واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ايستگاه جامعه
2 ميليون و 500 هزار نفر بر اثر سوانح رانندگي
كشته و مجروح ميشوند
اعتماد ملي: كارگاه آموزشي مديريت حمل و نقل شهري با حضور جمعي از مديران و كارشناسان معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران و ساير دستگاهها در مركز مطالعات تكنولوژي دانشگاه صنعتي شريف برگزار شد.
در اين كارگاه آموزشي دو روزه، به ترتيب و مورد بررسي قرار گرفت.
بر اساس اين گزارش، دكتر عبدالله مقربي مدرس اين دوره آموزشي با اشاره به اينكه هر سال در جهان بر اثر حوادث رانندگي 500 هزار نفر كشته و 20 ميليون نفر مجروح ميشوند كه 70 درصد تلفات ناشي از سوانح رانندگي به كشورهاي در حال توسعه اختصاص دارد، اظهار داشت: در 65 درصد تصادفات رانندگي عابران پياده نقش دارند، ضمن اينكه 35 درصد كشتههاي اينگونه اتفاقات را نيز كودكان تشكيل ميدهند.
اين استاد ايراني مقيم ايالات متحده با بيان اينكه معمولا در شهرهاي بزرگ دنيا هر 10 سال تعداد خودروها و حجم ترافيك دو برابر ميشود، در حالي كه در تهران اين ميزان هر 7 سال به دو برابر افزايش مييابد، افزود: با توجه به روند موجود تنها راهحل نسبي مشكل ترافيك تهران گسترش حمل و نقل عمومي است. وي با توضيح كاربري بهينه علائم ترافيكي، ضرورت مديريت محورهاي يك طرفه و فرعي و مديريت پارك حاشيهاي را مورد تاكيد قرار داد و اضافه كرد: در اين ميان سيستم عرضه ترافيك و سيستم تقاضاي ترافيك از اهميت ويژهاي در سيستمهاي پيشرفته مديريت ترافيك برخوردار است و بايد مورد توجه جدي قرار گيرد. مقربي همچنين سيستم حمل و نقل سريع اتوبوسي موسوم به BRT را به عنوان يكي از سيستمهاي پيشرفته حمل و نقل عمومي برشمرد و گفت: BRT يك سيستم انعطافپذير و در عين حال سريعالسير است. اين كارشناسارشد مهندسي حمل و نقل و ترافيك در پايان با اشاره به اينكه مديريت ترافيك فرآيندي جامع و كامل است كه از مجموعهاي از المانهاي كوچك و بزرگ تشكيل شده، تصريح كرد: براي دستيابي به راهحل نهايي مشكل ترافيك، استفاده از تجربيات روز جهاني و بررسي راهكارهاي مختلف ضرورت دارد.
تشكيل فراكسيون سلامت در مجلس هشتم
مهر: عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي، از تشكيل فراكسيون سلامت براي اولين بار در اين دوره از مجلس خبر داد. دكتر حسن حسنيبافراني با اشاره به تركيب قوي كميسيون بهداشت و درمان مجلس هشتم گفت: با توجه به حضور چهرههاي شاخص در اين دوره از مجلس، قويترين كميسيون را از حيث كيفيت دارا خواهيم بود.
وي با عنوان اين مطلب كه چالشهاي زيادي در حوزه سلامت وجود دارد، افزود: از همينرو تصميم گرفتيم براي پيشبرد اهداف و برنامههاي كميسيون بهداشت و درمان، اقدام به تشكيل فراكسيون سلامت نماييم. اين عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس هفتم و هشتم، با اشاره به دعوت از نيروهاي توانمند و علاقهمند به مبحث سلامت در مجلس، تصريح كرد: تشكيل اين فراكسيون، براي پيشبرد اهداف حوزه سلامت خيلي تاثيرگذار خواهد بود. حسني از آغاز فراخوان تشكيل فراكسيون سلامت در مجلس خبر داد و افزود: پيشبيني ميشود، حداقل 100 نفر از نمايندگان مجلس عضو اين فراكسيون شوند. اين عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس هفتم و هشتم، با اشاره به حضور حداقل 32 پزشك و پيراپزشك در اين دوره از مجلس، گفت: حضور اين تعداد از نيروهاي پزشك در مجلس، نشان از اقبال عمومي به اين طيف از جامعه دارد.
سالانه دو ميليون پرونده قضايي
در مراكز پزشكي قانوني در گردش است
ايسنا: معاون تشخيص آزمايشگاهي پزشكي قانوني كشور گفت: سالانه دو ميليون پرونده قضايي در بخشهاي مختلف پزشكي قانوني در گردش است.
برزگر با اعلام اين مطلب در مراسم معارفه مدير كل پزشكي قانون استان اردبيل افزود: با تلاش انجامشده و ساماندهي و تجهيز آزمايشگاهي پزشكي قانوني در راستاي رفع اطاله دادرسي گام موثري برداشته و هماكنون به طور ميانگين در كشور زمان دادرسي به كمتر از 25 روز رسيده است.
وي با بيان اينكه قضاوت از امور حياتي هر جامعهاي محسوب ميشود، تصريح كرد:در هر حكومتي مهمترين خواسته مردم ايجاد عدالت و امنيت در جامعه است و دستگاه قضايي در تحقق اين امر وظيفه مهمي دارد و براي اينكه قاضي بتواند به تكليف خود خوب عمل كند نياز به ابزار كارشناسي و ضابطين مختلف دارد و سازمان پزشكي قانوني تنها برطرف كننده اين نيازها است. معاون تشخيص آزمايشگاهي پزشكي قانوني كشور گفت: با توجه به پيشرفت علمي و پيچيدگيهاي كه در زمينه وقوع جرم ايجاد ميشود ضروري است پزشكي قانوني به علوم روز مجهز شود تا در انجام وظايف خود موفق عمل كند. برزگر با بيان اينكه پزشكي قانوني در جهت احقاق حقوق مردم و حل منارعات نسبت به ساير ارگانها از حساسيت بالايي برخوردار است، خواستار حمايت مسوولان اجرايي در جذب اعتبارات كافي و فراهم آوردن ابزارهاي تخصصي بر اساس استانداردهاي تعيينشده در مراكز پزشكي قانوني استانها شد.
وي با اشاره به اينكه هماكنون در كشور بيش از 60درصد نيروهاي پزشكي قانوني سطح تحصيلات كارشناسي به بالا دارند، اظهار داشت:بايد به دليل وجود حجم كاري گسترده به تعداد نيروهاي متخصص افزوده شود.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
پنجشنبه 30 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]