محبوبترینها
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854208043
جشنواره توليدات مراكز استانهاي صدا و سيما در يك نگاه
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جشنواره توليدات مراكز استانهاي صدا و سيما در يك نگاه
خبرگزاري فارس: شانزدهمين جشنواره توليدات راديو و تلويزيوني صدا و سيما كه بزرگترين جشنواره اين سازمان محسوب ميشود از 27 تا 30 خرداد ماه در شهر شيراز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، شانزدهمين جشنواره توليدات راديو و تلويزيون مراكز استانهاي صدا و سيما امسال در حالي برگزار شد كه معاونت بخش امور مجلس و استانهاي سازمان صدا و سيما كه متولي برگزاري اين جشنواره است، از اواخر دي ماه سال گذشته به «سيد رمضان موسوي مقدم» كه سابق بر اين مدير كل صدا و سيماي مركز خراسان رضوي بود، سپرده شده است.
بنابراين گزارش، مهمانان جشنواره امسال كه متشكل از مديران و معاونان صدا و سيماي مراكز، برنامه سازان، هنرپيشگان، مجريان، آهنگسازان، خوانندگان و ... بود، در هتل هماي شيراز برگزار شد و مهمانان جشنواره در اين هتل و چند هتل ديگر شهر شيراز مستقر بودند.صدا و سيما براي جابهجايي مهمانان خود به ويژه مهمانان تهراني چندين پرواز رفت و برگشت شركت هوايي آسمان را از آن خود كرده بود و در اين راه حتي چندين پرواز ويژه نيز در كنار پروازهاي عادي قرار گرفت.
*برگزاري جشني با حضور عمو پورنگ به نفع كودكان سرطاني در روز اول
--------------------------------------------------------------------------------------
شانزدهمين جشنواره توليدات راديو و تلويزيوني مراكز استانها با برگزاري مراسم افتتاحيه در سالن حافظيه آغاز به كار كرد. در اين مراسم رضا سالمي نيك دبير جشنواره، محمد رضا رضا زاده استاندار فارس و سيد رمضان موسوي مقدم به ايراد سخنراني پرداختند.
در اين مراسم رضازاده خطاب به مديران حاضر در اين جشنواره گفت: شما عزيزان مهمترين ابزار، گوياترين و اثرگذارترين تريبون جمهوري اسلامي را در دست داريد و بايد از اين ابزار در جهت ارتقاء فرهنگمان به نحو احسن استفاده كنيد.
در ادامه مراسم افتتاحيه شانزدهمين جشنواره توليدات توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استان ها از 5 خانواده شهيد تقدير به عمل آمد.
همچنين از «مهدي فقيه» بازيگر، با اهداء پيام تقدير سيد عزت الله ضرغامي و تنديس ويژه جشنواره قدرداني و او به عنوان يكي از دو هنرمندي كه قرار بود به عنوان هنرمند ملي در اين جشنواره معرفي شوند، معرفي شد.
مهدي فقيه در ميان سخنرانيهاي طولاني مدت ساير سخنرانان، پس از پخش نمآهنگ كوتاه مدتي كه در آن لحظاتي از حضورش در آثار مختلف به ويژه هور در آتش به تصوير كشيده شده بود، در يك دقيقه زماني كه براي سخنراني به او اختصاص دادند، گفت: مردم ما خيلي خوب مي فهمند. من آدمهايي را ميبينم كه به من ميگويند چرا ديگر از آن فيلمهاي جنگي خوبتان نميسازيد؟
وي ادامه داد: آنها مرا به عنوان بازيگر دفاع مقدس ميشناسند. زماني موزه شهدا را در شهر شيراز ساختند كه شهداي آنجا به معناي واقعي به من بازي حور در آتش را دادند و اگر در اثر هنري ديگري بازي نكنم همين فيلم براي من بس است.
