واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استانداركهگيلويهوبويراحمد: عملكردهاي مطلوب نظام درطول اين30 سال، بصورت مطلوب اطلاعرساني نشده است رييس جهاددانشگاهي استان: رسانههاي استان كمتجربه هستند
خبرگزاري دانشجويان ايران - ياسوج
سرويس: شهرستانها
نخستين همايش "روابط عمومي و رسانه" در استان كهگيلويه و بويراحمد، با حضور مسوولان روابط عمومي دستگاهها، مديران و اصحاب رسانه و خبرنگاران، در سالن اجتماعات اداره كل آموزش و پرورش استان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه كهگيلويهوبويراحمد، رئيس جهاد دانشگاهي استان كهگيلويه و بويراحمد به نمايندگي از خبرگزاريها، در اين همايش گفت: خبرگزاريها و مطبوعات بايد در بحث آزادي بيان، عقيده و انديشه و ساير آزاديهاي عمومي، نسبت به حدودي كه قانون بنا به مصالح نظام براي آنها وضع كرده، پايبند باشند.
داريوش جهانبين، افزود: روابط عموميها و رسانهها به عنوان پل ارتباطي بين مردم و مسئولان هستند كه با اطلاعرساني صحيح نقش تعيينكنندهاي در پيشبرد اهداف نظام دارند.
وي جايگاه پيام را در جامعه جايگاه مقدسي برشمرد و وظايف پيامبران را پيامرساني به جامعه دانست و اظهار داشت: رسانه حد واسط بين پيام دهنده و پيام گيرنده است و كساني كه در حوزه رسانه دست به قلم هستند، بايد به جايگاه خطير و مقدس رسانه توجه داشته باشند و با جهت دادن به افكار عمومي مردم را به سوي سرنوشت خود هدايت كنند.
وي ادامه داد: رسانهها با دو عنصر اعتماد و صداقت، جايگاه ويژهاي دارند و اگر اين دو عنصر در رسانه و رساندن اخبار به مردم وجود نداشته باشد، رسانه جايگاهي در بين مردم نخواهد داشت و رسانهها بايد جايگاه اعتمادسازي و صداقت باشند و بتوانند رضايت مخاطب خود را جلب كنند.
رئيس جهاد دانشگاهي كهگيلويه و بويراحمد، به اهميت خبر اشاره و اظهار كرد: خبر، نوشتار و روايت بايد صادق و ناب و كارشناسي شده باشد و هركسي نميتواند در جايگاه رسانه و روابط عمومي قرار بگيرد.
جهانبين ادامه داد: در كشور و استان ما روابط خوبي بين رسانهها و روابط عموميها شكل نگرفته و يا بصورت نامناسب بنيان نهاده شده است و روابط عموميها در مقام پوستر چسپاندن و تنظيم كننده تريبون و بريده جمعكن روزنامهها و ارسال تكذيبيهها، نقش ايفاء ميكنند و رسانههاي استان نيز در كار رسانهاي كمتجربه هستند كه همين عامل باعث شده كه بين رسانهها و روابط عموميها تعامل مناسبي برقرار نشود. لذا توجه به آموزش عمومي، حرفهاي و كارشناسي رسانهها و روابط عموميها الزامي است.
به گزارش ايسنا، سيدمسعود حسيني افزود: در صورتي كه رسانهها و روابط عموميها چشم بينا، گوش شنوا و زبان گويايي براي جامعه باشند، ميتوان افق روشني را براي پيشرفت همهجانبه نظام و انقلاب ترسيم كرد.
وي، رسانههاي ارتباط جمعي و روابط عمومي دستگاههاي اجرايي اين استان را به موذني تشبيه كرد كه بايد پيامها را به شنوندگان خود منتقل كنند و يا مثل آينه باشند و بتوانند انعكاس دهند.
حسيني بيان كرد: رسالت اين دو مجموعه به گونهاي است كه تنها راه دستيابي به اهداف خود را بايد از راه تعامل و همدلي با يكديگر جستوجو كنند.
استاندار كهگيلويه و بويراحمد گفت: اصحاب رسانه بيانديشند و ببينند چه چيزي، خدمت به اسلام، نظام و مملكت است و رسالت قلم و انسان چيست و در آن مسير حركت كنند و نقد منصفانه وعالمانه داشته باشند.
وي اظهار داشت: هر يك از روابط عموميهاي دستگاههاي اجرايي اين استان كه بتوانند بهتر، صادقانهتر و به دور از تعصبات كاذب، عملكرد دستگاه خود را نقد و بيان كنند، در بين مردم و جامعه از محبوبيت و مقبوليت بيشتري برخوردار خواهند بود.
به گزارش ايسنا، حسيني گفت: درطول 30 سالي كه از پيروزي انقلاب اسلامي سپري شده، اقدامات فراواني براي رفع مشكلات مردم و رفاه حال آنان در سطح كشور و استان كهگيلويه و بويراحمد انجام شده است، اما عملكردهاي مطلوب دولت و نظام در طول اين 30 سال، اطلاعرساني مطلوب نشده است.
انتهاي پيام
سه شنبه 28 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]