واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حمايت مالي مركز توسعهي IT و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از طرحهاي برتر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات
مدير كميتهي رسانههاي ديجيتال نخستين جشنواره بينالمللي آخرين منجي استفاده از پتانسيل رسانههاي ديجيتال براي انتقال مفاهيم مهدويت و معرفي آثار ديجيتال حوزهي مهدويت را از جمله اهداف اين جشنواره برشمرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهدي صرامي - قائم مقام مركز توسعه فنآوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از مهدويت به عنوان موضوعي جهاني و بينالادياني ياد كرد و با اشاره به اين كه تمامي اديان آسماني منتظر منجي آخرالزمان هستند، رسانه هاي جهاني را عاملي تاثيرگذار براي انتقال اين پيام دانست.
وي پيام مهدويت را پيام اميد به آينده، عدالت و شوريدن بر ظلم جهاني دانست و تصريح كرد: رسانههاي ديجيتال در عصر حاضر براي انتقال اين پيام فرصتهاي خوبي در اختيار دارند زيرا اولا هزينهي انتشار مطالب در آنها پايين است و همچنين اين رسانهها مردميترند و قابليت بيشتري براي انتقال پيام دارند.
مدير كميتهي رسانههاي ديجيتال جشنوارهي آخرين منجي از وبلاگها و وبسايتها، نرمافزارهاي تلفن همراه، نرمافزارهاي چندرسانهيي و بازيهاي رايانهيي به عنوان مصاديق رسانههاي ديجيتال ياد كرد و گفت: اين رسانهها قابليت بالايي در انتقال مباحث مهدوي به ويژه براي نسل جوان دارند چرا كه رويكردي تعاملي و دو جانبه دارند.
وي افزود: نرمافزارهاي چندرسانهيي بخش مهمي از رسانههاي ديجيتال هستند كه در اشكال مختلف رسانه شامل كتاب، فيلم، عكس و موسيقي در قالب يك رسانه و با قابليتهاي چندرسانه ميتوانند به بهترين شكل به تبيين مباحث مهدوي بپردازند.
صرامي با اشاره به بخشهاي مختلف جشنواره بينالمللي آخرين منجي در حوزه رسانههاي ديجيتال تاكيد كرد: با توجه به اين كه هنوز در حوزه بازيهاي رايانهيي، نرمافزارهاي چندرسانهيي و نرمافزارهاي تلفن همراه مهدوي آثار جدي ساخته نشده است، ما آمادگي داريم كه در نخستين دوره جشنواره بينالمللي آخرين منجي از سناريوهاي برتر حمايت مالي كرده و از اين طريق آثاري را به مرحله توليد و توزيع برسانيم.
مدير كميتهي رسانههاي ديجيتال نخستين جشنواره بينالمللي آخرين منجي پيرامون نحوه شركت در جشنواره آخرين منجي گفت: فراخوان ارسال آثار از 27 فروردينماه اعلام شده است و علاقهمندان براي شركت در اين جشنواره ميتوانند تا 26 تيرماه آثار خود را از طريق پست به جشنواره ارسال كرده و در بخش وبلاگ و وب سايت آثار خود را از طريق نشاني اينترنتي www.lsf.ir ثبتنام كنند.
وي پيرامون نحوهي داوري آثار ارسالي اظهار كرد: طرح مفاهيم ناب در حوزهي مهدويت از طريق رسانههاي ديجيتال يكي از مهمترين معيارهاي داوري محتوايي خواهد بود. همچنين كيفيت آثار ارسالي در حوزههايي چون برنامهنويسي، طراحي، گرافيك، چينش مطالب و سرعت عمل در نصب و راهاندازي مناسب از ديگر مواردي است كه در داوري آثار مدنظر قرار ميگيرد.
صرامي تصريح كرد: داوري آثار توسط مركز توسعه فنآوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي انجام شده و در هر رشته سه اثر به عنوان اثر برگزيده انتخاب و از سوي مركز توسعه فنآوري اطلاعات و رسانههاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي حمايت ميشوند، همچنين آثاري كه داراي شاخصههاي لازم باشند، مشمول خريد حمايتي اين مركز خواهند شد.
انتهاي پيام
يکشنبه 2 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 258]