واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس جهاددانشگاهي در ديداربا رييس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي آموزشوپرورش: همكاري با آموزشوپرورش جزء باورهاي جهاددانشگاهي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش
نود و چهارمين جلسه شوراي هماهنگي دفتر همكاري سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهي (ساجد) با حضور دكتر سيد حميدرضا طيبي ـ رييس جهاد دانشگاهي ـ و حجت الاسلام دكتر محيالدين بهرام محمديان ـ معاون وزير و رييس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش ـ و اعضاي شوراي هماهنگي مساجد در دفتر مركزي جهاد دانشگاهي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، هدف از برگزاري اين جلسه، بررسي راهكارهاي توسعه و تعميق همكاريهاي مشترك سازمان پژوهش و جهاد دانشگاهي و آشنايي بيشتر رييس و مديران ارشد سازمان پژوهش با مجموعه جهاد دانشگاهي بود.
در اين جلسه دكتر طيبي با تبريك انتصاب حجتالاسلام دكتر محمديان به رياست سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي، به معرفي اجمالي جهاد دانشگاهي و فعاليتهاي آن پرداخت.
وي ضمن اشاره به تعداد واحدها، سازمانها، موسسات، پژهشگاهها و پژوهشكدهها، دانشگاه و موسسات آموزش عالي، خبرگزاريها و مراكز فعال در جهاد دانشگاهي، اعلام كرد: فعاليتهاي پژوهشي اين نهاد انقلابي در عرصههاي علوم پايه، علوم پزشكي، علوم انساني و فرهنگ و هنر، بر اساس استانداردهاي وزارتخانههاي علوم و بهداشت صورت ميگيرد.
رييس جهاد دانشگاهي همچنين با اشاره به جايگاه رفيع علوم انساني و اجتماعي و لزوم توجه به آن در همه بخشهاي جامعه به ويژه در حوزه آموزش و پرورش، اذعان كرد: ما به اين نتيجه رسيدهايم كه علوم مهندسي، بدون علوم انساني در جامعه كارايي ندارد و براي توجه به علوم انساني و اجتماعي بايد در جامعه، بستر فرهنگي آن ايجاد شود و آموزش و پرورش مهمترين جايي است كه ميتواند، اين بستر را فراهم كند.
دكتر طيبي در مورد همكاري مشترك با آموزش و پرورش گفت: همكاري با آموزش وپرورش علاوه بر رسالت اساسنامهاي جهاد، جز باورهاي جهاددانشگاهي است و ما عليرغم منابع محدود مالي كه داريم، معتقديم بايد براي آموزش و پرورش كار و هزينه كنيم و به خاطر اين موضوع از دفتر ساجد حمايت ميكنيم.
حجتالاسلام والمسلمين دكتر محمديان نيز در اين ديدار ضمن ابراز خرسندي از برگزاري اين جلسه، گفت: يكي از مهمترين كارهايي كه در حال حاضر روي ميز آموزش و پرورش قرار دارد؛ طرح تحول بنيادين در آموزش و پرورش است.
وي افزود: آموزش و پرورش نقش اساسي در سه سطح كلان ملتسازي، دولتسازي و فرهنگسازي دارد. بر اساس رهنمودهاي مقام معظم رهبري در حوزه دولتسازي، آموزش و پرورش كامل، آموزش عالي كامل و اين دو با هم نظام اداري و دولت كامل را به دنبال خواهد داشت. در زمينه ملتسازي نيز نيروي انساني سرمايه اصلي هر ملت است كه قابل مقايسه با ساير ذخاير نيست. بخش مهمي از نيروي انساني جامعه نيز در آموزش و پرورش تربيت ميشود.
رييس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي همچنين به تاثير تحول در آموزش و پرورش بر عرصههاي امنيت ملي، بهداشت و سلامت، نظام اقتصادي، نظام بيمه، مديريت و غيره اشاره كرد و گفت: جهاد دانشگاهي ميتواند در ايجاد اين تحول، سهم بزرگي داشته باشد و ما آمادگي داريم، زمينههاي لازم را براي ورود جهاد به اين عرصه فراهم كنيم.
در ادامه اين جلسه اعضاي شوراي ساجد در مورد ساير همكاريهاي توسعه و تعميق همكاريهاي دو نهاد بحث و تبادل نظر كردند.
گفتني است در اين جلسه علاوه بر روساي جهاد دانشگاهي و سازمان پژوهش، دكتر عبدالحميد احمدي ـ معاون آموزش جهاد دانشگاهي ـ، دكتر حسينعلي قبادي ـ رييس پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي ـ، دكتر حميدرضا فرهمند ـ رييس جهاد دانشگاهي واحد تهران ـ، خسرو قبادي ـ مدير گروه علوم سياسي و پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات اجتماعي جهاد دانشگاهي ـ، دكتر ابراهيم آقاخاني ـ معاون برنامهريزي وتوسعه مديريت سازمان پژوهش ـ ، مهندس حميدرضا كفاش ـ معاون فناوري اطلاعات و ارتباطات سازمان پژوهش ـ، مهندس محسن جعفرآبادي ـ مدير كل دفتر تاليف كتب فني و حرفهاي سازمان پژوهش ـ، سعيد كرمي ـ مشاور پژوهشي مدير كل دفتر برنامهريزي و تاليف كتب درسي نظري سازمان پژوهش ـ و دكتر علياصغر قاسمي ـ مدير دفتر ساجد ـ حضور داشتند.
انتهاي پيام
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]