تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826623307




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گوهر‌هاي مدفون در خاك؛ يادواره مرحوم «محمد غفاري»،قاري و مؤذن/6دو خاطره از«احمد ابوالقاسمي» درباره مرحوم «محمد غفاري»


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: گوهر‌هاي مدفون در خاك؛ يادواره مرحوم «محمد غفاري»،قاري و مؤذن/6دو خاطره از«احمد ابوالقاسمي» درباره مرحوم «محمد غفاري»
گروه فعاليت‌هاي قرآني:‌ در خلال سال‌هاي61 تا 65 در كلا‌س‌هاي درس مرحوم غفاري شركت مي‌كردم، يك روز درباره كيفيت تلفظ حرف واو پرسيدم و ايشان گفت: تلاوت تو آنقدر جذاب و دلنشين است كه من به نكات تجويدي تلاوتت توجهي نمي‌كنم، در واقع استاد با زدن اين حرف‌ باعث ترغيب و تشويق من مي‌شد.
«احمد ابوالقاسمي»، داور و قاري بين‌المللي در گفت‌و‌گو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: در سال 1361 براي اولين بار به توصيه يكي از دوستان كه من را با جلسه اين استاد آشنا كرده بود در جلسه مرحوم غفاري حاضر شدم.

وي افزود: برخورد مرحوم غفاري با بنده كه در آن زمان 14 سال بيشتر نداشتم بسيار خوب، گرم و ملايم بود و من از همان روز اول شيفته استاد شدم و ايشان نقش بسيار زيادي در پيشرفت من داشتند.

ابوالقاسمي تصريح كرد: از ويژگي‌هاي جلسه ايشان، بذ‌له‌گويي استاد بود كه در هر جلسه هر 15 دقيقه يك‌بار براي ايجاد نشاط در روحيه قرآن‌آموزان از لطايف قرآني استفاده مي‌كرد، همچنين بنده بخش اعظم مطالبي را كه در زمينه تجويد فراگرفتم، مديون ايشان هستم.

نفر اول مسابقات بين‌المللي قرآن كريم مالزي در سال 71 ادامه داد: در خلال سال‌هاي61 تا 65 در كلا‌س‌هاي درس مرحوم غفاري كه در آن زمان در مسجد امام رضا (ع) در ميدان فلاح تهران برگزار مي‌شد شركت كرده و از محضر ايشان استفاده مي‌كردم.

وي با اشاره به نفس طولاني مرحوم غفاري در تلاوت قرآن تأكيد كرد: از نكات حائز اهميت در تلاوت‌هاي مرحوم غفاري نفس بسيار طولاني وي در قرائت آيه‌هاي طولاني بود و هرجا كه كسي نمي‌توانست آيه‌اي را كه نسبتاً طولاني بود تلاوت كند خود استاد به اين كار مبادرت مي‌ورزيد.

اين قاري بين‌المللي با اشاره به خاطره‌اي از زبان خود استاد اظهار كرد: مرحوم غفاري براي ما تعريف مي‌كرد كه در يكي از شب‌ها يكي از فرزندانش سخت مريض شد و مرحوم غفاري كه در آن زمان در منزل يك ماشين شخصي و يك ماشين دولتي داشت به قصد رساندن فرزندش به بيمارستان سوار ماشين شخصي خود شد، ولي گويا هر كاري براي راه انداختن ماشين كرده بود مثمر ثمر نبود.

ابوالقاسمي ادامه داد: استاد ناچار سوار ماشين دولتي مي‌شود ولي ناگاه به ياد آياتي از قرآن كريم در مذمت كساني كه از بيت‌المال سوء استفاده مي‌كنند مي‌افتد و از حركت با آن ماشين منصرف مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد: خود استاد غفاري ادامه ماجرا را اين‌گونه براي ما نقل مي‌كند: وقتي با يادآوري آموزه‌هاي قرآني مبني بر عدم سوء استفاده از بيت‌المال از عازم شدن به بيمارستان منصرف شدم با خداي خود دردل كردم و گفتم خداوندا تو شاهدي كه من در زمان سختي نيز از ياد تو غافل نبودم، پس اگر منظورت امتحان من بود اميدوارم از اين امتحان سرافراز بيرون آمده باشم.

ابوالقاسمي ادامه داد: مرحوم غفاري براي كار انداختن دوباره ماشين شخصي خود تلاش مي‌‌كند و اين‌بار خوشبختانه ماشين به‌كار مي‌افتد و اين خاطره شريني بود كه از زبان استاد شنيدم و هرگز فراموش نمي‌كنم.

اين داور بين‌المللي با ذكر خاطره‌اي ديگر از مرحوم غفاري گفت: روزي سئوالي تجويدي درباره كيفيت تلفظ حرف «واو» از استاد پرسيدم و گفتم آيا اين حرف را خوب ادا كردم، استاد در پاسخ گفت كه تلاوت تو آنقدر جذاب و دلنشين است كه من توجهي به نكات تجويدي تلاوتت نمي‌كنم و در واقع استاد هميشه با زدن حرف‌هايي اين‌چنيني باعث ترغيب و تشويق من در تلاوت قرآن كريم بود.

ابوالقاسمي با اشاره به ويژگي‌هاي صداي استاد غفاري تأكيد كرد: مرحوم غفاري از صدايي زنگ‌دار و پرده‌هاي صوتي زير و بم متناسب و خوب برخوردار و داراي نفسي طولاني در تلاوت بود و به سبك مرحوم عبدالباسط محمد عبدالصمد تلاوت مي‌كرد.

وي در پايان گفت: آن‌قدري كه مرحوم غفاري براي جامعه قرآني كشور زحمت كشيد و در قبال زحمت‌هايش حتي كوچكترين توقعي نيز نداشت تقدير و بزرگداشت از شخصيت او كم بوده است.

يادآوري مي‌شود، مرحوم محمد غفاري، از جمله قاريان بين‌المللي و مؤذنان برجسته كشوري است كه در سال 1329 در همدان چشم به جهان گشود و طي سال‌ها فعاليت در عرصه قرآني موفق به كسب رتبه دوم مسابقات بين‌المللي مالزي در سال 1356 و رتبه اول مسابقات سراسري اوقاف در همان سال شد. اذان مشهور وي هم‌اكنون از صدا و سيما پخش مي‌شود.
 سه شنبه 28 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن