واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: برگزيدههاي مردم در جشنواره فيلم كودك همدان
همدان - خبرنگار اطلاعات: مسئول روابطعمومي بيست و دومين جشنواره بينالمللي فيلم كودك و نوجوان گفت: فيلمهاي برگزيده مردمي ايراني و خارجي اين جشنواره تا پايان روز يكشنبه دوم تيرماه معرفي شدند.
عزيزيان افزود: در بخش مسابقه سينماي ايران فيلمهاي ساخته ابراهيم فروزش>، جعبه موسيقي ساخته فرزاد موتمن، ساخته محمد عرب، ساخته عليرضا رزازيفر و ساخته محمد ابراهيم معيري به عنوان فيلمهاي برتر مردمي جشنواره انتخاب شدند.
وي افزود: در بخش بينالملل نيز فيلمهاي در جست و جوي قلبها، بچه هاي پيادهرو، پل ترابيتيا، جعبه موسيقي و آواز بر فراز ابرها عناوين آثار برگزيده مردمي را به خود اختصاص دادند.
وي تصريح كرد: دو پروانه زرين به ترتيب به بهترين فيلمهاي مردمي ايراني و خارجي بيست و دومين جشنواره فيلم كودك اهدا ميشود.
وي همچنين از ورود ميهمانان خارجي جشنواره امسال به همدان خبر داد.
عزيزيان گفت: 38 ميهمان خارجي براي حضور در جشنواره و مراسم پاياني اين رويداد به همدان آمدند.
به گفته وي داوران بخش بينالملل جشنواره، داوران كودك و نوجوان خارجي و نمايندگان برخي از مؤسسات توزيع و خريد فيلم ميهمانان خارجي جشنواره بيست و دوم فيلم كودك هستند.
وي افزود: همچنين داوران سازمان جهاني سينماي كودك و نوجوان (سيفژ) نيز براي حضور در جشنواره فيلم كودك به همدان آمدهاند.
از سوي ديگر عضو هيأت داوران مسابقه سينماي بينالملل بيست و دومين جشنواره فيلمهاي كودكان و نوجوانان در گفت و گو با ايرنا گفت: فيلمهايي كه در سينماي ايران براي كودكان ساخته ميشود از كيفيت بالايي برخوردارند.
، افزود: با مروري بر آثار كودك ايراني، فيلمسازان اين بخش به خوبي و واقعگرايانه به دنياي كودكان ميپردازند.
وي پرداختن به زندگي واقعي كودكان و اتفاقات دوران كودكي در توليدات اين بخش را لازم دانست و گفت: يكي از دلايل موفقيت فيلمسازان ايراني سينماي كودك اين است كه اجازه ميدهند كودكان در فيلمها به طور طبيعي و واقعي بازي كنند.
وي تصريح كرد: حركت جديدي در سينماي كودك ايران ايجاد شده كه سينماي امروز اين كشور را از گذشته متمايز ميكند.
همچنين عضو هيأت انتخاب و داوران جشنواره فيلم كودك خواستار توجه بيشتر به توليد و اكران آثار كودك و نوجوان شد.
گفت: استقبال مردم در سال گذشته از فيلم من و عوامل آن حيرتانگيز بود و همدان شايستگي ميزباني جشنواره را دارد.
كارگردان افزود: حضور جشنواره در همدان و بازسازي سالنهاي اين شهر ثابت كرد امكان تغيير و ارتقاي وضع فرهنگي شهرها وجود دارد و با يك حركت عظيم فرهنگي ميتوان تمامي شهرهاي كشور را از نظر سينمايي مانند همدان پررونق كرد.
وي گفت: اكران فيلمهاي كودك و نوجوان با كمك ساير ارگانها بويژه آموزش و پرورش ميتواند وضع بهتري پيدا كند و در امر توليد هم از چنين آثاري حمايت شود.از سوي ديگر فيلم سينمايي آخرين ساخته وحيد نيكخواه آزاد در چهارمين روز از برگزاري بيست و دومين جشنواره بينالمللي فيلمهاي كودكان و نوجوانان براي خبرنگاران و اهالي رسانههاي جمعي به نمايش درآمد و همزمان با اين جشنواره نخستين جشنواره مينيگلف كودكان كشور در همدان برگزار شد.
گفتني است كه بيست و دومين جشنواره فيلم كودك و نوجوان با حضور 39 كشور خارجي و نمايش 272 فيلم داخلي و خارجي در حال برگزاري است و تا امروز ادامه دارد.
چهارشنبه 5 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]