگر هم همين عمليات را انجام مي دهد، گويا همه از بر شده‌اند اين شيوه راهي كردن فرزندان كنكوري خود را به سر جلسه...

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آزمون سراسري 87 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي با 5/1 ميليون نفر متقاضي از صبح روز پنجشنبه پنجم تير ماه در سراس كشور و 18 كشور خارجي آغاز شد و تا روز شنبه نيز ادامه دارد.

كنكور سي و هشتم امسال در بيش از 380 شهرستان و حوزه امتحاني دانشگاهي و مدرسه‌اي برگزار شد كه دانشگاه علم و صنعت ايران يكي از اين حوزه‌هاي بود.

به سر در اصلي دانشگاه كه نزديك شدم، ترافيك و شلوغي خيابان دانشگاه با ازدحام و صف بلند داوطلبان و والدينشان عجين شده بود، داوطلباني كه برخي تنها و برخي ديگر با اعضاي خانواده آمده بودند.

عليرغم اطلاعيه‌هاي سازمان سنجش مبني بر بسته شدن درهاي ورود به جلسه آزمون از يكساعت قبل از شروع آزمون و گذر عقربه هاي ساعت از هفت و 30 دقيقه هنوز در دانشگاه علم و صنعت براي ورود داوطلبان باز نشده بود كه اين امر ازدحام چند برابر كرده بود.

صف بلندي از داوطلبان در بيرون يكي از درهاي كوچك دانشگاه تشكيل شده و خانواده‌ها مضطرب به ساعتهاشان نگاه مي كنند.

يكي از همراهان داوطلبان با اعتراض به اين همه معطلي مي گويد : از ساعت 6 صبح اينجا هستيم و اين معطلي اضطراب داوطلبان را زيادتر مي كند.

وي با انتقاد از بي نظمي هاي موجود مي گويد: ما از غرب تهران به اين حوزه در شرق آمده‌ايم و ترافيك ايجاد شده به علت اين ناهماهنگي هاست. چرا در تعيين حوزه‌ كنكور به آدرس پستي داوطلبان توجه نمي‌شود.؟

دوري راه، هزينه‌ سنگين تردد و آژانس و معطل شدن در مسيرهاي طولاني و استرس وقوع هرگونه حادثه كه مانع از كنكور فرزندنشان شود، برخي از گله‌منديهاي والدين از عدم تعيين حوزه‌ كنكور براساس آدرس پستي داوطلبان بود.

يكي ديگر از والدين هم با انتقاد از ورود داوطلبان از تنها يك در كوچك دانشگاه علم و صنعت، ادامه مي دهد: دانشگاهي با اين همه وسعت و بزرگي مي‌توانست داوطلبان را براي ورود از چند در ورودي تقسم كند نه اينكه بچه‌ها در اين صف طويل منتظر وردد به داخل شوند.

‌وي در عين حال به افزايش ظرفيت دانشگاهها و قانون حذف كنكور اشاره مي‌كند و مي‌گويد: افزايش ظرفيت‌ دانشگاهها هيچ مشكلي را حل نمي‌كند چرا كه استرس و رقابت تنگاتنگ جهت قبولي در رشته‌ها و دانشگاه‌هاي خوب همچنان ادامه خواهد داشت.

ده دقيقه تا هشت صبح و زمان آغاز رقابت زمان باقيست كه صداي بيسم ها به گوش مي رسد: درها بسته شوند.

مادران داوطلبان كم كم كنار پياده روها مستقر مي‌شوند، كتابهاي دعا و مفاتيح دست به دست مي‌چرخد و تسبيحها مي‌چرخند و انواع ادعيه و ذكر است كه قرائت مي‌شود؛ الا بذكرالله تطمئن القلوب.

