تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815431697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتشار نام بزه ديده در اخبار رسانه ها جنايي مرگ مدني به دنبال دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: انتشار نام بزه ديده در اخبار رسانه ها جنايي مرگ مدني به دنبال دارد
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): يك استاد دانشگاه روز يكشنبه اعلام كرد كه "انتشار نام بزه ديدگان در اخبار جنايي رسانه ها، آنان را دچار مرگ مدني كرده و تاثير رواني شديدي بر اين افراد خواهد داشت".


"امير حمزه زينالي" در گفتاري با موضوع "رسانه هاي گروهي و حمايت از بزه ديدگان" در نشست علمي "رفاه اجتماعي و رسانه" در دانشگاه علوم پهزيستي و توانبخشي در تهران افزود: رسانه ها بعضا با انعكاس اخبار مربوط به پديده هاي جنايي، نگرش خاصي به مردم تحميل مي كنند و با ايجاد دادگاه هاي صوري، چگونگي قضاوت آنان در باره جرم و عدالت كيفري را سامان مي دهند.
وي با بيان اينكه "اين ابزار ارتباطي مي توانند به سادگي از موضوعات كم اهميت سوژه اي بسيار مهم بسازند"،‌ گفت: ابعاد مثبت انعكاس اخبار جنايي نيز در ايجاد حساسيت، كمك به تغيير سياست ها و آگاه سازي بزه ديدگان بالقوه موثر است.
اين استاد دانشگاه تصريح كرد: ايجاد اخلال در روند رسيدگي به جرم، طرد اجتماعي بزه ديدگان، ترس از جرم در جامعه و ارايه تصويري غيرواقعي از ميزان امنيت از جمله ابعاد منفي انعكاس اخبار جنايي توسط رسانه هاست.
"نعمت الله بابايي" استاد دانشگاه نيز در اين همايش در گفتاري با عنوان "سلامت و رسانه"، گفت: اگر بتوانيم از روش هاي مشاركتي در رسانه استفاده كنيم، موفق تر خواهيم بود و به هر ميزان از تصوير و فيلمهاي جذاب استفاده كنيم، تاثير بيشتري خواهد گذاشت.
وي افزود: همه چيز در گرو اين نيست كه مطلب درست باشد، بلكه طرز بيان و ارايه نيز مهم است و تحقيقات نشان داده است كه هفت درصد كلمات، 55 درصد حركات بدن و 38 درصد لحن صدا در ارائه خبر، مهم و تاثير گذار است.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اهميت شكل پيامهاي چاپي افزود: اصل تقدم و تاخر در بحث هاي رسانه اي مهم است و به همين دليل جمع بندي بحث در آخر كار و به وجود آوردن يك موخره مي تواند، مخاطب را تحت تاثير قرار بدهد.
 يکشنبه 2 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 248]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن