تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834739926




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سينما - اينديانا جونز و چهار پوند سوسيس


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سينما - اينديانا جونز و چهار پوند سوسيس
سينما - اينديانا جونز و چهار پوند سوسيس

راجر ايبرت/ ترجمه: پريا لطيفي‌خواه: «اينديانا جونز و قلمرو جمجمه‌هاي بلورين». نامش را بلند بگوييد. همين عنوان براي آنكه شما را سريع‌تر به در سالن سينما برساند، كافي است. البته به اين شرط كه شما هم مثل من عاشق قصه‌هاي عامه‌پسند باشيد. انتظاري كه من از اين فيلم دارم اكشن پر از مسخره‌بازي است- يك عالم اكشن و مسخره‌بازي؛ دلم مي‌خواهد مورچه‌هاي آدمخوار ببينم، شمشيربازي دو نفر كه تعادل‌شان را پشت يك جيپ كه به سرعت در حركت است، حفظ مي‌كنند، غارهاي پر از طلا در زير زمين، زنان آدمكش بدجنس، پشت سر هم پريدن از سه آبشار، توضيحي درباره بشقاب‌هاي پرنده و پرتاب شدن ميان آن همه ميمون.

فيلم‌هاي اينديانا جونز را استيون اسپيلبرگ كارگرداني مي‌كند و جورج لوكاس همراه با ارتش كوچكي از فيلمنامه‌نويسان مي‌نويسند و داستان اين فيلم‌ها در جهاني اتفاق مي‌افتد كه مختص خود آنهاست. لعنتي‌ها واقعا چنين دنيايي ساخته‌اند كه اگر بخواهيد يكي از فيلم‌هاي آن را با چيز ديگري مقايسه كنيد، ملاكي جز سه فيلم ديگر براي مقايسه نداريد. تازه، از اين مقايسه هم هيچ‌چيز عايدتان نمي‌شود. مثل آن است كه چهار پوند سوسيس بخوريد؛ چطور مي‌توانيد بگوييد كه كدام پوندش خوشمزه‌تر بوده؟ شايد بگوييد خب، البته اولي بهتر بوده و هيچ فيلم ايندي با «مهاجمان صندوقچه گمشده» (1981) قابل مقايسه نيست. اما اگر «جمجمه‌هاي بلورين» (يا «معبد مرگ» 1984 يا «آخرين جنگ صليبي» 1989) اولين فيلم مجموعه مي‌شد، فكر نمي‌كنيد همان فيلم چقدر تازه‌تر به نظر مي‌رسيد؟
«جمجمه‌هاي بلورين» از موضوع روس‌ها كه در سال‌هاي اخير كمتر كسي حاضر است به عنوان آدم بدها به سراغ آنها برود، غبارزدايي مي‌كند. اينديانا جونز كه جلوي روي آنها مي‌ايستد باز همان هريسون فورد است كه حالا65 ساله شده اما همانطور به نظر مي‌رسد كه در 55 يا 46 سالگي- سني كه در زمان ساخته شدن «آخرين جنگ صليبي» داشته- به نظر مي‌رسيد. هريسون فورد يكي از آن «رابرت ميچم»هاست كه انگار گردسالخوردگي بر او نمي‌نشيند و فقط در اين سن كمي بيشتر قطرات عرق بر چهره‌اش مي‌نشيند. او و نوچه‌اش مك مك‌هيل (ري وينستون) را يك خبيث خونسرد از اتحاد جماهير شوروي به نام ايرينا اسپالكو (كيت بلنچت) مجبور مي‌كند در انباري سرداب مانند به دنبال صندوقچه‌اي بگردد كه سال‌ها پيش ديده و بعد از آنكه ايندي يك عالم دود باروت به هوا مي‌فرستد همراه با مك و ايرينا و روس‌ها سر از آمازون در مي‌آورد و در آنجا با ماريون ريون وود (كارن آلن) ديداري تازه مي‌كند و به موتورسوار جواني به نام مت ويليامز (شيالابوف) و يك همكار قديمي به نام پروفسور اكسلي (جان هارت) برمي‌خورد...
واقعا خارق‌العاده است كه شخصيت‌هاي داستان 20 يا 30بار كشته نمي‌شوند، گرچه ايرينا اسپالكو سرانجام به «زني كه زياد مي‌دانست» مبدل مي‌شود. پروفسور اكسلي هم در اين سن و سال از اين وسيله نقليه به آن يكي مي‌پرد و از آتش و سيل و افتادن از بلندي‌ها جان به در مي‌برد و به راحتي مي‌تواند در مسابقات «امريكن گلادياتور» برنده شود.
فقط مي‌توانم بگويم اگر فيلم هاي ديگر اينديانا جونز را دوست داريد، از اين يكي هم خوشتان خواهد آمد و اگر از آنها خوشتان نمي‌آمد، ديگر موردي ندارد كه بخواهيم حرفش را بزنيم. اين را هم مي‌توانم بگويم كه اگر قرار باشد منتقدي پيدا شود كه بخواهد اين فيلم را در يك سلسله مراتب خوبي و بدي با سه فيلم ديگر قرار دهد، احتمالا دومين پوند از همان سوسيس كه قبلا صحبت‌اش به ميان آمد را توصيه مي‌كند.
منبع: شيكاگو سان‌تايمز
 جمعه 31 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن