تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا براى تو روزه گرفتيم و با روزى تو افطار مى كنيم پس آن را از ما بپذير، تشنگى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815425728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ساماندهي 19 هزار شيء تاريخي در موزه مخصوص


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ساماندهي 19 هزار شيء تاريخي در موزه مخصوص
خبرگزاري فارس: مسئول و امين اموال موزه مخصوص كاخ گلستان از ساماندهي 19هزار قلم شيء تاريخي در اين موزه خبر داد.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي معاونت فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، عباس خاكسارگفت: سال 79 نامه‌اي مبني بر دريافت اموال موزه مخصوص دريافت كردم كه به دليل پراكندگي توانستم آنها را در سال 84 تحويل بگيرم.
وي در ادامه ساماندهي موزه مخصوص را شامل دو بخش دانست و خاطرنشان كرد: بخش اول ساماندهي مربوط به انبار نقره و اشياء قيمتي موزه بود كه شامل 13هزار شيء تاريخي مربوط به دوره قاجار بود.
خاكسار افزود: همچنين شش هزار قطعه پارچه ترمه متعلق به اين دوران نيز وجود داشت كه همه آنها ساماندهي شده‌اند.
وي ادامه داد: ساماندهي اين اشياء از سال 85 آغاز و سال گذشته به پايان رسيد.
مسئول و امين اموال موزه مخصوص در ادامه خاطرنشان كرد: در سال نخست بحث تفكيك جنسيت اشياء و مرمت و تفسيم بندي جديد آنها انجام شد و در سال دوم بحث شناسايي مجدد از نظر تاريخي صورت گرفت.
خاكسار از بازگشايي موزه مخصوص در آينده‌اي نه چندان دور خبر داد و گفت: هم اكنون نزديك به 500 تا 1000 شيء تاريخي در موزه مخصوص چيده شده و بزودي بازگشايي مي شود.
وي در ادامه افزود: ساماندهي اموال به دو نوع اطلاعاتي و كاربردي تقسيم مي شود. منظور از ساماندهي اطلاعاتي، تفكيك و سامان دادن اطلاعات آثار منقول است به گونه‌اي كه هر شيء بر مبناي آن اطلاعات قابل شناسايي باشد.
خاكسار ادامه داد: همچنين منظور از ساماندهي كالبدي تعيين تكليف و نظام بخشي به وضع كالبدي آثار است كه پس از آن وضع شيء از لحاظ مكاني معين خواهد شد و اقدامات مرمتي نيز برروي اشيا با توجه به الويت‌هاي مرمتي صورت خواهد گرفت.
به گفته اين امين اموال، تقسيم‌بندي اموال فرهنگي- تاريخي در چهار حوزه باستان شناسي، مردم‌شناسي، اموال هنري و اسناد صورت مي‌گيرد.
وي درباره ساماندهي اشياء در حوزه باستان شناسي گفت: اموالي كه نشانگر تحول حيات و هويت تاريخي انسان و يا وقوع وقايع تاريخي در ادوار يا دوره‌هايي خاص باشد و به گونه اي انحا گوشه‌اي از حركت تاريخي- فرهنگي انسان را در مقياس ملي يا منطقه‌اي يا بين المللي نشان دهد در حوزه باستاشناسي تعريف مي‌شود.
مسئول و امين اموال موزه مخصوص در پايان گفت: همچنين اين اشياء بايد نشانگر ظهور، حيات و انقراض تمدن هاي تاريخي بوده و از محوطه‌هاي باستاني واقع در خشكي يا بستر درياها و در اثر حفاري علمي يا علل ديگر كشف شود و بيش از يكصد سال از تاريخ ساخت يا ايجاد آن گذشته باشد.
انتهاي پيام/
 دوشنبه 27 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن