تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831634104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بهره‌برداري از 33 طرح كشاورزي در استان مركزي


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: بهره‌برداري از 33 طرح كشاورزي در استان مركزي
دكتر ابراهيمي ادامه داد: همچنين در بخش زراعت و باغباني

2 طرح طوبي باغات فندق آشتيان و فرآورده‌هاي لبني كميجان افتتاح شده است.

وي با بيان اينكه در توليد ماهيان زينتي استان مركزي مقام دوم كشوري را داراست، اظهار داشت: توليد ماهي در سيستم‌هاي مداربسته و استخرهاي دو منظوره و ماهيان زينتي در شهرهاي استان نيز از پروژه‌هاي شيلاتي است.

وي بهره‌برداري از بزرگترين گاوداري استان در منطقه صالح‌آباد شهرستان ساوه با ظرفيت 5 هزار راس دام را يكي از پروژه‌هاي بزرگ اين سازمان عنوان كرد و گفت: اكنون در اين گاوداري 2 هزار راس گاو شيري مولد مستقر است و روزانه 10 تن شير توليد مي‌كند كه با حضور وزير جهاد كشاورزي به بهره‌برداري مي‌رسد.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي اضافه كرد: در اين گاوداري 200 هكتار زيتون كاري و اناركاري انجام شده است و با استفاده از سيستم قطره‌اي آبياري مي‌شود. وي يكي ديگر از پروژه‌هاي بزرگ اين سازمان را باغ بزرگ طرح طوبي با نام «باغ آفرينش» در شهرستان خمين اعلام و خاطرنشان كرد: در اين باغ كه 150 هكتار مساحت دارد، 70 نوع درخت ميوه مثمر كاشته شده است و با استفاده از سيستم قطره‌اي آبياري مي‌شود. دكتر ابراهيمي احداث گاوداري در اراك (شركت رايحه پرديس) با ظرفيت 150 راس گاو شيري مولد با سيستم نوين مديريت گاوداري و پرورش ماهي پنجعلي با توليد 55 تن ماهي قزل‌آلا و ظرفيت 110 تن را از ديگر پروژه‌هاي سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي عنوان كرد.

وي شعار هفته جهاد كشاورزي را «همه باهم به سوي شكوفايي پايدار كشاورزي با تكيه بر خلاقيت و نوآوري» ذكر كرد و افزود: عناوين روزهاي اين هفته (21 تا 27 خرداد) كشاورزي، خودباوري و دانش محوري، كشاورزي منابع پايه و بهره‌وري منابع آب وخاك و محيط زيست، كشاورزي. فكرورزي، نوآوري و شكوفايي، كشاورزي خدمت رساني و عدالت اجتماعي، كشاورزي خودكفايي و توليد پايدار با حفظ و صيانت منابع توليد و محيط‌زيست، كشاورزي امنيت غذايي و اقتدار ملي، كشاورزي فرهنگ جهادي و سازندگي است.

وي افتتاح پروژه‌ها، ديدار با نماينده ولي فقيه در استان، ديدار با استاندار، ديدار با خانواده‌هاي معظم شهداي سازمان جهاد كشاورزي استان، افتتاح موزه ثبت آثار و ارزشهاي دفاع مقدس سازمان، بهره‌برداري از سالن ورزشي كاركنان، حضور بر سر مزار شهدا و تجديد ميثاق با آنها، اهداي گل در بيمارستانها و مصلي اراك، تجليل از كشاورزان و توليدكنندگان نمونه و برگزاري همايش فرهنگ و مديريت جهادي را از برنامه‌هاي اين هفته اعلام كرد.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به موقعيت جغرافيايي كشور گفت: كشورهايي كه مانند ايران در عرض جغرافيايي قرار دارند، خشك و نيمه خشك تلقي مي‌شوند بنابراين مساله كم آبي براي آنها يك شرايط طبيعي است.

دكتر ابراهيمي اضافه كرد: به جز نوار شمالي كشور و استانهاي حاشيه غربي زاگرس، تمام استانهاي كشور – 75 درصدآن- درنوار خشك و نيمه خشك قرار دارند و با محدوديت ريزشهاي جوي مواجه هستند. بنابراين شرايط طبيعي و اقليمي كشور ايجاب مي‌كند كه تمام برنامه‌ها در اين راستا تدوين شود.

وي تصريح كرد: براي كشور ما كه بارشهاي جوي در يك سال نعمت و مزيت محسوب مي‌شود، مديريت بهره‌وري و استفاده بهينه از آب ضروريست.

وي با بيان اينكه در حال حاضر 70 درصد آبهاي كشور از منابع زيرزميني و 30 درصد آن از آبهاي سطحي تامين مي‌شود اظهارداشت: مهمترين دغدغه مديران فعلي بايد مديريت بهره‌وري‌ آب باشد.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي با بيان اينكه 27 تا30 درصد هدر رفت آب در شبكه شهري استفاده مي‌شود، خاطر نشان كرد: در كشور 85 درصد آبها در بخش كشاورزي و 15 درصد آن در بخش صنعت مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

دكتر ابراهيمي استفاده از چاه به جاي قناتها را مشكل ساز و موجب خشك شدن قناتها برشمرد و بيان داشت: در گذشته بخش كشاورزي به صورت سنتي از قناتها استفاده مي‌شد، اما امروزه حفر چاه به جاي استفاده از قنات‌ها بدون تغذيه سفره‌هاي زيرزميني موجب برهم خوردن تناسب بيلان آب وخشك شدن قناتها مي‌شود.