همچنين موسوي مقدم نيز با ارائه گزارشاتي از چگونگي برگزاري جشنواره به پژوهشي كه معاونت امور مجلس و استانهاي صدا و سيما روي مخاطبان خود انجام داده بود اشاره كرد و گفت: وقتي در بهار، تابستان، پاييز و زمستان سال گذشته طبق يك اراده جمعي و عزم پژوهشي از مخاطبان سراسر ايران خواستيم علاقهمندي خود را به برنامههاي شبكههاي استاني و محلي راديو و تلويزيون اعلام كنم 67 درصد از ميزان اعتماد و 83 درصد ميزان رضايت ملي سهم سنگيني از مسئوليت بر دوش ما گذاشت كه جشنواره شانزدهم را كيفيتر كنيم. اين مهم در كنار توجه و دلبستگي مردم ساكن مرزهاي كشور به جلوداري فرهنگي صدا و سيما است كه چشم همكاران ما را در صدا و سيما مراكز استانها به برخي كمبودها و ناملايمات ميبندد و ديده آنها را به گلستاني باز ميكند كه در آن رضايت رهبري، اعتماد عمومي و اقتدار فرهنگي و اتحاد ملي موج ميزند.
به گزارش خبرنگار راديو و تلوزيون فارس، همچنين در روز اول جشنواره پنج كميسيون تخصصي در پنج حوزه سيما، صدا، موسيقي، خبر و پژوهش در هتل هماي شيراز برگزار شد.
بنابر اين گزارش، در كميسون سيما، ابوالحسن موسويزاده مدير كل سيماي استان ها به سخنراني پرداخت و با بيان اينكه آثار مراكز استانها نقش موثري در ارائه الگوها و مدل براي دستاندركاران رسانه فراهم ميآورد، افزود: شبكههاي استاني توانستهاند به بخشي از توليدات رسانه در سطح ملي پاسخ بدهند و پخش اين نوع آثار از شبكههاي سراسري خود گوياي اين مساله است.
وي تصريح كرد: سال گذشته 33 درصد از توليدات نمايشي مراكز از شبكههاي سراسري پخش شد و ما در اين زمينه نسبت به سال گذشته رشدي 68 درصدي داشتهايم. البته بايد پرداختن به سوژههاي محلي هميشه مورد توجه ما باشد.
وي در ادامه به توليد آثار فاخر در حوزههاي نماهنگ و دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: در حوزه فيلمهاي تلويزيوني نيز كارهاي حرفهاي توليد شده و از 46 تله فيلم توليد شده در سال گذشته 34تاي آنها از شبكه سراسري پخش شد.
موسويزاده در ادامه به توليد 92 مجموعه تلويزيوني در مراكز استانها اشاره كرد و اظهار داشت: از ميان اين مجموعههاي تلويزيوني 18 اثر به مرحله داوري راه يافت. ضمن اينكه ما در بخش هاي آثار داستاني كوتاه، مستند، تله تئاتر و برنامه هاي عروسكي نيز شاهد آثار فاخري بودهايم كه برخي از اين حوزه ها بايد مورد توجه بيشتري واقع شوند.
ارائه نمايشهاي «سفره قندي» و «شبهاي آفتابي» از خراسان جنوبي، «توقف ممنوع» از مركز لرستان، «مانگي» از مركز مهاباد و «فرهنگ رمضان» از مركز كردستان در بخش برنامههاي تركيبي ساده و نمايش «ياشانيش» از مركز آذربايجان شرقي در بخش برنامه تركيبي نمايشي از بخشهاي ديگر اين كميسيون بود.
همچنين نمايش «بشنو از ني» از مركز كرمان، «بزرگ و كوچك» از مركز كردستان، «خانه باد» از مركز سمنان، «راه خدا» از مركز قم، «كندلرگروشو» از مركز زنجان، «عطر آبادي» از مركز خراسان رضوي، «بانگ ايل» از مركز خوزستان و «نسترن» از مركز همدان نيز در بخش بعدي اين كميسون صورت گرفت.
