واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون برنامهريزي وزارت ارشاد: بودجهي عمراني بخش فرهنگي كشور 127 درصد افزايش يافته است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اردبيل
سرويس: فرهنگ و هنر
معاون برنامهريزي و تحول اداري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: فعاليتها و مشكلات بخش فرهنگي تنها با پول نميشود و بايد در اين بخش پا به پاي مردم حركت كرد.
به گزارش خبرنگار بخش فرهنگ و هنر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مجيد يارمند با بيان اين مطلب در نخستين نشست منطقهيي روابط عموميهاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كه در استان اردبيل برگزار شده بود، با تشريح برخي از ويژگيهاي فعاليت فرهنگي و نقش روابط عموميما در اين راستا، افزود: بخش فرهنگي فعاليت خنثي نيست، انعكاس مثبت و يا منفي براي مردم دارد، طوري نيست كه زمان براي آن مطرح نباشد و مردم براي نبود يك راه و جاده جايگزيني را پيدا ميكنند، ولي مشكل گسست نسلها و وجود فاصله بين نسل جوان و قديم را نميتوانند حل كنند.
وي با بيان اين كه در بحث فرهنگ بايد مراتب تحريفها بود، اظهار داشت: فرهنگ به مرور درست شده و به مروز از بين ميرود نياز به آژانس و پيرايش يارمند بود يك استراتژي مناسب و مشخص را از چالشهاي اصلي بخش فرهنگي كشور دانست و گفت: فرهنگ نبايد با سياست اداره شود ضروري است در برنامهريزي يك استراتژي واحد براي آن تعريف و مشكلات را حل كرد.
وي در ادامه بيتوجهي به نيروهاي انساني بخش فرهنگ، روشن نبودن تقسيم كار فرهنگي بين سه ركن يعني مردم دولت و نهادهاي مردمي و نبود شاخص و آمار اطلاعات براي فرهنگ را از ديگر چالشهاي بخش فرهنگ در كشور عنوان كرد.
معاون برنامهريزي و تحول اداري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين با تبيين و ضعيت بودجه سال جاري گفت: در بودجه سال 5987 درصد در آمدها به نفت وابسته است و 25 درصد در آمدها از ناحيه ماليات بهدست آمده كه براي بهتر حل كردن بايد درآمد نفت درآمد ماليات منتقل شود.
وي بودجه كل كشور را 279 هزار ميليارد تومان و مصارف بودجه كل كشور به هزينهي جاري را 41 هزار ميليارد تومان و براي هزينههاي عمراني را 24 هزار ميليارد تومان اعلام كرد.
يارمند از افزايش 127 درصد بودجه عمراني بخش فرهنگي كشور خبر داد و بيان داشت: تنها 130 ميليارد تومان براي احداث مساجد و مصليها اختصاص يافته است.
او گفت: اعتبارات بخش فرهنگي در طي برنامه چهارم از يك هزار ميليارد تومان شروع و به بيش از سههزار ميليارد تومان رسيده است.
معاون برنامهريزي و تحول اداري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، آگاهي از وضعيت بودجه و تحولات را از ويژگيهاي اصلي مسؤول روابط عموميها دانست و گفت: روابط عموميها بايد بيشتر به مردم نزديك باشند و از خواستههاي آنها آگاه شوند و در راستاي خواستههاي مردم انجام وظيفه كنند.
در اين نشست قهرماني - مدير كل روابط عمومي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي- نيز با اشاره به ارتقاي جايگاه روابط عموميها در دستگاههاي اجرايي گفت: در دورهي جديد روابط عموميها داراي هويت شدهاند و با تصويب آيين نامهاي كه در دولت نهم صورت گرفت تكليف و وظايف آنها كاملا مشخص است.
وي افزود: در اين آيين نامه تلاش در راستاي ارتقاي سازمان و هويت بخش به آن و نبود نگاه تبليغاتي به مانند آن چه در غرب مرسوم است به موضع روابط عمومي بهعنوان وظيفهي اصلي قلمداد شده است.
قهرماني در ادامه با بيان اين كه هم اكنون بسياري از روابط عموميها در سطح استان ارتقا يافتهاند، بر تعامل و مساعدت روابط عموميها به هم براي كاهش محدوديتها و اجراي برخي از برنامههاي فرهنگي به ويژه بازديد كاروان راهيان نور از مناطق جنگي را يكي از تاثيرگذاريترين برنامه فرهنگي است تاكيد كرد.
اصغر تقيزاده شكيبا - مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي اردبيل - نيز در اين نشست با اشاره به اين كه به استان اردبيل 475 كيلومتر مرز مشترك با جمهوري آذربايجان دارد و استان را در معرض امواج فرهنگي قرار ميدهند گفت: مرز مشترك با جمهوري آذربايجان نخجوان و ارمنستان در همسايگي باعث شده كه امواج مسموم روانه مرزهاي ما شود كه اكثرا شهروندان اصلاندوز، بيله سوار، گرمي، نمين و پارس آباد بدون سختي با سيستم گيرندهي امواج همسايگان را دريافت مينمايند و سعي بر آن شده كه از لحاظ اخلاقي جاههي ما را به ريخته و مردم استان را از نظر اعتقادي آماج حملات رسانهيي قرار دهند.
انتهاي پيام
پنجشنبه 6 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]