وي اضافه كرد: در كشور سدهاي زيادي احداث شده ولي هنوز در بسياري از آنها كانالهاي انتقال آب ايجاد نشده است.

وي ادامه داد: متاسفانه علي رغم وجود سدها هنوز سيستم آبياري تحت فشار كامل نيست و برنامه‌ريزي صحيحي براي اين آبهاي استحصال شده وجود ندارد.

دكتر ابراهيمي اظهار داشت: براساس آمار 30هزار هكتار از اراضي استان از آبياري تحت فشار (شامل قطره‌اي، باراني و مدرن) استفاده مي‌كنند و اين رقم تنها 10 درصد از اراضي استان را شامل مي‌شود، در صورتي كه 140 هزار هكتار از زمينهاي استان مي‌تواند از اين شيوه استفاده كنند.

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي با بيان اينكه به طور متوسط استفاده از آبياري باراني 3 تا 5/3 ميليون تومان و آبياري قطره‌اي 2 تا 5/2 ميليون تومان در هر هكتار هزينه لازم دارد، گفت: براي استفاده از آبياري تحت فشار براي كشاورزان براساس تمهيدات دولت در سال جاري 50 درصد اعتبارات به صورت بلاعوض در اختيار كشاورزان قرار مي‌گيرد و بقيه آن از طريق تسهيلات ارزان قيمت و يا سود كم در اختيار آنها قرار گرفته است.

دكتر ابراهيمي اضافه كرد: تاكنون يك ميليارد و 500 ميليون تومان سهميه اجراي آبياري تحت فشار از سوي دولت به استان مركزي تعلق گرفته كه اين ميزان تنها پاسخگوي 600 هكتار از اراضي استان مركزي است.

وي با بيان اينكه افزايش سهميه اجراي آبياري تحت فشار يكي از درخواست‌هاي اين سازمان در دوره دوم سفر هيات دولت به استان است، تصريح كرد: در صورت افزايش سهميه امكان اجراي آبياري تحت فشار تا

2700 هكتار در استان وجود دارد كه حداقل 5/3 تا 4 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد.

وي با بيان اينكه در زمان خشكسالي بايد به دنبال امكان افزايش توليد و حفظ درآمد كشاورز باشيم گفت: در شرايط خشكسالي كشت گلخانه‌اي مي‌تواند توليد محصولات را افزايش دهد و سهم به سزايي در كاهش مصرف آب داشته باشد.

دكتر ابراهيمي با اشاره به اينكه تنها 25 درصد از تسهيلات بنگاههاي زودبازده به بخش كشاورزي اختصاص يافته است، گفت: اين ميزان اعتبار به هيچ وجه پاسخگوي نياز بخش كشاورزي نيست و مشكلي است كه استان از آن زيان خواهد ديد.

وي با تاكيد بر اينكه بخش كشاورزي استان مركزي از قابليت جذب بالايي برخوردار است، اضافه كرد: بخش كشاورزي استان مركزي قابليت جذب هر ميزان تسهيلات اختصاص يافته را داراست. رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي با بيان اينكه 8 استان كشور از سرمازدگي و 29 استان از خشكسالي متحمل زيان شده‌اند، تصريح كرد: بيشترين خسارات وارد آمده به باغات استان و در دو شهر اراك و ساوه با280 ميلياردريال بوده است.

وي ادامه داد: براساس برآورد اوليه440 ميليارد تومان خسارت سرمازدگي و خشكسالي در بخش‌هاي زراعت و باغباني، دام و طيور، آبزيان و منابع طبيعي به استان وارد آمده است.

وي با بيان اينكه اعتبارات دولت پاسخگوي اين ميزان خسارت نيست. اظهار داشت: به منظور جبران خسارت خشكسالي و سرمازدگي بخشي از خسارات از محل اعتبارات حوادث غيرمترقبه و بخشي نيز توسط صندوق بيمه محصولات كشاورزي پرداخت مي‌شود.

وي از راه‌اندازي ستاد مديريت خشكسالي و سرمازدگي در سازمان خبر داد و گفت: اميد مي‌رود با راه‌اندازي اين ستاد و تشويق كشاورزان به بيمه كردن محصولات كشاورزي تضمين جبران حداقل خسارت صورت پذيرد.

دكتر ابراهيمي همچنين از اعزام 112 اكيپ مراقبتي متشكل از فارغ‌التحصيلان رشته كشاورزي به مزارع به منظور مبارزه با سن گندم و بهداشت محصولات،360 مهندس ناظر و تشكيل 23 شركت مشاوره‌اي در مزارع و باغات خبر داد.




 چهارشنبه 29 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن