واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مشكلات رستوران آزادي همچنان ادامه دارد درخواست المپيكيها براي حضور رييس جمهور در اردوها بسكتبال نخستين؛ تكواندو و كشتي آزاد آخرين تيمهاي اعزامي به پكن
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
نشست ستاد تداركاتي بازيهاي المپيك در محل اين ستاد در مجموعه ورزشي انقلاب برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جلسه ستاد تداركاتي بازيهاي المپيك عصر دوشنبه با حضور كيومرث هاشمي رييس مركز توسعه ورزش قهرماني، علي كفاشيان دبير كميته ملي المپيك، نصرالله سجادي رييس كميته تداركاتي، رباب شهريان مسوول ورزش بانوان سازمان و روساي كميتههاي فرهنگي، روانشناسي، پزشكي، علمي و ناظران در محل اين ستاد برگزار شد. در اين جلسه روساي كميتههاي مختلف به ارايه گزارش پرداختند.
"مرادي" مسوول كميتهي پزشكي گفت: معاينات تيمهاي ملي مختلف به خصوص غربال گروه هدف تقريبا تكميل شده است و كارهاي درماني در حال انجام است. معاينات متمركز و نهايي در نيمهي اول تيرماه در محل فدراسيون پزشكي انجام ميشود.
وي ادامه داد: در بخش تغذيه، بازرسيهاي لازم انجام شده است، بعضا مشكلاتي در رستوران آزادي بود كه هر چند بعد از تذكرات لازم وضع بهتر شده است اما، هنوز هم مشكل دارد و نياز به بازرسيهاي مستمر دارد.
مرادي تصريح كرد: در بخش كنترل دوپينگ مشكلاتي از لحاظ تامين اعتبار وجودداشت. در حال حاضر از بخشي از ورزشكاران تست دوپينگ گرفته شده و براي بخش ديگر هم در حال انجام است، از طرفي روي آموزش سرمايهگذاري كردهايم. با برنامهايي كه با همكاران داريم حداقل يكبار از همهي ورزشكاران و دو بار و بيشتر از ورزشكاران قدرتي كه احتمال خطر آنها بالاست، تست ميگيريم و در همه نمونهها 48 ساعت بعد از خونگيري نتيجه داده ميشود.
محمدرضا كردي، مسوول كميته علمي نيز گفت: اين كميته حضور مستمر بر سر همهي جلسات تمرين دارد و با هماهنگيهاي صورت گرفته با فدراسيون، ما به آنها گفتهايم چه ميخواهيم و چگونه ميتوانيم به آنها كمك كنيم. در كميتهي علمي بررسي دو مساله در اولويت قرار داشت: ريكاوري و پرواززدگي.
وي ادامه داد: در بخش ريكاوري، هدف آشنايي ورزشكار با تكنيكهاي ريكاوري موثر در بخشهاي روانشناسي، تغذيهاي و تكنيكهاي غير فعال (سونا، جكوزي و...) است كه در تيمهاي كشتي، رزمي و دووميداني انجام شده است.
كردي تصريح كرد: در بحث پرواززدگي براي تيم بسكتبال كلاس گذاشتهايم و تا ده تير ماه براي همه فدراسيونها اين قبيل كلاسها را برگزار خواهيم كرد.
وي به بحث كنترل فرآيند تمرين براي جلوگيري از پيشتمرين اشاره و خاطرنشان كرد: پرسش نامهي استاندارد تمرين زدگي را به زودي توزيع كرده و اطلاعات لازم را جمعآوري ميكنيم و در صورت وجود علائم تمرين زدگي برنامه كاملي را شامل بررسي شاخصهاي بيوشيميايي، فيزيولوژيكي، ايمني شناسي و... اجرا خواهيم كرد. برخي از اين شاخصها از طريق خونگيري و بقيه را از طريق آزمونهاي ميداني خواهيم سنجيد. نتايج حاصل از اين بررسيها به ورزشكاران در طي مسير باقي مانده كمك خواهد كرد.
وي ادامه داد: در تنيس روي ميز يك سهميه بيشتر نداريم و افشين نوروزي از نظر تغذيه وضع مناسبي ندارد كه بايد تصحيح شود.
هاشمي در ادامه صحبتهاي كردي گفت: حضور مسوولين ميتواند موثر باشد اما رييس جمهور شرايط خاصي دارد و اگر اردوها متمركز باشد با برنامهريزيهاي كلي بازديدهاي از اواخر خرداد و اوايل تير با حضور عليآبادي انجام خواهد شد.
كفاشيان هم ادامه داد: بايد براي المپيكيها وقت بيشتري بگذاريم، بنا شده در تولد حضرت زهرا (س) پاداش آن دسته از قهرمانان را كه تاكنون پرداخت نكردهايم، پرداخت كنيم.
واعظ موسوي، مسوول كميتهي روانشناسي بيان كرد: عمده اتفاقاتي كه در اردوها ميافتد، عوارض روانشناختي دارد كه كنترل آنها در حيطه وظايف اين كميته نيست. ورزشكاران توقع دارند مسوولين بر سر اردوهاي آنها حاضر شوند و احوال آنها را جويا شوند. خيلي وقت اظهار ميدارند چرا "قرهخانلو"(رييس كميته المپيك) از تمرينات ما ديدن نميكند.
وي ادامه داد: حضور مسوولان نوعي پاداش دهي به ورزشكار است، آنها ميتوانند طي نشست با مسوولين مشكلات خود را به گوش آنها برسانند.
سجادي، رييس كميته تداركاتي در پاسخ به اين نكته گفت: گاهي تيمهاي ملي هم كوتاهي ميكنند، به طوري كه بعد از هماهنگيهاي صورت گرفته ما بر سر اردو حاضر ميشويم اما ميبينيم كه در آن روز تمريني برگزار نميشود.
مسوول كميتهي روانشناسي تاكيد كرد: اين كميته در دو محور فعاليت دارد؛ اول اينكه اين كميته افرادي را به تيمها فرستاده كه توانستهاند با سرمربي، مربيان و قهرمانان ارتباط موثر برقرار كنند كه بهتر شدن عملكرد تيمها را در پي داشته است. همكاران ما هر ماه حداقل 45 ساعت را با ورزشكاران ميگذرانند و در دو بخش مشاوره و آموزش خدمات ارايه ميدهند. عمده مسايلي كه پيامد روانشناختي سنگين دارد را ميتوان با آموزش پيشگيري كرد.
موسوي ادامه داد: تيمهاي جودو، بسكتبال، كشتي آزاد، تكواندو و بوكس از حضور روانشناس استقبال كردهاند اما هنوز نتوانستهايم در كشتي فرنگي نفوذ كنيم و در واقع استفاده از آموزشهاي روانشناسي به سطح فرهنگ و سطح عادت مردم مربوط است. ولي به طور كلي از پيشرفت امور راضي هستيم، شرايط كنوني روانشناسي با سه سال پيش قابل مقايسه نيست.
وي دربارهي علت كم رنگ بودن حضور روانشناس در ساير تيمها گفت: در تيمهاي قايقراني، تيروكمان و پينگپنگ به طور رسمي حضور نداريم ولي ورزشكاران متفرقه كار ميكنند. ما بارها به فدراسيونهاي مربوطه نامه دادهايم ولي عليرغم علاقههايي كه نشان ميدهند به دليل ناهماهنگيها ساده دست ما بسته است. به طور كلي ما براي قايقراني كلاس گذاشتيم و استاد هم آورديم اما آنها يادشان رفت سركلاس حاضر شوند.
هاشمي در تكميل صحبتهاي موسوي ضمن تاكيد به نقش حضور روانشناس در تيمهاي ملي گفت: هر چند بحث حضور روانشناس جديد است اما از ساير كشورهاي منطقه آسيا جلوتريم. از سوي بعضي فدراسيونها توجه جدي به اين موضوع نشده است، بايد اهميت اين مطلب را در ذهن آنها روشن كنيم و لازم است بيشترين تمركز را روي چهار رشتهي جودو، وزنهبرداري، كشتي و تكواندو كه احتمال مدال بيشتر است، قرار دهيم.
اصغر رحيمي مسوول كميتهي تداركاتي در ادامه اين نشست تصريح كرد: تيمها در هفت گروه به پكن اعزام خواهند شد. با نشستي كه با روساي فدراسيونها داشتيم و با توجه به اختلاف چهار ساعت و نيم تاريخ اعزام را به عهدهي خود آنها واگذار كردهايم. ورزشكاران از طريق پروازهاي ايران اير، امارات و چين اعزام ميشوند.
وي ادامه داد: نخستين گروه اعزامي تيم بسكتبال است كه 12 مرداد راهي پكن ميشود و تيمهاي تكواندو و كشتي آزاد به عنوان آخرين گروه 23 مراد ماه به پكن سفر ميكنند.
سجادي در ادامه خاطرنشان كرد: تاريخ رفت و برگشت را از يك ماه و نيم پيش بستهايم و از هفتم، هشتم تيرماه بليتها صادر ميشود. درمورد لباس كاروان امروز بعد از بررسيهاي صورت گرفته تصميم نهايي را خواهيم گرفت، تيمها را پنج روز زودتر و بعضي را شش روز زودتر اعزام خواهيم كرد. همهي تيمها مايلاند يك يا دو روز بعد از مسابقات به ايران بازگردند، تا قبل از مسابقه تيمها به جز تمرين و استراحت كاري نميكنند.
وي تاكيد كرد: به نظر من پكن ميزبان خيلي قوي است و دقيق، منظم و منعطف كار ميكند، هتل مربوط به مسوولين و روساي فدراسيون را بازديد كردهايم و از حالا براي روزهاي مسابقات ماشين اجاره كرده و سيم كارتهايي خريداري شده است. از طرفي با سفير و ساير اعضاي سفارت در پكن ديدار داشتيم.
سجادي تاكيد كرد: با هماهنگيهاي صورت گرفته كارها به خوبي پيش ميرود و مشكلي نداريم و تا ده روز ديگر همهي آيديكارتها فرستاده خواهد شد.
"رغبتي" مسوول كميتهي نظارت نيز در ادامهي نشست اشاره كرد: در بعضي رشتهها به علت فعال نبودن فدراسيون ناظرها ضعيف كار كردهاند و به خصوص در بخش بانوان هيچ فعاليتي صورت نميگيرد تا ناظر گزارش دهد.
"شهريان" گفت: لازم است ستاد بازيها به فدراسيون ابلاغ كند كه بانوان شما در بازيهاي آسيايي حضور دارند تا فدراسيون ملزم شود بخش بانوان را فعال كند.
رغبتي در اين رابطه تصريح كرد: بهتر است تا بازيهاي آسيايي دو، سه تاريخ به فدراسيون بدهيم و اگر كسي تا تاريخهاي اعلام شده برنامههاي لازم را اجرا نكرد او را از حضور در بازيهاي آسيايي خط بزنيم.
ملامحمد، رييس كميتهي فرهنگي گفت: در دو هفته گذشته مراسم سالگرد ارتحال امام را برگزار كرديم و 70 درصد از المپيكيهايي كه در ايران بودند در اين جلسه حضور داشتند و بعد از تجديد ميثاق ديدار صميمانه با حجت الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني برگزار شد. اين برنامهها در بين ورزشكاران موثر بود و همگي اظهار رضايت كردند.
وي ادامه داد: چند برنامه براي تيمهاي ورزشي داشتيم و از جمله تيمهاي كشتي آزاد، تيم ملي بسكتبال و تكواندو بنا به درخواست خود تيمها به اماكن تفريحي رفتند و سرويس دهي همچنان ادامه دارد.
ملامحمد با اشاره به تاليف كتاب بازيها و كتاب همراه گفت: تاكنون كميتهي روانشناسي اطلاعات مربوط به خود را ارايه داده است و لازم است كميتههاي پزشكي و علمي هم زودتر مطالب خود را ارايه دهند.
وي ادامه داد: كتاب كاروان ورزشي طبق روال دورههاي پيشين شامل بخشهاي پيام مسوولين، معرفي اعضاي هيات اجرايي، معرفي سرپرستان، روساي كاروان و ورزشكاران، مرور تاريخچهي حضور ايران در المپيك، معرفي كشور ايران و معرفي ورزش باستاني به زبان انگليسي تدوين شده است.
ملامحمد خاطرنشان كرد: كتاب همراه را در بازيهاي آسيايي و داخل سالن آسيا هم داشتهايم، در اين كتاب معرفي كشور ميزبان، اوقات شرعي، ذكرهاي قهرماني و مطالبي دربارهي سفر آمده است.
وي ادامه داد: پنج برنامهي تلويزيوني مصوب شده است كه در اواخر تيرماه به معرفي تيمهاي ورزشي اعزامي ميپردازد و همچنين با مسوولين سازمان و كميتهي ملي المپيك گفتوگو ميشود. بخشي از بيلبوردهاي سطح شهر به معرفي كاروان اختصاص داده شده است. يك سري بستههاي فرهنگي نيز تدارك ديدهايم كه ورزشكاران ميتوانند در مبادلات فرهنگي آن را به قهرمانان ساير كشورها هديه دهند و تا قبل از پنجم مردادماه مراسم بدرقه را برگزار خواهيم كرد.
كيومرث هاشمي در راستاي گزارشات ملامحمد پيشنهاد كرد: مراسم بدرقه با محتوا برگزار شود و برنامههايي كه از مصاحبهي مسوولين ساخته ميشود با هماهنگي كامل باشد تا مسوولين فلبداهه چيزي نگويند.
حميدي، رييس آكادمي ملي المپيك در پايان يادآور شد: در سال 2010 نخستين دورهي المپيك جوانان برگزار خواهد شد، اين بازيها براي IOC محوري است و هدف اصلي آن آموزش المپيك است و افراد 14 تا 19 ساله ميتوانند در آن شركت كنند. ميطلبد براي حضور مثبت در اين بازيها برنامهريزي كنيم.
انتهاي پيام
چهارشنبه 29 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 346]