در بخش پاياني اين كميسيون نيز برنامههاي سيماي كودك از بوشهر، «تيك تاك» از كهگيلويه و بوير احمد و «آفتابگردان» از قزوين در بخش برنامه كودك و نوجوان و برنامه «پويه پوي» از خراسان رضوي و مسابقه «دهكده» از مركز گلستان در بخش مسابقه به نمايش درآمدند.
در كميسيون صدا نيز حبيبالله مازندراني به ارائه گزارشي از كار كميسيون صدا پرداخت و آنونس «حافظيه» توليد مركز فارس نيز به نمايش درآمد.
در ادامه نيز سديفي يكي از اعضاء هيئت داوران در بخش كميسيون صدا درباره سادگي در ساختار و محتواي برنامههاي راديويي به ايراد سخنراني پرداخت. ايوب آقاخاني با موضوع «نويسندگي خلاق براي نمايش راديويي»، «آذرنيا» با موضوع «نقش افكت در نمايش راديويي» و «رشيد كاكاوند» با موضوع «فرديت در اجراي برنامه راديويي» مقالههاي خود را ارائه كردند.
در كميسيون موسيقي نيز كه با حضور «كرم رضا پيريايي» رئيس مركز موسيقي و سرود صدا و سيما برگزار شد، در مجموع 6 اثر موسيقايي پخش شده و توسط هيات داوران مورد كارشناسي قرار گرفت.
در كمسيون پژوهش نيز عليرضا پوريا مسئول كميسيون پژوهشي گزارشي از روند فعاليت هاي كميسيون تحقيقات و پژوهش پرداخت و داوران بخش پيمايشي نيز در قالب پرسش و پاسخ به نقد و بررسي دو اثر قوي و ضعيف اين بخش پرداختند.
در ادامه نيز فيلم منتخب كلاس آموزشي روش تحقيق (دكتر لاور) به نمايش درآمد و همچنين داوران بخش اسنادي نيز دو اثر قوي و ضعيف اين بخش را همراه با پرسش و پاسخ، نقد و بررسي كردند.
در كميسيون خبر نيز خبرهاي تلويزيوني و راديويي در دو مقوله جدا با حضور جمعي از گويندگان خبر در تلويزيون و راديو بررسي شدند.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، در بعد از ظهر روز سه شنبه 28 خردادماه و در حاشيه برگزاري جشنواره مراكز استانها، داريوش فرضيايي(عمو پورنگ) به همراه امير محمد در استاديوم حافظيه شيراز به نفع كودكان سرطاني به اجراي برنامه پرداختند.
از نكات جالب توجه اين برنامه، استقبال گسترده كودكان استان فارس ازاين مجري برنامههاي كودك بود. به نحوي كه محل برگزاري جشن مملو از كودكاني بود كه در اين جشن حضور پيدا كرده بودند و بسياري از آنها نيز به دليل نبود جا پشت درهاي بسته ماندند و بسياري از كودكان علاقهمند كه موفق به حضور در اين جشن نشده بودند، براي ديدار به هتل محل اقامت عمو پورنگ ميآمدند.
*اعلام برگزيدگان بخشهاي پنجگانه جشنواره بر اساس برنامهريزيها
-----------------------------------------------------------------------------------
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، روز دوم جشنواره منتخبان و برگزيدگان در 5 حوزه صدا، سيما، خبر، موسيقي و پژوهش معرفي و از آنها قدرداني شد.
مراسم قدرداني از برگزيدگان در بخشهاي پنج گانه در 5 مراسم مختلف برگزار شد كه در تمام اين مراسمها برگزيدگان جوايز خود را از سيدرمضان موسويمقدم دريافت كردند و تمامي برنامهها در ساعاتي كه از قبل مشخص شده بودند، آغاز و پايان يافتند.
در مراسم قدرداني از برگزيدگان بخش موسيقي كه با حضور كرمرضا پيريايي رئيس مركز موسيقي و سرود صدا و سيما برگزار شد، سيدرمضان موسويمقدم گفت: موسيقي ايران شعرمحور و ريتم آن را برخاسته از تمدن و فرهنگ اسلامي است و كميسيون موسيقي موفقترين، منضبطترين و منظمترين كميسيون جشنواره امسال و دورههاي گذشته بوده است.
وي افزود: امروز بايد بين دو نسل كهنسال و صاحب تجربه و جوان و صاحب علاقه پيوندي مناسب برقرار كرد، البته در سالهاي اخير شاهد بازتاب خوب موسيقي محلي و استعداهاي خوب بودهايم. البته شبكههاي استاني بايد براي افزايش مخاطبان و شنيدن موسيقي مناسب و دلنشين تلاش كنند و موسيقي بايد روايتگر صادق تاريخ و تلخكامي يك ملت باشد.
وي با بيان اينكه در سال 87 اعتبار مشخصي براي موسيقي در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: مديران بايد بيشتر به اشعار موسيقي توجه كنند هرچند ما در اين سالها رشد خوبي در موسيقي داشتهايم، ولي بايد بيشتر شاهد آثار فاخر باشيم.
وي ادامه داد: موسيقي ما شعرمحور و ريتم آن برخاسته از تمدن و فرهنگ اسلامي است و ما بايد آن را با بازگشت به هويت ايراني اسلامي كه متاسفانه در نسل جوان ما كمفروغتر ميشود، زنده كنيم.
در اين مراسم همچنين كرمرضا پيريايي گفت:امسال 296 اثر موسيقي به دبيرخانه جشنواره كميسيون ارسال شد كه با 41 درصد رشد، 109 قطعه از ميان آنها به مرحله داوري رسيد.
وي با بيان اينكه سال گذشته مبحث اقتصادي موسيقي در جشنواره نيز مطرح شد گفت: در اين رابطه نامهاي هم براي رئيس سازمان صدا و سيما ارسال و در آن كف لازم را براي پرداخت مشخص كرديم و قيمت مطلوب توسط كارشناسان ارزيابي و در اين نامه قيد شد.
در كميسيون صدا نيز، از 141 اثر راديويي تجليل شد كه در اين ميان استان گلستان بيشترين تعداد جوايز را از آن خود كرد.
ارشير زابليزاده مدير شبكه خبر نيز در بخش اهداي جوايز بخش خبر گفت: در بحث خبر به سمت حرفهاي شدن گام برداشتهايم و در نشستهايي كه در كميسيون خبر برگزار شد به نقاط قوت و ضعف بسياري در حوزه خبر پي برديم كه اميدوارم بتوانيم در تقويت اين حوزه كوشا باشيم.
بنابر اين گزارش در بخش خبر، از 15 نفر در بخش تلويزيون، 12 نفر در بخش راديو و 8 نفر در بخش مكتوب برگزيده شدند و در بخش پژوهش نيز 33 اثر به عنوان آثار برگزيده اعلام شدند.
اهداي جوايز بخش سيما نيز از 19 نفر از عوامل مختلف در ساخت فيلم تلويزيوني تقدير شد كه در اين ميان فيلم تلويزيوني «يارش» به تهيه كنندگي مجيد افضلي و كارگرداني «محمدهادي نامور» بيشترين جوايز را از آن خود كرد.
در بخش سريال نيز از عوامل مختلف 6 سريال قدرداني شد و در بخش تله تئاتر نيز «خط سوم» به تهيه كنندگي و كارگرداني «خط سوم» توانست تمام جوايز اين بخش را به خود اختصاص دهد.
كنسرت عمو پورنگ در روز دوم جشنواره نيز به دليل استقبال كودكان استان فارس دوباره برگزار شد.
