تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826783453




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پنج كشور آسيايي در زمره‌ي بدترين ناقضان حقوق پناهندگان قرار گرفتند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: پنج كشور آسيايي در زمره‌ي بدترين ناقضان حقوق پناهندگان قرار گرفتند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بين‌الملل - منطقه‌يي

براساس نتايج يك بررسي جهاني كه در آستانه روز جهاني پناهندگان منتشر شده است، چين، هند، مالزي، تايلند و بنگلادش بدترين ناقضان حقوق پناهندگان شناخته شده‌اند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزراي فرانسه، بر اساس نتايج تحقيق پناهندگان جهان در سال 2008 كه در واشنگتن منتشر شده است، اين پنج كشور به جمع عراق، كنيا، روسيه، سودان و اروپا به عنوان 10 مكان بسيار بد براي پناهندگان در سال گذشته پيوستند.

اين مطالعه سالانه كه توسط كميته پناهندگان و مهاجران آمريكا (USCRI) كه يك گروه غير دولتي است انجام مي‌شود، هم چنين نشان داد كه شمار پناهندگان در پايان سال 2007 به 14 ميليون تن رسيده است كه از سال 2001 تاكنون بالاترين آمار بوده است.

اين پناهندگان عراقي هستند كه با تعداد خود 550 هزار تن به آمار پناهندگان افزوده‌اند. در كل بيش از دو ميليون پناهنده عراقي در انتظار پايان درگيري‌ها در كشورشان هستند.

USCRI اعلام كرد، در ليست بدترين مكان‌ها براي پناهندگان بر اساس اقدامات كشورهاي ناقض حقوق آنها آمده است كه اين كشورها پناهندگان را از كشور خود مي‌رانند تا با آزار، خشونت و احتمالا مرگ مواجه شوند و يا اين كه به آ‌نها اجازه ورود به كشور خود را مي‌دهند ولي آن‌ها در معرض محروميت و بلاتكليفي كسالت آور قرار مي‌دهند.

لاوينيا ليمون رييس USCRI گفت: ما تلاش كرده‌ايم تا توجهات را به اين كشورها جلب كنيم، زيرا آنها به طور مشخص در رفتار خود با پناهندگان بد بوده‌اند. بعضي از‌ آن‌ها پناهندگان را مجبور كرده‌اند به همان وضعيت خطرناك خود بازگردند. بعضي از آن‌ دهه‌هاست كه پناهندگان را در انباري نگه مي‌دارند و بعضي از آن‌ها نيز تمام تلاششان را كرده‌اند تا مطمئن شوند كه پناهندگان هرگز به كشورشان وارد نمي‌شوند. بعضي از آن‌ها نيز تمام اين اقدامات را انجام داده‌اند.

عضو عالي رتبه كميسيون پناهندگان سازمان ملل متحد امسال را به نام روز جهاني پناهندگان نام گذاري كرده است.

پس از انجام يك مطالعه در مورد بازگرداندن اجباري پناهندگان به كشورهاي خود و حفاظت فيزيكي از پناهندگان، كشورهاي چين، مالزي و تايلند بر اساس رتبه بندي اين ليست از A (بهترين‌) تا F (بدترين)، رتبه F را در ليست بدترين ناقضان حقوق پناهندگان دريافت كرده‌اند.

مريل اسميت مدير برنامه‌ريزي و تحليل USCRI گفت: مالزي پناهندگان ميانماري را به زور به تايلند فرستاد. بعضي از آن‌ها در اين كشور به بردگي گرفته شدند. مردان براي كار بر روي قايق‌هاي ماهي‌گيري و زنان نيز براي سوء استفاده فروخته شده‌اند.

در يك مطالعه در مورد شرايطي كه پناهندگان دستگير شدند و مي‌توانستند فرجام خواهي كنند، مالزي و تايلند نيز به همراه بنگلادش و چين رتبه F دريافت كردند.

تايلند و بنگلادش در مورد آزادي رفت و آمد پناهندگان نيز بدترين رتبه را كسب كردند. اسميت در اين باره گفت: تايلند در حدود 140 هزار پناهنده را در اردوگاه ويژه پناهندگان حبس كرده است و آن‌ها قادر به ترك اين جا نيستند كه اغلب آن‌ها از ميانمار و لائوس هستند.

مالزي، بنگلادش و نپال نيز در مورد اجازه دادن دولت‌هايشان به پناهندگان به امرار معاش، حايز برترين رتبه ممكن شدند.

يكي از دلايلي كه هند نيز در ليست بدترين مكان‌ها براي پناهندگان قرار گرفته، اين است كه با پناهندگان رفتار بسيار تبعيض آميز دارد.

مريل اسميت گفت: آنها (مقامات هندي) بر اساس مليت پناهندگان با آن‌ها رفتار مي‌كنند.

ولي با پناهندگان تبتي بهترين رفتار صورت مي‌گيرد. با سريلانكايي‌ها نيز رفتار بسيار خوبي نمي‌شود و بدتر از همه گروه قوميتي چين (Chin) از ميانمار است.

اسميت با استناد به مالزي به اين مطلب اشاره كرد كه رفتار خوب با پناهندگان به اين معني نيست كه آن‌ها به طور دايم در كشورهاي ميزبان خود باقي خواهند ماند.

وي اعلام كرد: مالزي در سال 2005 پس از فاجعه تسونامي كه باعث ويران شدن استان آچه‌ي اين كشور شد، با انتشار مداركي به پناهندگان اين استان اجازه داد تا آزادانه كار كنند و رفت و آمد داشته باشند.

وي ادامه داد: از 32 هزار پناهنده اين استان كه اين مدارك را دريافت كردند تنها شش هزار در مالزي ماندند و بقيه به استان آچه بازگشته‌اند.

انتهاي پيام
 جمعه 31 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن