واضح آرشیو وب فارسی:الف: ناجا: كاهش 80 درصدي شكايت بانوان از مزاحمتها
رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا ، از كاهش 80 درصدي شكايت بانوان از مزاحمان خياباني از زمان طرح برخورد با بد پوششي خبر داد.
به گزارش شبكه خبر به نقل از روابط عمومي ناجا، سردار احمد روز بهاني رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اشاره به اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و برخورد با افراد بد پوشش، استمرار اين طرح را مورد تأكيد قرار داد و گفت: مبارزه با اراذل و اوباش، فروشندگان مشروبات الكلي،مزاحمان خياباني، آلودگي صوتي و... از ديگر موارد طرح ارتقاي امنيت اجتماعي محسوب مي شود.
سردار روزبهاني با اشاره به اينكه ممكن است، طرح هاي امنيت اجتماعي در جامعه با توجه به موقعيت زماني كمرنگ و پررنگ ترشود افزود: فقط با خانم هاي بد پوشش برخورد نمي شود بلكه پليس با آقاياني كه مدل مو،آرايش صورت و لباس آنها مطابق
مدل هاي مبتذل غربي باشد، نيز برخورد مي كند.
رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا تصريح كرد: نيروي انتظامي همچنين با آرايشگاه ها و مكان هايي كه اين نوع مدل ها را در بين جوانان ترويج مي كنند برابر قانون برخورد و محل كسب آنها را پلمپ مي كند.
سردار روزبهاني خاطرنشان كرد: درطرح بدپوششي،همچون گذشته، ابتدا به فرد بدپوشش تذكر و ارشاد داده و در صورت تكرار در مقر انتظامي از وي تعهد مي گيريم.
وي معرفي افراد بدپوشش به مراجع قضايي را آخرين مرحله برخورد ذكر كرد و افزود: تعداد كساني كه طي اين مدت به مراجع قضايي معرفي شده اند،ناچيز است.
رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا با بيان اينكه هر اقدام پليس در جامعه نوعي پيشگيري محسوب مي شود،گفت: طرح برخورد با بدپوششي( براي خانم ها و آقايان) نوعي پيشگيري از ايجاد مزاحمت هاي خياباني براي آنها محسوب مي شود.
وي از كاهش 75 الي 80 درصدي بانوان از مزاحمان خياباني خبر داد و افزود: رعايت حجاب از سوي خانم ها از زمان اجراي اين طرح در كاهش مزاحمت هاي خياباني و تجاوز به عنف تاثير بسزايي داشته است.
رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا با تاكيد بر حضور گشت هاي نامحسوس در طرح هاي امنيت اجتماعي همچون طرح بدپوششي گفت: رعايت پوشش (از سوي خانم ها و آقايان) از ناامني جلوگيري مي كند.
وي خاطرنشان كرد: قانون شكنان هنگامي كه پليس اونيفورم پوش را نمي بينند، فكر نكنند كه در امنيت به سر برده و مي توانند هر كار خلافي را انجام دهند در حالي كه پليس از دور بر همه چيز نظارت مي كند.
سردار روزبهاني با بيان اينكه امسال امنيت بانوان بيشتر مد نظر است،گفت: برخورد با مزاحمان خياباني كه براي خانم ها مزاحمت ايجاد مي كنند به منظور ايجاد امنيت براي بانوان صورت مي گيرد تا از اين طريق خانم ها بتوانند بدون هيچ دغدغه اي با خيال راحت در اماكن عمومي همچون پارك ها، تفرجگاه ها و... حضور داشته باشند.
رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اشاره به حضور شهروندان در تفرجگاه ها گفت: قطعاً حضور پليس در اين اماكن پررنگ تر خواهد بود.
پسردار روزبهاني با تاكيد بر تعامل و همكاري خانواده با آموزش و پرورش و تاثير آن بر كاهش تعداد اراذل و اوباش گفت: بي توجهي خانواده ها و عدم پيشگيري هاي لازم ، موجب مي گردد تا نوجوان امروز به شرور و اوباش فردا تبديل شود.
رئيس پليس امنيت اخلاقي ناجا تاكيد كرد: تازماني كه جرائمي چون اراذل و اوباش، بدپوشي،مزاحمت هاي خياباني و... در جامعه وجود دارد، طرح برخورد با اين گونه جرائم اجرا مي شود.
اين مقام بلندپايه پليس امنيت اخلاقي ناجا گفت:در گذشته شكايت از اراذل و اوباش از سوي شهروندان به مراجع قضايي و انتظامي كم بوده است اما بعد از اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و برخورد با اراذل و اوباش، مردم جرئت پيدا كرده و از اين گونه افراد شكايت مي كنند. افزايش شكايت شهروندان به معني اينكه جرم افزايش پيدا كرده است، نيست.
سردار روزبهاني خاطرنشان كرد:امسال قصد داريم نيروهاي پليس امنيت اخلاقي را متمركز كرده تا ضمن آموزش،نظارت بيشتري بر روند اجراي طرح داشته باشيم.
شنبه 1 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]