*افتتاح 50 فرستنده تلويزيوني توسط ضرغامي
-----------------------------------------------------
صبح روز پاياني جشنواره (30 خرداد)، مهمانان از بناهاي تاريخي تخت جمشيد بازديد كردند و بهرهبرداري از 50 فرستنده تلويزيوني نيز با حضور سيد عزت الله ضرغامي كه براي حضور در مراسم اختتاميه از صبح در شيراز حاضر شده بود، ساعاتي قبل از آغاز مراسم اختتاميه در شيراز آغاز شد.
رئيس سازمان صدا و سيما در اين مراسم گفت: خوشحاليم با وجود همه محدوديتها و كمبودها توانستهايم با تلاش همكارانمان براي رساندن پيام رسانه ملي به مردم از فرصتها به نحو احسن استفاده كنيم.
وي افزود:در صورت همكاريهاي لازم ميكوشيم با مصوباتي كه هيات دولت داشت همه نقاط كشورمان را تا 4 سال آينده زير پوشش شبكههاي راديويي و تلويزيوني ببريم.
ضرغامي با اشاره به نوسازي و ديجيتالي كردن دستگاهها در راديو گفت: هماكنون راديو وارد دوره جديدي از حيات خود شده است و اگر در چارچوب سياستهاي راديو و افق رسانه و مهندسي پيام اقدام و به برنامهسازان براي خلاقيت و نوآوري فرصت داده شود، موفقيتهاي اين رسانه بيشتر خواهد شد.
رئيس سازمان صداوسيما، شبكه فارس را شبكهاي جذاب معرفي كرد و گفت: برنامههاي شبكه فارس با تكيه بر فرهنگ ديرپا و ارزشمند مردم اين منطقه و پيشينه غني و اسلامي در جذب مخاطبان موفق بوده است.
مراسم اختتاميه نيز با ساعاتي تاخير در جوار مقبره حافظ برگزار شد.اين مراسم با قرائت قرآن توسط يك نوجوان آغاز شد و در ابتداي مراسم گزيدهاي از سخنان مقام معظم رهبري در سفر به استان فارس پخش شد. سخنراني موسوي مقدم بخش بعدي اين مراسم بود و پس از پايان سخنان معاون امور مجلس و استانها در صدا و سيما، نماهنگي با موضوع فرماندهان شهيد استان فارس پخش شد و پس از آن با حضور ضرغامي ، آيتالله حائريشيرازي، رضازاده و موسوي مقدم از اعضاي خانوادههاي شهيدان «عباس دوران»، «مرتضي جاويدي»، «سيد صادق دشتي»، «عبدالمجيد سپاسي» و «حاج شيرعلي سلطاني» قدرداني به عمل آمد.
در اين مراسم همچنين آيتالله حائريشيرازي در سخناني به اهميت كار رسانه پرداخت و با بيان اينكه قدرت در توليدات رسانهها جذابيت، جاذبه، زيبايي و جلب توجه آنها است، اظهار داشت: امانت، جهت صحيح، تربيتي و سازنده آثار است. توليدات رسانهها بايستي نه به دليل درست بودن جهت و امانتشان در قسمت قدرت و تأمين جاذبه كاستي داشته باشند (و اين يكي عذر آن يكي نيست) و نه به دليل جاذبهشان در قسمت امن بودن، و به دور از هر نوع بدآموزي، بايستي امين باشند.
در بخش بعدي مراسم اختتاميه شانزدهمين جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استانها نيز سيد عزت الله ضرغامي به سخنراني پرداخت. او در اين مراسم گفت: جشنواره توليدات راديو و تلويزيون مراكز به دور از غوغاسالاريها و جنجالسازيهايي كه متأسفانه پشت پرده چنين جشنوارههايي قرار ميگيرد و يا كارهاي كم ارزش بيشتر مورد توجه واقع ميشود ساليان دراز است كه در كشور ما صورت ميگيرد، برگزار ميشود و تا حد بسيار زيادي فارغ از اين فضاها كه ميتوانند به ارتقاي كيفي برنامهسازان كمك كند.
