واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: بهرهبرداري از فاز سوم مركز درماني بيماريهاي خاص در كرمان
كرمان - خبرنگار اطلاعات: فاز سوم مركز درماني بيماريهاي خاص در كرمان به بهرهبرداري رسيد. در آيين بهرهبرداري از اين مركز معاون سلامت وزارت بهداشت و درمان فرهنگسازي در امور بيماريهاي خاص را امري ضروري دانست و گفت: به رغم تمامي پيشرفتها در اين زمينه، هنوز تا مرز ايدهآل فاصله داريم.
حسن امامي رضوي با اشاره به اين كه مدت زمان درمان بيماران خاص طولاني است، افزود: مراقبت ناصحيح و نامطلوب از اين بيماران تاثيرات نامطلوبي در خانواده و جامعه برجا ميگذارد. وي گفت: با توجه به اين كه هزينههاي درمان و دارويي اين بيماران بسيار سنگين است و دولت به تنهايي نميتواند پاسخگو باشد، خدمات نيكوكاران در اينگونه مراكز تاثيرگذار و قابل قدرداني است.
در ادامه رئيس بنياد بيماريهاي خاص كشور گفت: استان كرمان از نظر جذب كمكهاي مردمي در ايجاد مراكز درماني بيماريهاي خاص در كشور از استانهاي نمونه است. فاطمه هاشمي در بخش ديگري تصريح كرد: بنياد امور بيماريهاي خاص تنها توان تهيه 350 دستگاه دياليز را دارد، در حالي كه به 800 دستگاه دياليز نياز است.
وي همچنين با تاكيد بر لزوم توجه به بيماران سرطاني، از مسئولان بيمهها خواست تا بيشتر اقلام دارويي اين بيماران را زير پوشش قرار دهند.
در ادامه استاندار كرمان بر تامين مسكن براي بيماران خاص تاكيد كرد و گفت: از آنجا كه برخي از اين افراد امكان ازدواج را ندارند و نميتوانند از مزاياي طرح مسكن مهر استفاده كنند؛ بايد تسهيلات ويژهاي براي آنان پيشبيني شود.
رئوفينژاد همچنين از ساخت مجموعه ورزشي بيماران خاص خبر داد و گفت: اين مجموعه با همكاري شهرداري و بنياد مسكن استان راهاندازي خواهد شد. وي گفت: عمليات ساخت و راهاندازي مركز بيماريهاي خاص شهرستان رفسنجان نيز در زميني به مساحت 4 هزار مترمربع به زودي آغاز خواهد شد.
مدير مركز درماني بيماريهاي خاص كرمان نيز شمار بيماران خاص استان را 6 هزار نفر اعلام كرد و گفت: مجموعه درماني بيماران خاص كرمان كه به عنوان نخستين مركز درمان بيماريهاي خاص در كشور معرفي شده است، در سال 75 كلنگزني شد. به گفته علي شمسينيا فاز سوم مركز درماني بيماريهاي خاص كرمان با 10 هزار مترمربع زيربنا و صرف 10 ميليارد ريال هزينه از سوي نيكوكاران و با كمكهاي مردمي اجرا شد. وي همچنين از ساخت و بهرهبرداري مراكز درماني بيماريهاي خاص در بم، سيرجان، كهنوج و جيرفت خبر داد و گفت: اين مراكز مجهز به بخشهاي سنجش تراكم استخوان، همودياليز، شيميدرماني، تالاسمي، هموفيلي، راديولوژي، كلينيكهاي تخصصي، بخشهاي تحقيقي، كلينيك ديابت، كتابخانه و مهمانسرا براي درمان و ساماندهي خانواده بيماران خاص هستند.
پنجشنبه 6 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]