زمان زيادي به آغاز آزمون نمانده است و خبرنگاران كه عليرغم داشتن دعوت‌نامه‌هاي ارسالي سازمان سنجش موفق به ورد به دانشگاه نشده‌اند، شاهد گريه‌هاي داوطلباني مي‌شوند كه دير رسيده‌اند و از پشت ميله‌هاي دانشگاه التماس مي‌كنند كه وارد دانشگاه شود، گرچه فقط 5 دقيقه دير كرده‌اند اما ساعت از 8 گذشته و جاي هيچ اغماضي نيست.

يكي از مادران كه گويا فرزندش سر جلسه است، واسطه مي شود كه نگذاريد زحمت يكساله شان نابود شود، اصرار بي فايده است... قانون اجرا مي شود.

وزير هم به جلسه كنكور دير رسيد

بعد از حدود يكساعت معطلي خبرنگاران و عكاسان رسانه‌ها، وزير علوم به همراه رئيس سازمان سنجش از راه رسيد و در پاسخ به اعتراض خبرنگاران، حضور خود را مطابق برنامه دانست و فقط 5 دقيقه از اين تاخير را پذيرفت اين در حاليست كه سازمان سنجش ساعت بازديد وزير را 15/8 الي 30/8 دقيقه عنوان كرده بود.

وزير راهي دانشكده راه آهن و مكانيك مي شود، اما باز هم از ورود خبرنگاران و عكاسان ممانعت مي‌شود و برخلاف رويه، تنها دو عكاس را به درون دانشكده راه مي‌دهند، خبرنگاران وزير را واسطه كردند تا حراست دانشگاه اجازه همراهي بدهد كه اين همراهي نيز تنها تا پشت در حوزه‌ها ادامه داشت.

دكتر پورعباس رييس سازمان سنجش در باره تاخير در باز كردن درب جهت ورود داوطلبان، به ايسنا، گفت: اين مسئله به دليل حذف گيتهاي بازرسي الكترونيكي اتفاق افتاد كه با هماهنگي سازمان سنجش بوده و اين مسئله در آزمون بعد از ظهر تكرار نخواهد شد.

در ديدار وزير علوم از هنرستان نرگس و مركز پيش دانشگاهي صديقه رودباري نيز با مادران نگران داوطلبان مواجه شديم.

يكي از مادران از اضطراب بيش از حد دخترش مي گويد و ادامه مي دهد: عادلانه نيست كه همه چيز در جلسه كنكور و در ظرف 3-4 ساعت ارزيابي شود، چراكه يك اتفاق ساده مي تواند تمام زحمات بچه ها را به هدر دهد.

اضطراب كنكور حوزه نمي شناسد

به سراغ دانشگاه صنعتي شريف يكي ديگر از حوزه‌هاي كنكور مي‌رويم كه ميزبان دوطلبان دختر است.

درها كه بسته مي شود چند داوطلب مضطرب و نگران از راه مي رسند و باز هم التماس و زاري براي ورود.

در اين حوزه كنكور، والدين و همراهان داوطلبان براي فرار از گرماي هوا به سمت مسجد دانشگاه هدايت مي شوند تا بعد از پايان زمان آزمون به استقبال داوطلبان بيايند.

بازديد از حوز ها و رودررو شدن با داوطلبان و والدين آنها تو را ياد روزهاي كنكور و اضطراب هايش مي اندازد. كنكوري هم كه نباشي ديدن اين فضا و والدين، تو را هم دچار همان اضطراب و التهابي مي‌كند، كنكوري كه سرنوشت و آينده فرد را رقم مي‌زند.

به وعده‌ها و مصوبات حذف كنكور فكر مي كنم و اينكه آيا در صورت حذف كنكور، داوطلبان ورود به دانشگاهها ديگر تن به چنين رقابتي نخواهند داد، آيا حذف كنكور به معناي كلمه صورت مي‌گيرد يا يك اقدام صوري جهت تحقق وعده‌هاي مسؤولاني است كه روزهاي در تراكتهاي تبليغاتي انتخاباتي خود منتشر كرده بودند.

انتهاي پيام
 جمعه 7 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن