واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: رئيس نظام پزشكي، رئيس كميسيون بهداشت مجلس شد
عمومي- سميه شرافتي:
پس از يك روز تاخير، با برگزار شدن انتخابات اعضاي هيات رئيسه كميسيون بهداشت و درمان در جلسه اين كميسيون، سيد شهاب الدين صدر، نماينده مردم تهران با كسب راي ۹ نفر از نمايندگان كميسيون بهداشت، بهعنوان رئيس كميسيون بهداشت و درمان انتخاب شد.
دكتر حسينعلي شهرياري بهعنوان نايبرئيس اول، دكتر انوشيروان محسني نايبرئيس دوم، دكترشاهرخ رامين بهعنوان مخبر كميسيون، دكتر علي كائيدي و علياصغر حسني بهعنوان منشيهاي اول و دوم اين كميسيون انتخاب شدند.
رايدهندگان به رياست اميدوار رضايي بر اين كميسيون ۶ نفر بودند و دكتر مرندي هم ۳ راي كسب كرد.
به اين ترتيب، سيد شهابالدين صدر در شرايطي به رياست كميسيون بهداشت و درمان انتخاب شد كه كارشناسان، شانس دكتر مرندي براي رياست بر اين كميسيون را بيشتر ميدانستند، ولي ظاهرا دكتر مرندي چندان علاقه و تلاشي براي كسب آراي نمايندگان كميسيون به خرج نداد و در نهايت كمترين آرا براي رياست را به دست آورد.
اين در حالي است كه به گفته دكتر حسين حسني بافراني، نماينده مردم نائين، نامزدهاي ديگر بيشترين رايزني را براي پيروز شدن در اين انتخابات داشتند.
در عين حال گفته ميشود كميسيون بهداشت مجلس هشتم قصد دارد هسته اصلي فراكسيوني به نام سلامت با حضور ۱۰۰ نماينده در مجلس هشتم باشد؛ فراكسيوني كه رياست آن بهعهده دكتر مرندي خواهد بود.
به گفته دكتر حسني، پيشبيني ميشد مرندي به خاطر پذيرفتن رياست اين فراكسيون با همكاري دكتر مسعود پزشكيان، از صحنه رقابت انتخابات رياست كميسيون كنار رود. با اين حال، اين اقدام صورت نگرفت.
به گفته نماينده مردم نائين از امروز نمايندگان مجلس اولويتهاي كاري خود را با توجه به آييننامه داخلي كميسيون بهداشت تعيين خواهند كرد. «به استناد اين آييننامه كميسيون بهداشت اقدام به تشكيل كميته سلامت، كميته آموزش و پژوهش و كميته رفاه و تامين اجتماعي خواهد كرد.»
دكتر حسني با بيان اين عبارات توضيح ميدهد: البته به تعداد اين كميتهها افزوده خواهد شد، چون به پيشنهاد برخي نمايندهها تشكيل كميته بحران و حوادث غيرمترقبه هم ضروري است.
علاوه بر اين، كميته آموزش و پژوهش از اين كميسيون جدا خواهد شد. ضمن اينكه كميته عملياتي نظارت بر اجرا شدن قانون برنامه چهارم توسعه و سند چشمانداز هم ممكن است تشكيل شود.
دكتر حسني در توضيح علت تشكيل شدن اين كميته ميگويد: تمامي نمايندهها متفق بودند كه برنامه چهارم توسعه و سند چشمانداز بهطور كامل اجرا شود و به همين دليل، يكي از اهداف ديگر كميسيون بهداشت و درمان مجلس هم اين است كه هفته آينده از معاونان حوزههاي مختلف وزارت بهداشت دعوت شود تا درباره نحوه اجراي سند چشمانداز و قانون برنامه توسعه چهارم گزارش دهند.
به گفته دكتر حسني، در دورههاي قبلي مجلس تجربه تشكيل فراكسيون سلامت وجود نداشته، اما در مجلس هفتم فراكسيون فرهنگيان با ۱۲۰ عضو شروع به كار كرد و بعد از مدتي جايگاهش در مجلس انسجام يافت.
براي همين است كه نمايندگان كميسيون بهداشت و درمان اميدوارند فراكسيون سلامت هم به اين اندازه مستحكم و قدرتمند شود تا مشكلاتي كه از نظر قانونگذاري در حوزه سلامت، رفاه و تامين اجتماعي وجود داشته، از سر راه برداشته شود.
تاريخ درج: 3 تير 1387 ساعت 19:08 تاريخ تاييد: 3 تير 1387 ساعت 21:07 تاريخ به روز رساني: 3 تير 1387 ساعت 21:05
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 244]