ضرغامي بابيان اينكه مراكز استانها در سال 86 سال موفقي را گذرانده است گفت: حضور شما در برنامههاي مختلف شبكههاي سراسري كه ميتواند يك محور اصلي و مهم براي ارزيابي كار شما باشد در سال 86 در جايگاه قابل قبولي بوده است و 65درصد افزايش حضور درشبكههاي سراسري داشتهايم كه 34 درصد آن در حوزه نمايش با 27 سريال و 34 تله فيلم از جمله كارهاي خوب مراكز استانها بوده است.
وي ادامه داد: اين نشان ميدهد شما حضور موفق و خوبي داشتهايد و اگر اين آثار كيفيت نداشتند از شبكههاي سراسري پخش نمي شدند چون من توصيهام به مديران شبكه هاي سراسري اين بوده كه اگر كار ضعيف و پرتعليقي رسيد بايد كوتاه و موجز شود و اجازه هرگونه دخل و تصرفي را به آنها دادهام بنابراين آنچه كه از طرف آنها پخش مي شود حاكي از آن است كه يك حداقل و كف دارد و رقابتي نيز بين شبكهها وجود دارد.
رئيس سازمان صدا و سيما اظهار داشت: توليدات مراكز استانها در حوزه انيميشن نيز خيلي خوب است. از سرجمع توليدات مركز بيشتر است و كيفيت عالي دارد و با نامگذاري امسال به انيميشن اولويت بيشتري به توليدات پويانمايي داده مي شود و من فكر مي كنم توليد انيميشن نياز به حركت بسيجي دارد و آموزش عمومي و استفاده از سخت افزار آن در هر جا ميتوان يك انيميشن خوب توليد كرد البته با آموزش و كنترل بر محتوا.
وي در ادامه به توليد تله فيلم در مراكز استانها اشاره كرد و گفت: در سال 86 موفق شديم 120 تله فيلم پخش كنيم كه يك ركورد خوب و اميدوار كننده است. مجموعه توليد سينماي كشور در بهترين شرايط 100 فيلم بيشتر نيست كه به دلايل زيادي بسياري از آنها در تلويزيون قابل پخش نيستند. شايد هم به دليل اين است كه فضاي سينما بازتر از تلويزيون است و الان هم در مرحله نازلي قرار دارد. زيرا برخي بدحجابيها در فيلمها آنقدر مفرط است كه منجر ميشود ما نتوانيم آن فيلم را پخش كنيم و يا لباس هاي نامناسبي مي پوشند كه مصاديق بدحجابي هستند. در اين ميان خوشبختانه توليدات مراكز و شبكههاي سراسري و سيمافيلم باعث شد ما 120 فيلم پخش كنيم و اين روند رو به افزايش است و از اولويتهاي ما در توليد تلهفيلم به شمار ميرود.
ضرغامي در ادامه سخنان خود به مديران مراكز تأكيد كرد: ما در كشوري زندگي ميكنيم كه تنوع فرهنگي زيادي داريم هركدام از آنها عمق و گستره وسيع و بسيار قابل توجهي دارد. توقع ما از شما اين است كه رسانه ملي و شبكههاي استاني را ياري كنيد كه اين فرهنگ هاي ملي و قومي كه ريشه در دين و مذهب و اعتقاد ما دارند حفظ شوند. متأسفانه شاهدم در بعضي از توليدات شما در مراكز استانها تقليدهاي نابجا و كوركورانهاي از شبكههاي سراسري است البته تقليد بد نيست اما من از شما نخواستم كه توليدات شبكههاي ملي و حال و هواي آنها و كيفيت آنها را كپي كنيم. زيرا كار شما مستقل است و بايد به شبكههاي ملي الگو بدهيم. شما وصل به درياي كر از فرهنگ ارزشمندي هستيد كه مثل چشمه زلال مي جوشد چرا بايد در آن را ببنديم و از ماندآبهاي تهران تقليد كنيم.
