واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استاندار خراسان رضوي بر نوآوري در فعاليتهاي اوقات فراغت تاكيد كرد
استاندار خراسان رضوي نوآوري در فعاليتهاي اوقات فراغت دانشآموزان را خواستار شد.
محمدجواد محمديزاده روز دوشنبه در نشست شوراي آموزش و پرورش اين استان گفت: در سال نوآوري و شكوفايي بايد نوآوريهايي در زمينه اوقات فراغت دانشآموزان ارايه شود و به نوعي به تناسب در اين زمينه دست يافت.
وي افزود: بايد بستههاي متنوعي براي شكوفايي استعدادهاي جوانان و نوجوانان در موضوع اوقات فراغت تعريف و ارايه كرد تا دانشآموزان بر اساس ذوق و سليقه خود آنها را انتخاب كنند.
او تاكيد كرد: موضوعات و رويكردهاي فرهنگي بايد وجه غالب برنامههاي اوقات فراغت دانشآموزان باشد.
استاندار خراسان رضوي با اشاره به مفهوم اوقات فراغت گفت: اوقات فراغت به معناي پركردن اوقات دانشآموزان پس از كلاس درس نيست بلكه به اين معنا است كه اوقات غيردرسي دانشآموزان را با برنامههايي غني كرده و مهارتهايي به آنان بياموزيم.
وي افزود: بايد مانند توجه به فعاليتها و زندگي كلاسي و رسمي
دانشآموزان، به زندگي غيركلاسي دانشآموز نيز توجه كرد و به مهارتآموزي و ظرفيتسازي براي رشد و شكوفايي آنان پرداخت.
او گفت: توجه به مهارتآموزي و ظرفيتسازي براي دانشآموزان ايجاب ميكند كه چند رويكرد را پيش رو داشته باشيم و از همه ظرفيتهاي آموزش و پرورش و دستگاههاي اجرايي كه ميتواند در غنيسازي اوقات فراغت موثر باشد حداكثر استفاده را ببريم.
وي با تاكيد بر اينكه نبايد از ظرفيتها و امكانات آموزش و پرورش و دستگاههاي مرتبط با اوقات فراغت غافل ماند اظهار داشت: بايد پذيرفت كه دستگاههاي آموزشي، تربيتي و مهارتي چون تربيت بدني، بسيج و نيروهاي مسلح وجود دارد و اين دستگاهها كه داراي ظرفيت آموزشي و تربيتي هستند بايد در راستاي غنيسازي اوقات فراغت نوجوانانمان، امكانات خود را در اختيار آموزش و پرورش قرار دهند.
استاندار خراسان رضوي با اشاره به تخصيص يك درصد از اعتبارات جاري دستگاهها به فعاليتهاي فرهنگي اظهار داشت: به دستگاههاي اجرايي ابلاغ ميشود كه اين اعتبار را صرف فعاليتهاي فرهنگي داخل دستگاهي كنند.
وي گفت: دستگاهها موظفند از محل يك درصد ياد شده، برنامههايي را در زمينههاي مختلف فرهنگي از جمله اوقات فراغت فرزندان كاركنان خود ارايه كنند.
او افزود: بايد تلاش كرد دانشافزايي دانشآموزان در دستور كار مسوولان مرتبط اوقات فراغت قرار گيرد و از اين رو بايد دست دانشآموز را براي انتخاب موضوع اوقات فراغت باز گذاشت تا او بتواند شغل آينده خود را نيز با كسب اطلاعات و تجربه انتخاب كند.
وي گفت: بايد امكاني فراهم شود كه مراكزي كه امكان بازديد از آنها وجود دارد براي افزايش سطح دانش دانشآموزان بازديد شود.
او تاكيد كرد: بايد به فعاليتهاي قرآني نيز در برنامههاي اردويي توجه داشت و آنها را در برنامهها گنجاند.
وي گفت: گذشته از آموختن مهارت و علم به دانشآموزان بايد آنان را با تاريخ، سنتها و فرهنگ خودشان آشنا كرد بنابراين اگر مسابقهاي علمي و يا ورزشي برگزار ميشود بهتر است از مفاخر كشور و استان در اين مسابقات يادي شود.ك/۲
دوشنبه 3 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 234]