رئيس سازمان صدا و سيما در ادامه از تحول در حوزه منابع انساني و دانشكده صدا و سيما خبر داد و گفت: براي نيازهاي پنجسال آينده در حوزه منابع انساني و دانشكده صدا و سيما تحول بسياري ايجاد خواهد شد كه توجه سازمان به رشتههاي مختلف در دورههاي مختلف است و همه سازمانها بايد نيازهاي خود را اعلام كنند تا نيروهاي زيادتر از تقاضا ايجاد نشود.
ضرغامي در ادامه سخنان خود به نظارت كيفي بر موسيقي در آثاري كه از راديو و تلويزيون پخش ميشوند اشاره كرد و گفت: يكي از حلقههاي مفقوده ما در مجموع توليداتي كه در بخشهاي مختلف سازمان است استفاده از كارشناس موسيقي است نه به معناي توليد موسيقي.
وي گفت: مدتي است در شبكههاي سيما براي هر شبكه يك موسيقيدان مجرب گذاشته ايم كه كارشناس موسيقي و برنامه هاي متعدد را از لحاظ كيفي و محتوا ارزيابي ميكند و از اين پس همه مراكز استاني در بخشهاي صدا وسيما جزو اوليه ترين كارهايشان، انتخاب كارشناس موسيقي است.
در ادامه بيانيه پنج گانه هيئت داوران توسط پروانه معصومي منتخب جشنواره پانزدهم خوانده شد و اجراي سرود سرزمين پاكان با رهبري امير بكان از ديگر بخش هاي مراسم اختتاميه جشنواره شانزدهم توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استانهاي صدا و سيما بود.
به گزارش فارس در اين مراسم هچنين «امين تارخ» به عنوان هنرمند ملي منتخب جشنواره شانزدهم معرفي و از سوي ضرغامي، موسوي مقدم و رضازاده مورد تجليل قرار گرفت.
امين تارخ در اين مراسم ضمن قدرداني از ضرغامي گفت: اميد كه خداوند متعال شايستگي لازم جهت تجليل از اين حقير را عنايت فرمايد. حضرت باريتعالي الگوي مطلق هنر و هنرمند است اگر اهل هنر و هنرمند تنها قطرهاي از اين اقيانوس باشد، ميتواند جهان را آباد ساخته و انسان تشنه دانستن را سيراب كند. انساني كه خود جهاني شيفته اعجاز ،سازندگي و هنر است.
در پايان مراسم نيز از حجتالله يراق طلايي مدير صدا و سيماي مركز فارس تقدير به عمل آمد و استاندار اصفهان نيز با اهداي يادبودي به عزتالله ضرغامي از او قدرداني كرد كه ضرغامي هديه استاندار را پذيرفت و آن را به همكاران خود تقديم كرد.
* و چند حاشيه از اختتاميه
--------------------------------------
هنوز لحظاتي از آغاز مراسم اختتاميه نگذشته بود كه كامران باقري لنكراني وزير بهداشت نيز به جمع مدعوين پيوست.
پس از پايان مراسم عزتالله ضرغامي بر مزار حافظ شيرازي حاضر شد و به قرائت فاتحهاي براي او پرداخت و در كنار آن به سوالات خبرنگاراني كه بيشتر آنها از مراكز استاني آمده بودند، پاسخ داد.
در مراسم اختتاميه جايي براي خبرنگاران اختصاص نيافته بود و آنها مدتي پس از تجمع در يك محوطه چمن كه براي آنها مشخص شده بود!!! موفق شدند صندليهايي براي نشستن پيدا كنند و مراسم را پوشش دهند.
انتهاي پيام/
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 685]
-
گوناگون
پربازدیدترینها